No flag large enough, shame on a man in cuffs, they closed our blinds

Vissa slutar Aldrig klaga...


Kom precis hem från stallet efter att ha ridit Hugge. Virre hade som tidigare nämnt lektion för oss. Det gick faktiskt helt ok! Det var väl inte det snyggaste passet jag gjort och eftersom vi korrigerade min sits så mycket kändes det som jag var nybörjare igen:P Men Hugge gjorde iaf allt jag bad honom att göra och det är jag mycket glad över:)

Nu sitter jag här hemma, ensam, eller ja, tillsammans med en bror som är sur och lyssnar på System of a down. Mer avancerad än så blir inte min valborgsmässoafton... Fick iaf lite god mat av pappa och Marika, grillat! Mums! Så nu är jag iaf mätt, kanske inte så belåten dock eftersom resterande familjen har bestämt sig för att det är officiella hata Emelie dagen eller något. Jossan har nog PMS, det har nog Jonte med vid närmare eftertanke. Ni visste väl att var tionde kille får mens va?! Inte? Då har ni lärt er något nytt! På tal om mens och annan skit så har jag världens BÄSTA idé! När en tjej föds får hon någon slags psykisk kopling med någon kille någonstans i världen och detta gör att de DELAR på mensen! Så varannan månad har killen mens! Jag är riktigt stolt över mig själv att jag kommit på det iaf!

Nu är det System of a down- A.D.D som spelas och den är bara super!

http://www.youtube.com/watch?v=IXEhGROpR1Y

We fought your wars with all our hearts
You've sent us back in body parts
You took our wills with the truth you stole
We offer prayers for your long lost soul

The remainder is an unjustifiable, egotistical power struggle
At the expense of the American dream, of the American dream
Of the American

We don't give a damn about your world
With all your global profits
And all your jeweled pearls
We don't give a damn about your world
Right now(x2)

We don't give a fuck about your world
With all your global profits
And all your jeweled pearls
We don't give a fuck about your world
Right now(x4)

There is no flag that is large enough
To hide the shame of a man in cuffs
You switched the signs, then you closed our blinds
You changed the channel, then you changed our minds

The remainder is an unjustifiable, egotistical power struggle
At the expense of the American dream, of the American dream
Of the American

We don't give a damn about your world
With all your global profits
And all your jeweled pearls
We don't give a damn about your world
Right now(x2)

We don't give a fuck about your world
With all your global profits
And all your jeweled pearls
We don't give a fuck about your world
Right now(x8)

No flag large enough
Shame on a man in cuffs
They closed our blinds

The remainder is an unjustifiable, egotistical power struggle
At the expense of the American dream, of the American dream
Of the American

We don't give a damn about your world
With all your global profits
And all your jeweled pearls
We don't give a damn about your world
Right now(x2)

We don't give a fuck about your world
With all your global profits
And all your jeweled pearls
We don't give a fuck about your world
Right now(x7)
RIGHT N-N-N-NOW!!!


peeeace!


okej då, det är LITE fint med vår!

Hej!

Till och med JAG njuter faktiskt av vädret idag. Enligt min smak får gärna hela sommaren vara såhär; Lagom varm, solig, lite vindig och LITE insekter! Var i stallet en extra gång idag eftersom min hovis kom. Hugge var super duktig som vanligt och han lyckades slabba ner min tröja med dräggel... Det sista var mindre roligt. Hans hovar har växt med rekord fart nu när det har blivit vår och skoningen var verkligen väl behövd! Sen är det alltid gött att snacka massa skit (speciellt om X) med min hovslagare;) I'm baaad!

Kom precis hem iaf till ett hus som MÅSTE städas, vilken annan dag som helst hade det gjort mig på dåligt humör, men inte idag! Ska alldeles strax ta tag i disken och efter det ska jag plocka iordning lite och sätta på en tvätt hade jag tänkt (BOOYAH, syrran;P). Sen är det mat dags, det blir spenatlasange. Vi får väl se om jag överlever denna måltiden med tanke på hur mycket muskot jossan la i den... Kände mig lite groggy igår, vi får hoppas att det berodde på något helt annat!

Kom på idag att det var valborg! Fast inte för att det gör någon skillnad precis, jag bryr mig inte ett skit om denna mycket konstiga "högtid" och planerar inte att göra något speciellt faktiskt, kanske ringa någon polare och käka lite mat kanske, på sin höjd då alltså! Visst var det kul när man var liten och se alla eldar och fyverkerier, men idag tycker jag bara att det är en helt onödig dag och för alla fjortisar där ute en ursäkt för att dricka sig fulla, aggera allmänt aplikt och bli magpumpade. Spare me the drama... Kalla mig tråkig, töntig eller konstig, jag kanske höjer ögonbrynet lite...

Vid 5 ungefär ska jag åka ut till stallet och rida min lille hugge, blir lite "dressyr" på banan idag, Virre ska hjälpa och skrika på mig idag (det kommer att behövas)! Hoppas att det går bra och att jag kan känna mig nöjd!

Peace


Musik är livet!

Hejsan!

Visst är det otroligt hur mycket musik kan påverka ens liv/sinnestillstånd/humör osv. Jag ÄLSKAR verkligen musik och har alltid gjort. Kan väl inte säga att jag är allätare precis:P Men jag lyssnar på mycket i MIN musiksmak! Tänk också vilka olika musiksmaker det finns, man kan nästan säga att för varje människa finns en individuell musikstil. Jag är på sätt och vis uppväxt med den musiken som jag lyssnar på idag, eller ja, en MILDARE form iaf. Pappa är en old school hårdrockare och lyssnar mycket på exv Iron Maiden, Judas Priest, Saxon, D.I.O, D.A.D och ac/dc= Jag lyssnade mycket på det när jag var yngre. Jag har mer och mer utvecklat MIN musikstil och nu vet jag precis vad jag gillar. Alla som känner mig vet att jag lyssnar på Metal, men de flesta tycker bara att det är massa skrikande och gormande;) Jag lyssnar på det mesta inom Metal-scenen; Death-, Black-, Melodic-, Trash-, Nu- och Metalcore. Till och med jag har en gräns när det gäller musiken, just Power metal har jag lite svårt för, lite töntigt tycker jag. Sen älskar jag vissa black metal-band, men när det blir för mycket av satanist snacket och sådan skit kan det fan va! Och även om jag gillar när det skriks, bankas och spelas för fulla muggar, får det gärna finnas någon slags melodisk slinga också;) But hey, I don't discriminate!

Just nu sitter jag på älskade Spotify och lyssnar på KoRn, ett av mina favorit band. KoRn är ett sådant band som jag tycker de flesta borde kunna lyssna på (och tycka om), men det är ju bara min väldigt partiska åsikt. Låtar som: "Freak on a leash", "A.D.I.D.A.S", "Got the life" och "Right now" är ju riktiga klasiker:) Om ni vill göra mig glad och stolt checka dessa låtar!

Själv hittade jag en ny låt av KoRn som jag aldrig hade hört innan, "Tearjerker" hette den, lugn och fin:)

Snart börjar Plektrum ZTV som jag alltid bänkar mig framför tv på onsdagar kl 15hundra.

Tagga, tagga, tagga


Hörrni, ta det med en nypa salt;) Såg nu att "hellstell" inte finns med!(uttryck påhittat av Peter-Lejon)


Peace out!

oskuld och prostituerad?!

Usch då, här sitter jag, det är sent och jag borde gå och lägga mig, men ändå gör jag det inte... Såg på The Tyra show idag och det var verkligen ett konstigt program idag! Det handlade om en 22-årig kvinna, oskuld, som av någon konstig anledning hade fått för sig att aktionera bort den till den högstbjudande. Eftersom prostitution är olagligt i de flesta delar i USA så skulle hon göra det på något slags ställe som kallas The Bunny Ranch, där horor bor antar jag... Jag tycker liksom att hela saken är väldigt bisarr... Varför vill man aktionera bort sin oskuld? Om man nu har väntat i 22 år antar jag att man väntar på den rätta, eller känner sig osäker... Steget mellan detta och att PROSTITUERA sig själv känns ju väldigt stort. Sen fick man reda på hur mycket pengar hon skulle få, det visade sig att den som bjudit mest hade bjudit 3,8 miljoner dollar!! Det är ju helt sjuk! Det är ju liksom sjukt mycket pengar... Jag vet inte vad jag ska tycka, är hon smart eller är hon bara kändiskåt? Konstigt, konstig är det iaf...

Vad tycker ni?

Nu blev jag trött, en ny dag imorgon, så jag borde sova lite.

Peace out!

oh shit!

Eden Lake måste vara en av de värsta filmerna jag sett någonsin! Så hemsk att jag verkligen inte finner ord, slutet var så fucked up att det är sjukt! Med andra ord; Vilken jävla bra film! SE DEN!



peace

Stolt hönsmamma!






Hugge-mugge skötte sig superbra idag när Virre red:) Det var så himla kul att se honom bli riden! Måste erkänna att jag grät en liten skvätt. Med mera muskler och styrka kommer han att bli jätte fin! Nu har Hugge gjort allt vad han har kunnat, nu ska bara matte gå till kiropraktorn och bli rak (the horror...) och inte fucka upp din balans så mycket bebis!

Nu ska jag undvika speglar och äta, don't ask....

Peace

a black void

Jag saknar din kärlek
Jag saknar din värme
Jag saknar dina fina ögon
Jag saknar din förståelse
Jag saknar din trofasthet
Jag saknar din vänskap
Jag saknar din mule
Jag saknar din skolpojk-lugg
Jag saknar din glädje
Jag saknar dina ovanor
Jag saknar dina bebis-fasoner
Jag saknar alla dina smeknamn
Jag saknar att du ALLTID ville alla väl
Jag saknar allt
Jag saknar ord
Jag saknar Dig



Du kommer alltid vara min älskling<3


OKEJ!






Veckans snygging: Taylor Kitsch!

Seriös!

Ja, det är faktiskt så jag känner mig just nu! Det är inte ofta jag kan säga något sådant om mig själv, men idag kan jag det! Jag kom precis hem från gymmet och har kört ett konditionspass på crosstrainern och roddmaskinen. Det blev även lite fria vikter och sånt skit. Men allvarligt asså, visst är jag super seriös när jag släpar mig till gymmet kl 20.00 en fredags kväll när jag hade kommit hem från Hugge en halvtimma innan? Jag menar, vem tränar på en fredags kväll? Bara jag antar jag, eftersom det bara var jag på gymmet... Det var så jävla gött när jag stod där, svettandes i min ensamhet och vrålade med för full hals till metallicas "Fuel". Ibland känner man sig sådär jävla full av liv och energi, till och med lite smått lycklig! Nä, idag är jag verkligen nöjd med mig själv.

Nu sitter jag här hemma, svettig som fan (borde nog duscha innan svetten gror in i möblerna...) och väntar på att Dude where´s my car? ska börja. I Högtalarna dånar The Prodigy med Invaders Must Die. Lite sådär nostalgi känsla. Vet inte varför jag gillar gruppen egentligen, inte så nära min vanliga musiksmak precis;) Men de är för jävla goa! Man kan ju jämföra de med Pendulum, typ samma musikstil. Taggar-musik brukar jag kalla det, bra att träna till liksom! En annan låt som ärger just nu är Cry of the black birds med Amon Amarth.

Hugge-mugge var duktig idag! Vi red en skön tur i skogen i PERFEKT väder! Var hur mysigt som helst och han var jätte duktig! Sitsen tränar jag på som fan, usch det är så mycket man måste tänka på...

Imorgon bär det av till Sämsholm där jag ska agera fotograf. Vi får väl hoppas att det går hyfsat och att Virre blir någorlunda nöjd med bilderna!

Nu börjar filmen, så fuck off!

Peace


Amazing song!

Gillar inte gruppen något vidare, men denna låten är helt otrolig, trollbindande typ :)

Hurt-Rapture
http://www.youtube.com/watch?v=v-NLa1K7Dj8

In the life of the wrong a love lingered on,
Love lingered on to frustration.
And if our love is so wrong, what should we do alone?
Or am I just a picture in a photograph?
Why are we stuck in this pantomime fearing a god who died?
One who would not deny lovers?
And I don't care what they say, if what you need is your faith,
Then take a look at my face and know

That till your rapture falls to pieces
Until your rapture falls to pieces
Find in me the room to breathe,
Simple things like suffering
Life had gone this way
Life is gone this way

Still in the life of the wrong we all moved along
Another life evolved to gestation
And so we made our way with the mistake we made
But she was just a picture from a photograph

So she walked in the baby's room
Knowing what she should do leave me in
Absolute horror
She put her hand on its lip she gave it
One last kiss
And sang some tune that went

Until your rapture falls to pieces
Till your rapture falls to pieces
Find in me the room to breathe,
Simple things are suffering

And I would and I would, destroy your god
Yes I would if I could destroy your god
Because you're born again
Until you're worn again,

Until your rapture falls to pieces
Till your rapture falls to pieces
Find in me the room to breathe,
Sinful things like suffering
Till your rapture falls to pieces
Till your rapture falls to pieces

But, if this must be, then burn with me
Anything
Just don't leave
So find in me the room to breathe
Sinful things like suffering
Till your rapture falls to pieces

She swore she heard the voice of Jesus
Telling her it was wrong to keep it
And one more thing, it looked like me
Back when it breathed
Rest in peace
Until the rapture comes to meet us


Enjoy<3

peace

hugg!

Fy fasiken...Har så jävla ont i magen att jag håller på att dö... Det är en blandning av mensvärk och magont som kommit av att jag bara har ätit kladdkaka idag. Ibland får man nog skylla sig själv :P Kom f ö precis hem från stallet och är mycket nöjd över dagen. Hugge och jag tog en skrittur idag (tsm med Virre och Funny förstås!) Han fattar ju som sagt inte framåtdrivande riktigt än, men stundtals idag lyssnade han super bra. Eller, det är fel att säga att han är lat/inte lyssnar, han är VÄLDIGT känslig och känner sig väldigt osäker. Det gäller att träna och träna, både kondition och styrka, sen får man ju inte glömma självförtroendet! Jag är bara glad att han inte busade med mig idag, så som han höll på igår gjorde mig smått nervös för dagens ridtur :) haha!

Virre, eller Virres arm rättare sagt, mår bättre idag. Den är ju öm och svullen som fan, den bär även himelens alla färger. Det går ju inte åt det sämre hållet iaf, så det är ju bra:)

Höll på att skita på mig idag! Av skratt alltså... Såg Another gay movie idag och den var så jävla kul att jag höll på att dö! Typsik amerikansk humor som kan vara lite sådär genomskinlig, men den funkar varje gång! Kul!


Nu ska jag se på NCIS så fuck off!



Peace!


obehagligt...

Hej alla glada (eller mindre glada)!

Nu sitter jag här med kemiboken i högsta hugg och ska börja plugga lite hade jag tänkt, det är sjukt hur snabbt trött i huvudet man blir av att plugga när man inte är van vi det... Får ta lite varje dag helt enkelt. Just nu läser jag om syror och baser, åååh vad intressant säger alla då...eller inte :P Jag tycker att det är super kul och jag läser det gärna iaf!

Igår var en lite konstig/obehaglig dag. Den konstiga delen var att när jag tog in Hugge och tempade honom hade han 38,6 grader! Sheit! Började typ kallsvettas och tänkte liksom; vad fan är fel nu?! Men sen tempade jag 10 min efter några gånger och då kom jag på att han hade stått i solen precis innan jag tog in honom...Dumbass (jag alltså), man brukar ju bli varm av solen har jag hört... Hugge var iaf crazy! Trodde att han skulle ha rejäl träningsvärk efter träningen i söndags, visst var han liiiite stel i början, men hux-flux var det som bortblåst! Han brallade, han sparkade bakut, han galopperade, han räjsade och han älgtravade! Tanken var ju att jag skulle longera KONTROLLERAT, men det var ju bara att glömma. Släppte honom på ridbanan så att han fick springa av sig, det tyckte han var kul:)

Efter jag tagit hade om Hugge så var det dags att följa med Virre till Kiddet-träningen borta hos Bergström. De var då det obehagliga började... Precis när vi kommer in i ridhuset och Virre ska börja göra i ordning Funny för att sitta upp så rider en ryttare förbi henne (Inte precis i röven på Funny, men alldeles FÖR nära). Virre står precis bakom Funny för att ta bort skrittäcket när hästjäveln som rider förbi sparkar världens bakut mot Virre/Funny! Eftersom Virre står mitt i mellan hästarna tar hon sparken. Jag står och håller Funny, så jag ser liksom ingenting, jag ser ju att hästen sparkar och det knäcker till, men jag trodde att Funny blev sparkad. Sekunden efter kommer Virre fram bakom hästen och håller sig för armen. Lika chockad som jag och alla andra inser vi att Virres arm har tagit hela smällen. Jag var säker på att den hade gått rakt av.  Till allas stora lättnad kunde hon iaf röra på fingrana och hon beslöt sig att rida iaf. När hon suttit upp kollade vi på armen... Den var blå/grön/röd och hade en svullnad som liknade en hov! Virre börjar att värma upp Funny och allt går bra tills den andra hästen sparkar mot Funny igen...Nu trodde jag att Funny hade fått en riktig smäll, men hon klarade sig...

Jag blir så jävla trött på folk som inte visar någon respekt...För det första, RÖD ROSETT på hästar som kan sparka! Man rider heller inte in i folk/ekipage när man har en häst som är dum i huvudet... Det som gör mig mest förbannad är att det ryttaren sa när hästen sparkade virre var; "Ojdå". What!? Om det var min häst hade jag blivit hur rädd som helst och försökt hjälpa till osv. Jag hade också skämts järnet ocg VERKLIGEN hållt avstånd där efter! Dålig respekt.

Från det ena till det andra, idag ska det bli en bättre dag och jag ska träna och ha det gött! Den som försöker ändra på det får stryk! OORAH!




Peace!


Life...

Blows... That's the way it is!

läskigt

Hej!

Sitter här och käkar frukost och tänker på den konstiga konstiga drömmen jag hade i natt. Det började med att jag, mamma, Jossan och Louice åkte bil någonstans. Vi åkte verkligen på småvägar och det var inte så mycket hus där vi åkte. Plötsligt skriker mamma: "undra vad som händer om vi åker ner för detta stupet?!" och hon bara svänger järnet ner för en super brant backe. Bilen bara flyger ut och tillslut träffar vi marken och börjar volta innan vi tillsist kraschar in i någon slags skola. Ingen verkar ha skadat sig allvarligt, men jag är så jävla arg på mamma att jag typ inte vet var jag ska ta vägen. Jag börjar skälla på henne och hon beter sig som ett litet barn och kommer med massor av ursäkter. Plötsligt kommer Louice fram och slår till mamma i ansiktet då blir jag typ as arg på Jossan och henne och börjar slå dom as hårt... När det hela är över och när vi inte orkar slåss långre går vi till någon äng där hela vår släkt + vänner står (?). Det värsta är att de bryr sig inte ett skit! Jag får sådan panikångest som jag ibland får när jag drömmer och det känns typ som jag försöker övertala folk att det är synd om mig:P Sen helt plöstligt är jag i stallet, jag och Lina snackar om att vi kanske borde ha fika i stallet och sånt, plötsligt börjar jag tappa tänder! Så jävla obehagligt asså! Jag tappar två tänder och dom ser typ vita ut när de "ploppade" ut, men snart blir de kolsvarta. Jag kastar bort dom. Mamma kommer, jag berättar för henne, hon säger att det är lätt ordnat bara du har kvar tänderna. Jag börjar fibrilt leta tänder, sen vaknar jag...

WHAT!?

Jag brukar verkligen drömma konstiga saker, men idag var verkligen drömmen fylld med panik! Någon som kan tyda detta kanske? Det händer titt som tätt att jag drömmer att jag tappar tänder och någonstans har jag läst att det är ett tecken på stress/oro/ångest? Någon som hört detsamma? Skönt att det BARA var en dröm iaf.

Igår var jag typ jätte hurtig, jag gick runt sjön med hanna, jag red Hugge (det gick jätte bra) och jag tränade på gymmet! Vetifan om jag orkar vara lika duktig idag, men gymmet och Hugge blir det ju iaf.

Idag ska jag försöka be pappa att sätta upp studsmattan, jag vet att jag är töntig, men det är jätte kul (tills jag mår illa...). vet inte om han kan göra det idag, men till helgen så kanske han/vi fixa det! Det är ju bra motion också och hur ofta är motion SÅ roligt!?


Fast detta ser ju bara farligt/konstigt ut:P


Peace!

biohazard

Jag är gjord av kryptonit!

ojojoj

Fan vad trött jag blir ibland asså. Idag skulle jag ha haft arbetsförmedlingsmöte igen... Förra gången sa dom att jag skulle maila några dagar innan mötet för att få reda på vilken plats och tid mötet skulle vara på. Jag har mailat, jag har ring och jag har frågat...Inget svar! Blir man inte förbannad/orolig/gråtfärdig när sådant händer?! Det värsta är att man måste vara på dessa mötena, annars kan man förlora sin ersättning... På mitt papper stod det att vi KANSKE skulle vara på arbetsförmedlingen kl 13, så vad fan skulle jag göra liksom? Jag gick dit, stängt, började svettas lite... Sen såg jag en tant och jag frågade henne om hon jobbade här, det gjorde hon. Jag förklarade min situation och THANK GOD så kunde hon hjälpa mig! Väl inne får jag reda på att mötet skulle varit på björkhaga kl 9-10 typ...suck. Men dom var iaf snälla att fixa så att jag fick närvaro och så. :) Nu vet jag iaf var NÄSTA träff är och den tänker jag inte "missa"

Hugge är supersöt, men han är typ mobbad som fan av peddo-Laban... Kimberly (ett travar-sto) och Funny är liksom Labans hoes och eftersom dom brunstar som fan är det typ operation knull-fest i hagen! Jag vet inte riktigt om jag ska kalla det våldtäckt eller orgie, hemskt är det iaf. Hugge är ju den enda valacken (förutom Laban) så han blir ju jagad/sparkad/biten hela tiden stackarn!  Vi har kommit ganska långt med inridningen tycker jag, vi har ridit ut, vi har tränat för kiddet och vi har ridit liiiiiite dressyr :) Jag är så stolt över honom och han är verkligen jätte modig!

Nu ska jag fixa lite käk för jag håller på att dööö av hunger!


Peace


glad "jesus död"-dag!

Kom precis hem efter att ha spenderat kvällen hos mormor och morfar tillsammans med Lotta, Peter, mamma, Dan och VERA<3 Bara älskar den ungen alltså! Utan att överdriva så är hon LÄTT bland de sötaste barnen jag sett! Stolt över min lilla kusse är jag allt:) Kvällen var jätte trevlig, vi åt SUPER god mat (lamm) och drack gott.

Hugge har skadat sig och är halt...jippie... Vi släppte ihop hästarna igår och det var fullt ös medvetslös som gällde och hugge drog på sig lite småsår och ett förbenat balltramp... Hoppas skiten läker fort. Fuck you Laban! Annars har Hugge gjort stora framsteg, vi har ridit nu, ganska mkt faktiskt...för mkt (har vila nu) och vi har faktiskt galopperat och allt! Han har verkligen varit jätte duktig och på vår första träning någonsin (under ryttare) skötte han sig jätte bra:)

Vill bara hälsa alla en glad påsk, min mobil har krånglat sedan i onsdag, så jag har typ inte kunnat ta emot/skicka sms. Vet inte riktigt vad felet är eftersom det fungerar till vissa? Om bara tre-jävlarna hade gett mig min riktiga mobil hade detta inte varit ett problem... Så sorry att jag inte kan skicka/svara på påsk-sms!

Hade en livlig diskussion om jobb och utbildning idag med min släkt. Alla arbetar inom väldigt olika yrken. De förklarar för mig att arbetslivet är som en enda tävling, en maktkamp mellan "kompanjoner" för att ni berömelse, typ! De förklarar också att just kvinnor har svårt att hävda sig inom den bransch som jag vill jobba inom (forskare). Jag blev liksom lite illa till mods när jag hör detta... Kan man inte ha ett normalt jobb där man går till jobbet, gör sin sak, trivs och bollar idéer med sina medarbetare längre? Är livet en enda stor tävling? Jag känner bara det att jag vill inte trycka ner någon för att framstå i bättre dagar, eller är det det vad som krävs nu för att "lyckas"? I så fall tycker jag att det är piss, jag ska fan ändra på det! Jag, Miss Kiss ska göra världen till ett bättre ställe. Skratta bäst ni vill!

Just nu sitter jag och lyssnar på Tool och tittar på Pianisten (jävligt bra film), låter kanske som en konstig blandning, men det funkar:P Är trött som fan, blir väl sängen snart.

Emelie: Laga mat, RIKTIG mat, lova det för fan!
Kissan: Jag måste fan ta tag i det nu...
Emelie: Du mår piss!
Kissan: Jag vet.

Nog med schizo snack, godnatt och glad jesus död-dag eller whatever!

Peace

edit....

600:- för min EGNA sadel!?

Tjena mors! Idag är jag så trött att jag verkligen håller på att avlida... Har varit i Mjölby (Hogstad närmare bestämt) på Sharpman för att prova ut en ny sadel till hugge-mugge-sugge-kugge! Dagen började väl sådär... Gick upp vid 5 eller något, minns ärligt talat inte så mycket från imorse. Kommer ut till stallet, börjar packa och greja lite, mår sådär härligt illa som man gör på morgonen, iaf jag. Vi kommer väl iväg vid 8-tiden och allt gåt bra. Ju längre vi åker destå mer illa mår jag, väl framme är jag SÅ nära på att spy! Vet inte om det berodde på att jag var nervös eller att jag typ inte hade käkat något? Det gick TYP över iaf.

Hugge hade varit jätte duktig hela resan och efter att fått klartecken om att lasta ur gjorde vi det. Hugge, Virre och jag gick in i ridhuset/ridtältet/"den stora blå lådan". Hugge är super duktig igen och går lugnt in. Vi träffar vår sadelutprovare, vilken visar sig vara en jävla PMS-kärring, och börjar disskutera vårt problem:

Jag: Har en Bates Isabell nu och den glider fram och tippar frammåt.
Virre: Det konstiga är att vi har ridit i min Wintec Isabell med SAMMA järn och den ligger helt ok!?
Kärring: Konstigt, det är ju i princip samma sadel?
J: Men den ligger inte bra...
V: Wintec ska ju vara lite rakare än Bates varianten.
K: Nej, det är den inte det är EXAKT samma bom!
V: Eh...nej, dom ligger ju helt OLIKA...
K: Jag har ringt till Australien och dom ligger exakt likadant...
E: Men den passar ju inte?
K: Det SKA den göra...

Så håller hon på, så jävla otrevlig från första början att jag bara hoppades att jag la en sådan jävla raket-spya på henne... Sen börjar hon påpeka någon slags "svullnad" som Hugin har på sidan av manken på ena sidan, jag hävdar att den redan fanns där när jag fick honom, men jag håller med om att den är lite hård (dock ej öm/varm). Hon börjar fråga massa skit om att "det måste ni verkligen kolla upp" och sen när jag förklarar att han inte varit igån så länge säger hon "då skulle jag vara jätte orolig om dom redan finns där, så ska det absolut INTE vara"...Suck suck suck suck! Jag är så jävla trött på TRO-veterinärer! Herregud människa, du är SADELUTPROVARE (det kan jag också bli om jag går en kurs på 3 dagar...) inte någon veterinär! Jag uppskattar att hon märker "knölen", jag förstår att det försvårar hennes uppgift, men vad jag inte förstår är att hon står där och säger bu och bä om saker hon inte vet ett skit om. Jag förklarade lugnt att Hugin är kollad av båder veterinär, ET och min kunniga kompis Virre (vilket hon intygde till henne). Efter hon gnällt på oss i ca 10 min ändrar hon sig plötsligt och säger (efter att jag berättat att jag tömkört mkt) att det är 99% chans att det är min gjord fel... Jag blir så trött.

Vi bytte iaf efter många om och men till ett svart järn i min sadel och då låg den faktiskt bra! En annan sadelutprovare kom ner (Thank God!) och denna är skitbra eftersom vi haft denna innan. Hon bekräftade f ö att Virre hade rätt hela tiden om att Bates och Wintec ÄR olika även om det är samma model... TACK TELEVERKET! Vi provade blått järn och jag säger bara stackars, stackars Hugge. Sadeln gled, sadel tippade och sadel gnussade runt, han ville knappt gå frammåt stackarn. Säger bara BOOYAH BITCH!

Hugge skötte sig exemplariskt, han var ju välidgt spänd, men sååååå duktig assa. Jätte stolt är jag. Köpte lite smått och gott i affären som f ö är: <3! En hjälm, ett träns, ett bling-bling pannband, inspäningstyglar och coccostoppar blev det!

Nu sitter jag här hemma efter mina strappatser och mår sisådär... Hoppas jag inte blir sjuk nu till påsk:(


600:- för min EGNA sadel!?

Tjena mors! Idag är jag så trött att jag verkligen håller på att avlida... Har varit i Mjölby (Hogstad närmare bestämt) på Sharpman för att prova ut en ny sadel till hugge-mugge-sugge-kugge! Dagen började väl sådär... Gick upp vid 5 eller något, minns ärligt talat inte så mycket från imorse. Kommer ut till stallet, börjar packa och greja lite, mår sådär härligt illa som man gör på morgonen, iaf jag. Vi kommer väl iväg vid 8-tiden och allt gåt bra. Ju längre vi åker destå mer illa mår jag, väl framme är jag SÅ nära på att spy! Vet inte om det berodde på att jag var nervös eller att jag typ inte hade käkat något? Det gick TYP över iaf.

Hugge hade varit jätte duktig hela resan och efter att fått klartecken om att lasta ur gjorde vi det. Hugge, Virre och jag gick in i ridhuset/ridtältet/"den stora blå lådan". Hugge är super duktig igen och går lugnt in. Vi träffar vår sadelutprovare, vilken visar sig vara en jävla PMS-kärring, och börjar disskutera vårt problem:

Jag: Har en Bates Isabell nu och den glider fram och tippar frammåt.
Virre: Det konstiga är att vi har ridit i min Wintec Isabell med SAMMA järn och den ligger helt ok!?
Kärring: Konstigt, det är ju i princip samma sadel?
J: Men den ligger inte bra...
V: Wintec ska ju vara lite rakare än Bates varianten.
K: Nej, det är den inte det är EXAKT samma bom!
V: Eh...nej, dom ligger ju helt OLIKA...
K: Jag har ringt till Australien och dom ligger exakt likadant...
E: Men den passar ju inte?
K: Det SKA den göra...

Så håller hon på, så jävla otrevlig från första början att jag bara hoppades att jag la en sådan jävla raket-spya på henne... Sen börjar hon påpeka någon slags "svullnad" som Hugin har på sidan av manken på ena sidan, jag hävdar att den redan fanns där när jag fick honom, men jag håller med om att den är lite hård (dock ej öm/varm). Hon börjar fråga massa skit om att "det måste ni verkligen kolla upp" och sen när jag förklarar att han inte varit igån så länge säger hon "då skulle jag vara jätte orolig om dom redan finns där, så ska det absolut INTE vara"...Suck suck suck suck! Jag är så jävla trött på TRO-veterinärer! Herregud människa, du är SADELUTPROVARE (det kan jag också bli om jag går en kurs på 3 dagar...) inte någon veterinär! Jag uppskattar att hon märker "knölen", jag förstår att det försvårar hennes uppgift, men vad jag inte förstår är att hon står där och säger bu och bä om saker hon inte vet ett skit om. Jag förklarade lugnt att Hugin är kollad av båder veterinär, ET och min kunniga kompis Virre (vilket hon intygde till henne). Efter hon gnällt på oss i ca 10 min ändrar hon sig plötsligt och säger (efter att jag berättat att jag tömkört mkt) att det är 99% chans att det är min gjord fel... Jag blir så trött.

Vi bytte iaf efter många om och men till ett svart järn i min sadel och då låg den faktiskt bra! En annan sadelutprovare kom ner (Thank God!) och denna är skitbra eftersom vi haft denna innan. Hon bekräftade f ö att Virre hade rätt hela tiden om att Bates och Wintec ÄR olika även om det är samma model... TACK TELEVERKET! Vi provade blått järn och jag säger bara stackars, stackars Hugge. Sadeln gled, sadel tippade och sadel gnussade runt, han ville knappt gå frammåt stackarn. Säger bara BOOYAH BITCH!

Hugge skötte sig exemplariskt, han var ju välidgt spänd, men sååååå duktig assa. Jätte stolt är jag. Köpte lite smått och gott i affären som f ö är: <3! En hjälm, ett träns, ett bling-bling pannband, inspäningstyglar och coccostoppar blev det!

Nu sitter jag här hemma efter mina strappatser och mår sisådär... Hoppas jag inte blir sjuk nu till påsk:(



psyko...

Min syrra är konstig och därmed basta!

sorry

beklagar för textstorleken...I don't know what happened...

Hugge update

Tjena!
Red Hugge idag för andra gången på länge (red igår också). Han var jätte duktig och jag är verkligen jätte nöjd med honom. Vi skrittade och travade visserligen bara, men det var så gött att äntligen rida igen. Han är fortfarande lite skeptisk, men han sköter sig bra hittills, inga rodeo-försök alltså;) Det är matte glad över. Han kommer att bli så fiiin när han är klar och han verkar vara en arbetsmyra så jag hoppas att han och jag ska få många härliga stunder ihop!

Jag kom precis hem från Hanna, vi kollade lite på tv, käkade god mat + en super god kladdkaka som hennes sambo, Andreas, hade gjort;) Mums! Det var en väldigt trevlig kväll delvis, men sedan hände saker som gör mig så upprörd. Jag vill inte dra upp hela skiten här, men det handlar om vänner som sviker och kör the blame game. Jag kan förstå att Z är upprörd, men kan man inte disskutera det som vuxna människor? Att vara vänner handlar inte om bara medgångar, det handlar om att hantera motgångar också. Jag hoppas verkligen att detta löser sig, för Hanna (och jag för den delen) behöver inte denna skiten, vi är bra människor som faktiskt bryr oss! Ibland känns det som om man är fjorton igen... Förstår att ni inte fattar någonting, det var meningen också:P Jag ville bara skriva av mig lite och på riktigt skulle jag nog ha valt lite mer aggressiv krigsföring om ni fattar vad jag menar.

Hanna, du är bäst iaf!

Virre red Funny för första gången på banan idag och det såg jätte bra ut! Dom kunde t o m ta några steg i galopp! Funny såg jätte fräsch och fin ut, hon ser inte påverkad ut alls! Hoppas nu att allt går fin fint för det är Virre värd! Förresten Virre, banken SUGER;) eller hur?!

Nu ska jag sova, godnatt!


Peace!


Slemelie in action!

hej!

Idag har jag städat som FAAAAN! Jag överdriver faktiskt inte heller. Jag har verkligen kört en riktig vårstädning så att det inte heter duga! Jag tror att jag började vid kl halv 11 och jag slutade vid ca halv 5 (då har jag inte ens tagit lunchrast...). Det sura är att jag inte är klar än, jag har mitt rum kvar och jag kan beskriva det såhär: man ser inte vilken färg det är på golvet tack vare alla kläder... Visst är det konstigt att man kan få en såndär tillfällig minnesförlust?! Jag kommer verkligen inte ihåg hur jag har lyckats stöka ner så mkt? Det är verkligen ett mysterium. Jag är inte direkt äckel-magad, jag brukar klara av ganska mycket även om jag kanske inte tycker att det är det trevligaste, men idag var det fan nära... Jag rensade golvbrunnen i duschen idag det var ju inte precis det mysigaste jag varit med om... Om jag säger såhär; jag plockade upp hår nog för att täcka en katt...*rysning*

Nu är skiten gjord iaf och jag kan nu slappna av och ägna mej åt saker jag tycker om istället!

Något bra på TV ikväll?

Peace


Ullared madness!

Tjena!

Igår var jag på Ullared (eller Gekås, som det kanske heter...) för första gången i mitt liv. Mamma och jag åkte v'l från Jkpg runt ett tiden och vi körde Nissa-stigen ner vilken f ö är världens tråkigaste väg... Väl nere såg jag detta GIGANTISKA varuhus som fullkomligt kryllade av människor (mest tanter...)! Vi var hungriga så det första vi gjorde var att köpa oss en bakad potatis för att få lite energi som vi så desperat skulle behöva om vi ville överleva denna dagen. Den första affären vi såg var någon slags erotik outlet och efter många om och men bestämde vi oss för att inte gå in där, jag menar, bara ordet "outlet" låter ju creepy... Är alla saker begangnade då? Elle är det någon slags defekt på dom... Ja, ja ni förstår nog min tankebana:P Sen vet man ju inte om man är redo att träffa alla generade tanter och gubbar som går där inne och klämmer och känner på allt!

Väl inne i den gigantiska affären var det rätt lugnt faktiskt, det kändes så jävla gött eftersom jag tycker att det är så himla jobbigt när det är för mycket folk. Vi plockade på oss en massa skit, typ sockor, träningskläder, hästprylar och shampoo. Måste faktiskt säga att dom hade en hel del ok saker också. Köpte världens coolaste t-shirtar (ska försöka lägga in en bild senare)! Sen hittade jag Foxfire för 99 spän! Är överlag nöjd med mitt inhandlande och jag hittade mycket som jag behövde:)

Vägen hem var ju också ett äventyr i sig...Vi bestämde oss för att ta en annan väg hem (hade GPS) och det verkade lovande i början, men sen vetifan vad som hände riktigt. Vi körde småvägar och vi åkte förbi små hålor som jag ALDRIG har hört namnet på:P Men det var välidgt trevligt att åka med mamma och vi kunde snacka och skratta mycket! Tillslut kom vi iaf hem och jag var så jävla trött att jag typ däckade med en gång...

Nu är det träning som gäller sen Hugge:)

Peace

RSS 2.0