vilken kväll!

Tjena!

Idag är jag NÅGOT sliten efter gårnatten, jag var hos Virre och Martin och grillade. Vi hade verkligen as trevligt och de var sååå snälla och bjöd på drinkar och gud vet vad! Efter den mycket goda maten körde vi igång med det obligatoriska Singstar och fy fasiken vad roligt/svårt det är! Vi körde 80-tal, orginal och ABBA. Jag var rätt ägd på de flesta låtar, men Alice Cooper- Poison är min! rekordet ligger på typ 9850 baby! Vet inte alls hur många timmar vi sjöng men tillslut valde vi att lägga ner skönsången och kolla på Kill Bill vol. 2 i stället. Den är bra, men jag var så jäkla trött plus lite lullig så det var väl inte så mycket fokus om man säger så:P

Innan jag glömmer, Virre den brittiska specialstyrkan heter S.A.S! Jag kom på det när jag gick och la mig!

Idag blir det lite softande i stallet, kanske rider ut eller något, ikväll ska jag träffa Hannis och vi ska käka lite gott (känns som om det är mycket sånt nu:P)

Nu ska jag käka frulle:)

Peace out!

Jobbar:)

Nu sitter jag här på min mormor jobb och (tro det eller ej) JOBBAR! Det känns as gött att göra något och liksom bidra med något! Jag är inte värdelös. Ska jobba här en del i sommar och jag längtar. Idag är verkligen en bra dag:D

Grattis till syrran med för att du klarade teoriprovet!

Peace out sweeties!

God bless svensk "sommar"...

usch, bajs och blä för skitvädret vi har haft idag... Det har regnat och blåst som bara den och jag jag får en tår i ögat bara jag tänker på det! För övrigt är det en ganska kass dag sådär allmänt, Hugge gick inte alls bra idag, vet inte vad det är fel på nu, bettet eller sadeln... Ny sadel ska hittas, stjälas eller ev köpas.

Idag höll jag f ö på att få en hjärtattack, på allvar alltså! När jag cyklade hem från stallet flög det ner en gren (läs liten kvist) i huvudet på mig. Jag skrek till och med lite! Det är inte likt mig alls. Jag har börjat bli en liten sissy på senaste tiden, heromveckan skrek jag som en fjolla då jag typ blev attackerad av en skata som va inne i stallet! Lite impad av mig själv är jag allt eftersom jag inte visste att jag kunde ta SÅ höga toner! Vad ska det bli av lilla miss kiss?! Gjorde ett test nyss på facebook där man skulle ta reda på vilken skådespelerska som skulle spela mig i filmen om mig, jag fick Reenese Witherspoon, eller vad fan hon heter... Det första som slog mig var att detta kan fan inte stämma, jag är varken blond eller blåst... Vid vidare eftertanke så förstår jag delvis resultatet, jag ska kanske bli blond?

Imorgon ska jag jobba(!) tro det eller ej! Blir hos mormor där jag kommer att jobba lite i sommar:) Kul att äntligen få göra något vettigt av sitt liv.

Just nu sitter jag och lyssnar på Static-x nya album Cult of Static, sisådär måste jag säga. Känns lite "Been there, done that..." Fast det är ju väldigt lyssnable så jag är ganska nöjd ändå.


Nu ropar duschen mitt namn! (kanske borde kolla upp saken)


Peace


vilken dag!

Tjena!

Igår var en minst sagt händelserik dag, jag var både och såg syrran innan hennes bal och på clinic på Charlie's. Syrran var verkligen jätte fin, hon hade en brun, ganska enkel kläning med en stor rosett  på baksidan av kläningen i en lite ljusare ton. Håret var uppsatt i en knut på sidan av huvudet typ (jag är så dålig på att förklara:P) och hon var enkelt sminkad, vilket jag tycker var jätte fint på henne! Dom hade jäkligt tur med vädret med tanke på omständigheterna, det regnade och blåste rätt mycket innan och efter dom hade gått utanför hotellet. Hade ju inte varit så kul för dom om det spöregnade precis...

Clinicen var också väldigt trevlig, där hade vi också super tur med vädret eftersom när den första red såg vi verkligen ett GIGANTISKT moln närma sig oss och jag tänkte typ att nu är det kört. Men regnet kom i pausen och även om det blåste en hel del var det faktiskt ganska ok! Det var två ekipage som red: Jens Wickström och Emelie von Essen på två skimmlar som jag inte kommer håg namnen på, de var iaf efter Goldlöwe och Cardento. Gillar nog den första hästen bäst, även om den andra hoppade mycket bättre och gick högre klasser. Dagens höjdpunkt var iaf en slags "skrapa" till hästar som fäller eller något, vars skafft såg ut som ett manligt könsorgan! Den nivån ligger min humor på och det kommer den alltid göra. Inne på Charlie's åt vi diverse snacks och drack cider och jag åt min första jordgubbe för året, mums!



Söta syster-yster och hennes stiliga kavalier David!


Clinik på Charlie's, stilstudie av Emelie von Essen!

Fick ett utskick från Hööks idag, typ massa rea och sånt. Jag vet inte riktigt vad de tänkte på när det gjorde dessa bilder och jag vetifan om det ens är lagligt:P Bedöm själva!

"idag ska jag köra hårt med småtjejerna!" Säger tjejen och håller ett spö.


Bondage?!

Peace out!

sååå stolt

Kom precis hem från jossans bal, sååååå fin var hon! Stolt syster (bilder kommer sen)

Nu ska jag på clinik! OORAH!

peace

Jag döööör!

Tjena!
Idag dör jag av flera orsaker, först och främst dör jag av skratt efter att ha sett Shrek the third och sen dör jag av värmeslag eftersom det är så förbenat kvavt här!

Just nu sitter jag och kollar på mitt älskade NCIS och det är mycket spännande som vanligt, sen blir det väll duschen eftersom jag svettas som en gris just nu...

Imorgon är det bal och clinik som gäller. Jossans bal börjar vid ca 17 och cliniken vid 19. Ska bli en väldigt spännande dag iaf!

loooooovar att uppdattera bättre imorgon;)

peace

Midnight terrors

tjena alla ugglisar!

Jag sitter här hemma alldeles ensam och glor på skräckisar. Jag bara ÄLSKAR att göra det! Idag har det blivit the hills have eyes och Schrooms. Ingen av filmerna var dock läskiga, lite "konstiga" dock. Nu sitter jag här och försöker bestämma mig för att gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon... Kanske bäst att ta sig i kragen (som jag inte har) och gå mot sängen.

Annars har det väl inte varit en väldigt händelserik dag, men det sura är att min diskmaskin har pajjat... Så nu får jag, till min stora fasa, diska för hand! Blir bara trött av att tänka på det.

Nu ska jag borsta gaddarna och ge mig för idag! Godnatt!


Peace

B&J AGAIN!?

tjena igen!

Nu sitter jag här proppmätt efter den sallad jag gjorde innan. Jag verkligen älskar sallad, OM den har de rätta ingredienserna det vill säga! Den salladen jag gjorde idag innehåll bara massa gottness; sallad, körsbärstomater, rödlök, avokado, feta och soltorkade tomater. Som "vinägrette" använde jag den olja som de soltorkade tomaterna kommer i. Jag LOVAR att det blir super gott. Man ska ju gärna äta en baguette till eller ngt, men eftersom jag ska sluta äta så mycket bröd så blev det inget bröd.

Gymmet gick väl sådär idag, både jag och Hannis var ganska opepp och det var verkligen segt. Det kändes verkligen att man varit sjuk och inte tränat på en vecka. Jag brukar köra 12 reps och 3 set och på exempelvis lattdragen brukar jag köra 30 kg, idag orkade jag knappt 25...  Hanna hade som förslag att vi skulle gå en runda INNAN vi går till gymmet. Det låter skit bra och jag HOPPAS att jag orkar :P

DET hände igen, jag var nere på arbetsförmedlingen idag och på vägen dit så såg jag DEN, den stod parkerad vid konsum typ och det var det vackraste jag någonsin har sett, jag var ännu närmare den denna gången, jag kunde NÄSTAN ta på den! Åh kära Ben&Jerry's lastbil why are you being such a tease!? Nu är jag ett styck Kissan med ett kall, jag SKA ha den där lastbilen om det så är det sista jag gör i denna värld. Jag tror numera på kärlek vid första ögonkastet.

Snart bär det av till stallet och till Hugge-mugge! Blir nog en prommenad med Virr och Fny idag!


look at that sweet ass...

Peace

Uppe med tuppen...

Eller nästan iaf. Om ca en timme ska jag och Hanna dra till gymmet och pumpa lite vikter :P Känner mig fett opepp, men det ska nog gå det också. Visst är det konstigt hur taggad man kan känna sig kvällen före och sedan vakna upp på morgonen och bara vill skita i det? Så är det för mig iaf.

Igår tränade jag med Hugge för Kiddet, det gick verkligen super bra! Han var så duktig att jag nästan började gråta! Kiddet var nöjd med oss och jag måste säga att allt var så mycket lättare efter att Karin "lossat" mig.

Ska till arbetsförmedlingen en sväng i dag i vanlig ordning, men idag skulle man bara skriva på ett papper för närvaro, så det kanske bara tar TVÅ timmar :P


Lovely Leo, R.I.P<3

peace

De spritter i benen!

Hejåhå!

Kom hem från stallet för en liten stund sedan. Red i paddocken idag och Hugge var super fin! Han var verkligen så duktig och lydigt att mamma (jag) var super stolt! I förrgår var han helt cp i munnen, så jag var oroligt att det va något fel på honom, men antar att han har dåliga dagar som en annan.

Nu är det Gossip Girl för hela slanten. Såååååå töntigt, men sååååå bra;) Chuck är ju bara för het! Jaja jag vet, jag är lite fjortis ibland.

Igår spenderade jag kvällen och natten hos mormor, vi lagade super god mat och kollade på, håll i er, MELODIFESTIVALEN! Jag tror inte jag sett den på 3-4 år! Det var ju minst sagt underhållande. Det var bland det värsta jag sett/hört. Tycker verkligen människor om denna sorts "musik"? Jag tyckte att det var förskräckligt iaf. Det kanske fanns EN som var OKEJ. Vet inte om rätt låt vann, men det var ju kul att Norge vann på sin nationaldag.

Jag har inte tränat på gymmet på 5 dagar nu eftersom jag varit dålig. Nu mår jag bättre och ska börja igen, man känner verkligen att man saknar det även om det är jobbigt att träna.

Nu är reklamavbrottet slut, så nu skiter jag i detta!

peace!

Tjolla-hopp i slemelieskogen!

Tjena! Härlig dag idag... Vaknar upp och är så täppt att jag knappt kan andas... Då vet man att man lever! Men vädret är ju super fint idag iaf och jag ser fram emot att sätta mig ute lite och njuta av solen (!) fast bara i 15 min typ! Jag vill ju inte föstöra min icke-bränna som jag jobbat på i så många år :P

Red Hugge igår, det gick inte alls så bra. Vi Hade bytt bett på honom och det gillade han inte alls, det skifftade typ mellan att han bet fast sig i bettet eller inte ville ta stöd alls... ET kommer på onsdag för att kolla igenom honom, han kan ju vara öm i ryggen exempelvis, om inte detta hjälper får jag ta ut en tandläkare och kolla tänderna. Det är inte många hästar som funkar i vårt stall nu, Funnys sår har i och för sig läkt ihop jätte fint, men hon går inte rent längre. Det konstiga är ju att hon har gått så himla fint under tiden då såret har läkt, men nu hittade Virre en "knuta" på ryggen som verkar orsaka aj-aj så det blir en genomgång för ET där också!

Idag ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt och då snackar vi Kissan-lugnt, det enda jag ska GÖRA idag är att åka ut till Hugge, massera honom, pussa på honom och ryckta lite. I kväll ska jag till mormor och laga lite god mat och tjata med henne lite.

Hanna, nu har Änglar och Demoner haft premiär, ska vi se den snart?! hehe.



peace!

borderline

Tjena!

Igår var en dag med blandade känslor. Jag mådde verkligen as dåligt hela dagen, vet verkligen inte vad det är med mig... Hade feber i går kväll, så det talar väl för att det INTE är pollen, eller? Vet varken in eller ut nu förtiden... Känner mig bara allmänt orkeslös och dålig.

Men nog om det dåliga, igår hade jag tid hos kiropraktorn i JKPG och jag var verkligen hur nervös som helst även om Virre hade förklarat för mig att det verkligen inte är något farligt. Jag tycker ju att "knäckningar" är väldigt obehagligt och den första tanken jag får när jag tänker på en kiropraktor är ju någon som tar tag i någons nacke och drar till... :P Det var så himla skönt att det INTE var så, snarare tvärtom, det var typ skönt! Vissa punkter var ju lite ömma och så (speciellt en punkt i örat), men det var verkligen inget farligt alls! Vad var det då för fel på mig?! Kanske bättre att fråga vad som är RÄTT på mig? hahah. Nä men seriöst så var jag sne i mina sitben och höfterna, dock inte så mycket som jag hade trott. Jag var verkligen sne i mina skuldror, hon hittade typ inte ett av dom först! Det satt liksom in i kroppen på något sätt. Axlarna var också stela och vinna sen fixade vi knäna också. Hujeda mig! Kommer att få gå på flera behandlingar, men jag känner faktiskt skillnad redan!

Syrran åker till Tunisien idag så det ligger typ saker över hela huset:P Och jag är trött som fan...

Pank är jag med...Det suger *pip*! Måste handla mat idag och jag har typ inte pengar till det... Har nog aldrig varit pank på detta sättet innan...

Peace

I koma...

Usch, detta pollen tar verkligen kol på mig... Känns typ som jag sprungit 5 maraton hela tiden och halsen är tjock. Jag tror iaf att det är pollen, fast jag har inte snuva eller så... Nått skit är det iaf.

Idag ska jag till en kiropraktor, jag är LIVRÄDD och super nervös! Virre har försökt förklara att hon bara "trycker" och inte "knäcker", men jag är rädd ändå! Det värsta jag vet är typ när folk knäcker fingrar och sånt.... The horror! Jag hoppas jag klarar mig levande (och rakare för den delen) ur detta. Den som lever får se.


peace

scary monday

tjena alla glada!
Idag är jag lagom sleten... Har super ont i halsen idag, jag vet inte riktigt om det är förkylning eller om det kan vara pollen som spökar lite. I vilket fall som helst är det otroligt irriterande! Jag tänkte träna ikväll, men det känns ju inte så aktuellt om jag har ont i halsen... Vi får hoppas att det går över. Jag har börjat dagen konstigt, eller rättare sagt läskigt. Igår låg jag och kollade på hemsökta hus ett program på tv4+ som handlar om vad titeln beskriver. Jag har aldrig varit något vidare vidskeplig eller har nog aldrig trott riktigt på andar osv, men igår LOVAR jag att jag såg någon utanför mitt rum! Det är alltid lite ljusare i hallen än vad det är i mitt rum och jag hade inte stänkt dörren helt. Det gick liksom förbi någon utanför eftersom det blev mörkare sen ljusare igen. Jag blev inte direkt rädd, men jag gick upp och kollade om det var någon där...det var ingen utanför mitt rum. Kanske inbildning eller spöke, vem vet? Kan i alla fall inte sluta tänka på det och idag när jag vaknade låg min mobil på mitt skrivbord (den ligger alltid på min säng) creeeeeeepy... Kanske jag som börjat gå i sömnen igen dock, men fan vilka kalla kårar jag fick!

Fast även om det nu KANSKE finns spöken så är jag inte speciellt orolig eller rädd. Jag menar, vem vill mig något ont?! Ja, kanske min syrra ibland, men hon lever ju ;)

Idag har jag en del saker som måste göras, jag tänkte svänga förbi mitt andra (inte så kära) hem, arbetsförmedlingen... Sen ska jag försöka hinna städa och fixa något ätbart innan jag drar till stallet. Jag borde kanske sätta fart nu:P


Peace!

Ibland undrar jag...

... om jag är 70 år.
... om jag är NORMAL
... hur mitt liv kommer att bli
... varför man måste vara som alla andra
... varför jag aldrig riktigt lyckas
... varför jag är rädd
... varför jag tänker så mycket
... hur det blev som det blev
... hur länge jag kommer att leva
... om jag någonsin kommer att bli kär
... hur mitt liv hade blivit om mina föräldrar fortfarande var gifta
... hur muren uppstod
... varför jag är ful och äcklig
... varför jag är orolig
... varför olycka aldrig kommer ensam
... varför jag är barnslig (haha)
... varför jag är just jag
... varför Triad dog
... om jag kunde gjort något annorlunda DEN dagen
... varför musik gör mig så känslosam
... varför jag gråter åt andras känslor istället för mina egna
... om jag någonsin kommer att älska migsjälv
... varför jag skriver sådan här skit...

don't mind the bollocks... Var bara i behov av att skriva av mig lite när jag sitter här hemma och befinner mig i någon slags sockerkoma. Nu känns det bättre!


a half-way pedo smile!

peace!


seven am, morning, came to take us away...

Tjena!

Jag bara måste berätta detta! Jag hade världens konstigaste/läskigaste dröm ever! Jag brukar ju som ni nog har förstått vid detta laget att jag brukar drömma konstiga drömmar, men denna tar nog priset. Det började med att det åskade i stallet och jag var för rädd för att cykla hem så att pappa fick komma och hämta mig. Konstigt nog kunde han bara köra mig till mamma där han lämnade mig med min cykel. Hos mamma började det konstiga hända, det blev verkligen världens oväder och helt plötsligt började luften fyllas av någon slags svart/blixtlik materia som spreds i luften likt fjädrar typ. Alla som spelat Prince of Persia förstår vad jag menar att det såg ut som "Infected air" :P Mamma skrek till mig att jag inte skulle gå ut, men helt plötsligt fick jag för mig att min cykel skulle bli snodd och beslöt mig för att gå ut och riskera mitt liv. Helt plötsligt är jag i en lyxig ridsportsaffär med Virre och hon hittar en hjälm för 69:- och vi frågar i kassan om det verkligen kan stämma, hon svarar: "Ja, den är nedsatt från 8000:-". Sen är jag hos farmor och farfar eller ngt. Jag känner på min haka och känner att jag börjar få skägg. Jag frågar min pappa vad detta kan bero på, han svarar att var 4:e kvinna blir man vid 18 års ålder... (antar att jag var 18 i min dröm...) Jag får världens super ångest jag skriker och gråter och jag vill verkligen inte bli man! Sen vaknar jag med ett ryck fortfarande fylld med ångest.

Tyd den ni!

Vad brukar ni drömma? Är era drömmar bra eller dåliga? Har ni någon dröm som återkommer?

Jag brukar drömma förhållandevis bra drömmar, dock konstiga, och om jag drömmer mardrömmar brukar de innehålla krig eller katastrofer. Jag har tre drömmar som brukar återkomma; den första handlar om att jag helt plötsligt tappar tänder, det är verkligen världens mest obehagliga känsla! Den andra drömmen som återkommer är att jag äter någon form av chocklad, mörk tror jag, jag kan inte beskriva hur den smakar, men typ sand eller något... Jag vill spotta ut chokladen, men det går inte, den fastnar liksom i tänderna och så, jag brukar få kväljningar.... Den tredje är att jag VAKNAR med ett ryck och är helt övertygad om att det finns en skitstor spindel i min säng. När jag vaknat till lite försöker jag tänka rationellt, men jag vågar aldrig riktigt gå och lägga mig i sängen igen, det brukar bli soffan då :p

Från en sak till en helt annan, Hugge och jag var på träning idag för Kiddet. Jag ljuger inte när jag säger att min häst antingen är coolast i världen eller dummast i världen. Vi red i ridhuset när det regnade och åskade som värst! Man hörde inte ett skit eftersom regn och plåttak är en högljud kombination... Hugge skötte sig super bra och med tanke på hur spänd han ändå blev är jag super nöjd. Som alltid ligger alla fel på min planhalva, sitsen var enligt Kiddet mycket bättre, men nu är det händerna som ska jobbas på istället! Stöd och Följsamhet är nyckelorden typ. Om man inte känner sig 100 balanserad i sadeln är det lätt att man (läs jag) tar stöd i tyglarna= Big NO NO! Hugge tar då detta som en förhållning, vilket han SKA göra:P Det blir ju bara under helt fel tidpunkt. Det kändes verkligen som om vi red i 3 timmar idag, jag var genomsvettig efter passet och jag luktade väl inte hallon precis. Så de IDIOTER som säger att ridning inte är träning är ju välkomna att känna/lukta/använda mina kläder efter ett riktigt pass! En timme på crosstrainern i ganska hög fart tycker jag är ganska jämförbart med ett sådant pass, iaf om man ser till svettmängden...

Ok, nu ska jag inte tråka ut er något mer, tänkte kolla på Watchmen nu, så vi hörs väl!


Miss Kiss, Kissan, Kiss, Slemelie, kiss och bajs eller memmi, välj själva!

Peace!

OSKAR...

...Det Åskar!!!

huvudvärken from hell

Tjena!

Idag har jag och Hanna lagat lite mat och haft det gött, det blev korv i ugn och potatismos! Mums. Till efterrätt blev det någon slags bulle och cookies. Så mätt har jag inte varit på ett tag... Hanna var go och glad som vanligt och vi har verkligen as kul ihop:) Stackarn skulle börja jobba vid kl 18, så jag fick peppa henne lite.

Inte alls sugen på att dra ut till stallet idag, men man måste ju. Vädret sög och då brukar allt annat suga också. Hugge var iaf glad och REN (om han inte hade varit det hade jag gett upp). Vi tömkörde lite i paddocken bara för att han skulle få stretcha ut sig lite. Han hade lite träningsvärk sen igår.

Väl hemma var det gymmet som gällde, jag skojar inte när jag säger att denna gången var bland de tuffaste gångerna! Det var inte så att jag körde extra hårt, utan det var bara tungt liksom... Huvudvärk fick jag också...Typiskt. Jag skyller på vädret.

Nä, nu ska jag nog försöka komma i säng, jag har ju morgonfodringen imorgon...



såhär känner jag mig verkligen idag...

Peace out!

Icky wicky, icky baara!

Hujeda mig vilken dag. Jossan har varit ledig idag och jag i kombination med henne hemma blir helt crazy! Det känns som om vår mognadsnivå sjunker sisådär en 10 år och vi är hur galna som helst. Fast kul som bara den är der :) Jossan dansar, jag hoppar runt och det hela slutar oftast med att vi garvar så att vi håller på att storkna :p Älskar henne även om vi kan ha våra tvister ibland!

Jag kom precis hem och till min stora förvåning (inte) så sitter Jossan och kollar på SATC..... No shit! Hahah, det känns som den där serien går varm hos oss liksom... Visst är den rolig och underbar, men efter 3 omgången börjar man tröttna, eller iaf jag. Idag är det nog inte något roligt på tv, så det blir väl att glo på någon vägg eller något...

Idag har jag, Hugge, Virre och Funny kört intervallträning på travbanan. Han var jätte duktig! Pigg som bara den och han ville knappt skritta, men han skötte sig exemplariskt ändå :) Det blev 3*3 min i galopp och sen blev det skritt emellan varje "omgång", även trav en gång. Vi skrittade runt kvarnö som uppvärmning eftersom det är lite hårdare underlag där. Nästa gång vågar jag nog driva på honom lite till och med;) haha! Jag är super nöjd över dagen i alla fall.

Nu ska jag käka innan jag avlider!



Peace!

hej och hå

Hej!

Först och främst, grattis syrran för att du klarade halkbanan!

Jag kom hem från gymmet för ett tag sedan. Det blev en snabbis idag, kanske 45-50 min. Syrran var med och hon ville ju inte missa Desperate House Wives:) Det är ett program jag kan leva utan faktiskt... So 2006... Hahah diss på hög nivå. Jag fick i alla fall se en halvtimme av mitt kära NCIS och det jag såg var super spännande:)

Nu sitter jag och lyssnar på världens sexigaste band, Avenged sevenfold och njuter för fulla muggar (Obs, får ej misstolkas). Sitter även och kollar in lite bilder som polare har lagt ut på bilddagboken, garvade som bara den när jag såg att Nicke hade tagit en bild på en KOPPARÖDLA som på något sätt lyckats ta sig in i hans hus. Han beskrev hur rädd han var och hur han tillslut lyckas få ner den i en hink och sedan kastat ut den! Jag trodde jag skulle dö, en kopparödla/orm skulle ju inte kunna göra honom illa ens om den fick en k-pist:P Ja, lite skadeglad ä jag ju.

Die beste Freude ist die Schadenfreude, eller något sådant heter det väl?! Rätta mig gärna ni å tysktalande vänner.

Annars har väl dagen flytit på som vanligt, jag har pluggat lite och varit hos Hugge och pussat ihjäl honom. Han var nog extra glad eftersom han slapp allt som heter arbete idag, bara softa i hagen var på hans schema. Imorgon ska vi träna intervallträning med Virre och funny på travbanan... Undra hur många gånger vi kommer att bli varavde? Det finns två olika senarios som kan hända; 1: Hugge får damp, bockar av mig, jag dör. 2: Hugge är en snel häst och sköter sig bra, men jag dör av utmattning.... Jag vet inte vad som är bäst/värst...

Nu ska jag nog sova typ.

Peace out!


Syster-yster :)


Ben&Jerrry's!

OMG! En Ben&Jerry's lastbil körde precis förbi mitt hus! Det är så att man vill lägga ut en spikmatta och HOPPAS på att den kör förbi igen!


Hanna du är den bästa kompisen ever<3!


Peace

.....

Ja, jag VET att jag är en dålig och misslyckad människa... You don't have to rub it in.

i e a i a i o

Tjena!

Det har varit en låååång dag idag. Jag har ju stallhelgen så därför steg jag upp (eller hasade mig ur sängen) kl 06.30 för att ca 20 min senare cykla iväg till stallet för att ge de kära pollarna lite mat. Jag var väl färdig med allt mockande, krattande, städande och fixande vid ca 10, så då åkte jag hem. Väl hemma gjorde jag nog inte så super mycket, kommer inte ihåg:P Käkade lunch ganska tidigt iaf, för jag höll på att dö av hunger när jag kom hem från stallet. La mig och "vilade" lite, det slutade med att jag somnade och var helt borta när jag väl vaknade, eller ja, blev väckt...

HATAR att bli väckt...

Sen var det bara att bege sig till stallet för en andra gång. Denna gången var det ridning som gällde. Jag, Hugge, Virre och Funny red ut en tur i det fina vädret. Jag trodde dock att jag skulle svettas ihjäl tack vare den otroligt obekväma säkerhetsvästen som sakta men säkert kokade mig inifrån... Jag HATAR att har den där förbannade västen på mig, men säkerheten går visst före allt har jag hört.

Hugge var verkligen super duktig idag, vi "hoppade" över en stock (Han slängde sig över, jag följde med som en liten trasdocka) och jag är sååå stolt över honom, han gjorde sitt bästa och det är ju inte lätt när man har en sumo-dressyrtant på ryggen som har no clue:P Vi galopperade också upp för en lång backe. Lite obalanserat var det allt, men han tyckte att det var super kul, jag med! Väl hemma var vi båda nöjda, trötta och svettiga och törstiga.

Nu sitter jag här hemma och är så trött att jag knappt orkar blogga klart, vet inte om jag har fått någon slags pollenallergi eller om jag bara är förkyld, för jag är trött och har ont i halsen/huvudet, jobbigt är det iaf. Syrran är och festar som vanligt (jag kanske borde göra det snart?) och brorsan sitter här vid tvn och kollar på Hulken. Jag funderade på om jag skulle checka den nya X-men filmen idag, men jag orkar inte det, så det får bli imorgon eller någon annan dag. Längtar även tills Änglar och Demoner släpps, den verkar väldigt spännande. Hanna, lust att se den på bio med mig?

Skulle egentligen behöva färga mitt hår imorgon, men vet inte om sis orkar, hon är väl bakis imorgon kan jag tänka mig. Jag kan ju inte färga själv, så jag är lite beroende av henne faktiskt. Nähä, nu ska jag nog gå och lägga mig, det är mycket som ska göras imorgon, bl a ska jag hjälpa Virre när hon hoppar imorgon och sen ska ju stallet fixas!


Hey! My name is Hugin and I have a magical ear!


Peace out!

Hos mamma

tjena!

Nu sitter jag hos mamma i jkpg och bloggar lite. Kom hit någon gång i morse och vi har faktiskt hunnit med ganska mycket. Vi har varit på stan och kollat på diverse blommor och växter, vi har även hunnit med att fika och kolla på träolja(!) Jag har faktiskt också sått mina första frön! Stolt! Det blir väl inga växter bara för att jag har sått dom... Nu ska vi laga lite mat, pasta/kyckling sallad med feta och soltorkade tomater blir det, mums!

Jag skickade in min dekleration idag, jävla piss, jag får BETALA! usch! Har inte råd med det egentligen, men man vill ju inte direkt har skatteverket efter sig:P Hoppas skiten stämmer nu då.

Ska ut till stallet lite senare i eftermiddag och massera Hugge lite hade jag tänkt, sen är det hem och slappa som gäller, kanske hittar jag på något (läs gymmar). I helgen är det stallet för hela slanten, jag har ju stallhelgen. Känner mig lite halv sjuk så jag är väl inte allt för pigg på´t.

Nu kokar pastan så nu måste jag hjälpa till!


peace!

RSS 2.0