En mycket stressig, men trevlig fredag!

Igår var en sådan dag som man var på språng HELA dagen. Jag tror inte jag satt ner många minuter. Dagen började med att jag och min kära syster Jossan drog ner till byn för att uträtta några ärenden (banken, systemet och apoteket) det var halt som fan, har nog aldrig varit med om att det har varit så halt innan. T o m gruset på marken var halt...ojojoj. Efter det kom jag hem, hämtade andan lite, sen bar det av till farmor och farfar för lite mat och efter det var det bara att kana hem igen... Väl hemma började jag planera lite inför festen som jag skulle på på kvällen, jag målade lite naglar och sånt. Sen gick jag ut med Foxie i kanske 25 min, hem igen, byta om och åka iväg till stallet. Tack och lov fick jag skjuts idag så det underlättade ju. Hugge och jag skulle på träning kl halv 7 och eftersom jag redan var typ försenad till festen ville jag att träningen skulle vara i tid för en gångs skull, det var den inte...Började 5 i sju... Jag tror jag kom tillbaka till stallet ca halv åtta, var hemma ca kvart i och var på festen ca 10 över 8! Det är fanimej rekord! Och då duschade, sminkade, blåste jag håret och gick!  Hjärtattack nästa?

Men det var verkligen värt en stressig dag. Hugge gick super på träningen och Kiddet tyckte att jag hade gjort ett bra jobb med honom :) så nu ska jag börja rida så jag har några luftfärder att se fram emot! hahah. Hugge var SÅ duktig, det var 4 hästar i ridhuset samtidigt vid ett tillfälle och han skötte sig super, visst var han intresserad, men lyssnade på mig hela tiden.

Festen var hos Frippe (en vän och fd arbetskamrat) och på festen var hans sambo och flera vänner och fd arbetskamrater. Det var HUR TREVLIGT SOM HELST! Vi bjöds på jätte god mat och goda drinkar. Frippe har precis flyttat till ett nytt hus och jag var verkligen imponerad av hur fint dom hade fått det, jag vill också att mitt hus ska se ut så när jag skaffar ett d v s never :P Vi hade jätte trevliga disskusioner och jag uppskattar sådanan fester framför supa-sig-redlös-spy-i-handfatet-strula-med-alla-fester. Jag kanske håller på att bli vuxen?! crazy tought....

Idag är det fest igen, denna gången i stan, så jag ska sova hos mamma. Vi får väl hoppas att den blir trevlig den med!

F ö drömde jag att min farfar tatuerad mig...Vad betyder det liksom? konstigt konstigt....


peace out!

Jag är äcklig!

Det är jag faktiskt! Jag ÄLSKAR finnar! Att klämma dom alltså:P Min syrra vet hur jag är så ni kan ju fråga henne hur besatt jag är. Hon visade en film för mig här om dagen på en som klämde en as stor finne, jag var som ett barn på julafton! Jag fattar inte riktigt vad som är så gött med det, men jag VET att jag inte är ensam om att tycka om finnar.

Jag har precis ätit, det blev lax med sallad till. Jag tycker faktiskt att det blev ganska gott till skillnad mot det jag gjorde för några dagar sedan, någon jävla sallad med dinkelris, kikärtor, sallad och någon jävla äcklig dressing....Det bara växte i munnen, usch! Även om det kanske låter helt ok och jag tycker om sakerna var och för sig, men INTE tillsammans.

Träffade Hannapanna igår. Vi käkade lite gott och kollade på någon film Black Water tror jag den hette. Den handlade om tre halv vuxna (för gamla för att vara ungdomar, för unga för att vara vuxna...) människor från Australien som skulle åka med en båt i något mangrove-träsk, sen kom en psyko krokodil och välte båten så att de var tvungna att klättra upp i ett träd...Sen terroriserade krokodilen dom och åt upp en efter en...endast en överlevde. Ingen bra film som man kommer att se igen, men ett helt ok tidsfördriv :P

Nu sitter jag och lyssnar på lite Lamb of God, närmare bestämt låten Walk with me in hell. Den sparkar röv! Snart ska jag träna lite pilates och senare bär det av till stallet, ikväll ska jag väl ordna och dona lite, leta fram lite gamla fysikböcker tänkte jag (jag har blivit så jävla osmart så jag tänkte läsa lite egen). Syrran har polare hos sig och dom pluggar matte, hon frågade mig om jag kunde hjälpa henne att derivera och det var knappt så jag kommer ihåg det! Shit det är ju typ super enkelt, enligt mig iaf...Nä, skärpning på plugg fronten asså.

Pray for blood
Pray for the cleansing
Pray for the flood
Pray for the end of this nightmare
This lie of a life can as quickly as it came dissolve

Peace out!

Plektrum!

Äntligen det programmet jag väntat på hela veckan, Plektrum! Det är typ en timme med metal/hårdrock/hardcore. Tycker att man visar alldeles för lite sådan musik på tv. Ändring genast! Just nu spelar dom en skitbra låt Porcelain heart med Opeth, en grupp jag gillar länge...Funderar nu om jag glömde att skriva dom på listan...hm, nu vet ni iaf ;) Videon till den låten är verkligen super bra, den fångar stämningen av låten spot on! För er som inte vet så går Plektrum ZTV, vilken är den bästa musikkanalen som finns, 1 miljard gånger bättre än MTV iaf! Jag menar, det känns som om 75% av all tid på MTV är reklam...that sucks.

Hugin mådde bra idag och han var typ super pigg! Ville verkligen inte skritta. Longerade idag, ska tömköra imorgon. På lördag ska jag börja rida igen och det ska bli kul/intressant/lärorikt. Vi får väl se hur han sköter sig.

En sak jag är så jävla trött på är a-kassan, nu fick jag ett brev hem om att jag var tvungen att komplettera massor med saker (skickade in en ansökan om arbetslöshetsförsäkring för ca 3 veckor sedan) så nu har jag fått gå ner till mitt gamla jobb, be dom att fylla i ytterligare blanketter och krångla fram och tillbaka...sen måste jag fylla i saker själv. Kan sådana saker aldrig vara enkla?! Är dom sadister kanske? Dom njuter nog av att se folk som mig lida av de miljoner blanketter man MÅSTE fylla i utan några fel...




Men nu är de ARCH ENEMY så nu bara MÅSTE jag sluta!


peace out!!


hundmördare!

Jag är en hundmördare! Jag hade glömt några äggskal framme vid matbordet och sen fick jag reda på att vår hund hade ätit upp dom! Shit, jag trodde verkligen att hon skulle dö eller något...Men vi kollade upp det på internet och det stod att det inte skulle vara farligt, vissa ger det tom för att det ska vara bra för hundar... PUH! Foxie (som hon heter) var glad hela dagen och hon fattar nog inte hur orolig hon gjorde mig, varför ska hundar alltid äta allt??

Just nu sitter jag och kollar på 3 bortskämda bitches på Made, dom vill bli skådespeleskor och är typ 15-16 år med en jävla attityd! Fyfan, jag fattar inte hur sådanna småskitar som inte har någon erfarenhet alls kan vara så bitchiga mot kända skådespelare?! En hade iofs ADD men dom andra då...Ungdomar...

Huset ser verkligen förjävligt ut så jag borde nog städa, men jag orkar inte idag... Fattar inte var dygnets timmar tar vägen. Men imorgon blir det storstädning!

nu börjar Top model! så nu skiter jag i er!

Peace!

kissan back on track...on the GI track!

Hej!

Jag tycker att jag tränar och tränar och tränar... Och tränar lite till, men ändå går jag inte ner i vikt! Wtf liksom! Satte mig ner idag och funderade på vad jag egentligen äter och det var inte någon vacker syn! Jag är en GI-människas mardröm! Jag kan säga att jag tror att nästan 80-90% av min kost består av kolhydrater och alla som vet något om GI vet att det är super super dåligt. Jag äter typ bara bröd, pasta, potatis, ris och frukt+ det där förbannade godiset! Så nu ska jag börja med GI IGEN, det gick ju sisådär förut, men jag tänkter gå in på fas 2 med en gång. För alla er som inte vet vad fas 2 betyder så menar man att man äter väldigt lite kolhydrater, men det är inte så extremt som fas 1, du får alltså äta lite frukt, fil och grovt bröd om du vill. Så nu har jag varit och handlat massor av nyttigheter som jag aldrig har sett förut, vem fan vet vad marché sallad är liksom?! Dyrt som fan var det också... Men nu har jag ju grunden iaf!

Jag vill gå ner 5 kg, jag tänker inte skriva vad jag väger här, men jag tycker att det är LITE för mycket, ingen kattastrof, men skulle kunna vara lite lägre bara. Mer en 5 kg vill jag inte gå ner, då kanske mina sexiga ridlår försvinner (läs gigantiska)!

Hugge mår bra och gör stora framsteg, han har börjat biffa till sig lite, eller ja, han är inte en spinkis längre ;) Och jag försökte ta lite kort på honom idag, närmare bestämt 50 stycken...ca 5 blev ok... suck....varför får jag aldrig en fotomodell till häst!? Tänkte lägga ut lite kort i morgon, för idag orkar jag fan inte.

Just det! En sak som har gjort mig glad idag(!) är att mina brallor äntligen är påväg till mej! De är från caliroots och är 4 par cheap monday. Dom hade rea på dom och jag menar, de är ju ändå super billiga (400:-) från början och nu var de 50% rea så visst ifan slår man till!


Peace out

Mera pilates till männskligheten!

Det är verkligen underbart gött att träna pilates. jag gör det varje dag (minst 1 gång/dag) och tycker att det är hur bra som helst! Jag har alltid tyckt om att träna lite hemma, men när det kommer till magövningarna får jag alltid så jävla ont i ryggen och nacken, men med pilates har jag inte kännt det en enda gång! Pilates fokuserar ju mycket på att sträcka ut kroppen och att göra väldigt exakta och effektiva rörelser. Jag köpte en dvd i mitten av december någon gång där det finns 2 st ca 30 minuter långa pass, ett lättare och ett lite svårare. Jag kör alltid det svårare eftersom jag inte tycker jag får ut något av det lättare. Men eftersom jag kört passet så många gånger nu så ser jag inte ens på dvd längre, utan jag sätter på någon skön musik och sätter igång:) Jag har bara gummiband än så länge, men jag funderar på att köpa en pilatesboll så man kan köra lite övningar på den också.

Man blir inte direkt svettig (det är ju bara ren styrka/uppbyggnad) men man känner att man har tränat. Eftersom jag rider var pilates ett självklart val för mig eftersom det fokuserar så pass mycket på "the core" och hållning. När man rider måste man ha en stark mage/rygg och hållningen är a o.

Ska träna mitt andra pass för dagen snart, fast nu ser jag att det är full metal alchemist på tv och det vill jag inte missa, så pilates får vänta lite;)

peace out!


Music is what I live for!

Det är verkligen sjukt hur mkt musik kan pigga upp tillvaron! För alla er som inte vet är jag ett metalfreak utan dess like, jag lyssnar nästan uteslutande på metal, alla inriktningar fast kanske inte så mycket powermetal... Jag skulle ALDRIG klara mig utan musiken! Det finns så mycket känslor som man kan få utlopp av bara av att lyssna på musik. Jag tycker personligen att det mesta som går på radio och MTV och likande är skit, visst finns det en del låtar som man kan lyssna på, men det finns aldrig någon själ i denna typen av musik. Det känns som om folk bara vill tjäna pengar... Nu kan jag ju inte säga att inget metalband är ute efter att tjäna pengar, men personligen tror jag inte att just det där skapa-låtar-på-löpande-band-för-cash-tänket är lika vanligt i metalscenen iaf.

Jag har alltid växt upp med old-school hårdrock, min pappa är ett inbitet hårdrocks fan och när jag var liten spelade han alltid låtar som enter sandman och run to the hills för mig. Pappa är en mycket stor förebild för mig och han är en av de största influenserna i mitt liv. Jag och pappa åker f ö till Sweden rock festival varje år och det är verkligen hur kul som helst!

När jag var ca 12-13 år började jag gå mer och mer ifrån hårdrock till metal hållet, det var ju inte så att jag gick till de mest svårsmältna black-metal banden med en gång, men det skedde ganska successivt. Det var väl först på gymnasiet som jag riktigt började lyssna på lite tyngre metal som t.ex Deicide, Nile och Morbid Angel.

Vilka band jag lyssnar på varierar väldigt mycket och jag har typ "perioder" där jag lyssnar väldigt mycket på ett eller två band. Men jag tänkte försöka göra någon slags lista och försöka få med det mesta iaf (jag är allätare inom metal, så ALLT får jag nog inte med:P)

Amom Amarth
Amorphis
Arch Enemy
Arise
At the gates
Blinded Colony
Cannibal corpse (lite)
Carnage
Cemetary
Children of Bodom
Cradle of Filth
Dark Tranquillity
Deicide
Dismember
Entombed
Face Down
Gojira
Hearse
Hypocrisy
In Flames
Killswirch engage
Lamb of God
Macabre
Meshuggah
Morbid Angel
My Dying Bride
Nasum
Nile
Obituary
Opeth
Scar Symmetry
Sepultura
Shadows Fall
Static-X
Six Feet Under
Soilwork
Strapping Young Lad
Therion
Vomitory
Anorexia Nervosa
Bathory
Burzum
Dark Funeral
Dimmu Borgir
Immortal
Mayhem
Satyricon
Nightwish
Metallica
Rammstein
Avenged Sevenfold
Korn
Il Niño
Pantera
Raised Fist
System of a Down
Chimaira
Coal Chamber
Disturbed
Deftones
Fear Factory
Godsmack
Linkin Park
Machine Head
Mushroomhead
Papa Roach
Soulfly
Megadeth
In grey
Type 0 Negative
Nevermore
Lacuna Coil

massor med band och det finns säkert några till;) De understrykna är de jag gillar extra mycket!

Peace out!





slask!

Usch vad tråkigt det är när snö smälter...Jag blir verkligen deprimerad av det. För det första gillar jag inte snö som det är, men det är verkligen konstigt att man tycker att det är ännu värre när den försvinner...wierd! Höll f ö på att ramla 4 gånger idag när jag cyklade till/från stallet. Blä!

Hanna kunde tyvärr inte hitta på ngt idag, hon hade slitit som fan och var trött. I stället blir det ännu en hemma kväll med film och lite gom mat med syrran. Just nu tittar vi på SATC och det lär vi väl göra ett bra tag framöver.

Nu ska jag gå och ta en lång skööööööööööööön dusch!


Bye suckers!

kissans lista över sexiga killar!

OBS! INTE i inbördes ordning!

Robert pattison:


Ed Westwick:


Brandon Flowers:


Billie Joe Armstrong


Björn Gelotte:


Frank Iero


Jackson Rathbone:


Milo Ventimiglia:


Michael Pitt:


Synyster Gates:


Kevin Zegers:


Zacky Vengeance


Jag har säkert missat massor, men då lägger jag in dom senare! Dessa duger ju så länge!

Peace out and sweet dreams!

Stapping young lad...

...Är det som dundrar ur högtalarna nu, de är fantastiska! Sådan jävla känsla! Detox är en favvis sedan länge.

Idag har Hugge och jag varit på våran första träning tillsammans, det gick faktiskt riktigt bra även om vi bara longerade (min tränare gjorde det). Jag fick massor med tips och råd om hur jag skulle få honom att jobba och vidareutvecklas. Hugge var lite skeptisk i början men sen jobbade han på så fint så! Han var duktig i traven när han trycker på lite, man ser tydligt hur han arbetar då. Det är så kul att se honom i rörelse, han ser inte så pjåkig ut då, han ser rätt musklad ut faktiskt, så det ska bli super kul att se hur han ser ut när han ÄR musklad! Yummie! Vi kollade igenom honom också, han var nästan bra i hela kroppen, bara en liten del av rumpan på h. sida hade lite spänningar kvar, så det var mycket positivt.

Nu när jag kommit hem så känner jag verkligen hur dåligt jag mår...Har varit yr och haft ont i magen hela dagen, så jag hoppas det inte är ngt, vill INTE bli sjuk nu. Jossan sade också att hon kände sig lite yr innan, hypokondriken Emelies hjärna sätter igång.... :P

Finns bara skit på tvn idag, let's dance och sådana trista program, det blir nog till att glo på lite film idag. Tänkte smsa Hanna sen och fråga om hon hade lust att hitta på något imorgon, det är alltid trevligt att träffa henne och jag är jävligt uttråkad...

men nu ska jag käka!

HUGIN<3

peace out!

uschi puschi

Hej! Har precis sett på något program på femman som handlade om barn i fängelser, det var verkligen hemskt! Det värsta är ju nästan att man vet att de aldrig kommer att kunna leva normala liv. Dom skrek, slog sönder saker, bråkade och kastade avföring (ja, ni läste rätt) på vakterna... Man kan ju inte börja fundera på var männskligheten är påväg, det känns som om våldet tar över mer och mer och i sådan tidig ålder...Tragiskt.

Idag har jag inte varit särskilt produktiv, jag vaknade, kollade lite på tv, åkte till stallet, kom hem och här sitter jag i min tragiska ensamhet. Jag fick iaf lite sällskap av syrran som i desperation försökte få bort sina lösnaglar. Hon hade köpt någon vätska som man skulle doppa naglarna i, detta skulle ta ca 20 min (bara det låter jobbigt enligt mig). Hon satt nog där i en och halv timma och höll på stackarn! Ibland är jag glad att jag inte bryr mig så mycket om hur jag ser ut:P För jag hade för det första ALDRIG betalat typ 600 spänn för lite naglar och jag hade verkligen inte orkat ta bort skiten! Men men vill man vara fin får man torteras i helvetet, eller hur var det nu igen?

Jag kan med stor stolthet rapportera att jag blivit mycket bättre på att laga mat! Jag har nu plannerat noga hur veckornas matsedel kommer att se ut så att jag vet vad jag ska handla! Det är inte ofta jag är stolt över mejsjälv, men detta är nog ett av de ovanliga tillfällena! Imorgon blir det grillade grönsaker och gnocchi! jippie.

Hugge mår fint, var litte gallig bak igår, men de var mjuka, små och inte varma så jag tror att det ska ordna sig bra. Smörjer in med Blue lotion varje dag och han får ju även djävulsklo. Han var f ö bättre idag:) Söt är han iaf och duktig också. Idag longerade jag i ridhuset, han fick ha stigläderna nere när vi travade och skrittade för att vänja sig vid att dom dinglar där:P Han var jätte duktig och han gnäggade som fan på hemvägen (inte så mycket uppskattat av matte...).

Just det! Jag har gjort en skit-viktig sak idag! Jag har blivit Simpsonized! Kan nu med stolthet visa hur Kissan hade sett ut om hon var med i simpsons!



Vet inte riktigt om örhängerna är jag, men några piercingar var jag ju tvungen att ha:P

Peace out!


tom...

Det finns inget att säga...Inga ord som kan göra något ogjort...Inga ord som gör något bättre...


Det enda VI kan göra är att tänka på och finnas där för Johans familj.

R.I.P Johan-du togs ifrån oss

Tänker på dej varje dag...

 Min älskade ängel.....varför?

stressigt värre:P

Hej!
idag är jag verkligen förvånad av hur mycket jag har hunnit med, för att vara jag dvs:P Dagen började med att jag åkte till stan med Hanna-panna. Vi åkte direkt till A6 där vi båda hade lite ärenden att uträtta. Jag skulle köpa trosor och Hanna skulle köpa jeans, rouge och blommor/krukor. Det är verkligen super duper roligt att umgås med Hanna och hon är verkligen världens snällaste och roligaste person! Idag var en sådan dag som var rolig för att den var så tråkig, eller inte tråkig men sövande:P Hanna och jag är verkligen olika när det kommer till shopping. Jag är lite sådär :gå in-se något-ev prova-köpa-ut...Hanna är mer av en :gå in-titta forever-prova 77 plagg-vela-prova några till-fråga vad man tycker-vela-prova igen-bestämma sig efter 45 min att hon inte köper något idag-människa:P Så jävla roligt är det iaf att studera henne när hon har så svårt att välja!

Expedit: Hur sitter jeansen?
Hanna: Bra, tror jag...eller? Lite tighta kanske? Har ni en större storlek?
E: Ja, men jag tycker att dessa sitter perfekt på dig
H: Men dom är lite tighta över röven!
E: Dom töjer sig mycket, så dom blir nog för stora efter ett tag.
H: Är du säker?
E: Ja, oh jag tycker verkligen inte att du ska gå upp en storlek.
H: Men töjer dom sig där uppe?
E: Ja
H: Är dom inte lite korta i benen?
E: Nej dom kommer att ligga perfekt
H: ok, men finns dom i längre storlek?
E: Ja det finns dom.
H: Jag vill prova dom.
H: Kissan, vad tycker du?
Jag: eh...hm...dom sitter as bra Hanna (blanda för fan inte in mig i detta)

Efter många om och men så köper Hanna INTE jeansen, utan bestämmer sig för att vänta.

Jag måste faktiskt säga att jag beundrar verkligen Hannas sätt, hon är verkligen smart när det gäller inköp; vad är bäst? Finns det andra alternativ? Är dom perfekta? Hon vågar också säga emot expediten när hon tyckte något kändes fel, en annan (läs: Jag) Hade ju nickat och sett glad ut även om det kanske inte kändes hundra.

Hanna fick mig också att ta tag i mitt liv och jag bestämde mig för att klippa mig. Det blir nog något nytt, eller ja...någon form av FRISYR, det har jag inte haft på lääääääääänge...

Hanna du är bara den BÄSTA vän kissan kan önska sig, glöm ej det!

Efter ca 1 timma hemma bar det iväg till stallet. Hugge hade typ rullat sig eller något och var lerig hela han...kul när man ska iväg...Ryktade av honom lite snabbt, på med ett täcke, lindade benen och sedan bar det i väg. Han var verkligen duktig och gick in i transporten, som fö var mörk! Bottnaryds-vägen är inte heller allt för inbjudande och även om det skumpade som fan så var han jätte duktig. Väl hos Kiddet uppförde han sig exemplariskt; ett stall fullt med ungar, katter, hästar och ehm...ja motorcyklar (thank god att detvar leksaks) och det enda han gjorde var att gnägga några gånger! *så stolt*

Han var bättre både i ryggen och manken denna gången, lite sned i bäckenet som vi korrigerade och även lite annat. Men annars var han fin. Fick en hel del arkepressure punkter som jag ska trycka på tills nästa besök (om ca 1 vecka) Så nu är min fina Hugge full med röda spritpenna-märken....NICE!

Tänkte ta lite fina kort på honom imorgon, så då kommer lite uppdatering!




ville också bara säga att det faktiskt finns några "snela pojkar" kvar! Tack Josh!

peace out!


Gråååå dag

Usch, vilket skit väder... Man blir verkligen trött och sur av dåligt väder...Här har det varit mulet och lite regnit. Det suger. Hugge mådde bra iaf, longerade lite idag och vi testade galoppen, han fattade inte riktigt vad han skulle göra, men han försökte iaf :) Det var så skönt att vara i stallet idag, när man är arbetslös blir det nog lätt att man sitter hemma och inte gör ett skit och det hade jag aldrig klarat av...

Var och hälsade på på jobbet idag, alla var glada att se mig och det var super att se alla igen. Vi snackade massa skit och jag fick äntligen träffa GUN, min största kärlek! Hälsade även på uppe på Luminator, snackade med Virre i ca 20 min och jag skulle egentligen träffa Tormod, men han var i ett möte, så jag orkade inte vänta :P

Nu sitter jag och väntar på att Top Model 11 ska börja, jag hejar på "lebben" och "Brottaren/boxaren" dom är överlägsna alla andra bitches! Jag hoppas dom ska åka till norden, eller allra helst Sverige, någon gång. Det hade ju varit as coolt! Det finns ju mycket välkända modeskapare här, speciellti Danmnark!

Imorgon ska jag till stan med Hanny-panny. Hon ska ha jeans och jag ska ha underkläder (råkade ju missfärga typ ALLA!) Det blir kanske lite smink också, men vi får se, I'm on a tight budget!

Nu ska jag träna lite pilates hade jag tänk!

Peace out

Emelie in the recipe-jungle!

Jag gillar verkligen inte att laga mat, det är alldeles för tidskrävande och tråkigt... Men nu måste jag verkligen börja ta tag i mitt liv, dels käkar jag väldigt dålig mat (om man ens fär kalla det mat), mina måltider brukar bestå av mackor och gröt, lite pasta på sin höjd... ja ni fattar ju hur illa det är. Eftersom jag nyss blivit arbetslös måste man ju också börja se saker ur en ekonomisk synvinkel, man måste börja spara in på saker och mat är en sådan sak jag spenderar alldeles för mycket pengar på... Emelie aka impuls-köparen nr 1... Istället för att åka till affären hungrig och ingen aning om vad jag ska äta har jag bestämt mig för att börja veckoplanera. Jag bestämmer helt enkelt vad jag ska äta i en hel vecka och handlar in alla de ingredienser som behövs på ett tillfälle istället för på sju olika. Sen kan det ju bli att man måste handla bröd eller mjölk någon gång emellanåt, men det är ju en helt annan sak... Jag tror verkligen på detta upplägget för jag är verkligen en människa som måste ha struktur och planering, annars blir det väldigt lite verkstad :)

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll, jag träffade mina bästa vänner Malin och Hanna. Malin ska åka till Spanien och jobba på en svensk skola där nere. Hon åker imorgon så vi träffades en sista gång innan hon åker för att snacka lite skit! Jag hade faktiskt bakat en kladdkaka, eller en hybrid mellan kladdkaka och knäckebröd...Den blev lite hård i kanterna :P jag som brukar lyckas så bra med kladdisar! Men men den gick ju att äta iaf och vi pratade massor av minnen från grundskolan om vem som var taskig mot vem och vem som frågade chans på vem. Jag har aldrig någonsin längtat tillbaka till grundskolan så mycket som jag gjorde igår. Det är också lite sorgligt att inse att man inte längre kommer att vara så bekymmersfri och levande som man var då... Det gör mig så lycklig att veta att mina bästavänner då fortfarande är mina bästavänner, eller vi har gått från 5 till 4....eller kanske 3½ :P Jag har INTE svårt att skaffa mig bekanta, men riktiga vänner har jag inte så många. Men Ni som är det ni vet vilka ni är och ni betyder så otroligt mycket för mig att jag inte ens kan beskriva det med ord. Som ljus i mörkret är ni. Älskar er alla.

Från det ena till det andra, idag kommer min tränare (som också är ET) för att kolla igenom Hugge. det är lika bra vi kollar igenom honom innan man sätter i gång på allvar och han är sné eller något.

Blåser som fan gör det också och jag ska snart cykla iväg...ännu en dag i mitt paradis


peace out

Att vara eller icke vara...sjuk

Har mått piss från och till hela dagen. Får typ feberkänningar ibland och sen går dom över... Konstigt som fan iaf.
Har haft helgen i stallet idag, så jag har varit där från 7.30-12.00 och från 16.00-19.00 suck suck suck, inte många timmar över till annat tyvärr... Men nu är jag iaf hemma och nu ser jag fram emot att ta det VÄLDIGT lugnt, typ inte-röra-kroppen-mer-än-1-meter lugnt :P Tror tyvärr inte att det är något sevärt på tv idag, så det får väl bli någon film istället...kanske favisen Matrix eller kanske Donnie Darko. Vet inte riktigt vad jag är sugen på...

Usch...jag måste ta tag i EN sak innan jag smälter fast i soffa, det är att laga lite mat. Har inte käkat något idag och börjar känna mig lite smått illamående. En kanelbulle och lite godis mår man kanske inte så bra av att BARA äta, för det är just vad jag har ätit idag... ojojoj...20 årig kvinna (kanske inte..) som inte kan ta hand om sig själv.



men men,

peace out


Övertrött and beyond....

Usch, sitter här i min ensamhet och dricker cider och blir bara tröttare och tröttare...Jag hör till dom som blir trötta av lite alkohol (läs väldigt lite). Det har varit en fullspeckad dag idag. Började med att jag gick och la mig ca kl 24 (igår eller hur man nu ska förklara), gick upp ca kvart i 7, åkte massor av bussar (kändes det som iaf) och var hemma i shitlake ca 9. Börjar bli yr av att bara tänka på detta... Kom sedan hem, gjorde mig iordning, käkade lite och sedan bar det av till arbetsförmedlingen...jippie...men nu är det gjort iaf. Sen kom jag hem mötte en glad (ironisk) syrra som senare blev en glad (icke ironisk) syrra. Vi kollade på lite SATC och var glada. Jag lagade lite mat, klagade på hur dåligt jag mådde (som vanligt) fick lite damp och sedan bar det av till stallet på en apollo med punka.

Förrvirrade?! Jag med....

Hugge var glad, men jag har tänkt på att han har börjat bli lite smal...Är nog flytten. Jag har pratat med min tränare och ledsagare kiddet. Vi gjorde upp både en tränings- och matplan som han ska följa nu. Vi har bestämt att jag inte ska rida på ca 3 veckor, utan bara jobba honom från marken. Jag får iofs sitta på honom och kanske skritta i 5 min, men inget mer. Allt för att klenisen ska få lägga på sig lite i hull och bygga lite muskler.

Jag har stallet nu i helgen, så det blir inga sovmornar här inte, rätt skönt kan det vara att få göra allt i sin egna takt, men det här med tidiga mornar är och kommer aldrig att bli min grej.

Någon som såg Let´s dance? Inte jag iaf...

Nu ska jag sova...God nattisar.

                    PEACE OUT


TWILIGHT!!!!!

ojdå! shit, min fjortisperiod..Är ju tjugo :P Men jag kan inte kontollera mej själv. Såg Twilight igår med syrran och Edward är fanimej olagligt sexig! Det var nästan så att man ville att den där lilla Bella-fjollan skulle dö så att man kunde ha honom alldeles för sig själv! Devil-kissan in action.

Men filmen var verkligen jätte,jätte bra! Kanske lite FÖR upphajpad och förväntningarna var ju enorma, men mina förväntningar på filmen blev sanna iaf<3 åh Edward!

Sen kan jag tycka att det är olagligt att ha en sådan familj med bara sexiga killar! "pappa"=sexig, "bröder"=sexiga och till och med den dumme jäveln de dödade i slutet, jo, han va tamejfan också sexig!! WTF! Jag vill bo i Fork!

Det var ju en ganska komisk film också tycker jag, jag skrattade flera gånger, ibland för att det blev sådär tyiskt tonårsaktigt och ibland för att det verkligen var roligt, typ som när Bellas polare stod utanför cafét och juckade mot en buske, DET var riktig humor det!

Jag har inte riktigt bestämt mig vilken min framtida man ska bli, ED eller Robert?! Vem tycker ni?





Båda är ju super sexiga i vilket fall som helst så jag blir nog inte besviken...Man kanske kan ta båda?!

Sparkad på smalbenet!

Ouch! Ont som faaan gjorde det iaf... En häst i mitt stall (inte Hugge) fick in en sådan jävla pärla mitt på mitt vänstra smalben. Förbannad och halvt gråtande (av smärta) går jag iaf därifrån. Mitt ben var ju iaf intakt men det pryds nu av ett vackert hovmärke och är väldigt svullet... Great, det var bara det som fattades, efter att ha ramlat av i tisdags har jag jävlit ont i kroppen och när detta inträffade började jag känna mig som en 80-årig gammal tant!

Jag sket i utgången idag, hade för ont och var verkligen inte på humör alls. Det får väl bli en annan gång I guess, om de vill ha med mej vill säga. Istället har jag suttit hemma med min syster kollat på sex and the city och käkat ben and jerry's, faaaarligt gott och så jävla onyttigt. Usch, det blir dubbla pilates-pass imorgon och en extra lång promenad med Hugge.

Imorgon har jag ett ganska hektiskt schema (jag tycker det iaf), det blir stallet på morgonen, sen hem, laga mat, in till stan, till charlie's, hem till mamma och tillsist ska sis och jag ÄNTLIGEN se Twilight! Det gäller att passa på nu innan den slutas visas. Och OM jag hinner och OM benet blir värre så måste jag nog släpa nitt feta arsle ner till vårdcentralen, men jag hoppas att jag ska slippa detta.

Nu ser jag på något om anorektiska barn på 4:an, det är fanimej hemskt! Vilket jäkla fucked up samhälle vi lever i?! Kan bara inte förstå varför man skulle vara mer värd om man var smal än tjock? Jag anser att man inte ska sträva efter att nå något av de BÅDA, utan att försöka hitta en bra balans mellan kost och träning osv... Usch nu lät jag som en sådan där hälsocoach på tv som bara snackar massa oförståligt bullshit... Jag vet fan inte vad balansen är? Jag tror heller inte jag kommer att finna den och är det bara jag som inte kan leva på sallad och vatten hela livet?! I'm a sugaholic and damn proud!... Not. Kanske jag borde ta tag i mitt liv lite, men inte fan vill jag gå så långt som de i programmet där hela deras liv kretsar runt vad det ska äta (eller inte äta) och hur de ska kunna dra ner på antalet kalorier....Ojojoj fucked up...


-How do you say "fuck you" in german?
- Fick mich!
- Really, do you speak german?
-Yeah, you never know what kind of situations you'll find yourself in!
-I'm impressed.
-Ups, That means "fuck me" hahah!

nu ska jag sova, godnatt!

Flygtur...IGEN

Hugge har fått nya skor och det verkade han gilla, för han bockade som en rodeohäst! Ramlade av en gång (efter att ha hållt mig kvar ett bra tag:P) ramlade och typ brände benet:P ja ja, sånt är livet! har fått lite tips hur jag ska hantera sådana situationer när han bockar och jag har precis förstått att jag INTE ska vara så snäll längre. Vi får väl se hur han sköter sig på fredag, planerar att trava själv utan lina då. Undrar hur det kommer gå när jag ska galoppera!? jag vill gärna leva.

Har mått lite halvtaskigt idag...Har haft ont i magen och varit yr, hoppas det inte är något för är det något jag hatar så är det maginfluensa och liknade, det finns inget värre! I morgon måste det i villket fall som helst ha gått över, jag ska nämligen ut med tjejerna då. Vi får väl hoppas att det blir kul, även om jag inte är så mycket för att gå ut så måste man offra sig lite för att få träffa tjejerna:P Vissa blir ju lite sura om man inte hänger med...Men det ska bli kul iaf.

Sitter just nu och spelar Prince of Persia, är i slutet av spelet och jag vill verkligen inte att det ska sluta, älskar verkligen dom spelen! snart är det dax, Top model 11 börjar om ca 40 min, jippe! I know I'm a geek :P


Bye suckers!


take a deep breath...

Idag har jag varit duktig! Jag har tränat pilates 2 gånger idag! Det tycker jag är skit bra:) Efter en kall jävla *censur* morgon som jag allvarligt inte trodde jag skulle överleva blev det iaf lite bättre.

Det har verkligen varit SUPER kallt idag! Sådär härligt kallt så att allt gojs i näsan fryser...Yummie! Var tvungen att åka ut till stallet tidigt idag för att hovis skulle komma så det var verkligen inte varmt...Jag klarade mej hem med lindriga köldskador...

Väl hemma hoppade jag direkt in i duschen, det finns typ inget bättre, men det gjorde ont som fan när hela kroppen tinade men det var det värt. Jossan skulle till stan och var lagom stressad så jag försökte hålla mig undad :P Vi hann kolla på några sex and the city avsnitt innan hon åkte. Jag lär mig att älska serien mer och mer, har alltid tyckt den var okej innan, men nu älskar jag den (ja sis, jag erkänner...) fast inte lika mycket som Gossip Girl såklart. Alla karaktärer är så jävla underbara och dom har verkligen olika personligheter, fast jag måste nog säga att jag gillar Carrie minst av alla...

Pappa hade nog en sådan där "snäll-dag" idag, för han bjöd på tacos, NICE! Vi satt vid tvn hela familjen och kollade på ngt sport sammandrag över året 2008, jag blev typ rörd över allas prestationer...Jag gråter fan till allt, det är nog bara för att jag inte gråter så mycket i min verkliga liv, jag får ut det genom tv/film/böcker/radio you name it!

Hugge mår bra och idag fick han som sagt nya skor, han har varit öm bak (hade inga skor där) och har lite gallor där eftersom han är öm. Hoppas det blir bättre nu när skorna har kommit på och jag funderar på att köpa lite djävulsklo för att hjälpa till lite ;) Red iaf på honom lite igår, han bockade INTE och var jätte duktig, vi travade till och med några varv på volten (typ 2) och jag var överlycklig. Red även själv, alltså utan lina och det gick super!

Nä, nu ska jag drömma om Ed.......Sweet

HUGIN<3



PEACE OUT

Don't touch him, you might burn yourself!;)

Sexigast ever! Finns inte ord som kan beskriva, vilka ögon! Jag blir knäsvag!

En bild säger mer än 1000 ord (oändligt många i detta fall!)


Luft-Akrobatik Kissan

det är jag det :)
Idag satt jag på Hugin aka Hugge för första gången. Det var mkt intressant. Vi började med att jag fick ta på mig allt i skyddsutrustningväg, vilket bla inkluderade en säkerhetsväst av 19xx årsmodel och storleken child XL... Jag är INTE child XL... Men men man får lida pin om man vill vara..ehm...säker?

Det första vi gjorde var att jag hängde över honom så att han skulle vänja sig vid vikten, efter ca ett varv i ridhuset satte jag mig i sadeln, han var duktig, sedan skulle vi gå framåt då blev han lite crazy och började bocka så pass mkt att jag fick hoppa/flyga/ramla av. Allt gick bra ändå, jag landade på mina fossingar. Vi försökte igen, lite lugnare denna gången, även om Hugge var lite skeptiskt var han super duper duktig! Vi skrittade, med virre hållandes i linan, i ca 20 min. Så glad är jag :)

Nu sitter jag och glor på Sagan om konungens återkomst som man har sett typ en biljard gånger, men jag gillar verkligen den skarpt! Orchen Bullen (ledaren som ser ut som en bulle i fejset) är min favorit, gillar också den fula jävlen på olifanterna skarpt!

Sen bara MÅSTE jag klaga lite, det är ju min grej. Varför är alla killar jag snackar med (speciellt på nätet) så jävla omogna, man tycker ju att de som iaf är 20+ borde ha växt upp lite, men NEJ! Det är fortfarande "Strippa i cam?" eller "Några sexiga pics?" som gäller.... Voi Voi...Nej jag är varken fjortis, hora, strippa eller någon som är så jävla dum att hon skickar naken bilder till någon random guy...Väx upp för fan...

shit hittade en finne på pannan, måste klämma! See ya!

helan och halvan...ja ni fattar nog Helan och halvan...ja, ni förstår nog :P




PEACE OUT

Fy fan för rodeo!

Jävla djurplågeri är vad det är. Här sitter ett gäng jävla sadister och kollar på hur försvarslösa djur blir torterade! Jag kan inte fatta hur människan kan vara så grym? Hur kan vi anse att det är ok att spela med oskyldiga liv bara för att bli underhållna?

Reality check! It's NOT all about us!

Sur och ledsen just nu, mycket svordommar blir det, men måste bara säga det alla tänker: USA är fanimej ett jävla fucked up land vars moral och etik inte är så jäkla bra som de tror...

Gött å skriva av sig iaf!

Gott nytt år, för detta året SÖG!

Hej alla glada!
Det är så himla skönt att ha lämnat detta piss-år bakom sig... Minnet av Trissy-pissy kommer alltid att finnas och det var han som gjorde att tvåtusenåtta var värt att leva. RIP.

Detta år är fanimej mitt år! Nu jäklar ska jag ha lite medvind, tycker att jag förtjänar det. Framtiden är suddig, men jag hoppas kunna göra något bra av mitt liv och se nya dörrar öppnas. Hugin och jag ska bli tajta, det är iaf mitt första mål som ska uppnås :) EN DAG I TAGET.

Mitt nyårsfirande var superduper, helt i motsatts av vad året var, men men. Jag, Virre och Martin hade en alldeles egen fest, Martin hade lagat super god mat och virre fixade med en smaskig marräng-svisch. Maten får verkligen MVG+ och maten likaså! Jag har även kommit på att bacardi breeze tropic-pineapple smakar ajax...BLÄ!

Full med mat och dricka var vi redo för det jag längtat efter länge, det jag hade taggat hela kvällen för...SINGSTAR! Det finns verkligen inget så roligt som singstar på fester! Här kan även jag, metal-freak numero uno, sjunga för full hals låtar som "uptown girl" med westlife. Det som är mest skrämande/pinsamt är att jag KAN de flesta låtar! WTF?! I vilket fall som helst var humöret på topp och rösten var ja....så bra som den kan bli...Och jag ÄGDE poison! 9800 poäng mfs! Virre var en hejare på det flesta låtar likaså Martin, vi låg hack i häl hela kvällen.

Tolvslaget var fyllt med raketer, inte egna dock (vem fan orkar/vågar/har råd med egna?!), jag ger raketerna 8/10 i år, det var den molniga himlen som pajade allt...Jag fick faktiskt i mig champange! Brukar vara en drink/cider tjej men denna gången slank den ner!

Efter ytterligare några timmar med singstar var vi alla så trötta och hesa att vi bestämde oss för att "call it a  night" Jag tog Apollo, cyklade hem i halkan, ramlade två gånger(!) och höl på att köra på ett äldre par med hund! Inga reflexer HALLÅ! Dödstraff på det...




PEACE OUT!

RSS 2.0