It's a bird, It's a plane! No, it's a f*cking snow storm!

Hej hej på er mina konfirmander! Just nu sitter här och försöker hitta motivationen att bege mig till stallet... Det är inte lätt, det är vid tillfällen som dessa man får gräva RIKTIGT djupt efter den.

Ute snöar det, blåser det och gud vet vad. Tur att man är en tjej med krafftig benstomme så att man inte blåser bort!

Jag har upptäckt fenomenet (eller ja, mitt privata fenomen) VidZone PS3. Det är någon slags databas med musikvideor. Utbudet är väldigt dåligt och konstigt, men några videor finns det värda att kolla på. Just nu sitter jag och kollar på KoRn's video till "Thoughtless" och jag tror jag är kär i killen som spelar huvudrollen eller vad man ska kalla det? Iofs, jag blir typ kära i alla lite "speciella" killar med karjal;P fyfan vad EMO jag låter nu! hahah han heter iaf Aaron Paul och ser ut såhär:



Nä, nu ska jag ta mig i kragen och cykla iväg:P wish me luck!

Peace

long time no me!

Tjena!
har precis gjort kemiprov, det gick åt helvete, så jag räknar med ett F, IGEN! Men men, har man ätit, andats och badat i anatomi de senaste 1,5 månaden så har man inte hunnit med så mycket annat, inte ens att blogga:P Mitt och Virre måtto: "Det kan alltid vara värre!", jag gör om provet en till gång helt enkelt!

Anatomin gick super bra och även om kemin inte gick bra, lever jag på glädjen från anatomin:D Det blev ett B, lärarna sa att jag var nära ett A, men att jag fick "nöja" mig med ett B eftersom jag råkade säga lite fel på andelen CO2 som transporteras fritt i blodet!;) hahah jag är fan HUR nöjd som helst! Efter att ha snittat ca 9-10 timmar plugg/dag så hade man blivit LITE besviken på ett F...

Men framgång har alltid en baksida, jag kan säga att jag blivit mentalt förstörd av denna kursen. Visst har det varit jätte roligt och allt det, men det enda jag kan tänka på är om tractus spinothalamicus är efferent eller afferent, eller om de basala ganglierna kontrollerar motoriken?!

Jag, Malin, Linda, Ben Dover, Big ben och Benjamin är iaf nöjda och glada med oss själva och nu kan vi gå vidare i våra liv med den ack så lätta kursen BIOKEMI! (*ironi*). Jag måste säga att jag känner motivationen spritta i kroppen, eller kanske inte... Imorgon är min enda lediga dag från plugg på jag vet inte hur länge och vad ska Kissan göra då? Jo hon ska ha morgonfodringen och köra hösilagebalar... Livet leker. Om ni hittar mig inträngd i något hörna nynnandes på samma "melodi" som den där galna hackspetten på julafton så vet ni varför!

Nu ska jag hem igen, kötta lite n00bs (!!!?) på Tekken 6, köpa 2 ton godis, åka till stallet och sedan kravla mig in i sängen med ett stort jävla leende på läpparna.

peace

JOHAN

Idag var det ett år sedan han togs ifrån oss. ETT ÅR. Kan inte fatta vart tiden tar vägen? Varför är livet så orättvist... Varför drabbas alltid de med goda hjärtan?

Vi tänker på dej och din familj Johan och med vår kärlek ger vi vårt stöd

Vila i frid.

INGET LIV!

Hej! jag har inget liv just nu. Och då skojar jag inte. Jag vaknar, pluggar, käkar lite, pluggar, käkar lite, pluggar, åker till stallet, stressar, åker hem, duschar, pluggar, äter, pluggar och dör...

Det ni!

Ni kanske förstår varför det är svårt att pressa in "blogga" någonstans... Ni får ha lite tålamod med mig, efter nästa helg, då jävlar är jag fri (förhoppningsvis), fast då börjar ju biokemin... voi, voi!

peace

Bal-stapling

Idag har jag varit en man, eller iaf gjort mansgöra:P Virre och jag bestämde oss för att få tummen ur och flytta våra hösilagebalar från gamla stallet till det nya. Låter lätt, eller hur? Det är det inte!!!!

Fastfrusna balar täckta med is i 1 m snö är inte roligt någonstans... Inte ens om man ritar en lösmustach på dem... Vi kämpade från ca 10-10.30 till 15.00 dvs ca 4,5-5 timmar! Ok, vi fick inte med alla balar (det är en årskonsumtion till TVÅ hästar dvs var det typ 4 ton från början...), men gud vad duktiga vi kände oss efteråt!

Girl power på hög nivå!

Nu ska jag, mina microglia och snurf gå och lägga oss, vi är cp-trötta!

peace

Min pappa ÄGER!

heheh nu är jag som ett barn på julafton!

Vad sitter man och gör en lördags kväll? Jo, pluggar på axon och transmittosubstanser och vad händer då? Jo pappa har köpt Call of duty: modern warfare 2!!!!!!!!!

Min dag (månad) är räddad, har längtat efter detta spelet länge eftersom dess föregångare var suverän!

jippie, nu kan jag sova gott!



peace

Emelie loves vävnad

och här är beviset! Vem annars skulle sitta kl halv 11 och nogrannt studera sin älskling, om älsklingen var ett papper dvs...


Ser ni kärleken mellan oss?

Fotograf Kissan

Hade väldigt lite att göra...eller nej det hade jag inte, men jag kände för att göra lite coola kort (enligt mig iaf). De är tagna med webcam (så kvallen suger ju) och fixade (ljus, skuggor, färgmättnad) i Picasa. Enligt mig så blev det några häftiga bilder konstnärsmässigt då;) Jag fick vara objekt:P




erkänn att jag liknar hon i alla Tim Burtons filmer här?!




Nu ska jag sova, god natt!

ÄNTLIGEN ÄR DU HÄR!

YEAH! Jag har fått en kusin till!!!!! Fan vad jag har längtat.

Han föddes idag klockan 18.30, var 53 cm lång och vägde 3650 g<3

Har inte så mycket mer info än, men jag vet att förlossningen gick bra och att kussen mår bra;)

Hoppas att min andra kusin, älskade Vera, kommer att tycka om sin lillbrorsa!;)

Jag är lyckligast i världen! Ett stort grattis till mamma Lotta och pappa Peter<3

Välkommen till världen.

peace!


pride and prejudice

Tjenamors!

Nu sitter jag här mätt som bara den efter att ha ätit mannagrynsgröt och tonfisk i sötsursås! Det kallar jag EXOTISK mat! hahah min fantasi är för mycket för att finnas i EN människa! haha, nä men seriöst, jag hade verkligen inget hemma och jag orkade verkligen inte åka och handla alls... Egentligen MÅSTE jag det eftersom jag inte har en aning hur jag ska klara mig annars... Behöver både det ena och det andra.

Har spenderat från kl 9 till nu med plugg, men mitt i allt ihop tog jag ett BREAK! de ni! Och vad gjorde jag? Jo jag kollade på Pride and Predjuice (2005). Erkänn totally random?! Jag har sett den filmen typ två eller tre gånger innan och jag bara ÄLSKAR den! Den är så vacker och jag vill liksom bara hoppa in i datorn och färdas på ngt vänster till plasten och tiden filmen utspelade sig. Och skit i Kiera Knightly JAG ska vara Elizabeth och JAG ska gifta mig med mr. Darcy! Är han inte helt babelicious??! Åhhh tänk om männen hade behandlat oss så idag, riktiga gentlemän är det. Visst mycket annat sög för kvinnorna, men om man bara struntar i att tänka på det så vore det ju en dröm att leva så!

Ojdå vad klockan blev mycket! Nu ska jag dra till Hugge-mugge!


Those eyes do something with me...

Peace!

Jag vill vara en Oligondendrocyt!

... Som badar i mjukt myeliserat axon!

Ok, jag börjar bli lite (yrkes)skadad!

Nu har jag suttit här med min anatomi, först tsm med Malin och sedan HELT själv:( Jag vet att jag tjatar som en ko om denna förbenade anatomin och jag VET att ni bara vill ge mig en uppercut på mandibula just nu. Om ni inte gillar tjatiga, negativa människor så borde ni inte vara på min blogg:P haha nä, så illa är det nog inte riktigt än iaf. Jag känner mig bara så hjälplös, som ett kattunge utan sin mamma, fast ändå inte... Jag är ju en människa och min mamma bor i Jkpg och dit går bussar OCH tåg... Ska försöka med en bättre liknelse: Anatomin känns som ett oändligt hav med kunskap som lilla(?) jag tvingas surpla i mig! Inte OKEJ med andra ord. Det hade väl varit bättre om det gett mig ett glas cola eller något, eller iaf en SJÖ?

Nu är ju klockan typ halv elva och JAG tycker faktiskt att jag förtjänar att sätta mig ner med en kopp thé, små fisa lite och bara SKITA i anatomin för en liten stund! Eller? Kanske är jag så busig att jag sätter på en film! Oj oj oj, vardags-"living on the edge" eller vad?!

Snart börjar allvaret, endas en dag kvar på "lovet" (guuuuuud vad jag har slappat...) och tentorna närmar sig med alldeles för stora Atlas-steg. Kommer miss Kiss att överleva detta? Kommer hon att palla trycket? Kommer hjärnan som är fyld med hästar, musik, film och annat smått(!) och gott(!!!) kunna bearbeta och lagra denna kunskap? Kommer jag att slippa ännu ett F? Den som lever (eller orkar bry sig) får se!


En väldigt eskimå-lik kissan i "pluggrummet" även om ljuset SUGER ser man tröttheten i ögonen!
Le med ögonen? Så 2009! Nu är det the dead eskimo-girl look som gäller!



Peace!

Obsession



"Change (In the House of Flies)"

I've watched you change
Into a fly
I looked away
You were on fire
I watched a change
In you
It's like you never
Had wings
Now you feel
So Alive
I've watched you change
I took you home
Set you on the glass
I pulled off your wings
Then I laughed
I watched a change
In you
It's like you never
Had wings
Now you feel
So alive
I've watched you change
It's like you never
Had wings ahhh ahh ahhh
I look at the cross
Then I look away
Give you the gun
Blow me away
I've watched a change
In you
It's like you never
Had wings
Now you feel
So Alive
I've watched you change.
Now you feel Alive
You Feel Alive
I've watched you change
It's like you never
Had wings ahhh ahh ahhh

Beware (the water)



sjukt bra låt med Deftones♥

Bitchin´

tjena!

Idag var jag uppe med tuppen, and I don't like it! Usch för tidiga mornar... Hade nämligen morgonfodringen idag och då kan man inte ligga kvar i sängen till 11 inte! Det känns alltid mycket tyngre att cykla på morgonen så idag var jag duktigt svettig när jag kom fram till stallet. Hästarna mådde iaf bra. Letzie, som är här igen på en liten snabbvisit, har ett sår som hon på något sätt hade slått emot igår, så Virre var nere och kollade till det på morgonen. Jag funderar på att köpa BoT-paddar till Hugge, hans ben är nämligen alltid lite tjocka på morgonen när han har stått inne. Jag har paddar med kardborre, men de tycker inte jag fungerar något vidare. Det blir väl till att testa de vanliga, när jag har pengar dvs...

Tränade för Kiddet igår, får väl säga att det gick sådär. Han (eller jag?) har problem med rakriktningen. Han vill gärna gå på dubbla spår; in med bogen i vänster varv och tvärtom i höger. Det är vad vi ska kämpa med den kommande tiden. Han har även problem med vänster fattning, han blir stressad och det resulterar i att han fattar fel eller byter till korsgalopp. Fick en super bra (men jobbig!) övning av kiddet som jag ska träna på. Tänkte även kolla upp tänderna när jag får tillfälle och om det verkligen inte blir bättre med rakriktningen och hela köret får jag väl åka in till klinik och kolla upp honom. Han känns dock väldigt fräsch f ö så jag tror inte problemet är kroppsligt (dock ev munnen då). I slutet var han jätte duktig och jag var mycket nöjd över honom!

Träffade även mina gamla homies (Sanne, Kajsa och Matilda) igår över en lunch i stan. Det var super trevligt att snacka gamla minnen och nytt skvaller! Riktigt goa tjejer det där;)

Idag är det plugg för hela slanten, Malin kommer hit i eftermiddag någon gång och då tänkte vi spendera några timmar med vår kära kurs: Anatomi och Fysiologi... Yey.

Nu ska jag städa lite hade jag tänkt:P

peace

15 m snö!

Tjena!

Sitter här i soffan (som vanligt), pluggar (som vanligt) och lyssnar på musik (som vanligt). Sammanfattningsvis är allting VÄLDIGT vanligt. Förutom EN sak, ute är det snö som täcker upp till min navel typ (jag har korta ben...)! Det har snöat konstant i 2 dagar nu och det MÄRKS. Visst är det superduper vackert överallt men att pulsa/cykla i snön tycker jag iaf inte är så livat.

Det har hänt en hel del nu det sista. Vi har bytt stall:) eller ja, det var lite :( när vi flyttade eftersom det var såååå jobbigt! Vad bevisar att man lever, andas och äter(?) häst? Jo man byter stall på nyårsafton och arbetar konstant från 9 på morgonen till 7 på kvällen. Matintag: en korv. Jag mådde skit när jag kom hem, svimmade nästan i duschen av hunger/utmattning och spydde nästan när jag tryckte i mig en macka... MEN DET VAR DET VÄRT!:D Nya stallet är toppenfint, men stooora boxar (10m2) och stora fina hagar. Vi har idag fått ordning på sadelkammaren och installerat med Lumi-hyllsystem så allt är toppenfint. Red lite i paddocken igår, eller ja, Hugge hoppade typ i den djupa snön:P Han var duktig, men gnäggade efter sitt KK minus K, Funny. Idag red jag och Virre ut på pållarna ner runt kvarnö och tillbaka, HERREGUD vad snö! En shettis hade ju seriöst försvunnit. Hästarna var duktiga och snösulorna på Hugge är perfekta! (tack Sture!)

Nyårsafton (kvällen) var lyckad vi åt gött, snackade skit och sjöng Sing Star. Som det SKA vara med andra ord. Kan säga att jag däckade rätt duktigt den kvällen och då inte av alkohol utan gammal god utmattning;)

Tekken 6  och anatomi är typ det jag sysslat med sedan jul (och hästarna såklart). Jag ÄGER med Hwoarang! Hunting hawk all the way! Och till den som frågade på komentarerna om det var värt att köpa spelet så kan jag säga att det är sjukt värt! Om du har 600 spänn som bara väntar på att bli spenderade, go for it!

Tänkte försöka se en film idag, får se vad det blir, säkert någon ny skräckis;) recension senare:P

Peace!

gott nytt år!

Tänker inte göra någon mesig sammanfattning om året... Det enda jag säga är att det SÖG! (i sin helhet då).

Då vet ni det!

Nu ska jag däcka, god natt, god dag och god middag!


puss peace and some nice uppercut

 

RSS 2.0