sorry

för dålig update, jag ska bli bättre.

Men allt har varit så CRAZY!

har ni tur skriver jag lite ikväll;)


Detta har jag underhållit mig med;)

peace!

God jul!

Ha en bra jul nu, det kommer iaf jag att ha;)

PUSSSAR

psykbryt!

hej....

Jag tar mig en fem minuters paus från anatomipluggandet och skriver lite här i min kära blogg istället. Ni undrar säkert:"Det är inte normalt att plugga klockan 20 i tolv?", nej, ni har helt rätt, det är det inte.... Men vill jag ha godkänt i denna väldigt intressanta, men på något sätt övermänsliga (superior homo sapiens) kurs, måste jag plugga väääldigt mycket. Jag har t o m blivit "anatomi/latin-skadad". Jag äter anatomi, jag andas anatomi och jag skiter anatomi med. OUCH!


Idag har jag handlat julklappar med papz, det gick bra, jag köpte den klapp jag skulle;) Köpte även en till mig själv med. Det blev PS3-spelet Mirror's edge. Jag har hört att det ska vara super bra så jag hoppas på det bästa. Vi tog även en korv på IKEA, billig korv smakar alltid bäst, så lyder väl orspråket? Mitt ordspråk iaf. Pappa köpte ett nytt PS3 till sig själv, så nu har vi TVÅ:D gud vad coolt, nu kanske vi kan LANa eller vad det nu heter?

ja ja, nu ska jag återgå till mitt öde.


Tur att det finns musik:D

Peace

Constantine

Tjena!

Nu sitter jag här och nöter lite anatomi...eller inte lite, MYCKET! n. abducens (VI) vem bryr sig liksom...:P Har även kollat på Constantine för en stund sedan. Jag ÄLSKAR den filmen!

Hugge var så duktig idag, visst vi skrittade typ bara i ridhuset, men det han skulle göra gjorde han super bra. Han är verkligen fin nu, känns nästan lite tråkigt att ge honom vintervila;) hahah nä, han ska få chilla lite han med. Dock tänker jag inte ställa av honom helt, de rör sig så lite i hagen, så det blir skritturer ut i det flytande kvävet... Seriöst, idag var det verkligen kallt! Tror jag hade -15 när jag cyklade ut till stallet och då var solen fortfarande uppe. Vill inte ens tänka på hur kallt det var efter att solen gått ner. Det värsta med sådan kyla är att näshåren (undra vad de heter på latin?) fryser så att det känns som man har snor i hela näsan. Ofräscht? Ja, men alla vet vad jag snackar om, right!?

Nu ska jag fortsätta med min älskade anatomi... och anatomiboken! hahahha, det var faktsikt LITE kul!


I'll Kill you!


Peace

Apocalypse: How

Hej!

Sitter och kollar på dokumentärfilmen Apocalypse: How Discovery channel. Det handlar om olika tänkbara sätt för jordens undergång. Jag tycker att det är riktigt skrämmande:P Visst, några sätt (typ supersmarta robotar) känns ju lite mindre troliga än andra, men global warming är ju något som är väldigt konkret. Helt sjukt egentligen att vi människor lyckats förstöra något som tog flera miljoner år att bygga upp av naturen på mindre än 100 år. Snacka om "death wish", för det tycker jag att det är. Det är ju faktiskt Vi som satt oss själva i skiten... Om all fakta de berättar om stämmer så kan jordens medeltemperatur höjts med 6 grader år 2100, då kan vi säga "bye bye" och inget "C U later"... Hade ju faktiskt känts bättre om en astroid eller något sådant hade fått ta dö på oss istället för vi själva...

Och vi kallar oss smarta? Jag skulle kalla oss DUMMA eller idioter som spelar Gud. En smart varelse kan anpassa sig efter omgivningen, inte anpassa omgivningen efter sig.

"We are the virus, the virus of life"



peace

Hugge + Kissan= Ett år!

Åhh kan inte fatta att jag har haft min lilla sötnos i ett år nu!? Kommer ihåg dagen förra året som det vore igår. Kan ju inte säga att det var en avslappnad dag precis... Vi tappade ju släpet på väg ner till skåne (ca 200 m från vårt stall) och det kilades fast under bilen. Handbromsen fastnade i bromsat läge och vi fick knyta fast den med stämband och eltejp för att hålla den på plats... Fatta att jag och Virre var nervösa under HELA den dagen eller:P USCH! Nu pratar vi ALDRIG om det igen:P

När vi kom ner till Hästveda i Skåne stod lilla Hugin i sitt lilla stall och tittade ut på oss. Jag visste med en gång att denna lilla hästen vill jag ha! Eftersom han hade haft kotledsinflammation på båda fram pga ofärdiga tillväxtzoner var han inte igångsatt och knappt riden på (travad på lina för typ 9 månader sedan) så kunde jag ju inte rida honom. Gunilla (hans föredetta ägare) longerade honom lite och han showade järnet;)

Egentligen är det konstigt att jag fick denna lilla guldklimp med tanke på ALLA omständigheter som fanns, men nu är han min och jag älskar honom SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket♥


älskar dej över allt Hugge-mugge♥

Peace!

Eddie Izzard!

Hej!

Lika kallt som vanligt (de senaste 2-3 dagarna iaf:p) och jag ser inte fram emot att cykla till stallet och sedan rida ut... Blir att köra "lökmetoden" som jag så vackert kalla det, "lager på lager" för de som inte har för mycket fritid att tänka ut onödigt lama saker på;) Konstigt... Jag har ju ingen fritid, men ändå är jag nog den lamaste människan jag känner:P Gener I guess;)

Just nu sitter jag och pluggar lite anatomi. jippie... Fattar seriöst inte hur jag ska lyckas lära mig alltihopa?! Det är sjukt mycket... Som en slags bonus from hell har jag ju kemin också. Thanks santa♥.... Men jag vet ju iaf att det finns osteoblaster i benvävnad! Det kommer man ju långt med! Eller?

Som födelsedagspresent av marica fick pappa biljetter till Eddie Izzard i Gbg! Fatta vad avundsjuk jag blev eller?! Han är sjukt rolig och så jäkla sjuk att man inte riktigt förstår var han får allti ifrån. men men, jag bad pappa filma allt med sin mobil. Tror ni han gör det? När jag fråga de sa han: "pssh, yeah right!" Hur ska man tolka det liksom?:P hahah. Blir nog till att kolla på U-tuben istället.



peace!

Dagens yummie!

Charlie Cox ;););)


absoluta nollpunkten?

Hej!

Usch vad trött jag är idag! Jag har verkligen hållit igång HELA dagen. Åkte till stan kl halv 10 för att handla lite julklappar och innan jag gick till bussen slängde jag ett öga på termometern. Vad visar den? Jo, -17 grader Celsius! Visst att det är härligt med några minusgrader, men 17 sådana är väl att ta i lite...

Shoppingen gick bra, hittade vad jag skulle ha och även lite saker till Hugge med... Det blev en ganska dyr historia, men det var faktiskt välbehövt. ALLTIHOPA! hehe.

När jag kom hem åkte jag direkt till mormor och morfar för att fira jul (de åker till sthlm över jul). Vi åt god julmat och ostkaka (mums) och jag fick några jätte fina julklappar: Ett spabesök, parfym, necessär och en badrock:D tackar så hemskt mycket för det underbara julklapparna! Mamma hade bakat knäck också, mammas knäck knäcker! (ok, den "vitsen" sög).

Har städat som en dåre och nu äntligen har jag satt mig ner för att kolla på Stardust en jätte bra (gullig) film:)


peace


Fredag:D

Hej:)

Kom hem från dressyrträningen för ett tag sedan. Det gick faktiskt riktigt bra, men hemläxan jag fick var att typ bara rida på höger tygeln eftersom han inte riktigt vill ta den. Så det blir att träna stenhårt på det:P Annars tycker jag att han skötte sig bra, fin i traven idag och jag fick till några bra galoppsteg också;) Man känner att han börjar få lite kondis nu och orkar mer.

Just nu sitter jag (och Gibson) och kollar på en av mina favorit filmserier: Underworld, närmare bestämt Underworld: Evolution. jag bara älskar dessa filmer (finns 3)! Vampyrer OCH varulvar, kan det bli bättre?! Jag har hört ryckten om en 4:a och hoppas verkligen att det rycktet är sant:) Efter filmen blir det nog lite anatomipluggande innan jag går och lägger mig. Jag ska ju upp och julshoppa imorgon!



Peace!

LOOOV...eller ja, typ

Hej!

Idag hade jag den sista föreläsningen på anatomin innan jul, så detta betyder lov, för de flesta utom jag då såklart. jag failade kemitentan så den måste jag göra om... Detta betyder att jag måste plugga kemi plus anatomi/fysilogi som en galning under lovet... KUL! Dags att bli övermänsklig eller iaf som Chuck Norris eller macgyver:p Någon som vill hjälpa mig? Nähä trodde väl inte det heller era ringmuskler.

Idag skoddes Hugge och det blev verkligen SUPER bra<3 Tack sture! Så skönt att ha en häst med fina hovisar igen. Han fick även snösulor denna gången för att, ja, titta ut... Hugge var f ö duktig idag, red dressyr i ridhuset, förutom tixet i skritten såklart;)

Nu ska jag titta på Generation fett där de är på någon skola där de bantar genom att äta socker och skräpmat?! Låter helt crazy! De säger att destå vitare bröd destå bättre. Även om de går ner i vikt och sånt så kan det väl inte vara bra i det långa loppet? Eller?

In my speakers right now:



peace!

The good stuff pt 2

hej igen!

Tänkte fortsätta min berättelse om resan till den lilla staden NYC (jämförelse med Mullsjö alltså...)

Även om vi bara var i NYC 3 heldagar (två halva) så tyckte jag att vi hann se mycket. Men den uppfattningen har nog ändrats efter att fått frågorna:

- Såg ni frihetsgudinnan?
- Nej...
- Såg ni ground zero?
- Nej...
- Såg ni wall street?
- Nej...
- Var ni i harlem?
- Neej...
- Var ni i det där svenska fiket?
- öhh...nej!
- Var ni i china town?
- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
- vart var ni då?
- ............

OKEJ, vi såg inte ALLT! Men jag tyckte ändå att vi såg mycket. Vi besökte bland annat:

Central park: Som var väldigt fin. jag trodde faktiskt inte riktigt på alla de som sa att man inte kunde höra stadsljuden där. Det kunde man verkligen inte. Det var rent och fint och överallt man kollade såg man unga kärlekspar med golden retrivers (?), kändes som varenda kotte hade åtminstonde en. Vi hade tur med vädret och fick en mycket solig dag även om det var ganska kallt (visste iofs inte vad "kallt" var förän jag kom hem till Sverige...). Det fanns gott om häst och vagn (typ 1000...) och jag hade så gärna velat visa bilder på dessa stackars, magra djur, men tyvärr har väl någon dumjävel min kamera... (Satan vet var du bor, be afraid). Det var verkligen hemskt att se, så ni missade kanske inget ändå.

Museum of Modern Art: Mamma gick dit först, jag och jossan kände oss inte tillräckligt kulturella för att följa med, men efter att ha strosat på det otroligt blåsiga gatorna i NYC ringer mamma och säger att Tim Burton har en utsällning med alla sina verk (skulpturer, målningar, sketcher och rekvisita mm)! Han är min absoluta favorit regissör ALL TIME! Vi bokstavligen sprang dit och väl framme blev jag lite som ett barn i en godisaffär! Allt var så fruktansvärt coolt att jag inte visste om jag skulle gråta, skratta eller skrika som ett sådant där konstigt Darin-fan. Säger bara det, snubben har fantasi. Verkligen en av höjdpunkterna under resan.

Top of the Rock: Herregud, CRAZY! ok, ska lugna mej... För alla som inte vet vad "top of the rock" är så är det Rockefeller center aka den näst högsta byggnaden i NYC (efter Empire). Från marken är den hög, från trappan upp till hissen är den Hög, från hissen upp är den HÖÖG, från taket är den cp-HÖÖÖÖÖÖÖÖÖG! Jo, jag var där uppe och jag ville liksom ner men ändå inte. Man tycker att det är för högt, men ändå vill man inte ner (luftvägen). Man tog i vilket fall som helst en mycket häftig hiss upp där taket på hissen var genomskinlig. Enligt mej var kanske denna hissen lite för flashig och det genomskinliga taket lite fööör mycket eftersom jag på min inspelade video skriker "Detta är inte Ok" typ 10 gånger:P Men det var verkligen värt det, man såg hela NYC!

Biblioteket: Verkligen ett super fint bibliotek! Kändes lite som man färdades 200 år tillbaka i tiden när man gick in där. Jossan började genast babbla om att det hade spelats in massor av scener från SATC där och var carrie stod när Big lämnade henne vid altaret, bla bla bla;) Vi fick i alla fall några bilder på när jossan ser smart ut och håller en bok upp och ned;)

Hotellet vi bodde på var jätte fräscht och fint, fast vårat rum var lite litet tycker jag. Vi (mamma:P) betalade ändå väldigt mycket pengar för hotellet, så man tycker ju att det borde vara lite större iaf;)

Jossans värdfamilj var jätte snälla och barnen var såååååå söta:) De var inte blyga heller, så det var ju trevligt. Shyama och Nick (föräldrarna) var hur "down to earth" som helst och man kunde liksom vara sig själv med dem. Deras gigantiska lägenhet var super fin. Jag brukar inte bry mig så värst mycket om inredning, men jag gillade verkligen deras!

Vi bakade även lussekatter, de blev as dåliga.... Bara så att ni vet;)


peace;)

The good stuff pt 1

tänkte göra ett helt nytt inlägg eftesom det blir så långt annars.

Vi kom till NYC på förmiddagen, typ 11 tror jag och eftersom vi landade på Newark så var vi tvungna att ta tåget in till NYC. Shit vad slitna utkanterna an NYC är... Värsta betongdjungeln... Väl inne i NYC kunde varken jag eller mamma tro våra ögon, GUUUD vad stort det är! Egentligen är väl NYC som vilken stor stad som helst; mycket folk, mycket trafik och många affärer, men det man reagerar på mest är hur stort det är på HÖJDEN! Helt sjukt alltså? Och där bor/jobbar folk!? Jag tyckte det lät högt när jag fick reda på att de planerar att bygga ett sjuvåningshus i Mullsjö... TJENA! Jag blev höjdrädd av att bara titta på dem från marken! Väl på hotellet, som f ö var jätte fint, tog vi ett eller ett par andetag och en dusch, sen var det dags att göra stan, eller DO the city som jag vill kalla det;)

Eftersom hela NYC-resan är acid trip minus knarket då förstås(?) kommer jag inte ihåg dag för dag, men jag ska försöka få med det mesta;)

Shopping: Ett stort måste när man är i en stor stad. Sorgligt mog för mig (inte så sorgligt för min plånbok) blev det inte så mycket handlande. Nu hatar väl folk mig när jag säger detta, men jag tyckte det inte fanns så mycket i NYC;) hahah jo visst fanns det mycket, men inte saker som jag tyckte om. Jag köpte lite kläder på, håll i er, H&M! och lite smink/parfymer på Sephora. Annars blev det mest presenter till andra. Fönstershoppingen var ju lite annorlunda, då köpte jag en hel del kan man säga. Shit vilka affärer det finns alltså! Vi var inne på bl a Tiffany's, M&M world, Abercrombie and Fitch, Diesel och Victoria's (not so) secret. Sen fanns det ju affärer som man inte ens vågade gå in i eftersom man hade känt sig både bevakad och som white trash i, några exempel är: Prada, Bvlgari, Gucci, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Armani och måååånga mer.

Coolaste affären ever var iaf en maskeradaffär vi gick in i! Den var mega stor och jag skulle kunna bo där inne alltså! Det fanns hur många coola dräckter som helst. tror att jossan har några kort på den så kan jag lägga ut de sedan.

Konstigaste/töntigaste affären var nog faktiskt A&F. Det var värsta höga musiken (som på en klubb typ) och sedan stod det modeller överallt och även halvnakna sådana... fattar inte grejen bara? Jag tyckte iaf bara att det var töntigt och kläderna var alltför tråkiga för min smak. Men men ett schysst six-pack är väl inte alltför otrevligt att glo på ett tag:P

Den onödigaste affären, men ändå bland de roligaste affärerna var nog M&M world, shit 4 våningar med BARA M&M produkter från golv till tak. Man kunde ställa sig under någon slags maskin för att få reda på vilken färg man var, jag blev ljusblå....Det var väl sådär.

Det som var väldigt speciellt med NYC (eller USA) var att alla var så trevliga mot en. De hjälpte en med allt och svarade glatt på frågot mm, vet inte om detta är innerligt (tror ej det dock...) men man blir lite gladare om folk verkar bry sig om en istället för att bara vara sura som de är i typ...öh... SVERIGE!

Mer kommer i nästa del;)
Nu ska jag sova!


peace


Back from NYC! The bad stuff

Hej igen!

Nu har jag åter vaknat till liv efter att ha sovit i ca 16 timmar!!! herregud vad trött jag har varit. Vi kom hem till Sverige (Gbg) vid ca 13 tror jag, så jag var väl hemma vi 15. Sedan åkte jag ut till stallet vid 16 för att träffa Hugge. Den jäveln hade sparkat Virre på näsan när hon skulle klippa honom.... Om jag hade varit där hade han fått veta att han lever (fast det fick han nog ändå:P). Super, duper schysst att Virre och Martin har tagit så bra hand om honom iaf<3

Ok, nu åter till resan! Vad ska jag börja med, det dåliga eller det bra? Tror jag börjar med det dåliga så har vi det ur världen.

Hela resan har överlag gått super bra (FÖR bra), men resan hem gick lite mindre bra... Det började i Bryssel. Vi hade väldigt lite tid mellan det att flyget landade där tills att nästa skulle åka. Såklart var det svinlångt mellan gatarna och vi fick springa. Nästan framme kom vi fram till säkerhetskontrollen med världens längsta kö! shit, en halv timme kvar tills flyget går... Kön rör sig med snigelfart och tillslut säger mamma: "Vi måste tränga oss!". Vi frågar flera personer om vi kan få ställa oss före dem i kön eftersom vårt plan går typ NU, men eftersom de är sådana j*vla haters och säger att de minsan också har bråttom (deras plan går mycket senare än vårat...) så släpper de inte förbi oss. TILLSLUT hittar vi några vänliga själar som låter oss tränga oss. TACK! jag skriker till mamma: "Ta av skorna för f*n!" (eftersom de pipit i varenda kontroll), men det hjälper inte... Såklart ska hela mamma pipa och de måste göra världens kontroll på henne. Jag har panik, jag svär, skriker och springer runt. De ropar t o m ut våra namn i högtalarna... kul. Men vi hann, PRECIS!

Väl framme i Sverige visar det sig att vårt bagage är kvar i Bryssel och att vi troligtvis inte kommer att få det förän dagen efter. Mamma ska på kurs i gbg dagen efter och MÅSTE verkligen ha sina saker. Lite sura och framför allt trötta åker vi hem. efter att ha åkt ca 1,5 mil slår det mig: Var är min kamera?! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Vi vänder... Väl framme frågar vi alla vi kan tänkas hitta våran kamera. jag beskrev var jag trodde jag hade glömt mina bilder, men efter att flera personer sökt igenom platserna kunde de konstatera att min kamera var borta och då också ALLA bilder.... Såå typiskt mig alltså. Jag har hållt stenhårt i den där förbannade kameran hela resan och så glömmer jag den i SVERIGE!

Men annars har det varit bra;)


New york, new york

IT'S SOOOOO MUCH FUN!


har inte tid att skriva, så ni får allt vänta:)


Peace

nu är det NYC som gäller.

Nu åker jag och kommer hem på måndag. Faaaaaaan vad jag är nervös! Och inte nog med att allt är stressigt som det är så strular biljetten... De har lyckats att stava mitt efternamn fel (ovanligt...) och de är jätte petiga med att biljett och pass överensstämmer... Om det har sig riktigt illa så får jag inte åka. Det vore väl riktigt typiskt.

Vi hade minnesstund för Triad i gamla stallet idag och det kändes verkligen som det GAMLA stallet, det var kalt och dött, inte alls fylld med liv som man är van. Vi tände ljus och filosoferade över detta gångna skitår och vi bestämde oss för att när vi blåste ut ljusen, då blåser vi också bort alla motgångar! Även om det dåliga har fört med sig mycket bra saker så kan man inte sluta fundera över vad man har gjort för att förtjäna detta?

hoppas vi hörs

Peace out! 


Triad<3

Idag är det ett år sedan min bebis gick bort. Känns som om det var igår. Saknar och älskar dej så.

Denna dagen är din dag.


såklart funkar ju inte bilduppladdningen....

dödsångest punkt nu

hej allihopa!

Började idag en ny kurs: Anatomi och Fysiologi. Och det ska bli jätte kul:) Svårt, men kul. Just nu sitter jag uppe, alldeles för sent egentligen, och väntar på den sista tvätten. Har inte börjat packa än, men jag vet typ vad jag ska ha med mig, så det är väl bara att tröka ner sakerna  I guess:P. Imorgon kommer det att bli sjukt stressigt, jag har verkligen massor av saker att göra!
* Vakna kl 0700
* Ut till Hugge; rida, mocka och lägga upp foder.
* Hem; duscha, käka och städa.
* Till skolan
* Hem; handla och packa lite snabbt (till godisfabriken)¨
* Till stallet igen och snacka med Hovis.
* Tända ett ljus för Triad.
* Hem, packa klart
* Åka till Jkpg
*Förhoppningsvis kunna sova lite

Det hela blir ju inte smidigare eftersom jag har sådan jäkla dödsångest över hela flygresan... Vet att det är super löjligt, men jag kan inte hjälpa att jag är super nervös... Har kollat upp all statistik i världen, men jag känner mig ändå inte lugn. Tänk om.

Imorgon är det ett år sedan Triad dog, jag kan inte fatta att det har gått ett helt ÅR!? Saknar honom väldigt mycket iaf, även om jag har fått distans till det nu. Bara av att skriva får jag lite tårar i ögonen. Tänker iaf mycket på dej bebis.

Nu ska jag sova och tänka på bra saker... yeah right, jag vet ju att jag kommer att tänka på döden ändå.'

Peace

Sharkwater

Sitter och kollar på dokumentärfilmen Sharkwater och jag bara lipar och lipar. Kan inte fatta hur man kan döda dessa fantastiska och vackra djur? Jag tycker att det är helt sjuk att människor kan vara så korkade att det inte är klokt. Fattar de inte att jorden inte fungerar utan sina ekosystem? Människor är inte Gud, vi har tilldelats en lika stor plats som alla andra på denna jorden. Vad ger oss rätten att ta vad som inte är vårat?

Det finns dock folk som slåss för hajarna, de offrar sina liv för att rädda deras framtid.

Jag hyllar dessa människor


När jag blir stor...

Vill jag bli en Håkärring, de verkar ha så softa liv. Glida runt i havet och bara chilla liksom:D

Avatar

Någon mer än jag som längtar efter den filmen?!

Den kommer förhoppningsvis att vara jätte bra:D



peace

Ledigt!

Hej!

Äntligen en helg utan plugg! Det är verkligen guld värt. Kemin var verkligen tuff och nu har jag lämnat in kursutvärderingen och jag var inte NÅDIG! Klargjorde ganska tydligt att jag tyckte att kurslitteraturen SÖG! Det värsta är ju om jag inte får godkänt på tentan, då måste jag ju göra omtenta någon gång i januari= typ samtidigt som tentorna i anatomi är.... Inte roligt. Men jag håller alla tummar för att jag klarat det.

Nu har jag kommit hem från stallet. Red i ridhuset idag igen eftersom det var så jäkla halt ute (so I hear) i skogen och jag ORKAR inte brodda om det inte är snö... Hugge var riktigt fin idag, jag har börjat kräva lite mer nu och börjar kunna rida ihop honom bra nu, sååååå fin är han, känns som om man sitter i en super uppförsbacke när han går riktigt bra:) Söt är han med;)

Tänkte ta och gå och duscha nu, men så kom jag på att lampan i badrummet gick innan... suck. Kan man duscha med en ficklampa i rummet? Jag provar;)


Peace

ichlo pichlo!

Hej! har precis kommit hem från min tentaskrivning och jag måste nog säga att jag inte tror att det gick så bra... Sjukt svårt, men framförallt SJUKT långt (eller dåligt med tid?) fan, jag hann knappt klart med uppgifterna och de jag hade gjort "klart" kunde jag inte ens kolla igenom:P Jag håller alla tummar jag kan på att jag får ett godkänt betyg, men eftersom jag bara kände mig säker på EN fråga känns det ganska långt borta tyvärr. Men men man vet aldrig:)

Nu ska jag fixa lite käk (blir väl gröt typ) sen är det hästar för hela slanten:D

Min lilla hemlighet börjat bli mer och mer verklighet, men jag kan inte riktigt avslöja den än:)


Peace

Det drar ihop sig:)

Hej!

Vilket bra humör jag är på idag, det är nästan lite läskigt:P Julstämning känner jag också av någon konstig anledning....

Snart ska jag och Malin plugga inför tentan imorgon:) Hoppas att det går bra.

Snart är det NYC som gäller, vi åker tiiiidigt på onsdag morgon! Jag är cp-nervös inför flygresan, men jag hoppas på att allt går bra. Ibland känns det så verkligt och ibland kan man inte fatta det alls! Shit...


peace

sonic waves

detta spelas i Kissans hörlurar just nu;)



Kurrta-Kurrta

Vinterland

Sååå fint har det varit idag, sol och frost överallt. Synd bara att man har varit tvungen att sitta inne största delen av dagen. Men jag, Hugge, Virre och Funny skrittade ut runt vasen och det var såååå kallt, men såååå mysigt. Fullmånen lyste upp så fint och det kändes verkligen som vinter (äntligen)!

Visst, säga vad man vill om vintern, personligen kan jag tycka att allt blir LITE jobbigare just under vintern. Men man få komma ihåg de dagarna med strålande sol, pudersnö och 3-5 minusgrader, då är det fan underbart. Året har 4 årstider, så är det bara! Jag accepterar inte att vintern består av en stor jäkla gegga. Nu fattas bara lite snö och sen är det klart;)

Nu ska jag sitta och glo lite på TV och bara glömma bort ALLT för en liten stund.

peace

Plektrum

Om tio minuter börjar Plektrum!

TAGGA!


... de kommer visst i 4;)

Ucsh och åter blä, jag fick just reda på att jag (vår grupp) fick Fx (kompletering) på vår labrapport:P Bajs! Okej jag suger på allt som heter rapporter och uppsatser, men denna trodde jag att vi iaf skulle få godkänt på:/ Jaja, sånt är livet! :) Hoppas hoppas hoppas jag inte får F på tentan bara:0

Grattis Malin och Linda som fick A-B på sin rapport:D Fan vad bra!

Vad skulle jag göra utan Malin?! Så gött att ha någon att bolla idéer och plugga med:) Vet inte hur många timmar vi pluggat de senaste veckorna! Jag måste bli bättre på att tacka folk, så TACK! 


Dåliga saker kommer alltid i 3

Usch, blä och fy för denna dagen... Ibland känns det bara som om man vill lägga sig under en sten och glömmas bort för alltid...

Dagen började stabilt med att jag fick räkningen på årsbeloppet från det försäkringsbolag jag har Hugge försäkrad i... 4200:-att punga ut lagom till jul... Jesus, hur fan ska jag klara det på halvt studielån denna månaden? Sen alla julklappar.... Sorry, men det blir ett begränsat antal i år...

Hej nudlar!

När jag åkte ut till stallet hoppade min lampa till cykeln av sin hållare och gick sönder... Fuck! just då ville jag ta cykel-jäveln, slänga den i diket och skrika högt. Som tur vad gjorde jag inte det, hade varit aningen pinsamt isf... Tur att hugge vilar idag... Hade nog INTE gått så bra med all min frustration.

När jag väl kommer hem upptäcker jag att jag är utelåst... PERFECT! Så jag får vackert vänta utanför dörren i kylan till pappa kom hem...

Vet inte om det är bajsåret 2009 som försöker trycka in lite extra tråkigheter nu innan det är slut eller om jag har gjort något så elakt att jag förtjänar detta? jag röstar på alternativ nr 1.

Nu ska jag iaf förgylla min tillvaro med att plugga Kemi! Oj! jag menade förSTÖRA!

Peace

Precious

Såg filmen Precious igår efter att syster-yster hade tipsat om den. Måste säga att det var bland det hemskaste jag sett! Inte att den var dålig, tvärt om, men handlingen var så fruktansvärt skrämande att man inte visste in eller ut. Skådespelet var hur bra som helst och det kändes väldigt verkligt. När man ser filmen kan man inte förstå att detta händer på riktigt!

Så om ni vill se en skitbra, men hemsk film se Precious




Peace

RSS 2.0