Orka....

Alla får ha sin åsikt, det har man rätt att ha, men fyfan vad sné jag blir på personer som tror att det är så mycket bättre än alla andra och det enda som är viktigt är saker dessa bryr sig om! Herregud....ödmjukhet någon?!

Du vet vem du är och jag vet hur du kommer att reagera när du läser detta, du kommer att bli sur och tycka att jag är en jävla bitch som inte vet vad hon snackar om du kommer även himla med ögonen och säga "öh", men det bevisar bara ännu mer hur egocentrisk du faktiskt är! Det är inte så att du är en dålig människa, inte ens lite, du är väldigt kärleksfull och snäll. MEN det är denna lilla, lilla del av dej som driver mej till vansinne! Inget jag gör räknas, allt är fel inget är rätt! Bara för att DU tycker så behöver det ju inte betyda att det ÄR så...There is always two sides of a story, right?

Allt jag önskar är att du någon gång ser saker hur mitt perspektiv, för det har du aldrig gjort, du säger att du har dåligt självförtroende, tryck inte ner andra då! Jag vet att du inte vill att någon ska må så dåligt som du gör. Du säger aldrig något, men jag vet, jag ser det på dej...

Jag är världens lataste, mest själviska, tråkigaste människa och du är utåtriktad, social och söt....Gör det dej perfekt och gör det mej till ett "lowlife"? Räknas inte min åsikt? Är jag inte värd att lyssna på eller kanske ägna en tanke åt? Allt du säger och gör tar mer än vad du tror, jag är inte omännsklig bara för att jag inte är som du. Jag hoppas du inte hatar mej mer efter detta och att du istället tar det jag har skrivit i åtanke och funderar på vad jag skriver och KANSKE förstår mej...

Älska varandra, ta vara på varandra då sover du bättre på natten, jag lovar.



peace

I saw Saw

Har precis varit på bio med hanna-panna. Vi såg Saw V. Det var kul, precis som man hade förväntat sig, mycket splatter lite handling... Helt ok, men HALLÅ det kommer ju att bli en till och 6 stycken filmer är ju en ANING för många. Alltid lika roligt att hitta på något med Hanna, hon är världens bästa kompis


 Hanna, den sötaste.

Tog lite mer bilder, fick för en gångs skull göraq iordning mej med! Det känndes väldigt bra :) man måste få känna sig lite kvinnlig någon gång!




Fan vad sexiga vi är!

Efter att ha kollat på bion gick vi å hälsade på mirre lite. Stackarn ska jobba till ca halv 2 i natt så jag tycker lite extra synd om henne, jag hade fan aldrig pallat!

Nu ska jag träna pilates och bli smal! KÄND och SMAL!

peace


Saw V

Hoppas hoppas hoppas! Imorgon ska jag och Hanna ev gå på Saw V! Happy times :) Har inte sett fyran men fuck that! I just LOVE a good pshyco-movie! Hanna stackarn är lite sjuk så vi får hoppas att hon blir bättre tills imorgon! Fan vad alla är sjuka förresten! Känns som om alla har typ feber eller har maginfluensa...det suger...En sann hypokondriker som mej själv blir aldrig sjuk, men tror det hela tiden! Jag går typ runt och oroar mej om jag kanske åt något dom var för gammalt eller om jag kanske känner mej lite febrig!?

I stallet var det soft, red ut med Bergström idag, tof det lugnt, skrittade bara. Triad var lite "skuttig" idag men han var söt  som alltid<3





Jag har även tagit as sexiga och snygga modelbilder på mej själv där jag desperat försöker posa och vägga upp att jag ser ut som en fet/finnig val utan smink... Jaja, något måste man ju garva åt!
Så enjoy; stall-kissan-den svettiga sanningen

    


NICE!!!!

Nu ska jag kolla på tv så hejdå.

peace

Snel syster

Ringde min kära syster innan, till min stora (och glada) förvåning hade hon städat typ hela huset! Jag blev super glad. Hon är verkligen snäll ibland min kära lilla söt-syster.

Jag längtar till duschen, jag är hur skitig som helst och luktar väl inte mumma heller kan jag tänka mej :P Jossan har ju bäddat rena lakan, så man måste ju lägga sig ren.

Saknar Sanne har jag kommit på, det ska bli skönt/kul att träffa henne igen när nu det blir. En annan rolig sak är att jag å Hanna ska ut och shoppa någon dag, det är vi världsbäst på. Det är inte ofta jag shoppar, ogillar det ganska mycket egentligen, men när jag gör det DÅ FAN!

Sitter också och kollar upp nästa års konserter/festivaler, vill verkligen se In Flames detta året och kanske Mastodon med! Allt annat är en bonus :)

Peace


boyos at work

nu jobbar jag (har iofs rast nu, men men) sitter och väntar tills jag slutar, det ska fan bli gött! Då ska jag hem och sussa. man hinner fundera ganska mycket när man arbetar kväll, idag har jag tämkt väldigt mycket på vad som skulle hända om jag BARA skulle dricka coca cola...jag kan inte hjälpa det, det bara kommer :P

Frippe och Henke är cpiga/konstiga som vanligt, men vad fan skulle man göra utan dom?! Dom gör ju typ att man klarar kvällen!

Snart är det jul...det suger!

Av Henke om simone :D


PEACE

Trött...

Har precis kommit hem från stallet och är trött som fan...Sen ska man iväg och jobba då, det är man ju lagom sugen på. Det enda som är roligt/bra är att det är fint väder ute :) Det var kallt som fan när jag cyklade till stallet i morse, men vips så var det fint och skönt ute! Då blir man glad.

Fick precis höra att Virre har fått tillbaka sin sadel från f*tt, k*k psyko människan, så det är ju hur bra som helst!

Nu ska jag snart gå och duscha och städa lite, med tanke på hur lång tid jag la ner på att städa igår vill man ju hålla det någorlunda iaf.

Ses väl snart





PEACE

Hoppning

idag har jag varit ledig, det var underbart, även om jag städade typ hela dagen. Så himla skönt att ibland bara ta ledigt från jobbet utan att ha något speciellt att göra:)

Jag är kär i "chuck" i Gossip girl!
 
Min syster har hoppat Triad idag, detta beror på att jag är alldeles för feg för att hoppa honom. Hon hoppade lite studs och tränade på att få ihop honom i galoppen, detta är väldigt svårt för dom som inte har ridit honom mycket. Studsen gick bra, några gånger bättre än andra. Jag är iofs glad att han ens hoppar :) Sedan skulle vi höja ,till ca 95 cm och efter att ha vägrat några gånger fick han för sig att stanna och sedan hoppa! Hujeda mej... Jossan satt kvar i alla fall och Triad överlevde. Synd bara att man inte tog kort på spektaklet :D




efter ett hoppass i dressyrsadel :P


PEACE!

alla helgona;)

har inte riktigt fattat den där skillnaden mellan halloween och alla helgona, men tror att det är idag på alla helgona man hedrar de döda osv?? Rätta mej om jag har fel. Det enda jag tycker är underbart under dessa dagar är att jag få göra det jag älskar mest i världen (just nu iaf); att klä ut mej och kolla på skräckfilm! Jippe, jag är som ett barn på julafton:D Ikväll blir det "the Grudge" och kanske "När lammen tystnar" så jag ser fram emot en trevlig kväll. Hanna gullunge kanske kommer över, jag ska fråga henne iaf, då behöver man ju inte vara så patetiskt ensam iaf.

Men nu ska jag typ städa, då menar jag att jag ska lägga alla miljarder saker som ligger på golvet någonstans där jag inte ser dem:P Städning är ju inte riktigt min grej som ni kanske förstår, men även jag har en gräns.

Ska även till stallet om en liten stund, till min älskling som jag älskar mest av allt i hela världen, Triad aka Trissy-pissy. Han är ett SWB född -93 och är Zephyr(-Napoleon)-Hubertus. idag ska vi klättra lite i det fina vädret, hoppas bara att jag orkar ut innan det blir mörkt:P I morgon ska jossan hoppa honom, jag vågar typ int det. Han är jun dressyrhäst mår bra av lite hoppning ibland;) men han är ju ingen gasell precis.


peace


RSS 2.0