SFRK

hej!
Jag kom precis hem från årsmötet för SFRK (skaraborgs fältrittklubb), som är min hemma klubb. Mötet gick relativt smärtfritt, med det menar jag att jag inte blev vald till något :P hahah. Sedan åt vi en mycket god middag som jag blev alldeles för mätt av... Det var mycket grädde i den såsen. Triad och jag fick ta imot vårt klubbmästerskaps silver i dressyr och det får bli ett bra minne av honom!

Nu sitter jag här hemma och är svintrött...ska försöka ta mig till gymmet om en stund, men måste vila lite tror jag. Ikväll blir det nog så att jag träffar diddi, kanske hanna med, jag vet ej, men trevligt ska det bli iaf!

Nu ska jag sova. Hej då, väck mig på fredag!

peace


duktig miss Kiss!

Hej!
Idag har jag varit as duktig! Jag gick upp vid ca halv 9 (joss väckte mig...) sen åt jag frukost och mådde allmänt illa, men det gick över!! Vid ca halv 11 bestämde jag mig för att dra till gymmet och träna och så blev det. Det tog ca 43 s att cykla (jag tog tiden), vem kan säga att de har SÅ nära till gymmet?! Jag var alldeles ensam idag och det var verkligen super skönt! När man är ensam kan man verkligen slappna av och ta allt i sin egen takt och det är något som passar mig :) Jag körde mycket fria vikter idag och en hel del på crosstrainern.

Hugge och jag var på träning idag. Tyvärr har vi ingen sadel än, så det är tömkörning som gäller. Jag vet inte vem som fick kämpa mest idag, hugge eller jag? Jag fick jobba som ett djur för att få fram honom, men tillslut gick det bra :) Kiddet säger att han är en mycket fin häst med mycket gångarter och potential, men jag måste få honom att acceptera hjälperna mer med andra ord han ska tuktas! Mohahah. Nää, han är såååå söt.

F ö har jag kollat på Underworld: Rise of the Lycans idag, den var super duper bra! Underworld filmerna är några av mina personliga favoriter och de är riktigt värda att se. Satte på tv nu och vad ser man? Jo, Underworld: Evolution! Jippe! Så nu ska jag kolla på den och käka en nybakad kladdkaka, dettycker jag att jag har förtjänat!



Peace!

Svett.

Nu är jag sådär härligt trött som man bara blir när man har tränat. Jag var på det nya gymmet, eller gymmet var inte nytt, jag var...Ni fattar! Det var verkligen över förväntan. Det fanns massor med olika maskiner och mycket fria vikter och liknade också. Jag och Jossan ville testa skivstänger, men vi vågade inte, känns som om vi skulle ta livet av någon annan eller oss själva om vi försökte. Jag tror vi tränade i ca 75 min, tiden går så fort när man glor på alla män som tar i för kung och fosterland och ser ut som om de ska spricka! Folk var trevliga och vi fick hjälp om vi behövde. Ni ska veta det att jag är ingen gym-oskuld, men på detta gym är det mestadels old-school maskiner, så jag fattade inte riktigt allt. Men detta känns iaf lovande och jag ska försöka träna där varannan dag, jag menar man behöver ju inte köra stenhårt varje dag?!

Jag har även städat idag. Jag kan stolt medela att man ser golvet i mitt rum igen! Jag ser inte på städning som många andra, ett måste som man bara gör, utan jag ser mer städning som någon slags skattjakt där man kan hitta saker som försvann för flera hundra år sedan (så känns det iaf) och bli skit glad! Idag hittade jag 3 par trosor som jag letat efter, då blev jag glad! Tänk vad bra det vore för alla missbrukare av alla slag som söker efter den där kicken att börja städa! De skulle genast finna glädje i städningens spännande värld och glömma bort drogerna m.m...Eller hur?! Drömma kan man ju.

Hugge mådde bra idag, han kämpade på bra när jag tömkörde idag. Imorgon är det träning som gäller...Det känns väl sådär, min tränare sa förra gången att jag skulle rida nästa gång, men eftersom jag inte har en sadel som passar känns det som en omöjlighet. Ska försöka ringa Sharpman imorgon för beställning av en sadelinpassning.

Nu ska jag sooooova :)


Bilden har inte ett skit med inlägget att göra, men skit samma, det var en rolig dag!

Peace!

CUT!MAK!DOPE!

Tjena! Nu är jag glad igen, för nu har allt ordnat sig! Hugge hade bajsat i krubban, han brukar göra det, och vem fan vill äta sitt eget bajs?! Det sura är bara att jag bad X i stallet att kolla hur det såg ut i krubban och då sa X att det bara var mat... Jag har pga det mått piss hela dagen. Vid ca 5 ringer virre och säger att hon kollade i krubban och där låg det bajsis! WHAT?! Asså, då blir jag fan lack, jag menar om man vet att jag har haft en häst vars symptom började med att han slutade äta och senare dog så borde man väl bry sig lite mer när jag specifikt frågar om Hugge har bajsat i krubban?! Lite sur på X faktiskt... Men vad fan, att Hugge äter betyder mer än allt annat!

Jag har ju också hunnit med att klippa mig idag, det blev super bra! Känns så himla fräscht. Jag klippte av rätt mycket för håret var så himla slitet, men jag har fortfarande kvar så pass mycket att jag kan sätta upp det. Jag klippte mig på hår 2000 och dom var super bra och billiga (me like). Så nu har jag fint hår igen, nyklippt och nyfärgat ;)

Jag och joss har varit hos MAK och blivit medlemmar där, så nu är vi offeciellt muskelknuttar-wannabes! Det känns bra faktiskt. Gymmet ligger ca 200-300 m från vårt hus och jag menar då finns INGA undanflykter. Jag ska försöka träna 3 dagar i veckan, kanske mer, men minst 3...eller 2, vi får se ;) Gymmet verkade helt ok, dom håller på att bygga till (det var ganska stort redan) och i den nya delen så kommer det att tillkomma lite mer konditionsmaskiner och fasta maskiner! Det ska bli så kul. Beach 2009! Fast jag gillar ju inte ens stranden, eller att bada...jaja ni fattar var jag menar.

Dagens roligaste/sorgligaste/mest kriminella händelse var när joss och jag satt på ett café i stan. Utanför ser jag en kille som står vid en vägg, han beter sig lite konstigt så jag håller ögonen på honom. Plötsligt kommer det förbi en man som går ganska snabbt mot den andra killen/mannen. Han går snabbt förbi, men han hinner ta emot pengar av den andra och överlämna en systemkasse. Både jag och min syrra såg att det inte alls var någon sprit i påsen...DOPE! Fatta att vi såg knarklangning! Det kändes lite konstigt faktiskt, man tror ju inte riktigt att sådant existerar så öppet. Mannen som lämnade påsen såg ut som en vanlig man, hade typ något kostymaktigt på sig och såg allmänt väl vårdad ut. Wierd....



peace!

orolig...

Fuck...Hugge har börjat att sluta(?) äta sitt kraftfoder...Jag hoppas verkligen att det är för att han slutat tycka om skiten för att det var precis så min älskade Triad gjorde innan han dog. Ska man behöva ligga sömnlös flera nätter nu?! Jag har sökt fibrilt på nätet, men det känns som om han helt enkelt har slutat tycka om det. Jag ska börja mixtra med lite annat och hålla stor koll på honom. Om han visar MINSTA tecken på att vara sjuk eller hängig så tillkallar jag veterinär! Faaaan dessa djur! Varför kan man aldrig sluta att oroa sig över dom!? Allt hade varit så mycket bättre om dom kunde snacka...

Nu sitter jag här i mammas hus i stan, alldeles ensam och bara längtar tills jag får åka hem (har ju klipptid kl 14). Jag har verkligen försökt tänka på annat men det går typ inte. Ont i magen har jag med... Usch vilken jävla piss dag. jag drömde en sådan konstig dröm i natt med, den handlade om att jag sov över hos farmor, hela släkten var typ där. Sen blev jag besatt av djävulen och blev allmänt konstig. Efter att djävulen försvunnit ur mig hoppade den mellan olika peroner i min släkt som försökte strypa mig på natten och annat obehagligt. Är detta något slags tecken?! Konstiga drömmar brukar jag ha, men de brukar intre handla om att jag dör eller att någon försöker döda mig. Kan jag inte få drömma om 4 m höga blå hästar istället?

Visst har man dagar som verkligen är menade att gå käpprätt åt helvete?! Dagen började ju inte precis bra heller, jossans skor (dragkedjan) gick sönder och vi var nära att missa bussen...Eller det var vi inte, det var bara jag som stressade upp mig i onödan som jag brukar göra. Jag kan inte hantera stess asså. Inte nog med den skiten så har jag börjat bli sjuk, jag trodde på allvar att jag skulle klara mig från alla förkylningar och likande som går nu, men icke! Jossan är jätte sjuk, så det måste ha varit hon som smittat mig...Eller kanske någon annan av de 5 miljoner sjuka i Sverige just nu?

Jag hoppas verkligen jag blir bra i håret, annars lägger jag mig seriöst i något hörn någonstans och självdör. Livet suger just nu och jag ser fram emot en liten förbättring. Kan jag inte bara få mitt liv tillbaka? Seriöst, aktivera mig!

Nu ska jag försöka laga något ätbart så att jag inte blir mer aggressiv än vad jag är nu.

 Ät för fan!!!!!!!!


Peace.... or war, I don't give a fuck...

Leo the fat cat!

Hejsan svejsan! Imorgon kommer jag att ha fullt upp, det är uppe med tuppen som gäller för att senare åka till stan. Jag ska nämligen klippa mig! WORD! Det ska bli så himla skönt att äntligen fixa håret, det ser verkligen förjävligt ut...Sen ska jag skynda hem och kolla in det nya gymmet jag troligen kommer att börja träna i, det ska bli super spännande! längtar tills imorgon!

Idag har det väl inte hänt sådär jätte mycket och ni får förlåta mig, jag har typ writer's block eller något. Jag känner verkligen inte för att skriva, eller göra något annat för den delen...

Jossan och jag gjorde ett experiment i morse, vi bestämde oss för att mäta vår katt Leo och se hur tjock han var. Resultaten var skrämande och jag LOVAR att de stämmer helt och hållet:

Hals: Jossan: 32 cm, Jag: 33,5 cm och Leo: 32 cm
Mage: Jossan: typ 67 cm, jag: 74,5 cm och Leo: 67 cm!!!

Fatta att Leo och min syrra har samma mått! Det är verkligen hur sjukt som helst! Jag vet inte om jag ska kalla min syrra smal som fan, eller min katt som överfet...Jag får väl sova på saken.



Gibson at the top, Leo at the bottom sooooooooooo cute!

peace

tillbaka från Götet

Nu är man hemma då, eller ja, jag kom hem vid ca halv 1. Så rent tekniskt har jag precis vaknat. Det var verkligen super kul igår! Jag bara ÄLSKAR göteborg horseshow!

Dagen började inte så bra dock, jag mådde så jävla illa både dagen innan och på morgonen då vi åkte. Jag trodde allvarligt att jag skulle spy, men det gick över så snabbt som jag fick mat. Då blev jag glad. Vägen till Gbg är en historia i sig; med mig, Virre, Nicke och Martin i bilen kan allt hända :P Vi tog oss iaf fram och väl framme var det direkt in på mässan som gällde!

Man blir alltid överraskad över hur jävla stor mässan är, det är liksom som en liten by eller ngt. Jag verkar ju ha ett lokalsinne likamed noll så jag visste varken in eller ut. Av någon konstig anledning blev det typ så att jag och Nicke försvann från de andra hela tiden och det var tur att vi hade våra "borttappadunge-armband" för det var typ den enda trygghet vi hade. Min och Nickes rundvandring gick ut på att tackla ungar, skratta åt folk, prata med cowboys och irriterande telefonförsäljare och sno godis och frukt från alla försäljare. Det sistnämda blev vi väldigt bra på tillslut. Men mellan alla sockerkickar fick vi faktiskt lite gjort. Jag köpte:

* Bucas täcke
* Remontnosgrimma
* Boxskyllt
* Skor (tack Virre och Martin för sponsringen^^)

Tävlingarna var super, trodde att det skulle bli lite enformigt med alla hoppklasser, men det var det inte alls, snarare tvärtom! Det var super kul att se så många världsryttare och så många fina hästar som är så jäkla duktiga. Det hade ju varit kul att se dressyren också eftersom det är min gren, men jag såg det på tv och dessutom har jag nästan sett alla världsekipage redan:P Måste bara säga att det var så jävla bra stämning i scandinavium!

En sak som hände tycker jag var så rolig/söt. Lite bakgrunds info: En kille (kanske 14-15 år) Säljer glass bland alla platser i arénan, han ska precis gå förbi oss då en flicka (ca 7-8 år) kommer fram:

F: Hej!
P: Vill du ha glass?
F: Nä, jag undrar om jag kan få ditt mobilnummer?
P: (kollar på mig, ser lite generad ut och säger mumlande) Asså, det är 6 gången detta händer idag... Jag har flickvän...
F: Va?
P: Jag har flickvän?
F: Kan jag inte få det iaf?
P: ja ja... 073....
F: Tack!
P. Vill du ha en glass?
F: eh...okej!
P: Du måste köpa den i så fall!
F: Då vill jag inte ha!
(flickan går där ifrån, jag garvar)

Jag får senare reda på att det var hennes storasyster som satt lite längre bort som hade skickat bort sin syster för att hon inte vågade gå bort och fråga själv! Min första tanke var att det var tur att det var en lite äldre tjej som var intresserad, men sen tänker jag också på hur modig denna tjejen (den stora) måste vara ändå! Jag hade aldrig vågat göra något liknade:P

Bilder och annat kommer lite senare, jag orkar inte ladda upp dom nu....

jag och Nicke: Bästa humorn ever. Freaks of Nature; lyckas bli mer omogna för varje år som går! Månskensattack av en "drunken-sailor";)

Peace!

BLACK IS BACK!

Jag är äntligen svarthårig igen! Jippie, det var jätte länge sedan jag färgade (vi snackar typ 10 månader...) så nu är jag ÖVERLYCKLIG eller mellanlycklig, eftersom resten av håret ser förjävligt ut! OMG jag har inte klippt mej på typ ett år och mitt hår är så slitet att jag inte vet om det går att fixa. Ska jag dra fram trimmern?? Känner verkligen för det just nu, men eftersom jag har klipptid på onsdag så kan jag nog hålla ut lite till. Jag vet bara inte hur jag vill klippa mej, jag vet att jag måste klippa av typ minst 10-15 cm (dead hair) men jag vill också göra något nytt. kanske page? Men jag vill ända ha långt hår på något sätt...Jag har också tänkt lugg, men jag vet typ att jag inte kommer att kunna sköta det så det kanske inte är en så bra idé ändå...FUCK! Brain overloaded.

Idag blir det en lugn kväll, ska upp supertidigt imorgon, typ 5....Suck suck suck! Ja ja det kommer ju att vara värt det iaf. Imorgon är det alltså Göteborgs horseshow som gäller, det kommer att bli så darn-dudeli-darn fun! JIPPIE! Jag ska försöka hålla i pengarna eftersom jag är fattig, men alla som känner mig vet att Emelie-pengar-hästgrejer inte går ihop, eller ja, vi kanske går FÖR bra ihop.

Måste väl säga det också att det var sis-piss som färgade håret, om jag inte nämner det blir hon sné tror jag! Love ya, SISTERS 4-EVER! Hahaha you know what I meen!



Ignorera den fula frillan, men nog är det svart alltid;)



Peace!


NICE:D

Nu har jag städat det jag skulle städa idag! Det var verkligen SKIT MYCKET! Jag har samlat ihop ölburkar, pantflaskor och en google juicepaket... Jag kan inte säga att det luktade mumma i köket precis när jag öppnade alla gamla juicepaket! FYFAN, luktade typ äppelcidervinäger eller något. Vissa fanns det lite juice kvar i som jag var tvungen att hälla ut, det hade bildas någon slags hinna eller något som såg för jävla äckligt ut! USCH! Nu är det iaf jätte fint, det är det enda som räknas!

Här kommer några före och efter bilder:
Före:





Efter:



TADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(detta är hur fint mitt fantastiskt vackra köksgolv kan bli, eller hur är skåpsluckorna to die for?)

Peeeees!?

Kissan på hal is!

OMG! Jag har gjort bort mig BIG time! Jag är känd för att vara lite ehm...oförsiktig när jag cyklar (eller gör andra saker f ö) jag har bl a "krockat" med en stillastående bil och flygit rakt på bakrutan, över taket och landat ca 2-3 m längre fram...Jag skyller på gruset på vägen. Men i alla fall, jag kommer i ganska hög fart ner för en backe, jag lyssnar på musik (tror det var "all against all" med The Haunted, lite OT;p) plötsligt ser jag någon i ögonvrån och blir lite skrämd chockad så jag förlorar på något sätt kontrollen över cykeln kör mot diket lyckas på något sätt sparka till cyklistens cykel och sedan kör jag rakt in i skogen och ramlar...FATTA pinsamt! Den andra cyklisten ramlade som tur var inte och nä jag reser mig upp och borstar av all snö hör  jag någon som säger "Hur gick det?" det är cyklisten som frågar, man hör på rösten att denna försöker vara allvarlig men inte kan dölja skrattet. Jag får fram ett slags mumlande"det gick bra", sen bara sätter jag mig på cyklen och cyklar iväg utan att ens fråga hur det gick med den andra! Asså jag skäms över att skriva det här t o m! Hoppas att jag ALDRIG träffar denna människan igen...Jag kommer inte ens ihåg hur DEN såg ut.

Nu är jag iaf hemma och försöker att förtränga hela den konstiga situationen med lite soppa...Det går sådär.

Nu ska jag städa, är bara rädd att jag ska gå vilse i allt skräp så att ingen hittar mig...Hemska tanke...


PEACE!

I'm In Miami Trick!

Fan, har fått denna jävla låten på hjärnan...Fast lite go är den måste jag erkänna:P

Ännu en skit dag...Skit väder är det ute och det snöar t o m... Jag är så jäkla less på vintern att jag bara vill spy! Mer vår till folket.  Idag ska jag iaf försöka vara lite produktiv, jag ska rensa skafferiet och samla ihop lite pantflaskor och sånt. Kanske inte låter så väldigt jobbigt, men då har ni inte sett miss kiss skafferi, det ligger typ påsar, kartonger och gud vet vad överallt och det finns typ saker som gick ut 1998...Ja det är sant... Att jag inte skäms!?

Längtar, längtar, längtar till lördag, då blir det GBG!!! Rättare sagt Scandinavium. Vi ska på Göteborg horse show! Det blir hela gänget; Jag, Virre, Martin och Nicklas! Det kommer att bli så jävla kul. Förra året hände en as läskig sak (haha) vi var på mässan och det var typ 5 miljarder människor som försökte trängas på denna i förhållandevis lilla yta. Jag har torgskräck så efter ett litet tag fick jag nog och sa att jag behövde ta det lite lugnt och gå tillbaka till våra platser. "Visst" sa alla andra, saken var bara den att jag hittade inte ut från helvetet! Det var värsta mardrömmen, jag gick runt och runt men kom typ tillbaka till samma ställe hela tiden. Jag var verkligen nära på att sätta mig någonstanns och börja gråta. Läskigt då, men i efterhand garvar jag som fan åt det.

Sen har århundradets grej hänt! Jag ska klippa mig! WOHO! Har tid på onsdag 1400 hours! Vet bara inte riktigt vad jag vill göra, bara det blir ändring blir jag typ nöjd!

nu ska jag till stallet!


Peace!

mer piercingar?

Funderar på att göra en till piercing... Det kommer antíngen bli en medusa eller så gör jag en i off-centre på vänster sida av underläppen, fast då blir det nog bara en labret, tre ringar blir nog lite jobbigt... Sen är det jävligt snyggt med kindpiercingar, men det känns som dom kommer göra super ont :P Jag har inte bestämt mig än och jag ändå inte pengar till att göra det... Sen måste man ju börja spara till tatueringen man vill göra (en "ryggrad" på ryggraden). Kommer att krävas en hel del mod för den! Funderar på att göra en halv-sleeve med, men vet inte vilket motiv jag vill göra...

Ge mig pengar, ge mig mod!


och nej, jag är INTE för gammal!


Emelie funderar...

...På varför reklamen är så konstig på tv?? Känns som om det är så konstiga saker man gör reklam för. Ta till exempel alla läkemedel! Jag menar analklåda och flytningar?! Visst är det skitbra att det finns hjälp, men MÅSTE man göra reklam för detta på tv?! Det känns verkligen som 2/3 av all reklam som går på tv är någon form av läkemedel eller måbra-produkter. Är vi verkligen SÅ sjuka?

ja ja jag tycker att det är konstigt iaf...

SKINS!

Nu har jag en ny favoserie (tsm med GG). Den heter Skins och går på söndagar på femman, typ halv elva tror jag. Den är bara så jävla cool. Handlar om massa tonåringar (kanske 16-17 år typ) som knarkar, super och knullar runt! Kan det bli bättre?! haha, kolla in den iaf!

!

Peace out!


svåra minnen...

Jag läste precis en tjejs blogg, hennes häst hade gått bort och det var skrämande likt Triads bortgång... Jag tänker på honom så mycket och den trygghet han skänkte mig. Jag gråter i min ensamhet, ingen vet, ingen ser, men jag saknar honom så mycket att det gör ont.

jag är inte hel utan honom...


Glaaad:)

Yesssss! Santiago blev godkänd! Han blev bästa gångarts häst (dock ej bruksprovs vinnare...) Han fick väldigt bra poäng av testryttarna (10-10 och 9-9) och 9-9-9 på gångarterna! Han fick lite sämre på exteriören, hans benställning drog ner lite, men annars ok :) jag har verkligen suttit hela dagen och väntat på de där jävla poängen (och spelat PoP såklart!)

Jag ska erkänna en sak... Jag har INTE tränat pilates på en vecka! Och jag har käkat så jävla mycket onyttigheter att det är sjukt! Nu är det skärpning!

Snart börjar Gossip Girl!

peace!

spandex i all ära...

Hej...Idag mår jag inte bra, tror att jag håller på att bli sjuk eller något. Det började redan igår när jag var i stan, började bli sådär kallsvettig och äcklig...Ingen lust att bli sjuk nu med tanke på att det är scandinavium nästa helg som gäller! *längtar* Igår såg jag (tro det eller ej) på melodifestivalen och Nej, det var inte bra denna gången heller. Fast lite credit måste den ju få iaf, det känns som om just denna tävligen är en genre för sig, eller snarare i en egen dimension. På melodifestivalen är det accepterat, eller ja, förväntat att man ska ha otroligt dålig klädsmak och sjunga sjukt dåliga låtar som KANSKE hade funkat på 80-talet med falsk stämma. Sen bara måste dom ju slänga in en såndär tonhöjning eller vad det nu heter för att passa in... Jag har nog aldrig mer än någonsin velat säga "Been there done that..." Åter till kläderna, asså, det var något typ "rockband" (kommer inte ihåg namnet på dom) som körde spandex för hela slanten. Visst stenhårt grabbar, men han med vita byxor...ojojoj var ska jag börja... För det första; NEJ inte vitt! För det andra; Ville du visa paketet? För det tredje; INTE VITT!!! Det enda man kunde kolla på var den stackars grabbens paket (inte för det var så mycket att skryta med...sorry dude) och jag menar det blir liksom bara konstigt hela grejen. Jag sammanfattar min melodifestival med några ord: Twilight zone, gay, sliskigt, falskt, spandex och paket. Så, det känns som om jag täckte det mesta. Nu ska jag käka middag hos farmor och farfar, mums! Peace

de var väll alla ångestfylldas dag, eller hur var det nu igen?

Idag har jag försökt undvika att tänka på dagen som börjar på Alla och slutar på Hjärtansdag. Jag undrar verkligen vem som kom på den där skiten? Har inte par nog med dagar så att det räcker?! De är ju för fan över allt, mysandes, hånglandes och gåendes hand i hand. Nä USCH! Jag tycker att alla par borde låsas Sen kan man ju undra varför just denna dagen EGENTLIGEN finns, jag tror inte att är för att de putti-nuttiga paren ska få en extra chans att tafsa på varandra bland folk utan att någon bryr sig, utan jag tror att det är en dag som ska göra så att alla vi stackars singlar ska sitta hemma med självmords tankar och med gråten i halsgropen. Den enda tanken som finns i huvudet är WHY!?. Jag menar ÄR det inte lite överskattat? Choklad och rosor i all ära, men måste man göra en sådan stor grej av det? Räcker det inte bara med att alla par i sin ensamhet säger snutti-gull, jag älskar dej 1001 gånger istället för dom vanliga 1000?Men vad fan vet jag? Jag är bara en bitter gammal kärring som sitter och surar för att ingen tycker om henne :D Tur för er era jävlar för att det är ett fritt land annars hade det fan blivit som serious lock-down om jag hade fått bestämma! Denna delen var skriven av en aning paranoid kissan som inte riktigt vågar stå för detta om någon frågar...) Hej!Jag har varit i Jkpg idag, närmare bestämt på Charlies. Det jag var på jakt efter var en ny sadel till hugge-mugge Igår mätte virre hans vid och jag kan bara säga att det är en jävla tunna till häst jag har fått om halsen...Hela hundra grader ska han ha nu...och han är knappt något musklad... Jippe. På Charlies var utbudet litet tyvärr, vi fick tips om Albion, men jag vetifan asså, tycker att dom är så jävla mycket sadel Dock hittade vi en Tolga med omvärmningsbar bom som kanske kan funka. Den bar typ super najs och lädret var så jävla bra! Den SKA passa. Den var inte så värst dyr heller (tar inte upp pris här:P), men det är något jag har råd med :D Imorgon blir det till att testa hur den ligger och sånt, ska dock inte rida i den eftersom jag ska rida ut (vill inte förstöra den), man vet ju inte hur Hugge the wildchild reagerar. Tur att det finns snö! (poäng till mej, jag sa ngt positivt om snö) Det är kalabalik hemma, vi har gäster, massor, sen  skulle min bror ta hem 7 pers och han ville att jag ska vara på mitt rum... För det första grabben; JAG betalar hyra. För det andra; Jag är 5 år äldre. För det tredje; det lampan i mitt rum funkar inte för tillfället och hela rummet är fyllt av kläder. För det fjärde; FUCK YOU!Nu ska jag kolla på Santiago som det har gått så jävla bra för i bruksprovet! Dubbel 10 av testryttare bl a, mums på honom!
Peace!


Jag har en konstig familj...

sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har verkligen inte orkat...eller kännt för det rättare sagt :P Men nu tar jag mig o kragen och sätter ihop ett aningen krystat inlägg. hahah. Nääädå.

Ibland blir jag fan inte klok på min familj, vi ser kanska normala ut (eller inte) men vi ÄR inte normala, om vi filmade oss under en vanlig vecka skulle folk bli överaskade över hur wierd vi är. Min syrra dansar sin psyko-dans, min pappa är almänt konstig, min bror är en klass för sig och JAG jag är värst av alla; ibland får jag typ damp-ryck och skriker eller hoppar eller något...Sen pratar vi med konstiga röster också.

Igår (eller var det i förgår?) var en konstig dag i familjen kischs vardag...Min syster fick något slags oförklarbart ryck och bestämde sig för att åka längdskidor (som hon typ inte gjort på 1 miljard år...) och det konstigaste av allt är att hon fick med pappa?! Peter-lejon följde med systeryster och åkte skidor! WHAAAAAAAAAAAAT?! Det hela var bara konstigt och jag trodde att allt skulle vara över, men NEJ, min brorsa fick för sig att spela golf, I SNÖN! Vem gör det liksom? Golf spelas på gräs, inte snö, eller är det bara jag som är dum i huvudet?

Idag har jag tränat för kiddet, det behövdes verkligen för jag hade typ 1000 frågor om hur jag skulle göra med hugge...Jag är orolig för gallorna, han har ingen framåtbjudning och jag är rädd att jag går för fort fram...Sen tror jag att min häst har någon slags rodeo-fetish... Men enligt kiddet är det bara att ta det lugnt, inte stressa, och fortsätta att kämpa. Jag hoppas verkligen att Hugge börjar fatta vad det hela handlar om :X

Nu ska jag titta på lite videor från bruksprovet och det ska bli super awsome!

But Jessica, really?!



peace out

En liten Hugge dag!

Hej!
Kom precis hem från stallet. Red Hugge idag och det gick jätte bra. Han börjar lära sig långsamt men säkertn :) Vi skrittar och travar på lina och idag skrittade vi ett HELT varv i ridhuset ENSAMA! Jag är så stolt över honom. Vi har dock lite problem med halterna, han tror typ att han ska backa när vi gör halt, men det har nog med balansen att göra och vi tränar mycket på det. Det enda som är lite tråkigt är hans mun, han kan vara lite motsträvlig i den. Ska kolla tänderna och sen ska vi ju se över sadeln också så att det inte är den som orsakar obehag. Just nu har jag snokrem på honom och det fungerar bättre än med vanlig engelsk nosgrimma, ska prova remont också. När han väl slappnar av går han jätte fint och bär sig bra, jag tycker han gör goda framsteg i traven speciellt, när han väl släpper igenom blir han verkligen kalas!

Just nu är det bruksprov för hingstar. Håller verkligen på Santiago som precis som Hugge är efter Saigon. Det går mycket bra hittills, han fick typ bäst på gångarterna av alla och det andra har gått bra med, håller alla tummarna för
honom! Imorgon börjar dom sända webb-tv så då sitter jag bänkad framför datorn! Omg, detta säger mycket om mitt liv...

Idag har jag också letat efter lite jobb, det gick skit dåligt, hittade typ inte ett enda som jag kunde söka...vad fan ska man göra liksom! Det som suger allra mest är att jag inte har några kontakter typ...t o m arbetsförmedlaren säger att man ska börja plugga eller försöka få jobb via kontakter... Livet leker...

Fast en sak var positiv idag, fick ÄNTLIGEN besked från a-kassan om att jag får ersättning! Inte så mycket kanske, men ändå pengar! Fast jag var tvungen att fylla i ännu mer blanketter så då blev jag förvirrad.

Nu sitter jag och kollar på MAD-TV det är fan skit kul! Kanske inte vad jag brukar tycka är roligt, men detta program äger fan!

Bara för jag är uttråkad lägger jag in 2 bilder på Hugges pappa och morfar: Saigon 1034 och Falleur 762 :)




Snygga va?!

peace out!


A new boy-toy!



Den mycket sexiga John Patrick Armedori är nu med i underbara Gossip Girl! underbart vacker är han, eller hur;)

allvarligt talat...

Jag förstår mig inte på dej ibland... Hur kan du vara så omogen och respektlös när du vet att en familj precis förlorat sin son?! Hur kan du säga sådana saker när du vet att livet är så jävla flyktigt? Väx upp och ta dej samman för fan!

Respektlöst är vad det är....

Uppdatering

Hej!
Funny mår bra, eller ja, så bra hon kan må...Hon hade på nått jävla vänster fått in hoven mellan gallrena i boxen (glipan är mindre än 8 cm...) Jag fattar bara inte hur det kan ha gått till?! 8 cm är ju verkligen INGENTING och hur ska en hov kunna komma mellan där? Hoven hade gått rakt genom gallret och man kan säga att kotan var det som satt fast mellan gallret. Man kan beskriva det som en kräftbur, man kommer in men inte ut... Virres teori (och den jag tycker låter mest trolig) är att hon lagt sig ner och rullat sig och då kickat till och fastnat. jag tror inte att hon sparkat bakut och fastnat, för att komma upp i den höjden behövs mer utrymme... När jag kom till stallet var funny trött och ganska svettig, men i övrigt verkade hon ok, hon åt, drack och försökte göra allt annat normalt. På det drabbade benet hade hon lite sår, inga allvarliga, men hon var svullen. Hon är även öm i rygg/höft så Virre tror att hon kan ha blivit sné i höften och drabbats av muskelbristningar mm. Med tanke på vilken otrolig påfrestning på kroppen det var och i vilken onaturlig ställning det blir för hästkroppen låter detta mycket troligt. Efter att ha fått röra lite på sig går Funny mycket bättre vilket är ett bra tecken. Vi får se hur detta utvecklar sig. Jag håller alla tummar för både Virre och Funny, dom har redan drabbats av all skit man kan drabbas av, låt dom vara för helvete...

jag har en hel del att göra idag bl a att åka ut till stallet och rida Hugge, han blir bättre och bättre, jag har ju iaf inte ramlat av igen ;) Han är lite tråkig i munnen bara så vi får se vad vi ska göra åt det, finns ju så mycket det kan vara fel på; Tänder, bett, nosgrimma, sadel, snedhet och lathet mm... Men jag har börjat att försiktigt börjat arbeta honom lite i skritten och om han lossnar några steg är jag mer än nöjd. Än så länge skrittar och travar jag bara, vi får väl se när jag börjar galoppera, han måste bli lite starkare och mer balanserad först tycker jag. Längtar till våren då vi kan rida ut i naturen!

Men nu är det städning som gäller och det är nog bäst jag sätter fart med det om jag vill hinna klart innan det blir mörkt... SÅ rolig är jag idag. Hoppas ni förlåter mig!

Peace out!


vilka dagar alltså...

Nu har jag inte bloggat på ett tag, jag har verkligen inte orkat. Det har varit två tuffa dagar som verkligen sugit musten ur en... I fredags samlades jag och tre av mina bästa kompisar och pratade om morgondagens begravning och hur det skulle vara och liknande. Jag är en sådan person som verkligen gör massa saker för att inte tänka på saker som jag vet kommer att  vara jobbiga. Men den fredagen började jag fatta vad som skulle hända; en kär vän och klasskompis skulle begravas... Då började det jobbiga. Jag mådde illa hela tiden, jag tänkte på det konstant och jag visste att jag inte skulle sova. Känslorna för Triad kom upp också. Det var ändå viktigt att vi träffades före begravningen och ptatade ut, det tål att upprepas att mina kompisar är de bästa kompisar man kan ha, det stöd och den kärleken dom ger är oslagbar. Jag stannade hos dom till kl 2 på natten...

Lördagen började med att jag vaknade av att jag mådde så jävla illa, jag trodde att jag skulle spy. Jag var så jävla nervös att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta vägen...Men eftersom jag hade ett möte på arbetsförmedlingen tidigt den morgonen var jag tvungen att ta mig samman. Det är ett under att jag klarade mig igenom hela mötet...

Hem kom jag iaf och sedan var stressen igång. Det var mycket som skulle fixas och ordnas och ögonblicket där efter bar det av till kyrkan. Vi träffade några klasskompisar innan och jag måste säga att jag tycker att det är förjävligt att det är på en begravning vi träffas för första gången på 5 år. Minnena i kyrkan är suddiga och jag tyckte att hela situationen var väldigt jobbig, men med hjälp av vännerna så klarade jag det. Jag vill inte skriva så mycket vad som hände i kyrkan, jag tycker att det som hände där stannar där och att det är de som var där som ska minnas den sorgliga men otroligt fina stunden vi hade.

Familjen kan bara beskrivas som otroligt stark, jag fattar inte hur de klarade av de hela. Jag tror att det hela handlar om att de har lyckats att se bortom all sorg och lidande, de kan se glimtar av ljus och vill hedra honom för den otroligt glada och omtänksamma människan han var. För mig och många andra är det bara heartbreaking att se den mest godhjärtade familjen någonsin.

Istället för att beskriva hur begravningen och familjen var/är tänkte jag göra det med några ord:
Ljus
Kärleksfulla
Sorglig
Fylld med känslor
Underbar
Godhjärtade
Omtänksama
Fin
Absolut
Avsked
Vacker
Givmilda
Orättvis
Starka
Älskade/älskande
Fyld med sång

Efteråt var jag bara tom... All min kärlek går till familjen och det vet de om.

Träffade kompisarna igen på kvällen, det är så underbart att träffa dom, vad skulle jag göra utan dom, vem skulle jag vara?
Hos dom kan jag känna mig trygg, älskad och behövd.

Imorse vaknade jag av att Virre ringde, Funny (hennes häst) hade fastnat med hoven i gallret, jag vet inga detaljer eller hur allvarligt det är, men jag återkommer när jag vet. Allt är bra svart nu, jag behöver ett ljus i mitt liv. Någon som säger att allt kommer bli bra. Jag håller tummarna för Funny och jag MÅSTE vara strak.

Vilket jävla mörker...





R.I.P Johan
* 1988-02-23
+ 2009-01-15

A.D.I.D.A.S

haha ni som vet vad denna sången med KoRn handlar om fattar det;) Ni andra kan ju fundera en stund...Nä skämt åsidå, detta är verkligen en as skön låt med KoRn med väldigt speciell text.

Nu skulle jag egentligen ha varit på möte om arbetslöshet och annat, men jag kunde tyvärr inte fixa någon skjuts så jag sket i det...Mitt RIKTIGA möte är ju imorgon kl 9:15...suck så tidigt, men jag MÅSTE ju dit så det är inte så mycket att klaga på. Just do it!

Idag har jag varit på Charlies för att hämta ut Virres nya sadel, det är en Prestige Merdith och den är verkligen super snygg och kvalitén på lädret är underbar! Fan vad aviss jag blir :P inte för att jag vill ha en hoppsadel, men det skulle vara super att ha en sådan bra dressyrsadel! Så om någon har någon amerigo, childeric eller röösli som dom inte behöver får dom gärna skicka den till mej, jag tar GÄRNA emot den. Jag köpte lite jag också, ett par BoT-paddar, betskivor och en ny sadelgjord+ett nytt Mias-shabrak till virre.

Ska träffa mina polare snart, så jag måste dra!

peace out

Kissan=IQ-befriad

Joss-koss sitter och pluggar inför ett matteprov imorgon. Det är på kurs C. Hon behövde hjälp av mej och jag skäms jätte mycket för att säga detta, men jag kommer inte ihåg ett skit! Visst, jag kan derivera men inte så mycket mer...Shit vad dum man blir om man inte håller efter sina kunskaper... Det första jag ska göra när jag får lite pengar är att köpa några läroböcker så att jag iaf kan friska upp minnet. Ut med allt damm! Eller jag kanske kan be Jossan att sno några i skolan?! hm... Några böcker med kemi är jag också intresserad av, kemi is the shit.

Nooooooooooooo! Elina åkte ut, hon var en av mina favoriter, fast hon förtjänade kanske att åka ut...Hon har ju inte direkt förbättrat sig. Nu hejar jag bara på McKey. Tycker synd om stackars Marjorie, sämre självförtroende/känsla har jag aldrig skådat! Hon får ju mej att framstå som divan numero uno.

Jossan ligger här och jämrar sig över träningsvärk och mensvärk, hon VÄGRAR att ta en tablett. Om det hade varit jag hade jag käkat ett halvt paket vid det här laget. "ta en tablett så är problemet väck". Nu ligger hon här med sin vetevärmare som hon fått gratis från Coop och ser ut som ett litet kolli. Jag funderar starkt på att tvångsmata henne med en tablett...Vi får se hur detta utvecklar sig.

Nu ska jag fortsätta se på ett hemskt program om sjukhus, jag HATAR sådanna program... men men.



peace!

Burrrrrrrr Burrrrrrrrr!

Fy vad kallt det var idag Jag trodde allvarligt att jag skulle tappa mina öron idag när jag var ute i stallet idag. Tror inte att det är så jätte kallt egentligen, men det är sådär äckligt rått och det blåser en hel del också...Jag lämnar in mitt veto mot vintern...

Nu har jag iaf kommit hem och tagit en varm och lång dusch, jag skulle kunna duscha typ hela dagen, det är bland det bästa som finns. Det blir väl kanske till att gå till godisfabriken sen eller något, har inte riktigt bestämt mig om jag är sugen på godis eller inte. Det blir nog dagens svåraste beslut. Vi får väl se om jag åker till Charlie's sen, det beror ju på om Virre får sin sadel idag eller inte. Om jag åker dit ska jag inhandla Back on Track paddar med kardborre och en sadelgjord, Hugge är lite mindre (läs smalare) än vad Trissy var;) Åh vad jag saknar Triad...

När jag åkte till stallet imorse passade jag på att posta mina kompletterings uppgifter till a-kassan, vi håller väl tummarna på att det går bättre denna gång, för nu vill jag ha mina pengar! Fan om dom skickar brev om att dom saknar några uppgifter... Då pissar jag på dom :P

Träffade förresten Nicke igår, Fille (filé) hans häst har haft en cysta i armbågsleden och har opererats mm, igår var han på återbesök och han fick klartecken på att han kan börja rida igen (i skritt)! Jag är så glad för både Fille och Nicke. Hoppas att allt blir bra nu. Skade/döds/sjukdomme-kvoten har Jag, Virre och Nicke fyllt med råge...LÅT VÅRA HÄSTAR VARA!!!!





peeeeaaace out

En hyllning...

...till ett av världens bästa band, Foo Fighters och dess sångare Dave Grohl! Ni må icke vara metal men ni äger tamejfan, Dave är Gud!


Peace

Beslutsångest

Idag har jag inhandlat en begravningsbukett till johan från vi i klassen. Kändes lite surt att jag ensam skulle fixa buketten eftersom jag aldrig varit på en begravning eller vet någonting om hur en sådan bukett ska se ut...Men men, nu är det fixat, som tur var följde min farmor med och hjälpte mig, floristen var även hon mycket hjälpsam! Så den jäveln som klagar får fan fixa en egen!

Jag kom hem från stallet för en stund sedan. Idag red jag Hugge igen. Vi var tvungna att  gå bort till Bergströms ridhus eftersom ridcenters båda var upptagna....that sucks... Hugge var CRAZY i början när jag longerade honom, men tillslut lugnade han sig och när jag red var han jätte duktig och snäll. Kändes mycket bättre idag än de gångerna för 3 veckor sedan, han var mer bekväm i sig själv och sköt inte rygg som han gjorde då. Vi travade t o m lite! Stolt som en hönsmamma var jag iaf. Precis när jag kom till ridhuset var det en tjej där som red Feeling (en av Bergströms hästar) hon galopperade över TRAVbommarna! Wtf! A big no no.... Tur att et inte hände något iaf, jag menar hästen är inte precis pur-ung längre.

Jag har ju fått mina byxor från Caliroots nu och alla passar perfekt! Jag var lite orolig just när det var hög midja på byxorna och även att Cheap Mondays storlekar kan variera rätt mkt, men det löste sig ju:) Sä jävla underbart med hög midja! Det liksom håller in fettet så att det inte "svämmar" över, you girls know what I'm talking about :P Verkar vara helt OK i kvalitén, så ni som funderar på att köpa ett par eller fem, gör det! Detta är väl så nära stilråd jag kommer...Är ju inte precis känd för att ha en modern stil...men men ibland plockar man fram något väl undangömt.

Just nu sitter jag och kollar på Hide and seek, har sett den innan och då var jag föga imponerad...precis som denna gången. Jag försökte verkligen intala mig själv att den KANSKE var bra denna gången, jag kanske missade något förra gången, något som skulle göra filmen super? Men icke, så om ni vill se någon film se inte denna. Jag ser nog hellre på eight legged freaks än denna och det säger ganska mycket!

Idag dödade jag en spindel, den var as stor och läskig, den ville döda mig...jag lovar...Det var antingen spindeln eller jag, spindeln drog det kortaste strået...

peace out!

till dej syrran

Du är den bästa syrra man kan ha, jag kanske inte är den bästa systern jämt, men du förlåter mig alltid. Jag älskar dej över allt annat och du och jag är bäääääääääääst! Jag hoppas att du blir glad över dessa ord.


Jag lägger in en bild på en söt Gibson också, inga komentarer! hahah


PEACE!

En guldstjärna i kanten

Nu har jag fanimej varit duktig! Jag har städat hela huset och det behövdes verkligen! Det var nästan så att JAG tyckte att det var äckligt och då ÄR det äckligt! Älskar mina katter ´til death, men ibland vill man bara raka av dom all päls och stänga in dom i någon liten bur någonstanns...Detta jäkla katthår! Det tar sig in överallt, fäster överallt och vägrar försvinna! Katthår borde typ klassas som ett biologiskt vapen för det kan fan ta dö på vem som helst. Det tar dej när du minst anar det... Jag tror också att jag såg en levande hårtuss, jag svär på att den hade ögon och blinkade mot mej...help...

Sen måste jag bara fråga, hur i helvete avslutar man en prenumeration??! Jag blir typ sinnessjuk på att försöka och jag hittar inte hur man gör någonstanns? Tidningen jag vill avsluta heter iForm och egentligen accepterade jag bara prenumerationen för att jag ville ha erbjudandet om en pilatesboll och lite annat, jag har nu prenumererat i ett halvår... Visst är det en bra tidning, men inte visste jag att man sålde sin själ till djävulen när man tackade ja?! Är det kanske som någon slags maffia? Once you get in you'll never get out? Frustrerad blir jag iaf och om någon känner dessa kontrakthållare kan ni väl medela att jag mer än gärna byter mina katters själar mot min :P Som det ser ut nu iaf.

Idag är det måndag och det betyder inhandling av mat, jippie...Ska snart sätta mig med min rutiga kokbok och planera veckans födointag. Det suger lika mycket varje gång för man vet hur skamligt dyrt mat är. Jag vill lägga mina kära pengar på något annat än mat, typ en prenumeration på Close Up! Ännu en prenumeration iofs, men jag har en teori att de båda kontrakten tar ut varandra och att jag får tillbaka min själ? vad tror ni?


peace out!

TIPS!

Vill bara tipsa om en as grym TV-serie, den heter Skins och är verkligen sevärd!


Godnatt!

Kissan fortfarande HEL

Hej!
Ville bara berätta att jag lever. Allt gick bra med Hugge idag, han skötte sig exemplariskt! Jag longerade lite innan så att han fick springa/bocka av sig lite av all överskottsenergi. Visserligen skrittade jag bara runt som en annan nybörjade, men det känns säkrast för oss båda att ta det luuuuugnt och fiiiiiiint ;) Något som suger tjurk*k är att sadeln kanske inte passar...FUCK! jag vill verkligen INTE ge mig ut i sadel-djunglen igen. Sen vet ju alla som känner mig att jag inte har det så bra ekonomiskt för tillfället...

Det är verkligen svinkallt ute och jag känner typ inte min rumpa, men det har ju iaf varit fint väder idag med sol! Underbart! När jag säger att det är underbart med sol, då har solen varit borta väääääääldigt länge. Jag tror också jag är den enda i sverige som inte har tagit bort adventsljusstaken än... Shame on me!

Nu är det dags för pilates, sen blir det dusch och mys!


peace out!

me, myself and the old fart in the front seat (?)

Usch då...Jag hatar verkligen att vara trött. Vad fan ska det krävas för att bli pigg, amfetamin??! Tycker jag har försökt med allt; sova, vitaminer, järntabletter, sova, bra mat, sova, gå ut och gå och sova lite till...men icke! Jag kanske måste acceptera att jag är en trött människa?

Igår var en super trevlig dag, jag fick någon slags 2 in 1 känsla, först träffade jag mamma och sedan träffade jag alla mina underbara polare från jkpg. Mathilda, en gammal klasskamrat, fylde år igår så då var jag bjuden på födelsedags kalas/inflyttnings fest. Det var massor med gamla bekannta som jag inte har träffat på typ 100 år! Men roligast var ju ändå att träffa Sanne, Anton, Kajsa, Julia och Rickard. Underbara människor allihopa. Sen var det en massa andra männsikor som jag aldrig sett innan, jävligt tråkiga var dom iaf, hälsade knappt... NOT cool. Iofs vem fan bryr sig?! Jag gav mej rätt tidigt, jag har ju pållar som ska skötas. Eftersom jag inte är någon inbiten partypingla så känner jag mej också ganska sleten efter två dagars "festande", men fan vad kul jag har haft!

På bussen hem imorse var jag med om något väldigt roligt/konstigt/obehagligt, en gubbe framför mig satt och sa typ "tack" och "det var så lite" till sig själv, WTF!? skitzo? Jag kände mig lite som jag var i the twilightzone, var jag verkligen på bussen eller kanske i Sagan om ringen kanske? Allt som fattades var väl bara att han skulle börja smeka sin ring (denna satt i örat) och viska my precious.

Nu sitter jag och glor på tv, ZTV närmare bestämt. Det var någon grupp, All ends  tror jag dom hette, som hade gjort någon cover på Apologize (kommer inte ihåg gruppen som gjort den). Det var typ den sämsta cover ever...Kom på något eget för fan...

nä nu ska jag äta lite och sova lite innan det är dags för stallet igen...


Denna bilden är tillängnad Sanne, lycka till i skolan!

Peace out

RSS 2.0