Hugge i bonneland! (eller djupare in iaf...)

Tjenamors!

Igår var jag, Virre och Hugge iväg till Skara. Morgonen började kl 6.15 då jag kom till stallet. Jag hann mocka det mesta och lägga upp mat osv, jävligt skönt att göra det innan så man slipper det när man kommer hem... Kl 07.30 var det dags att åka, Hugge-mugge gick jätte fint in i trailern och jag är så stolt över honom<3 Vi stannade på statoil i Mullis för att köpa lite färdkost, i mitt fall en cola eftersom jag var så nervös/hade morgon-illamående, så det var det enda jag fick i mig. Kl 9 anländer vi till Skara, eller Axevalla kliniken för att vara mer exakt. Hugge fick en box att så i medans vi väntade på veterinären Lars Gerth. Veterinärassistenten var jätte trevlig och hon frågade massor om Hugge och tyckte att han var en cool häst och det var han också! Om jag hade haft Triad (love) med mig så hade han skitit på sig av nervositet:P 

När veterinären anlädde började han med att klämma/känna lite på Hugge och sedan var det dags för böjprov, då mer jag ett RIKTIGT böjprov, inte ett sådant Virre råkade ut för... Hugge var duktig och veterinären kunde inte se någon hälta fram eller bak för den delen. Det enda han såg var att han var lite stelare i h. bak ben, han hade även en hasgalla där så han tyckte att vi skulle röntga.

Hugge fick lite lugnande innan han gick in i röntgen rummet (dyra grejer, det säkra för det osäkra). Hugge var typ så jävla trött att han knappt orkade stå:P Han såg lite hög (låg) ut. Vi kom in iaf. Väl inne fick jag en blyväst eller vad man nu ska kalla det och vi tog sammanlagt 6 bilder.

Efteråt disskuterade jag och veterinären bilderna. Inga lösa benbitar, ingen inflammation eller förändingar på vävnade. Det enda som fanns att anmärka på var att en pytte-liten del av benvävnaden vid haserna såg lite irriterad ut och att vissa ledkanter var lite vassa. Detta är något som han är född med och kommer att växa bort. Det enda man ska vara lite observant med är att han kan vara lite känsligare än vissa hästar nu när detta finns, men det är bara att köra på som vanligt!

Så nu ska häst-kräket bli inriden:) (om jag lyckas sitta kvar d.v.s!)

Jag är lycklig.

Idag har jag pussat honom, fått en munfull med hår i munnen, hostat, spottat och pussat gullungen igen. Har även gymmat och lite annat smått och gott. Gymmet var hemskt idag, det var så jävla tungt att jag kände mig som en 60-åring... Körde ca 35 min på crosstrainern, som jag brukar göra utan svårigheter. Jag kan inte säga att jag blev direkt anfådd, men jag svettades som en gris och det var liksom väldigt tungt... Usch. Jag fick det gjort iaf och det är jag stolt över!  

Just nu sitter jag och lyssnar på P.O.D- Youth of the Nation en förbannat bra gammal goding! Duschen ropar mitt namn och det är väl bäst att lyssna på den kanske...

Imorgon bär det av till ULLARED!



PEACE puppets:O

Förbannad!

Så jävla trött på all skit nu... jag skulle hämta ut min mobil som varit på reperation efter att gått sönder på något mystiskt sätt efter endast 2 månader. Jag får svaret: "det går inte att reparera, du får KÖPA en ny". VA?! Enligt killen på 3 (f ö jävla skit ställe...) sa att kretskortet hade blivit böjt med yttre våld (?) Tror han på fullaste allvar att jag gjort det eller? Jag har ju inte ens tappat den! Den gick sönder i december typ och jag har betalat abonnemanget även om jag inte haft mobiljäveln på 3 månader...Det är tacken... Jag har inte råd med någon ny mobil och jag har inte pajjat den! Den slutade bara fungera, jag har vittnen om ni nu vill ha det era idioter. Jag ska iaf gå vidare med detta, en mobil som inte är gammal, inte har använts särkillt mycket och som jag inte har använt yttre våld på (...) ska 3 ersätta... Han sa f ö att mobiler kan gå sönder om man har dom i fickorna...Var ska man ha dom då?! I röven eller?! Tack vet jag dom gamla 3310:orna DOM höll för allt, du kunde ju t o m tappa dom i havet, hitta dom efter 3 månader på havsbotten och råka tappa den framför en bil. Det kallar jag kvalité,

Just nu sitter jag hos mamma och grejar lite med min högskoleansökning och det går iaf bra. Snart bär det av till Mullsjö och då är det gymmet som gäller!

Peace out (but kill 3)

maskulin, jag?!

Jag har insett en sak, jag ser ganska maskulin ut i kroppen, eller kanske inte maskulin, men "grov"... Jag har ju en stor röv och det brukar ju iofs inte män ha(!), men jag är ganska rak om ni förstår hur jag menar?! Jag vill inte vara rak, jag vill vara orak! Hatar speglarna på gymmet, man ser ju ut som en grottmänniska typ; stora armar, grova och korta ben, fet röv och breda axlar... Jag vill vara smäcker som vi hade sagt på hästspråk :P Det var en kille på gymmet tillsammans med mig, han var nog kanke något/några år yngre än mig. Han var brun som fan, så han hade nog spenderat många timmar på solariumet. Asså han typ spände järnet för sig själv, kollade på sina magmuskler när han tränade osv. Jätte bra med självförtroende å så, men jag kunde inte låta bli att skratta för mig själv. Undra vad han skulle säga om jag tog av mig min tröja och började kyssa mina "vältränade" armar? Troligen "Hjälp, en grottmänniska" eller " Sätt på dig tröjan kvinna, du bländar mig!". Man kan ju alltid spekulera, eller hur?

Ikväll bär det av till Virre och Martin. Vi ska kolla på robinson och ha det mysigt! Det är nog faktiskt en av de få såporna (eller vad man ska kalla det) som jag klarar av att titta på, mycket annat är skit.

Just nu sitter jag och kollar på rent hus hus och det är verkligen HELT OTROLIGT! Hur mycket saker kan man ha egentligen?! Jag framstår ju som någon slags pedant...



Peace out!

oh lordy...

Sitter och kollar på The Tyra Banks Show där dom pratar om tjejer som kysser varandra för att få uppmärksamhet eller whatever... Sitter och skrattar lite för mig själv när dom jämför det med prostitution och likande :) Herregud liksom, låt folk göra vad dom vill, om dom vill få killar att bry sig omn dem på det sätter, varför får dom bara inte göra det? Vem bryr sig liksom... USA är så jävla tvetydigt...

Nu ska jag käka lite frulle, sen blir det gymmet och pumpa lite...haha

Peace out

Boktips

Boken Haunted skriven av Chuck Palahniuk är den bästa och äckligaste boken som har skrivits! Läs den för helvete.


SCREAM!

sitter här och lyssnar på A7X aka Avenged Sevenfold, lätt det hetaste bandet ever:) Alla är typ så där yummie yummie.

jag kom hem från stallet för en för en stund sedan, Hugge och jag var på träning idag.Det blev longering som vanligt med tanke på vår situation... När jag får klartecken från veterinären är det raka vägen till sharpman, införskaffa en sadel och sedan är det upp på honom som gäller, kosta vad det kosta vill och då snackar vi avåkningar:P Träningen gick iaf jätte bra! Han är väldigt snygg min lilla Hugge, iaf när han rör sig, när han står still är han bara söt. Tränaren var super nöjd men tyckte att han började bli lite mullig....ehm...Så nu är det lite bantning som gäller. Matte är lite av en feeder. Förresten hade jag och Hugge vår första power struggle i torsdags! Han vägrade gå in i stallet eftersom det stod en värmefläkt där och brummade. Dum som jag var ryckte jag till i grimskaftet så att han blev rädd...Det skulle jag aldrig gjort, där stod vi i ca 30-40 min och bråkade. Tillslut litade den lilla djävulen på mig och han gick in, sen var det inget med det. Unghästar alltså... Men jag älskar honom ändå min lilla fire fox!

I torsdags var jag, Hanna och Antonia på bio, vi såg Män som hatar kvinnor. Jag hade verkligen inga stora förväntningar på denna filmen och jag tillhör inte skaran som är så förtjust i svenska filmer (undantag finns såklart), men asså jag måste säga att den var en av det bästa filmerna jag sett någonsin! Så jävla bra skådespeleri och filmen var jätte bra gjord, jag gillade fotot. Att den var spännande från början till slut gör ju inte saken sämre ;) Lisbeth är typ min nya idol, scenen med ett ex Lisbeth, ett ex skabb-gubbe och ett ex dildo borde ju få något slags pris. Så JÄVLA rätt! Denna filmen ska jag se flera gånger!

Idag har allt varit en enda stor röra. Jag var typ på arbetsförmedlingen forever och det suuuuuuger... Jag hade verkligen viljat träna idag nu när jag känner mig helt ok från förkylningen igen, men nää, det var bara att glömma....Jag hann inte ens äta mat innan det var dags att åka till stallet. Min lunch bestod alltså av en banan, en zingo och en marabou... Jag har hört att det täcker alla näringsbehov! Det blir gymmet imorgon bitti istället.

Nu ska jag nog sätta mig och lyssna på lite musik, känner för riktigt brötig dödsmetall idag...Kanske Nile, det var ett tag sedan. Funderar även om jag ska kolla på lite film, kanske Watchmen, Slumdog Millionaire eller varför inte Super bad igen :) Fast nu såg jag att The Hills have Eyes går på 4:an om en stund...riktigt dålig och B= Sevärd :P

Förresten har jag skämt ut mig idag igen, eller egentligen inte. Knackar på dörren vid ca 11,  min utstyrsel består av smutsiga glasögon, skabbig morgonrock och en frisyr utan dess like, nu när jag tänker på det såg jag faktiskt lite ut som en från The Hills have Eyes. Jag öppnar, utanför står en söt pojke från posten och frågar mig om jag kan ta emot ett paket. "eh...visst" får jag fram... Inte nog med att jag ser FÖRJÄVLIG ut så höll jag på att blotta mig för den stackars människan också... Det hela var över snabbt, men jag tror han får ärr för livet, jag med för den delen.


"Cherishing, those feelings pleasuring
Cover me, unwanted clemency
Scream till there's silence
Scream while there's life left, vanishing
Scream from the pleasure unmask your desire
perishing"


(viskar:nr 3 är för snygg för hans eget bästa)

Peace out!


I'm a bad person...

sorry, förlåt, enschuldigung (stavning?)! Jag har inte skrivit på en halv evighet och jag har dåligt samvete...Vet inte riktigt vad jag ska skylla på så vi kan bara säga att jag hat känt mig lite disträ...Hm, vad har jag gjort då? Inte ett skit faktiskt, seriöst asså. Jag har typ lyssnat på musik, spelat final fanatsy, pluggat och varit hos Hugge... Vissa kanske tycker att det ändå är lite saker, men det känns verkligen som jag inte har gjort något alls. Livet har väl flytit på som vanligt och jag har hunnit med att fira min farmors 75-årsdag! Jag kan verkligen inte fatta att hon är 75, hon ser varken ut eller beteér sig som en! (Ja, jag vet, dåligt ordval...) Jag har även slitit i stallet och mockat vad som iaf kändes som 100 ton bajs, det ni! Jag har varit sjuk nu, eller ja, halv sjuk i ca 1-2 veckor och det har gjort att jag inte har kunnat träna på ett tag...det suger.

Imorgon ska jag kanske gå på bio med Hannis och Antonia, ingen aning vilken film det blir? Jag ville se Kenny Beginns, men det ville absolut inte Hanna:p Deer Lover, eller var det Dear Lover...hahah! Det är ju våffeldagen imorgon och jag ska försöka att få tag i lite våffelsmet (köpt såklart, vemfan orkar göra egen...), saken är bara det att min kära syster råkat få med sig mit betalkort till jkpg så jag har inga pengar...Känns lite sådär när man sitter hemma med no food och har käkat gröt till något man kanske kan kalla lunch. Vet inte ens om det är lagligt att klassa gröt som lunch?

Nu har jag iaf äntligen fått tid på axvalla veterinär klinik! Måndagen den 30:e mars 9.15. Ska bli väldigt skönt att undersöka det lilla trollet.

Vad mer kan jag skriva...Just det! Jag har världens mensvärk idag, eller Das Mensverk von Hölle som jag också vill kalla den. Jag tror jag låg helt utslagen med smärtor som gör att man inte vill leva längre i ca 2-3 timmar innan ipren-jävlen fick för sig att börja arbeta...Jag ska fan kontakta facket!

Nu ska jag njuta av min speciella kvällsmat: Té, macka, ipren och en hel skål ångest!



Idag har mensvärk ett ansikte:)


PEACE!

Social Distortion

Mycket bra band! Lyssnade mycket på dom för måååååååånga år sedan:)

checka albumet: White Light, White Heat, White Trash!

Jag lovar att skriva mer sen, när jag hinner:p Mkt idag!



Peace!

allt rullar på.

fattar mig kort:

Fint väder

Godis

Hugge

Modevisning

Final Fantasy

= En bra dag (tummen upp)

Usch vilken skitdag...

Vissa dagar vill man bara lägga sig under en sten och hoppas att ingen hittar en...Idag är en sådan dag. Jag känner mig överväldigad av all den död som tycks spridas runt mig, jag tycker inte om den, ta bort den nu! Från att knappt aldrig upplevt att någon eller något som står en nära dött till att allt kommer på en gång känns så orättvist. Visst, jag är inte helt jävla dum i huvudet, jag VET att alla måste dö någon gång, men ibland känner jag för att lägga in ett veto mot döden! Det konstigaste med svårigheter här i livet är att de sällan kommer ensamma, de drabbar också oftast de som inte förtjänar det. Det är därför jag undrar vad för en sadist vi har där uppe egentligen. Jag är inte troende, kommer aldrig bli, eller jo, jag tror på att godhet varar längst. På något sätt tror jag på ödet också även om man ibland undrar hur eller vad som hände när man bestämde vissa människors öden. Förtjänar vissa människor en högre kvot av tråkigheter än andra? Jag vill absolut inte jämföra mig med svältande männsikor, krigsoffer eller brottsoffer, men den enda jag kan jämföra mig med är migsjälv. Stort eller litet, krig eller inte krig, jag mår piss, det är det enda jag vet och jag hoppas förihelvete att ödet har bestämt att sätta lite guldstjärnor i min vardag för annars vill jag hoppa av!

Hugge mådde iaf bra, han nvar gosig som vanlig och hårade ner matte med cirkus 4 ton päls... Det sätter sig så snyggt i kläderna också. Vi var faktiskt i ridhuset idag, jag ville kolla hur han gick i alla gångarter. Han var pigg och glad, jag kunde inte se något spår av hälta alls. Dock ska jag försöka hinna ringa axvalla imorgon för en tid på kliniken. Orolig för gallorna fortfarande, ingen värme, ökar inte efter arbete (men försvinner heller inte), ingen feber och ingen hälta Men de finns där och jag vill veta att allt är ok... Hugge börjar f ö bli tjock så jag måste nog hitta på något med honom snart!



V.I.F min Leo<3

Det har hänt ännu en gång... Jag orkar verkligen inte skriva just nu, men jag älskar min kära Leodorant över allt annat. Han var verkligen världens sötaste/snällaste katt. Vi tar detaljerna senare...



min "son" med världens sötaste face och hingstnacke. Du älskade alla, alla älskade dej. Du var inte tjock bara "kurvig". Du gjorde ALDRIG något dumt, jag har aldrig sett dig arg. Jag kommer att sakna dej något enormt...Vem ska nu komma och trösta en när man är ledsen, vem ska nu kunna skänka sådan ovillkorlig kärlek...Det var inte din tid att gå och du vet vem jag klandrar. Du kommer alltid att finnas här, i mitt hjärta. Jag älskar dej.

sjuk...

Usch då...Har haft det på känn i ca en vecka nu och idag, eller snarare igår, bröt skiten ut... Så jävla typsikt! Jag mår iofs lite bättre nu en i morse, men då har jag också knarkat alvedon. Jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan njuta av det härliga vårvädret som är påväg.

Igår hade jag en jätte trevlig kväll. Kajjan-bajjan (Kajsa) och Palfi hade inflyttningsfest i sin nya lägenhet på öster. Asså, så vill jag också bo när jag flyttar ut, det var verkligen perfekt i storlek och lägenheten var underbar. Huset var gammalt och dom hade en jätte mysig innegård. Det var ju super fint inrätt också så om det händer att Kajsa och Palfi blir kidnappade och nycklarna till lägenheten bara RÅKAR försvinna så är det INTE hos mig man ska leta :P

Det är alltid super-duper nice att träffa Sanne och Kajsa, det fanns även många andra trevliga människor och en del knasiga också:) Kul kul. Historier om manliga könsorgan i ryggen tillhör ju inte vardagen, eller? Jag gav upp ganska tidigt, dom andra skulle till 8 glas, men jag kände mig lite dålig redan då, så I called it a night så att säga sädär lite coolt...Elle inte. Sorry jag är konstig idag, jag skyllder på alvedon.

Innan jag glömmer, Sanne, det var den där kemiboken jag lånade från bibblan som du hade! Jag köper den gärna av dej sen om du inte har någon använding av den så att säga;)

En annan konstig sak, förra veckan påväg hem från hopptävlingen på JFK såg jag, Virre och Martin typ 100 vad vi tror var svanar...Men lever inte svanar i par? Kan det vara så att vi bevittnat historiens första swingersparty för svanar? Jag känner mig hedrad isf :)

För er som inte vet, så har jag varit i stan hela lördagen och ganska stor del av idag. Jag har bott hos mamsen. Mamma är verkligen den bästa mamma som finns! Så snäll och så rolig. love u<3

Nu ska jag nog sova lite så att jag orkar att kolla påde mest värdelösa och onödiga (men dock så underhållande) programmen som finns, Sanningens ögonblick och Wipe out.

 
(vi låtsas att fuckis-fingret inte syns.mohaha)


Peace!

I'm hooooooked!

'Cause we hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long
Feel us breathe upon your face
Feel us shift, every move we trace
Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long, yeah
Luck.Runs.

1.2

You crawl back in
But your luck runs out!

All nightmare long

För att citera Virre :"Triad? Han springer, eller snarare ligger och sover skönt i trappalanda. Lite lat va han allt...*the green green grass of home*"
 
Ibland känns det som man aldrig kommer att förstå saker som händer, det känns liksom som om man befinner sig i någon slags mardröm som aldrig vill ta slut. Ja, en ond cirkel är vad jag befinner mig i nu, livet är liksom inte roligt längre, eller inte allt iaf. Det finns vissa ljusglimptar, typ mina vänner och Hugge, men just det här med att sitta hemma utan jobb eller något annat får en verkligen att känna sig som en dålig människa.

På tal om att vara hemma och arbetslös, har jag suttit och skrivit ett CV eller Curriculum vitae som det så fint heter...Fast för mig spelar det ingen roll om det har världens längsta och respektingivande namn, jag hatar skiten ändå! Varje gång jag ska skriva ett CV drabbas jag av någon slags  writer's block och jag formulerar mig ungefär lika bra som en 3 åring... Jag var verkligen tvungen att skriva ett nytt idag också eftersom jag måste söka 3 sommarjobb som går ut den 15:e och alla vet ju hur bra saker blir när man sätter sig ner och MÅSTE göra något... Men det finns tecken på papret, det står mitt namn och det står t o m att jag har arbetat och när! Ojojo, avancerat. Jag tror jag vinner deras hjärtan med mitt personliga brev istället :P Jag som är en sådan otroligt intressant person...

Nu sitter jag och lyssnar på Metallica-All nightmare long som inte bara är en suverrän låt, men som också beskriver dagen ganska bra;) Musiken är verkligen min räddning i allt det mörka runtomkring.

Dagsordningen ser ut på följande sätt: Äta, handla foder, till hugge, ryckta av 5 ton päls på honom, kräkas hårbollar, spy galla över X, åka hem, andas, byta om, träna, duscha, slappa, le i 3 minuter.

Det känns ganska bra faktisk!

Ni som vill checka All nightmare long kan kolla in den här: http://www.youtube.com/watch?v=_1GsZPLqA6M




Peace

Obey me!

Snö, VIK HÄDAN!

Lärare i svenska?

Tjena!

Hade en jätte trevlig kväll tillsammans med Hanna igår. Vi Gjorde det vi gör bäst; att äta. Det blev pizza, läsk och godis...Omg vad jag var mätt!  i kollade på tv och snackade skit så det var verkligen en lyckad kväll;) En sak som gör mej på sånt jävla bra humör är just Hanna. Jag låter den här dialogen tala för sig själv:

H: Var betyder lojal?
E: Det är typ att man är trogen.
H: Okej!
H: Vad betyder narsissistisk?
E: Att man är väldigt egenkär...
H: Jaha...Vadå, jag trodde det hade något med nazister att göra!
E: Det har det inte...
H: Vad betyder Ytlig?
E: Att man bara bryr sig om det yttre
H: Jaha!
E: Tänk: Ytan-ytlig.
H: Vad betyder lojal nu igen?
E: Trogen...
H: Vad betyder ytlig? Det var något bra va?
E: Nej...Tänk ytan!
H: Just det!
H: Vad var lojal nu igen?
E: Hanna, det var något bra, du vill att din pojkvän ska vara det!
H: Just det, det var när man var kär i sig själv!
E: Nej... Det betyder typ trogen...
H: Fan, jag kommer aldrig ihåg dom här svåra orden.
E: Nä, livet suger, skit i dom!

Sådär höll det på ett bra tag, men till vårt försvar kan jag säga att vi var höga på socker och VÄLDIGT trötta...

Idag har jag tränat och INTE duschat... Min syrra sa i morse att pannan hade stannat och att varmvattnet var slut, men dum som man är kommer man ju inte ihåg det...Det är ju sådär lagom kul att komma hem svettig, se fram emot en varm dusch och ställa sig i duschen och när man gjort det komma på att varmvattnet är slut när man precis börjat duscha... Det SUGER! Så nu sitter jag här hemma, fryser som en gnu (vet ej om dom fryser men orkar inte spekulera) och kollar på TV. Jag försöker även att logga i på mitt förbannade fucking CV på arbetsförmedlingens webbplats, men jag har glömt både användarnamn och lösenord... Så jag vet inte hur jag ska komma in, mailade dom och frågade, men har inte fått svar...Nu får dom skynda sig, för jag behöver komma in! Jag ska ju söka sommarjobb och det börjar bli lite ont om tid.

Men nu ska jag försöka laga mat på det lilla jag har hemma så får vi väl se vad det blir...


Peace

Låst?



Skulle egentligen ha tränat nu på förmiddagen, men till min förvåning var dörren låst till gymmet...Alltså inte ytterdörren, utan den som är inne? Fattade verkligen ingenting? Gör dom något? Bygger dom om? Städar dom? Har folk misskött sig så mycket att dom bara har öppet vissa tider? Blev så förvånad eftersom det inte ens stog en lapp... Jag som var taggad på att träna...Får väl gå dit i kväll och kolla hur läget är då.

Fuck!

setback...

Det tål att upprepas, men FAN vad jag saknar Triad... Den trygghet och tröst han gav mig...Jag vill verkligen ha honom hos mej nu, jag behöver honom...

 <3 älskar dej, forever...

Tool-Triad: http://www.youtube.com/watch?v=3TVeRbugcys

vad fan vill du?!

Grattis Mais först och främst, vi suger ju inte på allt vi i lilla Mullsjö! (jag viskar; Alexander, du är het!)

Jossan och jag har tillbringat kvällen tillsammans med hennes dator och youtube! På Tuben lyssnade vi på gamla godingar som vi lyssnade på när vi var små. Några exempel: Vengaboys, Soap, Aqua och Cartoons så jävla dålig musik, men så många minnen! Det värsta (eller bästa, beror på hur man ser det...) var att alla banden är danska...Tycker att det är lite wierd att verkligen ALLA är där i från, fast det förklarar ju faktisk en hel del... Don't hate on me! Sen började jag och syrran bråka så det var ju inte så kul, men jag vet ju iaf vad det beror på, DANSK FJOLL-POP!

Inte ett skit har hänt idag, eller jo jag och syrran lyckades skrämma en av jontes kompisar. Hela telefonsamtalet såg ut så här:
J: Hej
Kompis: Hej, det är *mummel*
J: Va?
K: Det är *mummel*
J: (tror av någon jävla anledning att det är hennes polare Jonna) Tjena Jonna, vad fan vill du då!
K: öh....Är Kisch hemma?
J: (Inser att det inte är Jonna, får panik börjar as garva) Emelie, säga att jonte inte är hemma!
E: Va? Varför?!
J: SÄG DET BARA!
E: Eh (tar luren) Jonte är inte hemma...
K: Eh.... okej, men tack ändå...

Den stackaren lär väl aldrig ringa vår konstiga familj igen, tycker så jävla synd om henne/honom....Fast fan vad kul det var;)

Hugge är bättre idag, fortfarande lite varm och LITE svullen, men verkar inte halta iaf, ska först få ta i ägaren och komma överäns om det ekonomiska sen blir det ett samtal till Skara. Det var ju en jävla tur att jag kom på att kontakta ägaren INNAN jag ringde, det handlar ju om en hel del pengar...Asså jag har fan huvudet i det blå...



 Snéodoranten som liten:D

Peace

ohlala!

 är han inte fiiin Nicholas Hoult?

Utkast: Hej! Igår ...

Hej!

Igår var det helkväll framför tvn, det började kl 19 med underbara Gossip Girl som jag bara älskar, även om det kanske inte är sånt jag brukar gillar...hahah. Sedan var det ju premiär för Wipe out och det var så jävla roligt att jag höll på att skita ner mej. Gudars liksom! Syrran sa att hon hade läst om att det var jätte många som hade skadat sig under inspelningen och det stämmer nog ;) Det var ju en svensk, kallad Piraten (kinda cute), som gjorde något med axeln och fick avbryta. Tyckte verkligen att komentatorerna var för underbara med, de var liksom halva grejen.

Kvällen fortsatte med Sanningens ögonblick som är ett hemskt program egentligen, men som så många andra likadana bara MÅSTE man kolla...Hate that! Det var någon snubbe från skåne som fick svara på några riktigt tuffa frågor...Det där programmet MÅSTE vara fejk, för jag menar, det är ju verkligen VÄLDIGT specifika saker dom har frågat personen. Frågan "har du haft ett längre sexuellt förhållande med en man" (fråga ställd till man) är ju inte precis en fråga man frågar till alla....

Sist ut var Skins, det var säsongsavslutning och det var verkligen skitbra/sorgligt. Jag ska fan köpa den serien på DVD för den är så himla himla bra!

Igår var jag även på hopptävling på JFK, Nicke skulle tävla 1,20 med Rocco. Det var kallt som fan och 1,000,000 starter känndes det som. Fast det är alltid kul att kolla på, det roligaste är ju att se hur illa vissa rider...Vissa borde verkligen hem och träna lite mer och det säger jag inte bara för att vara dum, men det rycks, slits och dras i munnen på det stackars hästarna som redan har super skarp betsling. Sporrar sparkas in i sidorna och spön används några gånger för mkt... Nu säger jag inte att jag ALDRIG har använt ett spö, men man måste ju verkligen kunna kontrollera sig, det är ju 99% ryttarens fel att det blir galet. Så sluta bestraffa hästarna!

Hugge mår bra, benet är lite bättre, han äter och gosar som bara den! Ska ringa kliníken idag hade jag tänkt, så får vi väl se när jag får tid :) Hugge förtjänar det bästa.

Nu ska jag göra iordning mig lite och cykla iväg till gymmet och köra lite styrka... Beach 2009, Beach 2009, Beach 2009... Mind over Body! haha det är mycket man måste intala sig själv!


Peace!


alldeles för tidigt...

FLODEN,T-REX, DINOÖN!

barnprogram is the shit!

jag har inget liv...eller?

Jag kan inte fatta att jag verkligen gjorde det! Jag gick till gymmet en lördagkväll kl halv 9! Jag är såååå proud att jag inte vet var jag ska ta vägen. Eller borde jag var stollt? Jag menar, vemfan går till gymmet en lördagkväll? Kanske inte så många...Men till mitt försvar måste jag säga att det var flera än jag på gymmet, 4-5 pers faktiskt, t o m jag blev förvånad. Jag är mäkta trött idag asså. Gick upp kl 6.15, cyklade till stallet, fodrade, mockade, städade, cyklade hem vid ca halv 12, kom hem, bråkade med syrran lite, åt gröt, cyklade till stallet vid ca 18, fodrade, cyklade hem, var hemma i ca 1 h, cyklade till gymmet, gymmade och cyklade hem... Jaa, det är en lång "mening" , men min dag HAR varit lång... Nu ska jag duscha, käka och dö hade jag tänkt fan den som stör mina planer, den åker på fet däng!

Till min fasa var min bror hemma när jag kom hem (det är inte så illa som det låter, jag trodde bara att jag skulle vara ensam), han säger att han blivit utslängd från kinnarps aréna...eh okej (som min syrra hade sagt). Han förklarade att han hade hamnat i bråk med något Timrå-fan som hade spottat på min brors kompis...Han var ju "tvungen" att göra något tillbaka...Häromdagen blev han skallad av någon random snubbe utanför Mc Donalds. Jag börjar verkligen undra vad min bror pysslar med, jag menar, han kan ju inte vara HELT oskyldig själv...Eller hur?

Nu ska jag käka något som finns i kylen, tror det finns senap och smör...Men ni med ett liv, ha en bra lördagskväll!

Peace!

Purple haze?!

Hej!

Jag drömde verkligen världens konstigaste dröm inatt. Först och främst så var jag och vad jag tror min gamla klass plus några till på skolresa. Vi åkte i en buss och stannade till vid bl a ett berg, en sjö och en verktygsaffär (fråga mej inte varför...) Vi hade jätte trevlig, grillade, busade och knarkade (?). För på hemresan var jag så jävla hög att jag inte riktigt visste var jag skulle ta vägen! Det visade sig att jag hade snortat massor av Kokain, en av mina bästa vänner Miranda hade rökt på och en annan vän, Marielle, hade sputat Heroin. Vi Tre var helt kokobänga. Marielle var helt lyrisk, hon såg ut som hon var i himlen och sjöng på massa låtar. Miranda var lugn och satt mest och mumlade något... Jag däremot var helt förstörd, jag kunde inte kontrollera kroppen och jag var hängig på alla och allmänt störande. Plötsligt kommer en av våra lärare fram till oss, hon undrar varför våra ögon ser så konsiga ut och varför vi beter oss så konstigt? Jag får panik och försöker spela "nykter" men det går verkligen åt helvete. Jag börjar lipa som fan och ångrar mig as mycket. Jag springer till Marielle och frågar hur jag kunde bli hög och varför hon är det, hon svara: "Inte fan vet jag, jag har hållt på sen vi gick i 6:an". Jag säger att hon måste sluta. Miranda får någon jäkla snétändning och blir helt galen, alla försöker få henne lugn men det går inte. Jag går fram till henne lugnt, ställer mig öga mot öga och skriker: "Nu får du fan ta dej samman, har du fattat det eller?!" jag låter stenhård och hon blir tyst och mumlar fram: "okej". Sen är vi tillbaka i Mullsjö och allt är som vanligt igen.

Asså mina drömmar är verkligen jätte konstiga, jag har nog aldrig drömt en normal dröm, eller det känns inte som det iaf.  Jag måste verkligen ha VÄLDIGT mycket konstiga tankar som ligger där, gömda i det undermedvetna. Fast jag drömmer väldigt sällan några mardrömmar och det är jag väldigt glad över :)


peace


MMMMMM....McNuggets

Jag fick mat! Lyckan är total!

Ett magsår beställt!

Usch! Nu är jag hemma igen, hemma från stallet vill säga. Hugin HAR slutat äta sitt kraftfoder och jag får typ hjärtinfakt på skiten. För er som har djur, ni fattar eller hur? Och ni som inte har så är det svårt att fatta, men jag bryr mig mer om mina djur än vad jag bryr mig om mig själv. Vi ska testa att byta kraftfodret lite, han verkar gilla betforn och havre, så vi får väl ta bort all Hestekraft och alla örter och se vad den fisförnäma säger. Han äter ju hösilaget som vanligt och har ingen feber eller verkar dålig, så det MÅSTE ju vara att han inte gillar det...Eller? AAAAAW! jag får KRUPP! Sorry att jag är en pain in the ass...fast det är min blogg, så fuck you som tycker att detta är tråkigt/konstigt/löjligt I don't give a shit! Ska kolla om han har mask också, har läst att mask kan ge hältor och gallor, så man får ju på något sätt hoppas på att han har magen full med mask... MOHAHA. Fast klinik blir det ju ändå. Undra hur jag kommer att bli som mamma (om jag nu blir mamma)? Jag kommer typ att ha magsår och gå på lugnande eller ngt... Hujeda mig, fuck this shit...

Jag har stallhelgen i helgen, det betyder att jag sköter allas hästar dvs mockar, fodrar och städar. Det är jobbigt, men jag får iaf se Hugge mkt. Sen älskar jag att sjunga i stallet och dansa och göra karatekonster! Jag är så jävla wierd, om ni bara visste, jag har massa konstigheter för mig och min högsta önskan är att få bli en ninja...Det mest komiska är att jag inte skojjar. Min mognadsnivå går verkligen neråt, inte uppåt som den ska. Jag är typ en 7-åring i en 20-årings kropp. Ge mig ett PS3-spel och några svärd and u have made my day!

Just nu hoppas jag på att kunna tatta lite mat av min syrra och hennes polare, dom gör kyckling och klyftpotatis och jag är jävligt hungrig. Fjäsk-face på. De skulle visst göra kladdkaka med.

Förresten Virre, jag googlade O-ring och nu vet jag vad det är! ;)




PEEEEACE!

uschiduschi

Hej!

Har varit nere på arbetsförmedlingen imorse och jag har äntligen bestämt mig för att börja plugga! WIE! Känner faktiskt för det också. Det blir Biomedicinsk analytiker i Jkpg till att börja med, sen finns det vissa masterprogram på både chalmers och i linköping som verkar intressanta, men SÅ längt i framtiden orkar jag inte tänka... Så nu ska jag försöka få ta i lite matte/kemi/biologi böcker för att försöka friska upp mina kunskaper lite. Känner mig ungefär lika smart som en sten just nu... Fy vad kul det ska bli!

Nere på arbetsförmedlingen var det allmänt kaos...Jag kom ner dit ca 1 minut över 10 (dom öppnar 10) och det var ca 9 pers före mig! HELP! Så där satt jag och väntade, väntade och väntade....väntade lite till. Tillslut när jag var klar (ca 12) åkte jag ner till pressbyrån, köpte en tidning och åkte hem. Jag tror jag håller på att bli skjuk eller något, för jag känner mig jätte matt och yr, ont i halsen har jag också. Jag som har proppat i mig massor av vitaminer, hur kan detta ske?! Håller iaf tummarna för att det inte ska bryta ut helt...Kanske inte ska träna på någon dag.

Hugge ser förjävlig ut stackarn...vi har rakat ETT ben för att se om han hade några sår på det benet som han är halt på, sen har han ju alla prickar från min lilla "rajd".

nu ska jag sova lite innan jag drar mig mot stallet, vet inte om jag orkar enda fram....



peace!

Kissan goes BERSERK!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

jag är så helvetes arg att jag kokar! Ska försöka lugna ner mig, behöver några sekunder. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...så... Jag kom precis hem från affären och upptäcker en fruktansvärd sak, men vi börjar från början. Jag åkte för att handla lite saker som jagt verkligen var tvungen att köpa. Vid mjölken ser jag att det ligger lite mjölk på några av paketen, okej tänker jag, det är bara något annat som läckt lite. Jag tar ett mjölkpaket och stoppar i korgen. När jag lägger varorna på kassabandet ser jag att det blir några droppar på bandet. Ingen fara tänker jag, de fanns ju redan PÅ paketet. Hela vägen hem går bra och jag tänker inte alls mer på saken. Väl hemma öppnar jag dörren, stänger den och ställer ner sakerna på golvet och tar av mig jackan och skorna. Till min fasa ser jag när jag sedan lyfter påsen att det är en pöl med mjöl under. Nu börjar paniken komma. Jag samlar mig i en sekund och tittar sedan i påsen, den är FULL med mjölk, då snackar vi inte lite, 1,5 L mjölk ligger direkt i påsen...Man ser knappt mina andra varor pga mjölken. FUCKFUCKFUCK! Öppnar dörren, slänger ut påshelvetet och ser till min fasa att hela yttertrappan är fylld med mjölk...Jag skriker till min stackars bror Jonathan att han ska hämta, papper, plastpåse och, som jag uttryckte det; "nån jävla f*tt burk". Han lyckas iaf hämta sakerna och det första som måste räddas är plånboken...Försent, den badar i mjölk. Ut med korten, ut med pengarna och all annan skit. In med plånboken i duschen!

Jonte har tagit fram en påse till mitt kära godis som vid detta laget är i ett mjölk bad. Jag slänger ner godiset i den och när jag senare ska lägga det i en skål ser jag att påsen är as skitig! FUCK! Jag får typ tvätta/torka av alla godisar...Party Party...Så nu måste vi äta upp godiset snabbt så  jag bjuder alla jag kan hitta (dvs Jonte, Pappa och Marica. GibbeLeo gillar tyvärr inte godis). Det SURASTE (fatta vad jag är klyftig) är att jag behövde mjölk.

Jag är så jäkla irriterad och det känns så jäkla onödigt. Men det kanske är någon högre makt som försöker säga till mig att inte käka godis...Heavy.

Nu ska jag kolla på Tv och käka äkta MJÖLKchoklad (I did it again)

Peace

Make me BAD

Jag kollade på en dokumentär igår på trean. Den handlade om en kvinna (nej hon var inte en tjej) som bestämde sig för att sluta tvätta sig och likande på en månad. Tillsammans med någon man skulle hon ta reda på om det verkligen var dåligt för kroppen att sluta tvätta sig eller kanske t o m pga alla kemikalier i produkter. Jag måste börja med att säga: Herregud! Fatta att hon måste ha viljestyrka eller?! Jag hade ALDRIG klarat av detta! Ok, jag är väl inte super-duper besatt av hygien, jag duschar inte flera gånger per dag, men tänk och inte få duscha på 1 MÅNAD! Du får inte tvätta händerna efter toalettbesök, inte borsta tänderna och inte använda deo eller ngt liknande. Min syrra och jag hade en disskusion igår om vad vi hade tyckt var äckligast och det vi kom fram till var HÅRET! Det kanske inte är det som ÄR äckligast, men känslan av fett och skitigt hår är så jävla äcklig att jag dör. Jag vet bara när jag har ridit ett hårt pass och ska ta av mig hjälmen och håret är genomblött, det är så äckligt att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Jag menar att inte tvätta håret varje dag i all ära, men en månad låter ju lite brutalt...

Har varit på gymmet idag igen och jag kan säga att idag tog det imot...Hujeda mig vad jobbigt det var idag. Jag tror jag stod på crosstrainern i ca 35 min, jag började lida efter bara 15 min...Det var ju det där jävla klättringsprogrammet igen, så man får ju ta i också. Körde även rodd i 15 min och det var sköööönt. Det var bara jag och en annan tjej på gymmet och vi tyckte båda att det var skönt att träna utan alla biffar ibland. Man behöver ju inte skämmas över sina 4 kg hantlar när dom pumpar gud vet hur många kilo då ;)

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen igen och kolla läget lite, ska försöka vara där när dom öppnar för Hanna sa att när hennes pojkvän hade varit nere där hade han fått vänta i en och en halv timme! eeek! Sådan skit har jag inte tid med. Vi får väl se om det blir något besök till skara imorgon, hoppas inte det...

För att pigga upp mig lite lyssnar jag på denna låten som f ö är min favvis nu;)
http://www.youtube.com/watch?v=mfT1A5Caq84


Jag vet inte riktigt hur man lägger upp videor från U tub så att man kan se dom från bloggen, ska försöka lära mig!

peace!

skit åsså!

Hej!

Hugge haltar, Jippie... Så nu är det bara att avvakta någon dag och sedan åka till ´klinik och utreda saken. Fast det ska bli skönt ändå med tanke på att jag vill kolla upp gallorna också, det kan ju vara så att han fått kotledsinflammation igen. Han haltade inte så mkt, men man såg att han var oren i vad jag tror är vänster framben. Tycker faktiskt att hovis skot honom lite konstigt med= ganska långa tår, även om det är dags att sko igen nu så tycker jag att dom såg lite långa ut när hon hade skot förra gången. Vi får väl se vad veterinären säger först och främst sen får vi ta det därifrån. Det suger bara att jag inte kan komma igång med inridningen! Jag vill verkligen rida nu.

Nu ska jag städa, sedan ska jag laga mat och tillsist blir det träning...

peace

OH MY GOD

Måste bara skriva detta, vem fan kom på den nya clearasil reklamen?! WTF liksom, kan det bli töntigare?

Mer uppvärmning åt folket!

Tjena mittenbena!

Idag har jag tränat igen, det var så jävla gött, jag var alldeles själv ett bra tag. Jag tycker att det är så jäkla gött att vara själv just när man tränar, då kan man fokusera på rätt sak liksom :P Men när jag skulle börja stretcha så kom det en gubbe och jag skojar inte, han gick DIREKT på vikterna och började pumpa som fan! Det kan ju verkligen inte vara bra? När jag tänker närmare på saken känns det som få människor, speciellt män *host*, slarvar med uppvärmning och streching. Jag menar om man verkligen ska sitta och pumpa då snackar vi ju inga flugvikter direkt, utan typ större delen av min vikt, måste man ju förberedan kroppen på det! Ja ja, jag ska inte lägga mej i, men jag tänker bara på hur min egen kropp skulle må...

Jag vägde mig på gymmet igår på en sådan där våg med en "pinne" och pinnen förflyttade sig saaaakta uppåt och när man trodde att den skulle stanna flyttade den sig lite till....suck, jag är verkligen "mycket" kvinna... Sådant förstör hela dagen alltså.

Idag var det kondition för hela slanten, ca 40 min på crosstrainern och ca 10-15 på roddmaskinen, så jag var ganska svettig efterår, men inte så trött faktiskt. På crosstrainern körde jag ett program som hette bergsklättring, det var super gött, men under vissa partier trodde jag verkligen att benen skulle gå av. Men jag tycker verkligen att träning ska göra lite ont, annars kan det kvitta ;)

Fuck! Kom precis på att jag skulle ha ringt sharpman om sadelinpassning idag...Jag lider verkligen av alzheimers alltså...Mitt minne är verkligen jämförbart med en guldfisk alltså. Jag får väl ringa dom imorgon I guess. Hugge var f ö duktig idag och han var PIGG! Shit! Han har nog aldrig varit pigg, så jag var glad :) Längtar verkligen efter att rida igen så jag måste ringa Sharpman så fort som möjligt.

Nu sitter jag här i soffan, nyduschad och fräsch och väntar på att NCIS ska börja, jag funderar på att fixa lite kvällsmat så länge så slipper jag krångla med det sedan!

PEACE!

Under my SKINS!

Såg på Skins igår och det var bara för sorgligt...Det var verkligen ett super bra avsnitt igår som bara måste ses. Tänker inte berätta vad som hände igår för då pajjar jag det hela. Såg även på en annan serie som jag älskar Black Lagoon som är en anime-serie (ja, jag är en tönt). den är bara så bra alltså! Titta där, nu lät jag som en fjortis...Oh dear... Jag undrar verkligen när jag ska växa upp, alla andra undrar nog också det för andra delen... Men men det händer och fötter nog någon gång.

Jag tänkte skriva en såndär liten beskrivning om mig själv så att alla vet vad jag gillar/ogillar, det är ganska bra för en annan med så att jag vet vem jag är :P

79 fakta om mig


Hittade den här enkäten som kan vara lite kul.

1. Vilken svordom använder du mest?
Fan, jhelvete, fuck (kan ej välja) svär för mkt...
2. Äger du en iPod?
Ja, en gammal Nano som varit med om mkt bl a en spinom i tvättmaskinen.

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
oftast 8:00 är ju "mellan jobb", men försöker gå upp då.
4. Hur många resväskor äger du?
Ingen tror jag.

5. Använder du flip-floppar?
Ha! Skulle inte tro det, hatar stranden...

6. Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA...dyrt

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Vara med på bilden om jag var fixad och jag fick diregera. Hahah
8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Superbad!

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
En kompis.

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Säkert massor av hästprytlar, speciellt en ny sadel.
11. Har någon någonsin kallat dig lat?
ehh...DAGLIGEN!
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nix, sysslar inte med sånt. Har alsrig haft problem med att somna.

13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Äger ingen CD-spelare längre så inget finns där i...Logiskt

14. Vilken är världens bästa artist just nu?
hm...svårt val...just nu är det nog Type-0-negative eller Opeth.

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
tror inte det...
16. När var senast någon stötte på dig?
det var nog 2000-never!
17. Vad åt du till middag senast?
hm...wook och snabbmakaroner...says it all
18 Använder du huvtröjor?
Japp, använder dom nästan dagligen! Comfy!
19. Kan du vissla?
Det råder skilda meningar om den saken men rent tekniskt är svaret ja, lite iaf.

20. Vem var den senaste som ringde dig?
Sis
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Allt som inte går runt-runt!
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Hoppas inte det, men det gör folk nog.
23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0392

24. Tittade du på tecknat när du var liten?
Japp.Alldeles för mycket antagligen med tanke på min mognadsnivå...:P

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Har aldrig haft med mig linjalen.

26. Hur många syskon har du?
En syster och en bror båda lilla.
27. Är du blyg inför det motsatta könet?
Det beror på. Jag är urdålig på att ragga men prata går utmärkt.

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Matrix och Bring it on (skäms).

29. Äger du några popband t-shirts?
Popband? Skulle hellre ta livet av mig än att sköpa sådana, men det finns massor med Metal-bands tröjor i mitt hus :)
30. När flög du senast?
gud när var det...typ 2004 till Sydafrika.

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4 st. Fast dom försvinner ibland, sen dyker dom upp, konstigt...

32. Läser du för skojs skull?
Definitivt. Varför annars? :)

33. Pratar du några andra språk?
Engelska och tyska.

34. Diskar du din egen disk?
ja det får jag göra, eller lite i maskin och lite själv.

35. Har du gråtit offentligt?
Japp.

36. Har du en stationär dator eller en laptop?
Inget av dom just nu, lånar dock min syrras laptop.
37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ständigt.

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
JA!!!
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Tycker man kan dela, varför ska killen bjuda på allt?

40. Kan du kasta macka?
Ja det kan jag, jag är jävligt bra också *stolt*. Det kommer man långt i livet på.
41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej, vad händer där?
42. Vad har du med dig in på bion?
Mig själv, kanske godis EJ dricka, då måste jag kissa typ 500 gånger...
43. Vem var din favoritlärare och varför?
Min mattelärare Ingmar på gymnasiet!

44. Har du dejtat någon av en annan religion?
I don't date....tragiskt...
45. Vad har du för väder?
Vad är det för trist fråga? skit, grått och ganska kallt.
46. Har du en blogg?
Ja, tydligen.

47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Kemi
48. Gillar du att flyga?
no way!
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Rolig, inte up-tight, måste kunna vara lite barnslig ibland.
50. När sov du senast på golvet?
Bara sådär? Utan madrass? Det var nog länge sedan.

51. Vilken är din favoritdrink?
Dricker inte så mycket, men jag gillar cosmopolitan; söt och god!
52. Gillar du din boendesituation?
Nej.

53. Vilken är din mammas hemstad?
Ingen aning skäms*
54. Din pappas hemstad?
Mullsjö

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
skrämmande mycket, jag måste verkligen sova jätte mkt kanske 10 timmar...
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Inte just nu, men innan brukade de vara det!
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Det hände ;)

58. Vilken är din favoritfrukt?
vindruvor och äpplen
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Inte direkt.

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21 år

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Absolut inte! Jag kan fan inte ens stava själv så what the fuck.
62. Tror du på liv på andra planeter?
såklart!

63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
Ja du, jag bråkar väl med sis och bro ibland, men arg vet jag inte om jag blir...irriterad kanske. Arg blev jag nog på telefonförsäljarern på Gbg horseshow!
64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
Gud finns inte
65. Vad var det senaste du åt?
Gröt och juice.

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?

Båda tror jag.

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Tog väl det som alla andra tog...
68. Gillar du senap?
love it!.

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
"Jag överlever."

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
vill våga, men vågar inte.

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Revy från Black Lagoon (I wish)

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej.
73. Tycker du om att krama folk?
Nej det kan jag inte säga faktiskt, inte "folk" iaf.

74. Skulle du säga att du är trendig?
Nej, jag skulle nog mer säga att jag ser förjävlig ut!

72. Äger du en digitalkamera?
Japp.
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Snövit, räknas hon som en kändis?
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Om jag minns att dom sagt att dom ska ringa kanske. Fast jag gör det nog lite själv...glömmer saker lätt...

75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Typ alla!
76. Tycker du att du är attraktiv?
Jag pendlar mellan att tycka det och att inte tycka det. Mitt självförtroende suger. Jag är nog det egentligen.
77. Vad är du allergisk mot?
gräs.
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej.
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Emil säkert...men jag hade velat heta Bertil! hahah

Film-passion!

Gud vad jag har kollat på film i helgen and I love it<3 Jag har kollat på Babel, Zack and Miri make a porno och Super bad (supersugen). Kan verkigen rekommendera alla tre! Babel är ju skit bra, har sett den flera gånger innan och den är verkligen genomtänk och bra gjord, älskar skådespelarna, inte bara dom kända... De andra två filmerna är ju bara så jävla roliga att jag höll på att dö! Jag tror verkligen att jag är lite kär i Seth Rogen, han är verkligen så jäkla söt och rolig! Mer roliga killar åt folket!

Idag har jag faktiskt inte tränat, sket i det idag. Min kropp var trött och jag hade mycket annat att göra. Men imorgon är jag på´t igen. Nu är ju syrran back in the game igen :)

Förresten är jag ganska uttråkad, jag känner verkligen för att hitta på något, typ laga mat och mysa eller ngt. Så Hanna om du läser detta, RING! Haha

Snart börjar Skins och det ska bli super gött! Sorry att jag är tråkig, men jag ooooorkar inte skriva!


(ojdå...sämst kvalle, men visst ser jag super bad ut? hahah)

peeeeeeeeeace!

RSS 2.0