sommar?!

Tjena!

Har inte haft några föreläsningar idag så hela dagen har mer eller mindre gått åt till plugg. Har försökt att komma igenom hjärta, blod, lungor och njurar idag och har lyckats, men jag kan tyvärr inte säga att jag har lärt mig så mkt...:/ Nu ska jag läsa lite i Kirurgi-boken istället och den är tusen gånger bättre än medicin-boken!

Visst har det varit varmt idag?! Här har det varit 18 grader! Det var premiär för t-shirt vid ridning idag och ÄNDÅ blev jag svettig! Hur ska det gå i sommar? Kissan=svettmaskin:P. Jag hoppas vädret bestämmer sog för att stanna runt dessa temperaturen, för ingen vill väl glad över en överasknings snöstorm i maj? SURPRISE!

Jag och Hugge red dressyr idag igen och det gick bra. Vi tränade övergångar (som vanligt) och han fick även rygga lite, som han börjar bli duktig på. Kändes mycket fin i galoppen idag:) Imorgon är det vila som gäller och förhoppningsvis får pappa tag i några spånbalar som jag egentligen skulle köpt i mullsjö idag, men som var slut... Så jävla typsikt. Men super-pappa fixar nog detta:D



peace!

jag är bäst!

Idag har jag sanerat, typ. Avloppet under vasken hade börjat läcka så det var en härlig röra av sopor, vatten och musbajs över hela rummet under vasken... De där jäkla mössen asså... Pappa ska köpa gift så att vi blir kvitt dem. Även om jag inte vill döda dem och de är jätte söta, så vill jag inte ha dem i mitt hus!

Nu ska jag sätta mig med min härliga(...) medicinbok och försöka komma igenom kapitlet om hjärtsjukdomar, det är verkligen lättare sagt en gjort! GUUUUD vad segt/svårt/omöjligt det är! Men jag ska försöka ha lite sällsynt diciplin och ta mig igenom det. Sen är det bara ALLT det andra kvar. It's gonna be a loooong week.

Känner mig lite halvfebrig idag, inte alls kul. Konstig i halsen är jag också så jag antar att jag börjat få den där förkylningen som går nu. Hoppas bara att den går över snabbt innan den utvecklas till någon slags mastodont-influensa... Om jag får influensa brukar det nämligen vara runt maj... Bådar inte gott.

Keep a finger crossed!


peace!

Le POOOF!

Tjena!

jag är ganska glad idag för jag hittade min mobil som jag tappade i skogen för några dagar sedan!:D den är ganska cpig och jag kommer nog inte att kunna använda den någon längre tid, men jag hittade ju den iaf;) Det går att ringa, svara och skicka sms så det är ju iaf positivt!

Var inne på skolan på förmiddagen då vi hade en föreläsning om bl a syra-bas (Patofysiologi) och den hade varit ganska intressant om jag orkade lyssna! Jag var verkligen jätte trött... Är lite orolig faktiskt över min hälsa, jag har tappat väldigt ,ycket hår det sista och man undrar ju vad det beror på? Det är väldigt obehagligt iaf...

Igår hade jag dressyrträning och jag hade verkligen inga stora förväntningar eftersom det har gått så dåligt när jag tränat honom tidigare i veckan. Det gick till min stora förvåning jätte bra! Han var verkligen fin när vi värmt upp ordentligt och när jag ridit igenom honom. Duuuuktig Hugge-mugge♥

Nu ska jag duscha, plugga och sova, men först ska jag se klart på NCIS!


peace!

bajsdag

Jag har troligtvis tappat min mobil i skogen när jag red... Fy bubblan vad sur jag blir på mig och mina mobiler. Det måste vara någon förbannelse över mig eller ngt?!

Är också lite orolig för Hugge, han har fallit ur och är öm i ryggen och hård i munnen... Hoppas att det har med pälsfälningen att göra! Ska kolla mask på honom sen får vi väl göda han lite;) Love him! Blir nog till att ta det lite lugnt ett tag fram över med honom, kanske longera och tömköra och så. Om bara Nicke kunde lämna tillbaka mina tömmar och min gjord;)!

Nu ska kolla på ny mobil, jippie...


peace!



slappardag no 1!

hej och hå!

Idag har jagt tagit det väääldigt piano. Pluggat lite, spelat lite, kliat röven lite och haft det gött. Gick upp ganska tidigt idag eftersom jag kände mig ganska utvilad, men blev snabbt trött och lade mig i soffan och slog på tvn. Inte ett skit på tv, tycker verkligen att det är så mycket skit på tv nuförtiden... När jag var lite då...

Ska gå upp till Virre och Martin om en liten stund för att fira Findus (Linda) sedan blir det stallet och uteritt, hoppas inte vädret slår över till storm igen för då får jag en tår i ögat. Ska nog rida klätterrundan tror jag, försöka att komma förbi det nerblåsta trädet som hänger på sniskan blir dock svårt... men det ska vi nog lura ut!

Nu ska jag snacka med min älskade syster på skype!


peace!

snööö..

F*ck you snow! F*CK YOU!

usch, sitter här och pluggar lite, ska snart dra till skolan ocgh vad ser man när man kollar ut?! Jo SNÖ!! Jag trodde seriöst att det var slut på det. Visst har jag hört rykten om att det ska komma något vitt från himlen från diverse människor, men jag ignorerade det och hoppades att det skulle vara typ vulkanaska isf.

Livet rullar på i vanlig takt och jag mår väl bra;) Förresten, jag drömde världens konsigaste dröm i natt; Jag skulle ha barn med en gammal klasskompis (wierd) och jag hade seriös ångest för jag vill verkligen inte ha barn. Sen bestämde jag och en annan kompis att vi skulle byta utbildning och vi hamnade på något wierd ställe med konstiga människor som var så inställsamma att man bara ville spy på dem. Sen fanns det någon dum jävla kille som stötte som fan på mig även om jag var gravid och min pojkvän stod bervid... Just wierd...

Hugge mår bra, vi red ut igår och han var spänd som en fjäder, hoppade till för allt så att matte hamnade på sniskan några gånger:P Men annars var han duktig. Blir nog så att jag rider dressyr idag om inte ridbanan snöar igen... kan faktiskt hända!

Peace!


You're red soaking wet...

Tjena! Nu ligger jag i sängen, ska nog snart sova. Har haft en väldigt händelselös dag idag och det har varit gött som faaan! Jag har köpt Final Fantasy XIII till mitt PS3 så jag har spelat det mesta delen av dagen;) Det är roligt, men svårt! Saknar lite dom "Gulliga" FF, typ 7,8 och 9!

Hugge och jag red ett dressyrpass på banan idag, gjorde även det igår så imorgon blir det ut i skogen. Hugge var jätte duktig både idag och igår och jag tränar mycket rakriktning nu för att få den lilla ålen rak! Inte det lättaste tyvärr, men det har redan blivit MYCKET bättre efter två dagar:D F ö ser han ut som han har räv(häst?)skabb... hahah han är typ grå med stänk av ljusa och mörka fuxhår! Lite som visset gräs ser han ut:p

Sitter nu och lyssnar på den nya singeln från Deftones♥! Den heter Rocket skates och är super-duper bra! Hörde även en remix av låten som jag tyckte var super skön den också, kan verkligen inte bestämma vilken jag gillar mest! Lägger ut båda så får ni avgöra;)



Peace!

In School

Tjena! Sitter i skolan, ska snart ha föreläsning... Sjukt seg är jag iaf och vill bara ut i det fina vädret!

Igår var jag och hugge på vaggeryds klinik och kollade tänderna, lite små justeringar, men inget allvarligt, skönt!

Tack så mkt Virre, som körde och aggerade huvud/rephållare;)

peeeace!

what a lovely day!

Tjena alla glada!

Vilket underbart väder det har varit idag! Det får gärna vara sådant väder varje dag på hela året! Älskar våren mest av alla årstiderna, dels för att det blir ljust, varmare och allt växer men också för att det inte har kommit några insekter än:P

Har inte gjort alls mycket idag faktiskt, dock har jag hunnit med att städa lite, plugga och boka en tandraspningstid åt Hugge på Vaggeryds kliniken på onsdag. Den dagliga promenaden ut till stallet gick lite lättare än vad den brukar göra idag tycker jag, det beror med största sannorlekheten på vädret. Hästarnar tycker att det är underbart med våren, precis som vi. Det märkte man inte minst på shettisarn när vi släppte ut dem i sin vårhage, JÄVLAR vad de sprang! Trodde seriöst inte att shettisar kunde springa så fort, men det kunde de! Sååå söta var de iaf och man kunde inte göra annat än lé.

Hugge ser ut som skabb-häst nummer 1 nu... Han har ju skav precis ÖVERALLT och eftersom han byter päls växar hans sommarpäls, som är mörkare än det klippta ut och gör så hela han får någon slags leopardmönstard skrud... not pretty... Men han är ändå sötast i världen, så det gör inget.

Men nu ska jag sova lite för det är ju faktiskt en HEL dag imorgon också för den som inte visste!

Peace!

YESSSSS!

jag klarade Biokemitentan OCH jag har fått sommarjobb! Fy vad glad jag är!



Peace!

Mitt namn är Emelie, 88 år

Hej! Nu sitter jag här i min översköna soffa och bara väntar tills det det är ok för en tjej i 20-års åldern att gå och lägga sig (dvs kl 22). Det känns som det är jag, barnen och pensionärerna som lägger sig nu:P Jag är verkligen så trött att jag inte orkar vara uppe länge, inte ens om jag hade velat! Vet verkligen inte vad det är med mig, jag vill typ sova hela tiden och jag somnar typ när jag går till stallet(!). Kanske är det eftersom man har så mycket att tänka på i skolan eller så är det väl att jag äter dåligt (som vanligt), jag tar iaf vitamin/mineral tillskott nu, så vi får väl se om det blir lite bättre nu. Såklart ska jag försöka äta bättre (tomma ord?) och dra ner på sockerintaget... Hörde att svenskar äter mest godis i världen och snittade på 17 kg/person/år... Kan nog säga att jag snittar en bra bit över det, vill inte räkna på det, men det är nog över 25 iaf... Fyfan, kanske är det sockerkoma jag är i? Låter ju inte så osannolikt när man hör vad jag stoppar i mig.

Jag äter mycket godis (betoning på mycket), men jag äter sällan chips, kakor, glass, fritterad mat osv, så jag antar att det är min akilles häl, vad är eran när det gäller mat?

Från den ena godisen till den andra;) Hugge och jag red ut en sväng i det vackra vädret... Skämt åsido, det var inte vackert väder, det var fult som stryk. Det var sådant riktigt äckligt regn som liksom blir som en dimma och gör en jävligt förbannad. Hugin var glad och pigg och rädd för allting;) Örona var riktade spikrakt framåt och han frustade som en brunstig älg:P haha vad gullig och rolig han är min lilla skav-pålle<3 Blev lite cantring för att bygga upp flåset lite, men efter att inte ens ha blivit svettig efter en ganska lång sträcka i galopp kunde jag dra slutsatsen att Hugge nog har ganska bra kondis, bättre än sin mamma iaf:P

Imorgon har jag föreläsning igen, nu i en ny kurs Patofysiologi, det ska bli super spännande. Undrar när vi får tillbaka tentan i biokemi? Snart hoppas jag så jag kan ta mitt Fx;) hahah

nu ska jag sova!


åh, vad normal han ser ut i sommarpäls;)

Peace!

How to train your dragon

Hej!

Vaknade för en stund sedan, helt uppvilad och pigg! Eftersom jag har funderat på att se how to train your dragon ett tag nu bestämde jag mig för att se den när jag vaknat. Det var bland de bästa filmerna jag sett, seriöst alltså! Den var skitbra animerad och hela storyn var bara UNDERBAR! Jag grät flera gånger eftersom den var så fin;)

Den handlar om hiccup, en ung viking som hetsas att döda de drakar som härjar i byn de lever i. Tillslut träffar han en drake med en pil och den störtar ner i skogen. Han går sedan ut i skogen för att hitta den och tillslut gör han det. Han börjar förstå att drakar inte är onda varelser och inleder en vänskap med den fruktade draken som han döper till toothless och försöker sedan få sin by att inse att drakarna är deras vänner även om det inte går helt smärtfritt...

Tycker att ALLA ska se den, stora som små, den är verkligen värd det!

Nu ska jag börja städa lite, för det ser ut som jag vet inte vad!



peace!

3 eyed and mute

tjena!

Jag sitter och kollar på min älskade discovery channel, det är ett program om hajar och hur de attackerade flera 100 när USS Indianapolis sjönk i WW2, mycket intressant! Jag är ganska trött, så ska försöka att vara vaken tills det slutar (halv 12)... Kan dock bli svårt. Imorgon ska jag verkligen sova ut och ha det super gott!

Imorgon var det ju påsk ja, själv ska man inte göra ett enda skit! Så underbart! På sin höjd kokar jag väl ett par ägg och säger "kuckeliku", men det är verkligen bara OM jag orkar:P Funderar på att klä ut Hugge till ett påskris, han ser verkligen ut som det just nu... Smutsig (bark), stripig man (grenar) och skav som kanske kan tas för några stackars löv. Med några fjädrar i fula färger blir han nog perfekt!

Nu ska jag titta vidare i min ensamhet:D




peace!

WHAT THE FUDGE!?

varför ligger det en youtubevideo med mange smith ute på min blogg?! Den vill inte jag ha! TA BORT!



ARRRRGH!

I'm so gangster

Tjena!

Dålig uppdatering, jag vet, men jag har inte haft tid.

Gjorde biokemiprovet i onsdags och det vet bara läraren hur det gick... Det känns med andra ord som det kan ha gått hur som helst. Det var långt, svårt och galet. Därmed sätter vi punkt för det (tills jag får göra omtenta iaf:P)

Nu är jag ledig fram till tisdag och det ska bli så skönt! Jag har inte varit ledig sedan sommaren så att inte ha någon kurs att tänka på på några dagar är guld värt. Jag ska bara ta det lugnt och hitta på saker som jag vill göra. Idag ska jag till exempel följa med Virre på hoppträning på Hjällö (stavas det så och heter det "på eller i"? jaja). Där ska hon träna för Ellen och jag hoppas det går bra och att det blir intressant att kolla på.

Hugge fick vila idag han såg ganska glad ut för det;) Red ett ganska hårt pass igår så kände att det var dags att ge honom en liten andningspaus. Hade morgonen i morse och det var lite stressigt, lyckades försova mig en halvtimma eller ngt och var därför senare ute i stallet än vad jag brukar vara, så hästarna kom ut vid typ halv 8 och jag kunde ana lite irritation i luften;)

Nu ska jag gå och göra iordning mig lite!



Peace!

RSS 2.0