Jag dööör

Sitter i skolan, stressad som faaan och så cepar skrivaren! Den ska dööö!

Om jag vore en häxa...

...så skulle jag trolla bort all snö till afrika så blir alla glada:)

Jag vet att jag sagt detta minst hundra gånger, men det måste sägas igen, nu räcker det med snö! Att det är krångligt att gå/cykla är väl inte hela världen, men när man inte längre kan komma in till skolan pga förseningar av både tåg och buss börjar jag tappa humöret... Inte fan lan jag gå in till skolan?! Även om jag ibland önskar att jag skulle kunna det... Jag hatar verkligen när saker som man inte kan styra över påverkar ens vardag på ett negativt sätt.

Idag blir det iaf en hel dag med biokemi;) Hoppas att jag förstår någonting av att bara läsa i boken, det är tyvärr ingen garanti:P Bästa Malin har iaf lovat att jag får skriva av hennes anteckningar från lektionen och det är ju guld värt! Man lär sig alltid mest av anteckningar.

Igår red jag och Virre ut i helvetet... Kan inte riktigt greppa hur djup snön egentligen är! Det hade kommit mycket mer snö än när jag red där förra gången och nu blev det liksom till att pulsa hela vägen istället för bara en liten bit:p Vi cantrade en liten stund tills vi kom till världens högsta vall (kanske 1,10-1,20 m) som vi var tvungna att ta oss över. Funny och Virre gick över först (vilket var tanken iaf:P) men Funny tog världens skutt och hoppade as högt över! Virre satt kvar som tur vad, tur att det är ett fälttävlans ekipage;) Hur skulle det gå för Hugge och mej? Det gick bra, han gjorde någon slag plogning, sedan hopp, så vårat "hopp" blev inte så stort:P Duktiga hästar!

Nä, nu måste jag sätta igång om jag ska få något vettigt gjort!

Peace

wtf??!

Sorry för den stora texten... Ingen aning vad som hände...


Förresten, Sorry Virre för att du fick köra in en bal själv... Tänkte göra det, men glömde det och kom på det ca 100 m innan mitt hus... FÖRLÅT!!

Combat

Tjena!

Jag mår inte alls bra idag, har haft on i magen hela dagen och det är bland det värsta jag vet... Dagen började inte heller så kul... Jag visste iofs att det hade snöat ganska mycket, men ändå envisades jag med att ta cykeln ut till stallet. Det blev lite cyklande och mycket knuffande. Halvvägs gav jag upp och beslöt mig för att dumpa cykeln hos farmor och farfar. Jag fortsatte sedan min vandring i snön mot stallet. Väl uppe i höjd med Virres hus (dvs slut på alla uppförsbackar) så kom plogbilen... My kind of luck. Det tog 60 min att gå (vada) till stallet! Hästarna var dock glada över att komma ut och de busade lite extra. Red dressyr på banan och det gick väl bra iaf.

Imorgon är det medlemsmöte som gäller, hoppas att jag mår bättre då...

Nu ska jag kolla på film:)

peace


middag med familjen

Hej alla glada!

Efter att ha stressat ut till stallet efter skolan för att mocka ska jag nu in till stan IGEN för att äta middag hos mamma. Det blir en riktig familjemiddag med mig, jossan, jonte, mamma, mormor och morfar;) Hoppas mamma har lagat ngt gott för jag är super hungrig;)

Skolan var bra idag, vi håller på med hemoglobin och myoglobin och jag känner faktiskt att jag hänger med bra för en gång skull. Tycker att vår lärare är toppen i denna kursen, han förklarar mycket bra även om han kanske kan fokusera på liiiite onödiga saker ibland;P

Hugge mådde bra och har såg ganska nöjd ut när han insåg att matte BARA skulle mocka och fixa käk idag. Han mumsade på extra i hagen.

Min lillebror sitter här och cepar sig så jag måste nog "uppfostra" honom lite nu;)

peace!

blåbärsoppa

hej och hå!

Sitter här och kollar på konståkning(!) och ska snart dra iväg till stallet. Spenderade hela förmiddagen med favvo syrran och det var nice!:D Har också hunnit med att plugga någon minut eller två:P

Igår tränade jag för Kiddet, Hugge skötte sig jätte bra och jag är nöjd med träningen. Han var speciellt fin mot slutet. Jag tycker att han börjar få lite mer kondis, han är inte alls lika trött längre mot träningens slut som han var innan och det känns mycket bra att han orkar göra sitt bästa hela tiden:) Dock tycker både Hugge och jag att skrittvägen hem är lite för låååång... och rak...

Igår lyckades jag även med konststycket att spilla ut ca 1 liter blåbärsoppa i hela kylskåpet... Fan vilket pill det var att få rent allt. Det är vid sådana tillfällen man verkligen förstår hur mycket (och klabbigt) en liter blåbärsoppa är, men mmmm vad gott det där;)

Det har även blivit årets första HELA semla idag och det var riktigt gott! Mer semlor åt folket!

Peace

JOSSAN!

Idag kommer syrran hem på besök från USA! Det ska bli såååå roligt! Jag saknar henne så mycket<3

Peace

Alla hjärtans dag?

Hej! Idag är det alla hjärtans dag som alla vet och idag får ni älska alla nära och kära eftersom ni inte gör det någon annan dag(?). Jag tycker iaf det är en väldigt konstih "högtid", vadå, ska man liksom spara all sin kärlek till en dag om året och sedan skita i de resterande dagarna? Nej tack, jag tycker man kan älska varandra varje dag istället för att ha någon fjantig dag där alla får ångest över vad de ska köpa till sin partner! Sen kan det ju vara så att jag är avundsjuk på alla par eftersom jag är singel, vem vet?

Gårdagen med Hannis och Mompa vad underbar, vi hade det mysigt som bara vi kan och gottade oss i massa onyttigheter! Sen kollade jag faktiskt på melodifestivalen hör och häpna och jag måste faktiskt säga att de har lyckats göra den sämre än vad jag trodde var möjligt! Grattis! Hanna hejade på någon snubbe (kommer inte ihåg namnet) som sjöng låten Manboy (det namnet kommer jag ALDRIG glömma!), vem fan döper sin låt till det?! Det låter som någon slags blandning av (no offence) 4-års pop och något riktigt bögigt. Vad betyder det förresten?! Tyckte dock att tjejen som gick vidare till andra chansen (Pauline?) hade en fin röst.

Idag är det middag hos farmor och farfar med jonte, det ska bli mums! Dock inte så hungrig efter gårdagens frosseri:P

Senare blir det stallet och jag och Hugge-mugge rider nog ut en sväng eftersom det är dressyrträning imorgon och tre dagar i rad på banan känns ju inte så lockande för varken mig eller Hugge. Måste hinna med och plugga lite också, men det får nog bli ikväll;)


ÅÅ vad fin Hugge är på sommaren<3

Peace

myskväll

Kom precis hem från stallet. Har duschar och "gjort i ordning mig" på vääääldigt lite tid:P Nu bär det snart av till Malin där hon, jag och Hanna ska gotta oss i mat och annat;) aka svullo-kväll! Man får lida efter att man har ätit så jäkla mycket, men det är verkligen värt det!

Red dressyr med Hugge idag, han gick bra idag är mycket nöjd med honom<3 Han är såååå gullig att jag vill käka upp honom.... allvarligt talat jag är sugen på det!;)

Så som alla andra bloggerskor tänkte jag berätta lite om dagens outfit (!), men har TYVÄRR (hahah) ingen bild så jag beskriver det istället.

1. 2 par långkallingar, svarta, håliga, från "ingenaning"
2. 4 par strumpor i diverse färger, tror inte ett enda par matchar.
3. 3 tröjor; en T-shirt med CoB på (luktar abel just nu...), en snorgrön tjockis-tröja med coola stripes på och sist men absolut inte minst (stl XXL) en tjockis tröja som det står Team sportia på.
4. MSOK-mössa, smuttsig som f*n
5. Tjockis vantar
6. smuttsig klubbjacka som är så tät att jag dööör
7. Kängor (love)

Så ni Kissie, dissie, missie, pissie kan ju ta och slänga er i väggen, det finns inget så sexigt som miss Kiss i sina stallkläder;)


peace

natten.

Hej.

Nu ligger jag här i min säng och ska snart sova, men jag kan inte eftersom jag stör mig på alla 12 åringar som slår mig i CoD: Modern warfare hela tiden... Vad hände med artigheten? Vet de inte att de ska behandla de gamla med respekt? Visst, de behöver väl inte niga och bocka, men att skjuta mig i huvudet är väl ändå liiite respektlöst?! Imorgon, då ska de snorungarna få på moppo!

Dagen har inte innehållt något vidare exotiskt, det närmsta måste nog vara när jag käkade en apelsin... Det har blivit stallet 2 gånger idag eftersom jag hade både kvälls- och morgonfodringen idag. Jobbigt värre att cykla på seg-Apollo i motvind... Men jag red inte idag så det var ju iaf skööönt. Hugge mådde fint och ibland undrar jag hur smart (dum...) min häst är egentligen? Han går på diet och får endast pyttepytte kraftfoder (typ en halv liten näve), men han ser verkligen fram emot denna halva näve och kastar sig i maten som om han skulle få 2 kg... När det tagit slut efter sisådär 2 tuggor ser han ganska förvånad ut:P Vi tjocka har det inte lätt. För att kompensera Hugges saknad av mat tänkte jag på så vis att JAG skulle äta lite mer, så jag gjorde hemgjord kola och smälde i mig... 2 dl socker där ja...

Jonte försökte få med mig att kolla på OS-invigningen idag (på tv) men vem faan sitter uppe kl 3 och kollar på folk i fula träningskläder som ser ut att vara tagna från vilken 80-tals film marschera med flagor och le lite falskt? Inte jag iaf! Jag måste verkligen ha levt under en sten, för jag hade verkligen inte på att OS började nu. Ser fram emot konståkningen;)

Sov gott!

Alexander McQueen

Min favorit designer all time har dött, eller rättare sagt tagit livet av sig... Fy fan vad tragiskt... Han och hans konst kommer verkligen att vara saknad.

R.I.P♥





soooooooooooooool!

Hej alla glada!

Fan vilken go dag alltså! Solen bara skiner och allt är sååå underbart. Man är ju verkligen inte bortskämd med sol denna vintern så man bara suger åt sig när den väl tittar fram;) Idag har vi firat Linda som fyllde år med tårta, det var riktigt smaskigt, men jag blev nog lite övermätt:P

Då var alltså ännu en vecka i skolan över och jag är riktigt lättad eftersom jag FATTADE allt på biokemin denna vecka:P Kan ju glädja mig åt det en stund iaf för vår lärare berättade att nu kommer det att komma några tuffa kapitel... Jippie. Det är dock bara att gilla läget.

Helgen blir nog relativt lugn iaf, Malin är hemma nu i ca en vecka så det blir nog att samla ihop tjejgänget och göra saker our way;) Mina vänner är dom bästa i hela världen!

En annan rolig sak (och överaskande) är att syrran kommer hem på MÅNDAG!! Hon hade fått ledigt för sin värdfamilj eftersom de skulle åka bort och då bestämde hon sig för att komma hemm till gamla hederliga Svea rike ett tag:D Ska bli så kul att träffa henne igen♥ Love her!

Vet inte riktigt vad jag ska göra med Hugge idag, men eftersom det är så underbart väder lutar det nog till att följa med virre och funny ut på fältet för lite härligt galopparbete i snön. Även om vi bara galopperar ca ett varv med hästarna (mycket snö) så är det helt underbart! Det känns liksom som om man flyger fram och man känner sig på något sätt fri:D De som inte testat borde göra det, även om ni inte kan rida (det gör inte ont att ramla av i snön:P haha)

Nu ska jag käka lite tonfisk (yummie)

Peace

tjena tjena

Nu har jag fått tummen ur iaf för idag:P

Livet är ganska stressigt nu faktiskt;P Dock lite bättre än innan, nu får jag sova längre än till 7 på helgerna iaf! Jippie! Det har hänt sååå mycket under den tiden jag inte uppdaterat (varit lat), men om jag skulle berätta om allt skulle jag få sitta här till samma tid imorgon.

Måste ju bara berätta berättelsen om Bigg (nej inte big) Rat. Han har terroriserat vårat stall enda sedan vi flyttade dit, käkat pållarnas mat och bajsat på våra grejer. INTE OKEJ! Virre köpte råttmedel och sedan var det bara att vänta, vänta och vänta. Vi trodde först att medlet vi hade köpt inte hade någon effekt på dessa mutant-råttor (som det måste ha varit), men så en dag låg h*n där, hoppkurad i ett litet rör och alldeles sten död. Min första tanke var YES, sen tänkte jag på hur söt h*n var och hur synd det var om honom/henne:( Men nu äter iaf inte mutant-råttan upp maten och den bajsar inte längre... bara i rått-himlen då förstås!

R.I.P Bigg Rat

Idag har jag varit i skolan, tåget var försenat typ 40 min så jag missade en stor del av lektionen... Faaan vad jag hatar när saker inte är i tid... Hann iaf ifatt och slapp kopiera av någon kompis;)

Hugge och jag tog en skön, men jäkligt kall, skrittur... Visst är det konstigt att det kan kännas mycket kallare när det är -5 och rått ute, än när det är -25 och ganska ok väder?! Idag blåste det och det gick liksom in i benen och man frös inifrån.

Sen ska jag gifta mig också! Kul va? Jag har planerat allt och klänningen är köpt, sen att brudgummen inte vet något eller ens känner mig skiter jag faktiskt fullt i! Jag vill ha, jag får!

be my valentine!

peace! 

heeej!

Hur kan temperaturen ute gå från -27 (igår) till 0 idag??! Känns som något slags mirakel. Visst, det är aldrig kul med -27, men nu när jag tittar ut så snöar det... Jag ska ALDRIG titta ut mera... Vad kommer det att sluta i denna gången? Ska vi behöva gräva oss fram när vi ska ta oss någonstanns? Som mullvadar fast i snö liksom. Hujeda mig som någon astrid lindgren-tant hade sagt.

För övrigt är jag på ganska glatt humör, det visade sig, trotts alla odds att jag klarade kemiprovet! heheheh, det hade jag verkligen inte räknat med alls! Fick t o m ett D, inte ett E som jag trodde jag skulle få ifall jag klarade det. Ibland har man T.U.R!

Idag är det träning för Kiddet som gäller, känner mig tyvärr inte jätte motiverad eftersom jag måste RIDA till ridhuset, RIDA i ridhuset och RIDA hem från ridhuset. Stackars Hugge lär väl dö av att ha tjocka mig på ryggen så länge!

nu ska jag käka fiskpinnar tsm med Gibbisch!

peace


RSS 2.0