Klibbdag number one

Usch vilken slibbig dag det har varit idag! Trodde seriöst att jag skulle dö. Jag är antagligen extremt känslig mot åska och tryckändringar och jag har verkligen mått dåligt idag. Gjorde ju inte saken bättre att man satt på ett kontor som hade ZERO genomflöde av fräsch luft. Ojojoj, lilla Kissans liv kan vara såååå ansträngande ibland;)

Anser mig inte som bortskämd, men min super snälla mormor skämmer bort mig just nu som bara den! Det är ju henne jag jobbar hos och bara det är ju otroligt snällt! Inte nog med det går vi ut och äter VARJE dag och hon betalar. Jag är så lyckligt lottad att jag har en sådan underbar och stöttande familj som alltid vill ens bästa.

Nu ska jag duscha och bli fräsch i ca 2 minuter innan svetten kommer tillbaka igen...

Peace

obekväm?!

Bara jag som har insett att inte sommaren är min årstid?! Svettas fan som en gris, känner mig fet och ful i bikini och annat minimalt, gillar inte att bli brun och får solsting av att bara sitta ute i 10 min?

Do I stand alone?!


Peace!

zombie...

...Kissan är en zombie idag, snälla avlägsna huvud.



rättelse: Kissan är trött idag, snälla avlägsna trötthet


Spindlarna attackerar!

Holy cow! Jag höll på att dö av chock när jag satt och åt lunch. Är det något jag är rädd för så är det SPINDLAR! Helt plötsligt kände jag något som ramlade ner från mina solbrillor, typ, på min kjol. Jag tittar ner och vad ser jag? En stor jävla spindel! I ren panik slår jag bort den, skriker till och börjar svettas... Folk kollade lite fundersamt på mig men vad fan!? Jag var ju med om en nära-döden-upplevelse! Spindel-fan HOPPADE på mig! Är man aldrig säker??! De kryper på marken, de  simmar i vattnet, de klättrar på väggarna, de HOPPAR och enligt Sanne (ja, du sa det typ i 2:an;)) så flyger de också! Vad ska jag behöva göra? Åka till rymden eller?! Jag slår vad att dom små fanskapen lever där också!

Nu ska jag lugna ner mig, ta ett (eller 124) djupa andetag och sedan förklara krig!

WAR!


Kiss in the city

Tjena!

Har idag börjat på mitt sommarjobb (äntligen!) och det är fina fisken! Har arkiverat lite nu på förmiddagen och det blir väl lunch snart skulle jag tro:) Varmt som fan är det iaf och jag smälter bort typ... Albinosar ska inte vara i solen har jag konstaterat:P

Hugge har tappat en sko och hovslagaren är på semester...Hur ska detta lösa sig? Ibland förstår jag inte varför livet ska *censur* en! Vet inte riktigt när jag kommer ut till honom idag, eftersom jag är på jobbet plus att det är varmt ute blir det nog lite senare på kvällen när det har börjat svalna lite. Funderar på att kolla lite på Virre när hon rider Letzie OM hon nu ska göra det dvs!

Drack färskpressad apelsinjuice imorse (pressad hemma) och det var typ "a little slice of heaven!" funderar starkt på att börja göra det! Nä just det... Jag är pank... Det sket sig. Jag ÄLSKAR att inte ha pengar...Not!

Nu ska jag käka:)

peace, love and a little bit misunderstanding!

Call of Duty 4

tjena tjena!

Idag har jag en riktig slappar dag! Det blir inget stall idag eftersom Hugge ska vila och eftersom han går på sommarbete behöver jag ju inte åka ut och mocka:)

Jag har spenderat de senaste 3 timmarna (!) till Call of Duty 4 och försökt klara alla banor på "hardened", som är den näst svåraste leveln. Det gick jätte bra, precis som det brukar göra tills jag kom till den näst sista banan... Jävla *pip* bana säger jag bara... Tror jag spenderade en timme bara där... Den går på tid också så man är ju stressad som as. Känner att jag klarar den nivån bra nu så nu blir det "veteran" för mig:P Blir du träffad av ETT skott är du typ död! Alla som har spelat detta spelet vet att det typ är omöjligt om man inte har some serious skills! hahah fy fabian vilken tönt jag är, men jag gillar det så "whatever", som jag hade sagt om jag var fjortis;)

Fast nu måste jag nog börja sätta igång med maten innan det blir allt för sent!




peace!

Djurpolisen i Miami

Tjena!
Jag har precis vaknat och sitter nu och kollar på Djurpolisen i Miami, ett program på animal planet. Jag sitter och gråter över hur hemska folk kan vara mot djur, men jag gråter även av lycka att det finns människor som offrar sina liv för att rädda dessa stackare. De förtjänar typ en applåd eller ngt. Ibland känns det som om jag vill jobba med något sådant, vem vet kanske händer det:)



peace

Letzie!

Imorgon kommer Letzie (virres häst Funnys avkomma) till Mullsjö! Det ska bli så himla kul att Virre äntligen får en häst att rida. Eftersom Funny är skadad så har det ju inte blivit mycket ridning alls för henne på ett bra tag. Letzie är 5 år, precis som Hugge och hon är väl lite mer utbildad än vad han är, men hon saknar mycket i sin grundutbildning. Det är där Virre kommer in i bilden. Hon ska utbilda Letzie och hoppa henne och så. Virre är ju super duktig så det kommer att gå skitbra!

Idag red jag dressyr på Hugge i ridhuset (det var svalast där!) Det gick verkligen super duper bra:) Han är så lättlärd den där hästen! Även om sadeln ligger som den gör kämpar han på och är hur fin som helst. Vi tränade på tempoväxlingar (ökad steglängd), galoppfattningar och lite flytt för skänkel. Allt gick jätte bra. Han gjorde några riktigt bra fattningar och då ville jag bara gråta av lycka:) Det enda som vi måste träna på är att få lugna övergångar trav-galopp, han kan bli lite stressad när man gjort en fattning, gått ner till trav och sedan ska göra en ny fattning. Galoppen var verkligen super fin idag, bärig och bra. Traven var också super, tog tillbaka honom några steg och satte lite mer tryck i honom ett par steg, det svarade han super på.

jajaja, jag vet att ni tycker mit TJAT om min pålle är aaaaaaas tråkigt, men det skiter jag i. I LOVE it;)




peace!

Hanna och Kissan i det gröna!

Dagen började kl 7:00 då jag gick upp för att göra iordning mig (läs: borsta tänderna och sätta upp håret i en "toffs"). Sen bar det av till Landhs för att möta upp Hanna eftersom vi hade bestämt att gå runt sjön på morgonen. Det var faktiskt ganska gött att gå idag eftersom vi gick på morgonen då det inte hade hunnit bli så varmt. Efter den ca 4 km långa promenaden satte vi oss på Landhs och åt frukost. Jag åt en macka med kyckling/curry, cola och en bulle:P Säger bara det, det är SÅ man börjar dagen;) Efter det gick jag och Hanna ut på bryggan och började mata fiskarna med smulor och annat. Tillslut var det jätte många fiskar där och både jag och Hanna var lyriska! Jag kan tänka mig att alla som såg oss stå där och bete oss som små barn tyckte att vi kanske var lite "speciella"!

Efter den mysiga, men ack så onyttiga, frukosten drog vi till Ica för att handla lite. Det slutade med att vi köpte 1 L jordgubbar som vi åkte hem till mig och käkade upp:P Så jäkla underbar dag idag alltså. Perfekt eftersom det blåser lite och inte är super duper varmt. Sådana dagar kan t o m Kissan klara av;)

Nu är det städning och matlagning som gäller!

Peace!

I wish I was a cartoon!

Nu är det Black Lagoon som gäller för hela slanten. Den bästa anime-serien ever! Revy är den coolaste kvinnan ever. När jag blir stor vill jag vara som henne!



peace!

HooooooooooooT!

kom precis hem från stallet och jag är verkligen genomsvettig! Varmt varmt varmt! Nu känns det äntligen som sommar igen, men jag är verkligen inte van alls. Ibland känns det bara som om man vill krypa ur sitt egna skin när det är så här varmt alltså!

Hugge var glad, han fick massage idag. Så bortskämd är han:P Det tar väl en timma att gå igenom hela hästen och mina händer tycker inte om mig när jag är klar. Jag använder arnika-liniment när jag masserar och det letar sig in i huden på mig och gör att det svider som bara den! Så nu är mina händer röda och kliiga.

Idag är det Meshuggah för hela slanten! Tänkte lyssna igenom deras album: obZen och se vad jag tycker:) Man vet aldrig om det kommer en recention senare i bloggisen.

Peace!

aj aj aj!

Miss Kiss har gjort det igen... Har jag fötts klantig eller vad? Imorse gick jag upp som vanligt, inget konstigt alls, jag hade iofs inte glasögon eller linser så jag var väl lite halvblind. Jag ser ju att det finns saker på golvet, men inte VAD det är. Just nu ser mitt rum ut som slaget vid lützen typ (jossan kan intyga...) och efter att ha tagit 2-3 steg så fryser jag till och hoppar upp i luften och skricker och svär, jag tror jag lyckas få fram ca 20 svordomar på ca 3 sekunder (ganska stolt över det faktiskt). Jag slänger mig på sängen, drar upp min fot och vad ser jag? Jo en jävla säkerhetsnål (säkerhet my ass) inkörd en bra bit i min fot... Alla som har trampat på något vasst vet att den värsta biten är att dra ut skiten! Men jag lyckades. Jag tror att nålen var inne ca 1,5 cm ungefär och nu hoppas jag att jag inte får stelkramp och dör...Men det lär vi ju märka:P

Nu sitter jag här i min soffa och tycker allmänt synd om mig själv och gråter en skvätt, inte för att det gör speciellt ont, utan att jag är en sådan otursföljd sate!

Nä, nu så räcker det, nu ska här städas... Våga säga nej till nålar i foten!




Peeeace!

Little baby...

Tjena!

sitter här och har en liten  nostalgi-tripp! Just nu är det Clawfinger-Little baby  som ekar ur högtalarna, förbannat bra/hemsk låt. Älskar verkligen Spotify eftersom det ger en så mycket möjligheter att hitta ny musik eller bara lyssna på gamla godingar utan att vara kriminell:P Här hemma används den iaf flitigt, skulle tro att jag lyssnar på musik ca 5 h/dygn! Just i detta ögonblick när jag skriver detta får jag lite ångest över att kassan är så liten, jag hade verkligen velat åka till Hultsfred  på Sonisphere (en endags festival) och se bla Metallica, Machine head, LoG, CoF, Meshuggah och Mastodon! Snacka om värda band asså!

Har varit i stallet, eller numera sommarbetet, och longerat Hugge lite. Det var varmt som bara den så det blev inte ett långt pass. Är bekymrad över "svullnaderna" vid manken fortfarande, tycker också att han har förlorat lite muskler runt manken... Nu har jag iaf skickat ett mail till en sadelutprovare så får vi se vad hon säger!

Ge mig pengar!

ÅÅÅÅH! Nu kommer en riktig klassiker (tror att pappa bad mig lyssna på denna när jag var sisådär 10 år eller ngt:P) Clawfinger-Do what I say. En cool låt som jag tycker ni ska checka! Clawfinger gör ju snel-häst musik så den tycker jag även alla pop-emo-rap-trance bitches kan lyssna på;)

Nu ska jag dansa lite:)

Tullstorp!

skäms lite över den SÄMSTA updaten ever, men nu är jag på G igen!

Detta inlägget kommer att bestå av bilder från min UNDERBARA lördag i skåne, eller närmare bestämt  TULLSTORP!
That's right mfs! Det var den bästa dagen i hela mitt liv typ. Först köper man lilla Hugge-mugge och sen åker man till Brinkens stall och får en guidad tur över den fantastiskt fina anläggningen och alla super fina hingstar! Låter bilderna beskriva allt!

Enjoy!

hingststallet











Nu ska jag drömma lite om den dagen hade jag tänkt:P

peace out!

writer's block...

händer inte ett piss, orkar inte ett piss... Känner mig allmänt döende. Jag hoppas verkligen att det går över snart.



miss kiss aka fågelnäsa bjussar på den sista så att ni
inte hatar mig så mycket för att jag inte skriver:P


peace haters!


Hanna-panna and miss Kiss!

Tjena!

Efter att ha haft en jobbig morgon blev faktiskt dagen bättre! Hanna frågade mig om jag ville käka lunch med henne och jag var inte sen på att tacka ja;) Vi (läs Hanna) lagade kassler med pasta och god pastasås. Det var super gott, men super starkt. Efter lite allmänt tjejsnack (kommer aldrig kunna spela twister utan att garva, eller hur hanna;)) så drog jag hemåt för att ta tag i lite egna sysslor:)

Väl hemma mötte jag syster-yster och hon hade en present till mig. Jag fick jätte fina saker; Olive-cleansing, chokladmask och dagcreme. Tack så super mycket:)

Hugge var glad. The end... Hehe, nä men vi longerade lite på banan och eftersom de eldade en bit bort fick jag och hugge smärre rökskador. Ibland sprutade han rök ur näsborrarna, såg läskigt men coolt ut. Nu är det inte länge kvar tills älsklingen är min.

Nu är det duschen som gäller!

peace!

I feel shaken to the core...

Usch! Idag mår jag verkligen piss! Jag vaknade upp efter att ha haft den VÄRSTA mardrömmen ever. Jag, jossan, pappa och några kompisar skulle flyga och planet vi satt i krånglade så vi fick "ta om" starten 3 gånger. Den tredje gången störtade planet och av någon anledning så klarade sig allihopa. Det var flera som dog, men vi fick bara skador. När vi kom hem fick vi ett telefonsamtal där en man säger att Jossan och pappa skulle egentligen dött på planet och att de skulle infinna sig på ett liknande plan nästa dag som skulle krascha. Pappa och Jossan sa att det var det enda rätta och de bestämde sig för att de skulle åka med planet. Jag fick världens panik och försökte och försökte få dom att ändra sig. Jag vet inte hur mycket jag grät i drömmen, men faaan vilken panik/ångest jag hade. Även nu när jag sitter här, vaken, så mår jag inte riktigt bra alltså...

Fy för mardrömmar! Det enda bra med dem är att man vaknar och inser att de inte är sanna...

Nu ska jag nog ringa min syrra och pappa och säga att jag älskar dem!




peace!

Kissans B-day bitches!

Grattis till mig;) Jag har haft en undrbar dag tillsammans med Malin och Hanna, tack så mycket älsklingar!

Jag har fått massor av fina presenter och jag tackar verkligen alla som gratulerat mig, det betyder mycket.

Tack Virre för de fina stigläderna och det fina kortet! Love to you.

Nu ska jag njuta av de sista timmarna av MIN dag och äta lite gott.

peace!

Kissan FTW!

tjena!

Nu ska vi snart äntligen fira mig snart:) No more drama ok?! Jag har lärt mig att jag måste bli lite mer självisk, ibland får det faktiskt handla om MIG. Så nu är jag på topp, ingen kan ta ner mig därifrån. Först ska jag fira med pappa och farmor och farfar här i Mullsjö sedan drar jag till stan och firar med mamma, mormor och morfar, jossan och jonte. Egentligen är det ju imorgon jag fyller, men pga vissa omständigheter bestämde vi oss för att fira innan i stället. Hey, works for me! Imorgon ska jag fira med sötaste Hanna, det kommer att bli super-duper kul:)

Det var ju sådan där röst-dag idag, vad tror ni, har jag röstat?

Grattis Peter förresten, för du fyller ju verkligen år idag:)

Nu ska jag diska lite och sånt kul...


peace out

Roadtrip!

Tjena!

Idag är en dag med minst sagt blandade känslor...

Det positiva är att jag har haft en underbar dag nere i Halmstad där vi träffade Funnys "föl" (5 år nu) och hälsade på hennes ägare. Letzie som hon heter, var jätte fin:) Man såg verkligen likheter med mamma Funny. Vi hade typ tur med vädret eftersom vi slapp allt regn som jag trodde skulle komma typ varannan minut! Efter att ha suttit i Jennies (Letzies ägare) lägenhet och kollat på filmer och snackat om diverse häst-händelser(!) så drog vi ut till hennes stall som låg typ 1,25 mil bort! Det kanske inte låter så konstigt, men tjejen CYKLADE dit varje dag typ! WHAT?! Jag trodde jag var hurtig, känner mig som en latis i jämförelse! 2,5 mil på en dag, jeeeeesus... Både Jennie och hennes pojkvän Charlie var väldigt trevliga och det var skönt att dom gillar att babbla typ lika  mycket som mig och Virre. Trodde sådana människor inte fanns! Letzie bode i ett mysigt litet stall med en massa ponnier och även Jennies andra häst, Lajm, som är en fjordis.

Nu till det lite mindre roliga... Tänker inte ta upp det så ingående, men jag kan bara säga att vi skulle ha firat mig vid sju idag, men jag blev sen (till kl 8) pga vissa omständigheter som ingen kunde styra över. Sen att du ringer och typ skäller ut mig eller vad man ska kalla det gör inte saken bättre... Ibland håller inte planer, that's life!

Men jag hade en super-duper dag och jag ångrar inte en sekund att jag följde med:)

Peace!

Hagel, ben&jerry's, golf och annat INTRESSANT

Hej-HEEEEEEEEEEEEJ (som han på färjan 2)
Idag har det varit en mycket fullbokad, men rolig dag. Började morgonen med att ha morgonfodringen i stallet så det var ingen sovmorgon idag inte! Efter att ha mockat och fixat all mat drog jag upp till morfar eftersom jag skulle jobba hos honom idag:) Jag städade och gjorde det fint hemma hos mormor och morfar och det var väldigt trevligt  att känna sig behövd. Morfar bjöd på mat, en jätte god fiskgryta med färskpotatis, mums! På eftermiddagen när vi städat klart drog vi ut på golfbanan för att slå lite på ranchen. För alla som inte visste så spelade jag golf för en sisådär 5-6 år sedan och jag har knappt hållt i en klubba sedan dess! Jag fick ett sådant riktigt sug efter golfen och morfar var ju inte sen på att föreslå golfbanan:P Vi hade knappt börjat slå innan det började regna, följt av HAGEL! Gosh, vad jag älskar det svenska vädret, många överraskningar. Efter haglet kunde vi fortsätta och det gick faktiskt bra, jag spelade med min älskade järn 7 hela tiden och jag tror jag slog runt 175 m, det är fan inte illa! Lite stolt över sig själv får man allt vara.

Pån vägen hem så hände det! Jag såg Ben&jerry's lastbilen, IGEN! Denna gången har jag riktigt bildbevis. Jag kan tyvärr inte lägga upp bilden nu men den kommer. Jag tror vi var ca 2m bakom den som minst när vi satt där i morfars volvo, vilken känsla!

Efter golfbanan var jag tvungen att dra mig hemåt eftesom jag skulle till arbetsförmedlingen vid 4. En snabbis där och sen bar det hem igen. Satt ner i ca 10 min, sen varv det dag att cykla iväg igen...till stallet.

Jag hade ju träning nu på kvällen så jag var ju tvungen att vara i stallet TVÅ gånger. Hugge var söt och ren för en gång skull! Idag provade jag att rida i Virres Wintec istället för min Bates och det känns faktiskt bättre. Ingen av sadlarna ligger optimalt på något sätt, men Wintecen ligger en smula bättre så det blir till att rida i den tills vi hittar en annan. Själva träningen gick bra, förvånandsvärt bra! Han har varit lite tråkig den senaste veckan, men idag skötte han sig hur bra som helst! Snart bär det av till Tullstorp för att betala åbäket;) *Love*

Nu är jag äntligen hemma iaf, det blir väl en film och sen sängen, ska till halmstad imorgonbitti så jag vill gärna vara utvilad. 

Alla, nu glömmer ni fan inte my B-day, 8 juni smäller det och jag förväntar mig något storslaget:P hahah ett "grattis" hade iaf varit fint.

Todays obsession är låtraden: "Every where I go, bitches always know, that Charlie Scene has got a wiene that he loves to show"



PEEEEEEEEEACE!

Jag tror att jag är kär...

...i Seth Rogen! Han är typ den gulligaste, roligaste och charmigaste killen ever! Jag bara älskar hans filmer. Såg Zack and Miri make a porno precis och den är så rolig/underbar att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen! Jag tror att jag har sett den filmen 5-6 gånger och den är lika rolig varje gång. En annan film jag såg för ett tag sen heter Observe and Report och det är typ en svart komedi, den var också aprolig. Så en speciell plats i mitt hjärta har han allt!

Dagen har varit seg som få, jag har varit sååååååå seg idag att jag nästan skäms! Var i stallet imorse som sagt och efter det har jag typ legat i soffan och växt fast... Fan vad dåligt man mår om man degar en hel dag alltså.

Snart fylle jag år och blir officiellt gammal! Hela 21 år! The horror! Den 8 juni smäller det alltså... Fy vad nära det är.

Nu ska jag ställa mig i duschen och duscha bort all lathet!


Söta Seth!

Peace!

PANG!

sa det i mitt cykeldäck mitt ute i skogen i morse... FAAAAAAAAAAAAAN! Så glad var jag och eftersom var typ kvart i sju kunde det väl inte blivit sämre...Jo det kunde det, eftersom jag var tvungen att gå resterande 1,5 km till stallet fick jag skoskav av mina ridskor... fick iaf skjuts hem av farmor, det var MYCKET snällt!

Nu ska jag nog gå och köpa godis och tröst äta som bara den eftersom livet suger just nu...

peace or whatever....

2009- året från helvetet...

Ville bara säga att jag bajsar på detta året! Det har bara bringat lidande. Ibland undrar man verkligen varför de snällaste människorna ska drabbas med de mest tragiska öden? Vi som har bra karma, när får vi utdelning? Jag hoppas att detta vänder snart annars ska ni få se på annat! Jag vill bara kunna göra allt bättre och själv kunna få känna att allt flyter, men om man någon gång får ta ett steg framåt måste man snart ta femhundraelva tillbaka...

stoppa världen, nu vill jag hoppa av!


RSS 2.0