Vilken JÄVLA Häst alltså!

Har precis kollat på EM-küren och jag är fan rörd till tårar av denna VACKRA, svarta hingst! Det är såklart Moorlands Tortilas jag snackar om. Den hästen har verkligen ALLT! Herregud liksom, piruetterna, passagen och piaffen är fulländade (kan dock tycka att han kunde vara lite mer aktiv bak i travökningarna,äsch pettitesser)! Nu hoppas jag att Hugge har blivit en super-maffig, svart hingst när jag åker ut till stallet:) Nu har jag och Hugge ett mål iaf och fy faaaaan vad man blir ridsugen!

 

Grattis till det nya världsrekordet i kür på 90,7%!!!!


Lång dag, jobbig dag...

Hej! Hugge lever, efter mycket vel med veterinärer och annat kom vi fram till att vi skulle avvakta tills fredag... Han är liksom tiptop; ohalt, ingen temp och äter bra! What's the FUCKING deal liksom?! Men eftersom han är mitt hjärta vill jag inte att han ska gå runt med svullna elefantben... Föresten så har det hänt en väldigt märklig sak med MINA ben (vrister), de har OCKSÅ blivit svulla och konstiga!? Jag har nog aldrig varit svullen i vristerna innan... Kan det vara så att min kropp sympatiserar med Hugins?? Eller är det så att jag är så fet att min kropp inte orkar hålla upp mig längre? Nått mysko är det iaf...

Eftersom jag var tvungen att stanna hemma från skolan idag (tack Hugge...) så har jag läst på egen hand. Tror det blev totalt 100 sidor (på ett ungefär) med info om hur man jobbar med förbättrings förslag. Jag har aldrig varit såå fäst vid en text innan....NOT. Det var nog de segaste sidorna jag läst:P

Jag är svintrött och ska nog gå och lägga mig nu. Det är ju en annan study-until-you-die-or-at-least-get-serious-brain-damage-day imorgon:) I can't wait!


God natt mina söta smurfar, glöm nu inte att METAL är den enda RIKTIGA musiken;)

Peace!



heavy(metal) Gibson<3


UPDATE!

Tjena alla glad (och sura för den delen)! Jag är så nervös/rädd att jag typ skiter på mej... Hugge har skadat sig och nu blir det veterinär och hela schofräset. Har ett så på framknät (säkert sticksår med min tur...) och är mega svullen. Dock ingen feber eller hälta, så det är väl positivt...typ?! Var tvungen att stanna hemme från skolan idag eftersom allt detta har hänt, något jag inte är allt för glad över... Men som tur är finns det åhörarkopior på nätet och Malin har lovat att berätta lite. Super tack Malin:)!

Igår hade jag lektioner fram till typ 3 eller något, sen var det bara att dra hem för att åka till Habo och hämta hö. Nu har jag det så att det räcker i några månader iaf:P Hugge var GLAD iaf, han fick lite extra pussar och lite extra äpplen eftersom jag tycker såååå synd om honom. Mitt hjärta klarar inte av dessa förbenade hästar, de bara skadar sig HELA tiden, vill dom att jag ska dö kanske?! Det hela låter verkligen troligt med tanke på hur de håller på!

Funny ska skos idag, hon får förhoppningsvis en sko:D kan inte fatta att vi är i det stadiet nu, det var ju inte länge sedan hon hängde där i gallret, stackarn!

Nu ska jag "plugga" lite, vänta på att veterinären ringer och sedan dra ut till stallet. Wish me luck!




BTW, vädret ska DÖ!

Peace

Prova på-sittning:)

Tjena!

Är nu ÄNTLIGEN hemma i Mullsjö efter att ha tagit tåget hem från mamma. Igår hade vi AS kul på insparken. En prova på-sittning hade ordnats och det innebar mat, sång, dans och lite guy-on-guy action;) Mental och fysikst utmattad som jag är hade jag bestämt mig för att INTE gå till kåren efter detta, men såklart var jag taggad till tusen och såklart drog jag dit ändå. Jag och Rebeca (arbetsterapeut) drog till kåren så snabbt vi kunde eftersom vi hade hört rykten om att det skulle bli jävligt mycket folk just igår. Det VAR jävligt mycket folk! När vi kom var kön as lång, även om det gick ganska fort att komma in. Väl inne fanns det inte en jävla Hälsoit typ... Bara massa gul/grön/blå och rödisar. Vi fick senare veta att de hade stängt kön, inga mer fick komma in. Vi rockade loss som bara den och även om musiken SÖG fanns det några godbitar, när något så exotiskt som Green Day (...) spelades fick man ju köra hårt som fan! Jag äger dansgolvet, så är det!

Åkte dock hem ganska tidigt, typ strax innan 12, sista bussen till mamma gick då så det var bara att gilla läget. Fast jag kände mig faktiskt ganska nöjd kan jag säga:) Håret var genomblött av svett, mums!

Idag är jag jävligt sleten och trött och det ska kännas gött med lite ledighet uppe i Sthlm. Miss Kiss är inte van att festa flera dagar i streck, inte ens 1 dag för den delen:P

Ska väl skriva det också att Olof Ingdam var ute hos mig och Hugge igår:) Han var jätte trevli, jätte rolig och jätte lång! Hugge skötte sig bra för att inte ha blivit riden på en trillijon år och Virre hjälpte till och var det moraliskastödet:) Fick prova Passiersadlar och dessa skulle han i sin tur modifiera så att de ligger bra på hästen och passar mina taxben:) Corona heter modellen jag fastnade för och hela kalaset kommer att sluta på 23000:-! Tur att jag har min  Bates  att sälja. Jag är iaf mycket nöjd med dagen, sadeln och allt annat kul:) Tack Virre för hjälpen.

Peace!

overaller!

Tjena alla pigga!

jag är verkligen inte pigg alls... Det blev en låååååång dag igår alltså;) Sitter just nu hos mamma där jag ska försöka sova lite innan nästa aktivitet drar igång och denna gången blir det OVERALL-CEREMONI!! Det ska bli as kul att införskaffa en sådan äckligt ful overall, men det hör fan till alltså;) våra är vita, vilket jag ycker är rätt tråkigt, hade hellre velat ha typ röda. Ska inte gå till Kåren idag, det får bli en ny runda inorgon kväll, pallar inte med ikväll alltså. Ceremonin slutar väl vid ca halv 7-7, så jag tänkte försöka ta ett tåg hem typ då. Ska nog ut till Hugge-stackarn idag om jag hinner:P Känner mig jävligt skyldig iom att jag inte var ute hos honom alls igår... Men det är ju bara inspark EN gång!

Sitter också och har ångest eftersom vi måste hitta hö till Hugge, annars kan vi typ inte stalla in. jag har inte snackat med Virre på några dagar nu så jag vet inte om hon har hittat något. Jag har letat/letar på nätet, men vi är ju JÄVLIGT sent ute tyvärr... Ska leta lite till snart.

Glömde såklart både kameran idag och igår, så inga bilder har jag (kanske inte hade vågat lagt ut dem ändå:P) men ska försöka komma ihåg imorgon!


peace!

Inspark -09!!

Hej!

Just nu är jag på någon slags mellanlandning hos mormor eftersom kvällens festligheter börjar vid 18. Jag är trött som faaaaaaan och har varit uppe sedan 5 imorse... Dagen har börjat bra, introduktion/inskrivning på morgonen sen vid 1 började insparken!:D Vi har haft stadsvandring med lekar, eftersom de flesta var ganska tråkiga så hoppade jag in och gjorde bort mig. Orka tysta och grå människor... Skriver mer sen.

Nu ska jag powernappa i ca 30 min, sen var't vi på't igen;)


peace!

Imorgon gäller det!

Hej!

Jag kan inte fatta att jag börjar skolan imorgon, det är helt ofattbart alltså! Har inte börjat bli nervös än, men det kommer säkert fram emot kvällen!!! WIIIIIIIE!

Hade en jätte trevlig dag igår, Jennie och Charlie kom som sagt på besök och precis som den gången vi var nere hos dem i Halmstad blev det en hel dag. Vi käkade först på VIP sedan drog vi hem till Virre, bytte om och körde direkt ut till stallet. Virre visade Letzie och hon gick jätte bra, sedan red Jennie Letzie lite och hon verkade vara väldigt nöjd med jobbet Virre har gjort. Efter det åkte vi hem till Virre, fikade, pratade och de skrev ett fodervärdsavtal.

Men som allt annat i mitt och Virres liv så får man inte vara glad slärkilt länge... Martin hade snackat med Lina och Martin om stallet. Det är det jag varit så ledsen över de senaste dagarna, Lina har bestämt sig för att lägga ner det Martin gav oss beskedet när vi kom hem, det är definitivt tyvärr, vi får bo där de två månader som uppsägningstiden infattar, men sedan måste vi vara ute. Vi har ju försökt att trolla med knäna och ordna det så bra vi kan, 4 hästar är INTE lätt att hitta stallplats till! Den enda lösningen vi har kommit fram som vi kan leva med är att vi flyttar till hem till Höryd  med Hugin, Funny och Norpan (Letzie får vara kvar hos Bergström) i två månader. Efter dessa två månader får tyvärr Letzie åka hem, om inget mirakel inträffar dvs. Sedan flyttas Norpan till en lösdrift och Hugge och Funny stallas in hos Bergström. Vill tacka så många personer (speciellt Virre, Martin och Annika) för att det varit så hjälpsamma under denna svåra tid, vad skulle jag göra utan er?! TACK.

Var på Höryd en sväng igår och jag kommer verkligen att sakna det stället, det är ju som ett andra hem för mig...


Nu ska jag tvätta lite hade jag tänkt:)

peace!


ajaj ögon...

Hej!

Kom precis hem från Mullsjö-marknad. Hade lovat Therése att gå dit med henne så det blev en tripp dit nu i förmiddags. Det var as mycket folk där som vanligt (har iofs inte varit där på flera år) och marknaden bestod av samma skit som vanligt... Men det är ju iaf trevligt att gå runt och kolla på skiten och känna den där känslan att man INTE vill köpa något, den är ju inte så vanlig annars... Vi tog en fika, jag köpte engelsk fudge och toffee (mums!) plus cocosbollar! DET är grejer det.

Nu ska jag snart åka och käka pizza med Virre, Martin, Jennie och Charlie. Sen blir väl eftermiddagen full med snack, käk och hästar, typ alla mina favorit sysslor då med andra ord. Hugge får nog vila idag (vi får se) för både Virre och Jennie ska rida så det är ju något jag vill kolla på (nej, dom ska INTE rida varandra och NEJ jag är inte så pervers, bara lite).

Jag har fått exem runt ögonen och det är ett jävla helvete, det svider som fan och gör att ögonen vattnas= salt i exemet=ajaj! Man kan ju inte direkt smörja med massa kortison vid ögonen heller så jag får väl använda min hjärna lite och komma på något bättre...

Nu sitter jag och lyssnar på As I Lay Dying ett metalcore (typ crossover) band från staterna, tror jag iaf. Dom är helt ok att bara sitta och slö-lyssna till som jag så fint kallar det:P.


Mjaooo!


peace!

Bästa kalaset ever!

Hej!

Kom precis hem från Virres kalas. Vi hade super trevligt! Så här mätt har jag inte varit på länge alltså; det bjöds på dricka, bullar, kakor, tårta, och chips! Puh! Vi blev en del till slut så vi körde lite sing star som tradition:)

Tackar alla för en UNDERBAR kväll!

Imorgon blir det marknad och annat roligt; Charlie och Jenny (Letzies ägare) kommer och hälsar på, så det blir kul:)

Nu är jag ap-trött....





peace!


Kalas!

Nu bär det snart av till Virre, hon har kalas idag! Jippie;)!


hörs sen  MFs!!!

peace

skitdag...

Ledsen/arg/chockad på samma gång.

Trodde jag drömde, det gjorde jag inte...


Någon ska fan dö för detta...

Ursäkta rubriken, men jag är så jävla pissed-off att jag lätt skulle kunna ge en främling en fet smäll på käften... Jag kan inte riktigt disskutera problemet med stort P än, men när jag kan kommer jag att spy galla över all denna jävla skit.

Varför, varför, varför???!! Ska all skit drabba mig och min omgivning? Jag är fan en snäll person...

Go suck a fuck and die...

NHL 2009

Tja!

Jag har precis spelat lite NHL med Jonte (min bror) och jag är helt galen när jag spelar det! Shit alltså, jag tycker att Jonte kan vara ganska ful i munnen ibland, men jag blir typ 10 gånger värre! Sport har alltid tagit fram det värsta i mig... Men kul är det iaf så jag och Jonte sitter och gormar, gråter, svär och skrattar om vart annat.

Idag fyller Virre 24 år, ett stort grattis till henne:)<3


Virre och Letzie!



Peace!


Funny people

Såg just den filmen, riktigt rolig, men också lite tragisk/sorglig. Seth Rogen var med så det är ju ett måste att se den! Han är min hemliga kärlek :) Vilken underbar person alltså!



peace!

This song is for you Miss X!

Feelings
Nothing more then feelings
Trying to forget my
Feelings of hate





Imagine
Beating on your face
Trying to forget my
Feelings of hate

Feelings
For all my life i'll feel it
I wish I'd never met you
You'll make me sick again
Feelings
Woh-oh-oh feelings
Woh-oh-oh feelings
Of hate on my mind

Feelings
Feelings like I never liked you
Feelings like I want to kill you
Live in my heart
Feelings
Feelings like I wanna deck you
Feelings like I've gotta get you
Out of my life

Feelings
Woh-oh-oh feelings
Woh-oh-oh feelings
Hate's in my eyes
Feelings
Woh-oh-oh feelings
Woh-oh-oh feelings
You're not very nice

GO!

[solo]

Feelings
Woh-oh-oh feelings
Woh-oh-oh feelings
Hate's on my mind

Feelings
Woh-oh-oh feelings
Woh-oh-oh feelings
Get out of my life   (x2)
















Feelings med The Offspring

 
 

Hypure!

Tjena!

Nu sitter jag Kissan här i soffan och är almänt stolt över mig själv:) Har städat hela huset och det känns fan underbart. Dock har jag lite beslutsångest... Det handlar om godisets vara eller icke vara... Jag har försökt hålla mig till en gång i veckan nu ett tag och det har faktiskt kännts bra, men jag har varit så jävla duktig i veckan så jag tycker jag förtjänar lite eller hur?! Men så börjar man tänka på att man "pajjar" allt om man köper en liten påse (när jag köper godis blir den inte så liten dock...) Men vad fan! Någon gång i livet MÅSTE jag ju äta godis, så varför inte göra det varje lördag som på den gamla goda tiden, är man uppväxt med lördagsgodis vet man precis vad jag svamlar om!

Sitter även och lyssnar på Satyricons nyaste album The age of Nero, helt ok, men kanske lite enformigt... De har en viss förmåga att bli det ibland.

Senare under eftermiddagen bär det av till Hugge, om det fortsätter att vara såhär varmt blir det nog närmare kvällen faktiskt, det är INTE kul att svettas inne i ett ridhus eller på den supervarma ridbanan som jag är tvungen att vara på om jag vill arbeta Hugge på töm... Lite sådär "pest eller kolera".

Nä, nu ska jag dra till min älskade godisfabrik innan den stänger (kl 14)!



Peace out!

Mjukporr, bryggor och två glada tjejer;)

Hej!

Kom precis hem från min älsklings blondin Hanna. Vi har spenderat dagen nere på campingen (vid stranden) där vi satt och åt lite och snackade allmänt skit. Allt var fint och fridfullt tills Hanna tog fram kameran, då bröt helvetet lös (så illa var det inte) 2 st 21 (nästan) åringar blev fjortisar igen! Vi gjorde alla poser i boken och några till. Efter att ha kollat på Top Model sen jag föddes...typ har jag lärt mig att man måste kunna arbeta med rekvisita, det gjorde vi! Brygga, hopptornet och snackset, det var vår rekvisita! Bilderna blev dåliga, kvallen sög, vi såg ut som jag vetifan vad, men det var JÄVLIGT mycket hjärta i bilderna! Kul som fan hade vi iaf och det är liksom jag och Hanna i ett nötskal; Tjejerna som alltid kommer att skratta så de pissar på sig när de träffas!

Cyklade gångvägen ner och till min jävligt stora förvåning märkte jag att ALLA lycktstolpar var släckta... Säkert små jävla ligister (jo, man har varit en sådan själv...) som sparkat på dem så att de slocknat. Surt var det iaf och eftersom hela mitt humör kan ändras till det värre av något sådant spenderade jag resterande väg med att svära och gnissla tänder :P

Nu är jag hemma, här har vi ljus, eller ja typ. Ska kolla lite på TV, sen blir det sängen. Shit, det knakar väldigt mycket i huset nu, ska se om det är någon här inne... Den jävlen ska få veta att den lever isf.

Förresten, ska försöka få några av de "sexiga" bilderna av Hanna:)



Peeeeeeace!


avdunstning på hög nivå!

Hej!

Nu har jag läst klart den bok jag började läsa för två dagar sedan, att älska som en porrstjärna, en självbiografi av Jenna Jameson (de flesta vet nog vem hon är). Måste faktiskt säga att detta var en riktigt bra bok, den hade likosm allt; glädje, sorg, tabbar, missbruk, sex och jag vet inte om jag vill kalla det kärlek men gör det ändå. Boken handlar mycket om hennes uppväxt och hur hon hamnar i sexindustrin. Jag tycker att hon är ärlig i sin bok och hon täcker inte saker med socker precis. Så det är ett hett boktips!

Jag måste också nämna det att Virre rider på Funny igen! De har med hjäp utav speciell plast kunnat bygga på ny "hov" på den lilla som hon har:) Även om hon bara skrittar 15 min i ridhuset är jag så otroligt glad för både Virres och Funnys skull och jag hoppas att det snar kan komma igång och rida "på riktigt":P

Hugge mår bra, han var lite jobbig igår och jag blev arg på honom, ångrar det lite i efterhand för han blir ganska stressad när jag säger till honom på skarpen, passet hade kanske gått mycket bättre om jag inte blivit arg?! Hade lite dåligt samvete efteråt så han fick extra mycket godis och pussar, han såg ganska nöjd ut faktiskt! Längtar sååååå mycket tills sadelutprovaren kommer, orkar fan inte tömköra mer!


Måste också säga att Yoggi: äppel, vanilj och kanel är den godaste yoggin som finns! Den smakar precis som äppelpaj och jag skulle kunna äta den hur mycket som helst! Ett paket går åt VÄLDIGT fort:P

Idag är det varmt igen och jag sitter här och svettas sönder i min svarta skinnsoffa... Har öppnat massor av fönster, men detta hus verkar inte kunna bli svallt på sommaren... This house is the devil, som water boys mamma hade sagt.

Nu ska jag duscha lite och sen ska jag nog fixa lite i huset. I eftermiddag är det hugge som gäller, ikväll blir det Hannis för hela slanten:)



peace


Photoshoot med Hugge<3

Tjena!

Idag har min lilla häst fått aggera modell även om han var trött efter dagens pass:P Han är ganska lik mig faktiskt eftersom han typ lyckas blinka på hälften av bilderna... Men några bra fick jag allt;) Jag försökte få några action-bilder i ridhuset men det gick åt helvete...Försök tömköra och ta kort sammtidigt, det är typ omöjligt! Så jag la ner det ganska snabbt, jag får väl be någon annan ta kort när jag rider, har inga sådana kort än... (pinsamt)

Men nog med skitsnacket, här kommer bilderna som ALLA (vill jag tro iaf) har väntat på, Miss Kiss presents Hugin the Vaccum cleaner!


Är man ung och på bete är Mulligt= Gulligt, fatta!


look at me!


I'm black and white mum!


Här är han lite lik sin halvbror
Santiago


mmmmm-mc Nuggets!


Ett försök till att vara konstnärlig...


He man, look at me rockin' now I'm on the Video


sååååååå fiiiiiiiiin!


Min absoluta favorit! Bara älskar denna bilden, man ser hure snäll han är!


Roligare än så blev det inte, har några X-rated bilder på Hugin när hans "lilla" sak är ute, men av etiska skäl så vill jag inte "hänga" ut min lilla bebis på det sättet. Visst bara älskar ni hans blingade pannband, så läckert att jag dör:)

peace!

ännu en dag i helvetet...

mulet igen och jag har ont i magen... Hur ska detta sluta?

Om jag inte glömmer kameran idag tänkte jag ta med den ut till Hugge-mugge och ta lite bilder:) Var så himla länge sedan nu att jag nästan skäms! Jag ska maila/ringa sadelkillen också.


Ser lite lidande ut här, ganska passande eller?!



peace


städmani

Hej!

Sitter här i min fina (not) soffa med lindrig huvudvärk men ändå med ett leende på läpparna. Jag har precis städat hela huset GRUNDLIGT, dvs: Plockat iordning, dammat, damsugat, moppat, städat toan och tvättat. De ni MFs! Surt bara att jag lever i ett bajshus som aldrig ser rent ut ändå... Men det är väl omtanken som räknas eller? Även om jag vet att det bara kommer vara rent max en dag så är det jäkla skönt när det väl är rent alltså:) Ibland undrar jag hur folk kan ha det så rent? Är det så att de är pedantiska eller är det bara jag som är smutsig?! Jag är alltid lika förundrad över hur jag lyckades att få mitt hem till en sanitär olägenhet på en vecka? Är det så att jag stökar ner i sömnen, växer smutset av sig själv eller finns det små snurfar som går runt och skitar ner när ingen ser?! Ibland undrar man ju, fast egentligen tror jag man underskattar sin förmåga att smutsa ner. Om det fanns smutsa-ner-VM skulle jag nog få brons i alla fall!

Dagen började ganska tidigt kl halv 10 (tidigt eftersom jag gick och la mig kl halv 2). Jag drog direkt till stallet eftersom jag och Virre skulle rida ut kl 11. Jag red inte Hugge-mugge, utan Annikas gamla halvblod Feeling på 27 år. Fan vilken fräsch häst! Virre och jag snackade diverse skit och det mesta handlade om den nya Harry Potter filmen. Jag fick hjälpa henne att fylla i de luckor som filmerna lämnar när man inte läst böckerna... Avslöjade också lite smaskiga hemligheter;) Vi va ganska överens om att filmen SÖG... Skådespelarna SÖG speciellt mycket, var i helvete har de hittat den patetiska bunten?! De enda som sköter sig hyfsat är Snape och Fågel Fenix-fanskapet:P

Firade min farfar på eftermiddagen, jag hade förberett mig på mat och därför inte ätit något innan. Men till min stora besvikelse (och förtvivlan) var det bara fika:( Fick en mumsig macka av min älskade farmor och när man käkar farmors hembakta grejer är det omöjligt att vara något annat än lyvklig! Farmor bjöd på super-duper-mums-fillibabba gott fika som vanligt. När jag blir stor ska jag bli lika bra på bakning/matlagning som hon!

Som sagt så sitter jag här hemma, funderar lite på framtiden och inser att jag vill ha någon slags förändring. *viskar* skulle vara kul att hitta någon:). Jag har fan levt ensam nu så länge och jag vill ha någon som älskar mig på riktigt. Fast nu kanske jag begärde för mycket?! Jag nöjer mig med någon som tycker att jag är OK och hjälper till att städa ibland:P
Man får INTE ha höga krav, usch!





peace!

Tröttast...

Usch vad jag är trött...

funderar starkt på att gå och lägga mig:P




peace!

Hottie!

Denna snyggingen bara måste nämnas i min lilla blogg! Såg precis en film, the Hole, med detta eye candy.

Så här har ni honom, Desmond Harrington!





peeeeeace!

RSS 2.0