Bite the hand that bleeds...

Bite the hand that bleeds you...

ligger i min ensamhet och lyssnar på Fear Factory, dom bara äger! Jag är officiellt bannlyst från min egna lägenhet ikväll... Jag måste vara jävligt snäll mot min syrra för det är hon som gjort detta. Allt för att hon tar hem några dal-masar...Jag som ville spela mitt älskade Prince of Persia!

Det har annars varit en bra jul. Jag har aldrig varit en julmänniska, men i år var den ganska skaplig faktiskt :) JAg har fått massor av bra saker och jag är nöjd med allt. Jag fick:

* Pengar
* Kingsland-jacka med brodyr från Virre och Martin (super-duper tack!)
* Nya Prince of Persia på PS3
* Konsol PS3
* Dockningsstation PS3
* Lakan/örngott
* Badlakan
* Smink
* Choklad
* Världens bästa handcreme från Bodyshop!
* Huvudmassage-grej (det ser ut som en visp) as go!
* Vantar
* Kort, inramat på mig och Triad
* Träningskläder
* Bok
* Mysbyxor

M.M

As nöjd!

jag har gjort en sådan jävla klantig sak idag! Jag har brytit tån! Råkade sparka i soffa och så vips var tån bruten! Ont som fan gjorde det men  man kan ju bara skratta åt allt.

Hugin mår bra och gör stora framsteg! Ska hoppa upp på honom snart! Bara tån tillåter :)


Peace out




 


Bingolotto...fuck

O my god! Min kära syrra sitter med två polare och spelar bingolotto! Var fan är världen på väg?! Men men jag hakar väl på!

Hugin var super söt idag och han var såååå modig:) vi gick runt travbanan i mörkret! Han är sååå söt och sååå långhårig:)



Jag önskar alla en god jul om jag inte hinner skriva!

Peace out!

Hugin aka Hugge

Igår kom min hugin, han är en liten fux efter Saigon 1034. Han är bara för söt;) Berättar mer sen!

HUGIN<3


Triad du finns i mitt hjärta där jag funnit ro, du har det bra, du och jag hade något speciellt. V.I.F<3

Så jävla fucked up!

När började föräldrar sluta bry sig om sina barn?! Säger bara det....


Jag har en skitdag och den lär väl inte bli mycket bättre...trött, trött och trött det är vad jag är, det var längesen jag känt mej så orkeslös... Jag har dåligt samvete också, eller egentligen blandade känslor kanske man kan kalla det. Jag känner mej lite som den förädaren jag egentligen inte är. Det har inte alls gått lång tid sedan Triad, min ängel, gick bort och jag sörjer honom något fruktansvärt, men jag funderar verkligen på att låna/köpa en ny häst. Jag kan inte leva som jag gör nu, det är en sådan stor del som fattas. Jag blir typ galen av att inte ha en häst att ta hand om...Men allt känns bara så jävla moraliskt fel, men å andra sidan hade Triad velat detta, jag vet det! Det är ju inte så att den nya hästen kommer att "ersätta" Triad, utan egentligen kommer jag ju bara att föra vidare all den kunskap och kärlek som Triad har lärt mej, och det är väl inte fel?!

Det känns bara som jag behöver en vän, inte en mänsklig det har har jag redan, utan en "hästvän" som kan få mig att uppskatta livet jag haft och få mig att inse att jag ska skratta mej lycklig för all den underbara tid jag fått med Triad.

Men vi får väl se...Innan jul händer nog inget iaf...jag vet inte ens om jag har pengar...Vad fan gör jag då? FUCK!

För att citera virre: "Det blir ALLTID bättre".                    



                                                                                          TACK 

Det finns vissa ljuspunkter...

Även om livet är fucked up, så måste man ändå FÖRSÖKA se framåt. Triad hade aldrig velat att jag skulle gå ner mig så som jag har gjort, han skulle villja att jag fortsatte som vanligt. Jag försöker att få lite perspektiv på saken, och visst är det lättare vissa stunder än andra.

Visst gör det ont som fan varje gång jag tänker på min bebis, men med det fina stödet jag fått från vänner och familj så kan jag iaf hantera det. Förresten, vi har satt upp en bild på triad i stallet för att minnas honom (bilden kommer senare) Det är den FULASTE bild som finns på honom, han ser verkligen ut som en fet dinosaur, men han är min älskade feta dinosaur!


Love him ´til and beyond death!






Peace!

rock bottom

Jag kommer ALDRIG bli glad och lycklig igen...


Fuck you, so-called God!


so hollow...

Visste inte att man kunde känna sig så tom...det känns som om alla känslor har försvunnit. Jag kan inte gråta mer, det känns så iaf, det känns som jag inte har något kvar att ge.

Vissa kanske tycker att "Han var ju bara en häst!", men för mej var han mycket mer än så; han var en familjemedlem, en bästa vän och en son. Hur skulle ni känna när ni förlorade en sådan? Man måste nog vara hästtjej för att förstå hur jävla ont det gör i hjärtat när ens älskade dör.

Det allra värsta är att nu börjar panikångesten komma, hur ska jag kunna hantera det?

Allt vore så mycket bättre om bara DU var här, men jag vet att du älskar att galoppera över de gröna ängarna.

Triad, hur ska jag klara det här?!


Min älskade Triad

Idag gick min älskade häst bort...Det är i särklass det värsta jag varit med om, och jag är fortfatande i chocktillstånd.

Jag började jobba kl 6 imorse, ungefär kl 10 över 7 kommer Virre inspringande och helt förstörd. Hon säger: "Jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta men....Triad är död!" VA!? Efter det minns jag inte så mycket, det jag kommer ihåg är att jag kommer till stallet, ser jag min hjärtevän, min bebis, mitt allt ligga i boxen. Det är väldigt svårt att beskriva hur jag kände, men allt kändes som en väldigt overklig mardröm...Jag har aldrig sett en död häst och det känns väldigt konstigt, min älskade ligger där, han som jag senast igår pussade på, ryktade och motionerade. Han ser helt fridfull ut, han har slutna ögon och det ser ut som han verkligen bara har somnat in. Boxen är inte stökig och det finns inga märken, varken på väggar eller ben.

Sen börjar man tänka på allt det praktiska, försäkringar, hästambulans och obduktion. Fuck. Som tur är, och jag kan verkligen skratta mej lycklig, har jag så UNDERBARA vänner som gör allt för att jag ska få det så smärtfritt som möjligt. Virre ordnar allt, hon är verkligen en klippa och jag kan inte tacka henne nog för det hon har gjort, hon betyder SÅ mycket för mej. Likaså min syster, hon har varit ett underbart stöd och jag älskar henne. Alla andra ska ha ett stort tack också, vad skulle jag göra utan er?!

Men vad ska jag göra nu? Mitt liv är verkligen förstört, det enda som jag blir riktigt glad av har tagits ifrån mej, min ögonsten är borta för alltid. Det är nog inte många som förstår, men han var verklihen mitt ALLT, han var inte bara en god träningskamrat, utan också min bästa vän. Han var den finaste, snällaste och konstiga varelse jag träffat och jag kan skratta mej lycklig att jag har fått en sådan underbar tid med hästen som det inte finns en gnutta ont i. En riktig glädjespridare var vad han var, fråga vem som helst som träffat honom.

Jag har gråtit så många tårar, jag har kännt så många känslor på så kort tid att jag känner mej helt tom inuti. Jag har inte riktigt fattat vad som har hänt och det kommer nog att dröja innan jag gör...Det enda jag vet är att jag inte kommer att ha någon som tröstar mej, ingen som kommer springande till en i hagen, ingen som pussas överallt, ingen som kan göra mej så glad, ingen som kan göra mej så lycklig...ingen som kan göra mej hel...

Så till dej Triad, den starkast lysande stjärnan på himlen, ger jag all min kärlek och lycka, du kommer alltid att vara mitt allt och min bebis!                      Om du håller din del av vår deal håller jag min med!
                                                                      På ÅTERseende!

 R.I.P


kärlek till Gudrun, jag vet hur du känner...

Peace Out


Mitt hjärta är utslitet och trampat på...

Aldrig har jag känt en sådan innerlig hjärtesorg som idag, dagen då DU, min allra bästa vän valde att lämna mig ensam i denna kalla värld...

tomt är mitt hjärta, det hjärta du brukade fylla....

R.I.P my love

Fan vad irriterad jag blir!

Jag blir så jävla förbannad! Idag skulle jag rida i ridhuset hade jag tänkt. När jag kommer dit ser jag massor av bilar, men tänker inte så mkt mer på det. Jag går in i ridhuset och redan när jag stänger dörren hör jag ett skall och Triad blir spänd som en fiolsträng. Skallen fortsätter, jag sitter upp och därefter går allt käpp rätt åt helvete! Triad kan knapp skritta!! Han är så spänd och frustar som han vore någon jävla älg eller något, hann cpar och grejar och jag är inte långt ifrån att ramla av flera gånger. Som jag senare förstår är det typ hundklubben som har någon träning i det andra ridhuset och utanför, hundjävlarna bara skäller och skäller och triad blir mer och mer nervös eftersom han inte ser vad de förbannade ljuden kommer ifrån. Jag blir mer och mer irriterad och spänd och alla som rider vet att det inte går att rida när man är så...Försöker andas och lugna ner mej. Efter typ en timma lyckas jag få min häst att gå relativt lugnt (efter 1 miljard skänkelvikningar och öppnor) han börjar gå ganska ok några steg. Hinner väl rida i ca 10-15 min och vad händer sedan, jo hundfolket+hundarna kommer in i ridhuset och sätter sig på läktarn för att kolla på! HJÄLP! Hundarna skäller, mattarna/hussarna pratar och skrattar livligt...Triad blir åter hysterisk, jag ger upp... Fan vad surt det är med folk utan respekt, dom jävlarna har förstört min dag...

Nu sitter jag iaf hemma och surar, hungrig som fan och godissugen...hujedamej...


peace out

julbord

kom precis hem från julbordet med jobbet. Det var MYCKET trevligt! God mat, trevlig stämning och allt man kan önska sig...Jo det fanns en LITEN detalj som gjorde mej så jävla irriterad!
18:15 Jag och Virre anländer.
18:17 En jävla sliskig kille från något annat företag kommer fram, kysser mig på handen(?) och hälsar...jag tänker; "Wtf?!"
18:25 Samma kille kommer fram, dyngrak, frågar något i stil med;"vill du dansa sen typ?", jag mumlar nervöst: eh...kanske sen...
18:30 Ännu en gång kommer dumjävlen fram till oss, men denna gången med en drink till oss båda i handen, eller kanske inte drink, KONJAK! Vem fan ger en 20 årig tjej konjak??? Vad har jag missat? Vi skrattar lite och tar emot drinken och smakar för att få honom att bli nöjd och gå därifrån...
18:45 Samma kuk-huvud kommer fram och säger att han vill spendera natten med oss...Att jag inte dog! Eller dödade honom!
 och så håller det på, ett bra tag, sedan kommer även en annan full killer fram och är jävligt irriterande. Är det något jag stör mej så fruktansvärt på är det fulla, fula killar som ät sådär jävligt närgångna och sliskiga och som inte fattar vinken... tragiskt.

Men BORTSÄTT från det var det trevligt, konjaken slank ner, plus lite cider och julmust, så jag var nöjd! Tyvärr blev det lite julgodis som jag ångrar som fan...men men, jag GICK hem iaf...
     Såhär såg man ut då, rätt nöjd med håret :)




Peace out!


bajs snö...

Usch vad jag hatar snö, det fyller verkligen ingen funktion i mitt liv, speciellt när det är blaskigt och äckligt... Har kännt mej då väldigt trött på sistonde, kanske har jag brist på järn eller något, så det får bli att käka piller :P

Idag har jag mycket att göra; rida, städa och sen är det julbord för hela slanten! Det ska bli jätte kul, verkligen. Sen har jag även bestämt mej för att gå ner i vikt med...Är lite för "kraftig" nu tycker jag. Jag har ju aldrig varit nåfon liten tjej, men jag har tendens att bli lite "butch" om jag inte passar mej...hahah. Iaf så ska jag inte börja banta, istället börja äta nyttig och bra mat, inget bröd, pasta eller annat som innehåller massa kolhydrater. Det blir även massor av pilates :) 5 kilo ska jag iaf gå ner, annars blir jag ledsen!

Nu ska jag käka lite bovetegröt och göra mej iordning för stallet!


peace out!

sjuk...

eller ja, har ont i magen iaf...Fick det igår och det var inte kul, så jag beslutade mig efter många om och men att inte gå till jobbet idag. Imorgon måste jag dock vara bättre, då är det julbord med jobbet! Måste ju dit eftersom det är min sista chans att träffa alla innan jag slutar...suck...

Vad ska jag göra nu då?! Shit, jag har ju min häst att ta hand om och det är tamejfan inte billigt... söker jobb, men det känns som om det är menngslöst, det finns SÅ många andra med hur mycket erfarenhet som helst som går före en och man känner sig verkligen värdelös...Sista utvägen är väl att börja plugga...jippie...

Men det händer mycket roligt i mitt liv med:) Triad går riktigt bra nu och han är verkligen super kul att rida, Kiddet (min tränare) är nöjd med honom och jag med! Till min stora glädje har han börjat biffa på sig! Visst finns det mer att hämta, men med tanke på hur jag kämpat med det är även det lilla resultatet guld värt! Han är ny-klippt med så han blänker så fint så ;)
 Dålig bild, ljus och uppstälning, men lite muskler har han fått iaf:)


I lördags var alla mina "homies" ute och gjorde stan. Vi började kvällen med att äta på den libanesiksa resturanten "taste of beirut" i jkpg. Maten var mumma och vi bjöds på lite magdans! Lite jobbigt kanske för man vet inte riktigt hur mkt och var man ska titta:P haha vi garvade som fan iaf. Men duktiga var magdansörerna iaf! Sen åkte vi hem till Mirre och förfestade lite. Hon har flyttat och bor nu i ett SUPER högt hus som jag får svindel av att bara kolla på FRÅN MARKEN! Det var super mysigt iaf och hon trivs bra. Senare drog vi till centrum och got our freaks on! Det var as trevligt och jag hade jätte roligt. Det var kul att komma ut och dansa lite, det blir så sällan jag gör det...






på lördag ska jag och syrran och kanske hanna se Twilight, och jag måste bara säga att Robert Pattinson är så jävla het! Those eyes!

 *dreglar*


PEACE OUT

RSS 2.0