Here I am!

hej igen! Var inte igår;) Jag har haft datakrångel, som iofs fortfarande håller i sig, men jag kan iaf gå ut på nätet nu:P

Jossan sötis har nu åkt till NYC och hon har det jätte bra än så länge. Kan inte fatta att hon ska vara där såååå länge. Mamma ringde just och frågade om jag ville följa med till NYC i typ nov/dec, jag ska kolla upp mitt schema, så att jag inte missar något stort eller så. Jag har alltid velat åka dit!

Skolan är svinkul, men svinjobbig... Kan ju inte säga att min skolstart har gått helt smärtfri.... Senast igår skrev jag en labrapport på 3,5 h, som för de flesta andra tog ca 12 timmar... Den sög, men jag lämnade iaf in den i TID! Dead line var 17.00, jag skickade in min 16.54:P Living on the edge baby!

Har varit på VFU på Patologen, det var seriöst det roligaste hittills! Massa av göjsiga saker som man fick titta på (tarmar, livmoder, cystor mm). Det verkar vara en rolig arbetsplats med mycket praktiskt arbete, kul med andra ord:)

Nu ska jag och mormor handla, jag har verkligen inte ett skit i kylen, eller ja, räknas mögliga tomater?!

peace

Tenta!

Dags för första tentan!:)

Wish me luck!

Hugge-mugge problem

Hej!

Sitter nu hemma och ska äntlingen ta tag i pluggandet. Har varit en ganska stressande dag men också en mycket intressant sådan. Idag har jag haft min första VFU (verksamhetförlagd utbildning). Jag var på bio/kemi labbet och vi fick en guidad rundtur och såg alla de olika stationerna. Jag har bland annat luktat på E-coli, kollat på spermier och gjort agarplattor! Det ni, vad har NI gjort då? What what!? Efter skolan åkte jag till Charlie's för att köpa lite skor till Hugge (han hade tappat en). Sedan bar det av hemåt. Träffade f ö min gamla klasskompis Philip, som jag snackade med på bussen. Trevligt att träffa honom, det är en go och glad kille de:)

Hugge-gullis ställer till det igen, eller egentligen inte han, utan hans hovar. Han har trasat sönder dom något kolosalt och de ser hemska ut, hovis kommer på tisdag och då har det bara gått lite drygt 6 veckor... Han har fått "urgröpningar" där lamellranden är under alla skor, det ser nästan ut som om någon har karvat ut en grop runt hela hovarna. Ringde min hovis, hon visste typ inget.... Så jag ringde Virres duktiga hovis och han sa att han kanske kunde vara dubbelsulad, vilket betyder att de får en extra, svag sula över den vanliga. Vet inte riktigt vad jag ska göra med hovarna, eventuellt får vi ta av dem i morgon, verka ner dem och sko om... Kanske måste han få börja ha sulor eller så är det någon jävla röta eller ngt... LIVET SUGER IBLAND! Vill ju att min bebis ska ha det bra. Han har haft så fina hovar innan, så det kanske är skitsommaren som gjort att de blivit sämre.

Nu ska jag plugga:)

peace


brrrrrrr!

Kom precis hem från stallet där jag morgonfodrat, mockat och grejat lite. Kanske inte var lika kallt som det har varit på mornarna nu, men FY FAN vad kallt det är! Jag kör liksom hela vinterkittet; Vinterjacka, långkalsonger, mössa och vantar! Gissar på att det är ca 3-5 grader och om jag fryser sönder nu hur ska de bli sen när det är -20??! Längtar INTE till vintren precis... Det enda som är bra med vintern är att alla insekter försvinner och att man slipper raka benen varje dag (inte för att jag gör det ändå, men men...). Just klädmässigt gillar jag hösten/vintern mycket mer, har aldrig gillat att visa hud and I just loooove my hoodies<3 Vissa kanske tycker att jag har barnslig stil, men det är MIN stil och jag skiter faktiskt i vad alla säger. Booyah!

Nu är det dags att ta tag i pluggandet igen, ska skriva ner det sista, sen blir det till att repetera, repetera och repetera lite till:) Får väl se hur många timmar det blir idag.

Ikväll blir det film!!! Love it! Det var länge sedan (känns det som) jag tittade på film, men ikväll ska jag faktiskt ta mig lite tid att kolla på en. Måste ju välja en bra, vi får väl se vad det blir;)


yeah gibs, I know the feeling:P

Peace!


Första tentan närmar sig...

Nu är jag äntligen klar med dagens pluggande och kan äntligen slappna av lite:P Har suttit och skrivit, skrivit och skrivit hela dagen, så nu lider jag av skrivkramp... Men jag känner ändå att man lär sig lite mer av att skriva ner saker än att läsa samma saker om och om igen. Så imorgon blir det mer skrivande, I cannot wait:P

Sitter och tänker på en film som jag såg för ett tag sedan, The Hole hette den. Den var superbra och Desmond Harrington var med i den, yummie! Den senen jag diggar mest är typ "sex-scenen" (mer hångel-scenen, men men) såååååå het, damn! Ett måste för alla som gillar Thrilles with a twist:)

Just nu sitter jag och kollar på Scream Queens, som är någon B-serie på Mtv. Den går iaf ut på att några tjejer ska försöka göra allt de kan för att få en roll i Saw VI, min första tanke var åh nej, inte ännu en Saw-film... Min andra tanke var herregud, fan vad de suger! Stackarna har ju no clue... Hoppas den som vinner dör fort i filmen, för deras skull alltså...

Imorgon är det stallet som gäller, 7 am baby!:P

 

peace!

Till Joss: Ta hand om dej!


live from hälsohögskolan

Tja!

Bloggar från skolan idag. Är typ sjuk och det känns seriöst som jag har 5 ton slem i halsen...Yummie! Det "roligaste" med förkylningar måste ju vara att man känner sig som om man levde i en annan värld, allt omkring en känns som om det är så långt borta (hörsel). Jag satsar på att knappra både det ena och deta andra pillret för att bli frisk. LÄNGE LEVE LÄKEMEDELSINDUSTRIN!

Jag har haft venprovtagnings teori nu på förmiddagen, jag mådde typ illa av att prata om det, hur fan ska jag kunna GÖRA det?! Min skrivarm var så darrig/svag att jag typ fick stötta med den vänstar för att få någon slags stabilitet:p Men nu har miss Kiss gett sig fan på att hon ska klara detta också och då finns det ingen utväg... Förutom svininfluensan såklart, den går före allt. Snart ska jag labba, det blir pipettering för andra gången och nu ska jag använda de Jobbiga pipetterna... Inte de små SMIDIGA utan de STORA BÖKIGA! Hej kramp i armen!
Slutar vid 4 och då ska jag hem, ut till Hugge och sen hem igen. Imorgon är det fan "ledigt"! Najs!

Over and out from miss kiss the lab rat

Peace


helgbloggerska?

Hej!

Usch jag skäms över mitt dåliga humör som jag har haft de senaste dagarna... Dels är det mycket i skolan sen mår jag inte så bra, är förkyld som alla andra svenskar är känns det som... Så alla som blivit offer för mitt dåliga humör; Förlåt!

Sitter och bloggar från min lillebrors dator, den är så seg att det är otroligt! Men det går ju att skiva iaf. Jag kom precis hem från Hugge och innan dess har jag suttit och pluggat typ HELA DAGEN! Jag överdriver inte när jag säger att jag nästan har gjort slut på en ny understrykningspenna (stor) på 100 sidor bok! Jag har typ 40 kvar... Jag tror seriöst att jag blir galen på kvalitativ, kvantitativ, empirisk och intervjutekniker... BAAAAJS! Har tenta den 25:e och då fan ska det sitta i skallen, LIKE A GLOVE! Nu ska jag snart åka och handla, efter det ska jag gå på toa, sen blir det plugg all night long baby, yeah, I know you like it (...) Så exotiskt spännande är miss Kiss en lördagskväll.

Nu ska jag dra till affären:)

puss peace and piss

trööök

Bloggar från biblan... Jag är så trött att jag snart tuppar av.

GET ME OTTA HERE!

Energinivå: -80...

Hej!

Sítter här hemma nu, har precis duschat och ska snart sätta börja göra iordning mig lite. Känner mig inte alls på topp idag alltså, har varit lite halv-krasslig nu några dagar men idag orkar inte riktigt kroppen med. Hade morgonfodringen idag och jag kunde inte gå upp förrän kl 7, i vanliga fall går jag väl upp vid halv 6... Har en föreläsning idag vid kl 13-15 så det är ju rätt soft, MEN man ska orka ta sig in också... Hoppa att jag pallar, får väl käka ett gäng piller och hoppas på det bästa.

Bussen går kl 5 i halv 12 typ. och då ska jag hinna göra någon form av mat, även om det blir en tidig middag idag så får det bli så. Jag har varken råd eller tid att äta i stan innan föreläsningen börjar.

Nu ska jag ta tag i mig själv, släpa mig bort till spegeln och kolla på eländet.

Peace

Tävlingsbilder!





copyright: MissKiss

 


Hugge<3





Pure love!


That fucker got me!

Tjena!

Kom precis hem efter en heldag med hästar, hästar och åter hästar. Vi har varit och tävlar KM idag, eller vi och vi, Virre har tävlat och jag och Martin har hjälpt till... Alltså inte att tävla, att ta kort mm...ja ni fattar! Det gick superbra! De kom på 3:e plats, med hela 66,2%! Det är fan inte illa för tävlingsdebuten! Programmet hon red var en Lb:1 och Letzie skötte sig kanonbra!

Efter tävlingen åkte jag direkt till min egna kära pålle som jag var lite extra sur på... Måste förklara mig lite där, det är inte så att jag är sur på honom:P är sur på att jag inte har någon sadel! Man blir så jäkla ridsugen när man kollar på tävlingar! Min sadel kommer om typ 6 veckor... suck!

Jag tömkörde Hugge på ridbanan i ca 15 min innan det började regna som faaaan! Det var nog den där jävlen där uppe som ville ha en re-match! Kände mig i underläge från början eftersom jag stod där i T-shirt och var allmänt oförsvarbar... Hey, man sparkar INTE på de som ligger! That's a big NO-NO!

Nu sitter jag här i min älskade soffa, svettig och äcklig och ser säkert gräslig ut, men vet ni vad?! DET SKITER JAG I! För det är ingen som behöver se skiten. Jag har alltid gått efter mottot; Det man inte vet har man inte ont utav.

Kommer att försöka att hitta min kamerasladd så jag kan lägga upp lite bilder från dagen, men med tanke på statusen på mitt rum kan det vara lite som att leta efter en näl i en höstack... Jag återkommer helt enkelt:P


Peace!

TÄVLING!

Hejsan!

Det var verkligen inte igår vi (jag, Virre och Martin) var och tävlade! Eftersom Funny har varit skadad hela tävlingssesongen och Hugge är typ ja, inte i tävlingsskick;) så har det ju inte blivit något alls. Men nu idag ska vi på dressyr-KM med Letzie (virres "lånehäst") och det ska bli såååå roligt. Jag ska agera fotograf, hästskötare och moraliskt stöd:P Det är Letzies första tävling så vi får hoppas att hon sköter sig bra och tycker att det är roligt:) Resultatet spelar ju verkligen ingen roll utan det är just det där att hästisarna måste komma ut och få lite "tävlingsvsana" som är det viktigaste.

Jag är hungrig som fan, har typ ingen mat hemma, så det blir till att dra förbi statoil innan vi åker nu för att köpa något ätbart. Spelar nog ingen roll vad jag köper eftersom jag är så pass förkyld att smakerna mer eller mindre är borta... That sucks.

Ja ja, nu ska jag inte störa mer med mitt ointressanta tjat:P

puss(!) på er och peace och tjabba, hejdå och tjadå...herrå.


vad var det jag sa!

Hej IGEN!

Nu är jag hemma från Hanna, ÄNTLIGEN! nä, skojja bara:P Vi har haft det jätte trevligt, med pizza, film och kill(!) Nu är jag sååå mätt att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen... Told you so! Vi kollade på filmen Volcano, en rulle jag sett typ 500 gånger, men den funkade väl hyfsat idag också. Jävligt Americanized, men ganska bra effekter för att ändå ha så pass många år på nacken.

Vill bara klargöra att Hanna är det absolut bästa, goaste och snelaste hesten i hela världen. Ibland kan man inte annat än undra vilken planet hon är ifrån:

Jag: (kollar på Vulcano) Haha stackars USA, de får ju alltid genomlida massa skit i filmer!

Hanna: Jo det har du rätt i...

J: Typ denna filmen, armageddon, Independence Day och Godzilla.

H: Ja...

H: (efter en stunds  tystnad, antaglingen för att hon tänkte) Men asså, har det hänt?

J: va? vadå?

H: Ja, filmerna är de sanna? Du sa ju att de led?

J: HAHAHAHAHAHAHAH! Men vad fan Hanna, tror du att det skulle kunna hända? Tror du att Godzilla, en typ 100 m hög dinosaur har gått runt i New York och grejat?

H: Nej, eller jag vet inte... Har den det?

J: HAHAHAHA! Hanna, du är fan den mest underbara människa jag känner!


Lite skratt, vaniljkräm i fejset, mensbarn snack och pokes senare så var vi båda trötta att vi inte orkade med varandra längre; Hannuman och Miss Kiss är en energikrävande kombination. Men det jag vill säga till min Pojkvän och old BFF är: I löv ju!<3

Nu ska jag sitta och lyssna på Lamb of God- Walk with me in hell och bara drömma mig bort;)

 

peace!

 


Yet again I have to bite the bullet...

suck suck suck! Nu är det snart dags igen... Titelmatch i tungvikt Miss Kiss vs The Weather God! Round 2! Det ser fan inte ljust ut för Miss Kiss alltså; hon är lite halv sjuk, inte i form och har pluggat sedan kl 7 så hon är verkligen inte med i skallen! Oddsen är inte allt för höga alltså. Även om jag är underdog så KAN det gå. Jag SKA ta mig levande ur detta! The David guy did it, right?

(betta gärna, pengarna sätts in på mitt konto)

Ikväll ska jag och Hanna iaf käka pizza och därefter klaga på hur olidligt mätta vi blev! Det är allt jag pallar ikväll. Imorgon blir det tävling för hela slanten (kanske 3/4 iaf). Då ska vi säkert upp tiiiiidigt!


peace<3

Kissan imaginary vlogg!

Hej igen. Kom precis ut från duschen, som var ett försök till att få upp min kroppstemp. lite... BAJS väder ute, jag får verkligen panik ibland på detta svenska väder! Kl 06.00 cyklade jag till stallet och OM jag hade filmat hade dialogen med migsjälv gått såhär (obs! Barnvänlig version, typ):

-Hej min vlogg, ibland undrar jag varför jag gör detta!
-Jag har mensvärk, ont i huvudet, ont i halsen, ont i magen och mina jävla
glasögon har immat igen av allt detta FUCKING regn!!!
-Klockan är 06.10, jag börjar närma mig stallet nu, men oj vad händer? Jo det
Börjar regna ÄNNU mer. Glasögonen har jag fått dumpa eftersom de är helt
omöjligt att se igenom den. Lägg till BLIND till min klagolista.
- Fuck jag tappade min extrajacka i en pöl! ?"#¤%&%#"!!!!
- Skönt, nu ser jag stallet! Men fan vad den lastbilen som kör mot mig kör fort!
FAAAAAAAAAAAAAAAAN! Den jäveln skvätte ner mig med skabb-vatten! #¤%&¤#%!
- Någon ska fan dö idag!

Om ni vill veta hur jag såg ut kan ni tänka er en blandning av flickan i the Ring  och den värsta hillbillyn ni någonsin har sett! Ingen vacker syn med andra ord, tänk er också en aning underbett av ilska och ögon svarta av hat= Kissan!


jävligt lik!


eller kanske lite som denna? Har ju lite finnar nu (hej mensbarn!)

Peace!


Olagligt tidigt...

Här sitter jag 5.57, har varit uppe i en halvtimme och ska snart dra till hästarna (tur för dem att de är så förbenat gulliga). Mår inte alls bra idag... Vet inte om det var spa-vistelsen som satte igång'et, men jag hostar, har ont i halsen och snörvlar som en jäkla kamel (brist på annat ord). Tror faktiskt jag stannar hemma idag och läser hemifrån idag, känns jävligt onödigt att åka in och smitta massa andra...

Jag har haft ett litet projekt ungefär som kissie (bloggaren), har haft, det hette vem vill bli min pojkvän? Det gick väl sådär, jag fick faktiskt napp, men det var av Hanna och det känns ju lite sådär kanske eftersom hon har sambo och hela köret. Fast Hanna är ju bäst så jag och Andreas får väl helt köra "tumb war" om henne ;)

Nu ska jag släpa mitt snoriga ass till stallet! (det lät fan inte najs alltså)


Peace out!

spaaaaaaaaa!

hej alla stackars sletna människor!

Idag har jag, syrran och morsan varit på Skogsro spa i Sandhem. Vi (eller mamma) hade beställt paketet Livsnjutaren som innehöll: fotbad, valfri behandling (jag tog ben och fotmassage), ansiktsbehandling, bada i jaquzzi och badtunna och mat. Allt detta för bara 695:-! Stället var super duper mysigt och behandlingarna var jätte bra! Beställde även en "utrensande" drink (ingen aning hur den "utrensar"...) med ALGER! Till min stora förvåning var det riktigt gott... enda tills min lilla syster-yster spilde ut den... hahah!

Nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mej... Ska upp 5 imorgon...

 


Vacker bild av bla mig av jossan... (jackson five, vem tror ni är Michael?)


The red flag waving never ment the same!

Tjabba tjena typ haaaallå!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lååååång dag. Dagen började kl 5, då jag gick upp(...) åkte sedan till hästarna och fodrade, pussade och släppte ut dem. Sedan cyklade jag hem, duschade, käkade och cyklade sedan till tåget. Min första lektion idag var om lagar och sekretess. Lunchade med Malin kl 12 och vi passade även på att dra till biblan för att lämna tillbaka några försenade böcker... Sedan började den andra lektionen vid ett som var etik. kl halv 4 åkte jag hem med bussen till mullsjö. Kom hem, satte mig ner i ca 10 min, sedan cyklade jag iväg till stallet, skötte om Hugge, tömkörde, mockade och la upp foder. NU är jag hemma och nu ska jag plugga, käka och duscha! Somebody stop me PLEASE!

Imorgon blir det spa för hela slanten:) Är ledig och min kära mor har bjudit mig och syrran på spa. Ska bli jävligt gött alltså. Tror vi åker till spat på eftermiddagen och stannar där tills kvällen typ. Kommer säkert att få mens imorgon så det kommer ju att suga åsne k*k...

Nu ska jag faktiskt ta och sätta på lite te (koka) och bara njuta! (av att dricka det, vad faaan trodde du?!) ses eller hörs, I don't fucking care, imorgon:)

Som en viss blond bloggerska hade sagt; hejdå mina ÄLSKLINGAR, u now(felstavat...) u love me!

 

Peace!


RSS 2.0