Höstrusk i Juli?!

Usch och bajs på detta super tråkiga väder som verkar ha flyttat in i Sverige... Känns typ som om det är 5 grader ute och det bara blåser och regnar hela dagarna. Visst blir man deprimerad!?

Igår tillbringade jag kvällen med Sanne (och Mathilda en stund). Vi käkade lite på George's och kollade sedan på bio. Det blev Harry Potter och halvblodsprinsen som jag längtat länge efter. Snacka om besvikelse! Jag förstår nu varför jag aldrig riktigt kommer ihåg de andra filmerna, jag gar FÖRTRÄNGT dem! Vet att det är mycket svårt att göra en bok (mästerverk) på ca 700 sidor till en film på ca 2h.... Men herregud gör något åt skådespelarna. Ge mig 100 spänn, ett par kvistar och lite silvertejp så skulle t o m jag göra det bättre. Tur att sällskapet var bra iaf, jag och Sanne hade jätte kul iaf och utanför bion fanns en affisch på den nya filmen G-force som typ spelas av hamstrar eller ngt. Vi garvade som fan iaf:p

Idag har jag varit på träning med Hugge, det gick rätt ok om man tänker på omständigheterna; jag har inte ridit honom på typ en månad och det har varit blött och kallt för stackarn i hagen idag:/ Han var inte med på noterna alls och eftersom det var typ storm ute blev han mycket spänd. Men jag är nöjd med de 2-3 bra steg jag fick;) Hugge är sötast i vilket fall som helst. Kiddet mätte bomvidden på honom och vi konstaterade att min lilla polle är väldigt bred. Sadeln jag hade idag var en Cliff Barnsby som jag lånat av Annika, den ligger ganska bra, men skulle behöva vara 1-2 bomvider vidare... Vet inte om de gör så breda... Ska maila sadelkillen idag och se när han kommer, destå snarare destå bättre!

Nu blir det till att duscha och slappa lite framför tvn, tycker att jag är värd det eftersom jag bara är så bäst!

Peace

Bättre aldrig än sent??

Tjena!

Nu uppdaterar jag iaf.

Vi kan ju börja med den UNDERBARA lördagen jag hade i helgen men älskade Hanna och Malin, mycket skratt och god mat. Vi kollade för övrigt på en av de sämsta filmerna jag NÅGONSIN har sett, den hette: While she was out. Film med mer klyschor får man leta efter. Jag ska beskriva filmens handlingsförlopp med några få ord: Misshandlad mamma, köpcentrum, gäng, mord, run for your life, crazy, bad acting, långsam, psykostörd, döda, röd jävla verktygslåda, k*ulla med mördare, döda, gråta lite, åka hem, döda make, slut.... Herre gud säger jag bara, vem fan går från att vara en liten småbarns-mamma till att mörda folk med skruvmejslar??! I wanna know!!

Vi åt bakad potatis, baguette och... tada! Ben&Jerry's (eller Ben's and Jerry's som jag ljudligt hävdade att det hette) det lät bättre i skallen...

Jag har faktiskt inte hunnit göra alls mycket under den tiden jag INTE har skrivit, eller jo, jag har gjort MYCKET, men inte många olika saker. Jag har jobbat på ett demensboende här i Mullsjö och det har jag trivts jätte bra med:) Personalen har varit jätte trevliga och de gamla är bara så underbara att jag vill stoppa dem i fickan och ta med hem! Ni som inte vet vad ni vill jobba med, eller känner för att jobba extra med någonting, jobba med gamla eller behövande. Det är väldigt lärorikt och man får verkligen en annan syn på livet.

Hugge mår bra, han är lite efter i skallen ibland, men tröghet väger han upp med söthet (ska ta lite bilder på honom snart). Vi tömkör väldigt mycket nu, eftersom sadelproblemet ännu inte är löst....

Nu fick syrran damp, så nu måste jag dra...


peace!

I promise...

...I'm not dead, just in hibernation...


Har verkligen inte haft tid att skriva, har JOBBAT:):):) Men nu har jag lite mer driv igen, så imorgon kommer det nog ett längre inlägg:P


peace!


Ingdams!

Vilket flyt jag haft idag alltså! Först ringer Virre och säger att hon bokat sadelprovning på Ingedams (eller dom kommer till oss) till Hugge:) De är typ de bästa som finns och de verkar veta precis vilket problem jag har och hur jag ska lösa det. Hade nästa gett upp det där med sadlarna nu eftersom Hugge bara blir sämre och sämre ju mer jag rider :/ (sadelns fel) och det verkar vara nattsvart på sadelmarknaden för de sadlar jag letar efter. Men så kom ljuset. Så någon gång i början av augusti kommer dom! Can't wait!

Fick även ett nytt jobb idag tro det eller ej! På Björkgården i Mullsjö där jag ska jobba i några veckor!:)

Flyt ska man ha ibland:)


peace!

Big boys don't clean??

My infinite struggle... Har städat idag och tjatat på min käre bror ca halva tiden... Visst hatar jag att städa och visst är det inte kul att städa toaletten, men någon måste fan göra det! "Jag vill fan inte städa toan, det är ju äckligt!" är vanliga kommentarer från min bror (och min syrra också för den delen...). Det kanske tog lite tid för mig att väcka "städsinnet", men nu har jag hittat det, lite iaf. Det är så jävla gött att ha det rent. Efter lite övertalning, några sura miner, några svordommar och utspillt vatten hjälpte faktiskt brorsan till lite. Han moppade, dammade och damsög sitt rum! (inte i den ordningen:P) Och han sa själv att han tyckte det blev mycket bättre, så kanske har man fått honom på lite andra tankar...(nej, det har jag inte;) )

Nu sitter jag här, ska käka lite lunch innan jag beger mig till stallet för andra gången idag. Blir väl lite fil eller något eftersom vi ska käka middag ikväll.

Såg förresten på Mothman den var faktiskt väldigt bra och jag rekomenderar den! Man fick allt lite goosebumps!



Peace

en dag som en annan dag.

Mycket känslor idag alltså. Jag fick en smärre shock när jag såg att jag hade blivit antagen. På studeras hemsida stod det att beskeden skulle komma typ nästa vecka och jag var verkligen inte alls med på att få se ett besked just idag. Jag har typ loggat in på studera.nu varje dag sedan maj (!) så idag gjorde jag ju inget ovanligt precis. Jag satt på jobbet, mormor hade en kund och när jag såg beskedet stannade hjärtat och det enda jag fick fram var: "mormor, vad står det för konstigt här?" Mormor fick läsa det för mig innan jag fattade det :) Glad glad glad är jag!

En del kanske inte tycker att detta är någon big deal, men för mig som varit arbetslös så pass länge och känner mig som en mindre människa så var detta beskedet räddningen. Jag har mått så dåligt av att inte kunna göra något och bara gett upp liksom. Jag har ett sådant sug efter att plugga också, det gör ju saken dubbelt så kul:)

Sitter och lyssnar på Tool-Triad (en av mina favorit sånger all-time) och kan inte hjälpa att tänka på Triad. Det känns som det var så nyligen men ändå så länge sedan, det är liksom som allt känns som en dröm. Ibland vill jag bara att det bara är en dröm och när jag vaknar upp så står han där hemma i stallet och väntar på mat. Men å andra sidan hade jag ju aldrig fått Hugin om inte Triad valt att lämna denna världen. Kanske finns det en mening i allt detta? Vem vet, men jag svär att när jag kollar i Hugins ögon ser jag lite av Triad.

Så min kära Triad, denna låt är DIN: http://www.youtube.com/watch?v=3TVeRbugcys




peace

JAG KOM IN!

fatta vad underbart?! Jag kom in på högskolan!:) Jag är så lycklig att jag nästan spricker. Biomedicin nästa!


Peace!

sad statue

Lite musik från de åh så trallvänliga System of a Down!
http://www.youtube.com/watch?v=JuYX2nMNG3U&feature=related

____________________________________
Conquest to the lover
And your love to the fire
Permanence unfolding in the absolute
Forgiveness is the ultimate sacrifice
Eloquence belongs to the conqueror

The pictures of time and space are rearranged
In this little piece of typical tragedy
Justified candy
Brandy for the nerves
Eloquence belongs to the conqueror

You and me
We'll all go down in history
With a sad Statue of Liberty
And a generation that didn't agree
You and me
We'll all go down in history
With a sad Statue of Liberty
And a generation that didn't agree

I forgot to
I forgot to let you know that
Justified Candy
Brandy for the nerves
Eloquence belongs to the conqueror

Conquest to the lover
And your love to the fire
Permanence unfolding in the absolute
Forgiveness is the ultimate sacrifice
Eloquence belongs to the conqueror

You and me
We'll all go down in history
With a sad Statue of Liberty
And a generation that didn't agree
You and me
We'll all go down in history
With a sad Statue of Liberty
And a generation that didn't agree
Generation

What is in us that turns a deaf ear to the cries of human suffering?

Suffering, suffering now

You and me
We'll all go down in history
With a sad Statue of Liberty
And a generation that didn't agree
You and me
We'll all go down in history
With a sad Statue of Liberty
And a generation that didn't agree
Generation

Belonging
Belonging to
________________________________

Nu åker jag hem från jobbet :)

Peace


I'm just sitting in my room with a needle in my hand...

hej!

Idag har Hugge blivit vaccinerad, vill bara ge ett STORT tack till Virre som var i stallet när veterinären kom:) vad hade jag gjort utan henne liksom?!

Hugge fick vaccin mot hästinfluensa och stelkramp, så nu klarar han ett å annat;)

peace

Mina stilikoner är..

Usama bin laden och Smurfelina, så f*ck off!

ber om ursäkt för dampet.

Åskar är här...Igen!

Blä på dej, GOÅÅÅ AWEJJJ! Som syrran och jag hade sagt. Orkar inte med skiten mer. Gå och terrorisera någon annan vet ja!

Fy skäms!

morgonstund har pepsodent white i mun.

Hej svejs och tjena.

Nu sitter jag här på jobbet igen, ny vecka och laddad... eller jag laddar iaf. Trött är jag men det går nog över. Hur vet man att man är trött?! Jo, det är man när man 1 timme efter att man borstat tänderna inser att man har tandkrämslöder runt hela munnen typ. Det hände iaf mig, tur att ingen (läs inte många) såg mig. Kan misstolkas både till höger och vänster.

Vet inte hur länge jag ska jobba idag, kanske 4, halv 5. Jag och mormor ska iaf åka upp till A6 efter jobbet och köpa lite grejer. Jag behöver foundation, trorsor och ev  puder. Jag brukar köra Lancôme på både puder och foundation, men nu har jag inte råd så jag får hitta något annat billigare. Hoppas det finns någon ljus, för jag brukar ha lite svårt att hitta någon som passar min hudfärg. Har hört att Lumene ska ha för ljus hy. Vi får väl se vad som händer och fötter!

Nu ska jag jobba vidare:)


peace

Struggle...

Hej!

Vädret verkar köra lite "black and white" tema nu för tiden, sol och svinvarmt ena dagen och regn och blåst den andra... Fast just nu föredrar jag faktiskt nummer två, är sjukt trött på olidligt varma dagar.

Kom precis hem från stallet, Virre var super schysst och körde mig hem eftersomn det bara vräkte ner. Jag hade turen att missa regnet idag eftersom jag höll till inne i ridhuset, Virre och Annika däremot red ut och var helt genomblöta när de kom hem. Jag är inte avundsjuk.

Städade innan idag, dammsög, dammade och svabbade golven. Gick faktiskt ganska lätt och snabbt förutom att jag försökte få min lillebror att hjälpa till lite. Det är lättare sagt än gjort... Om JAG är lat så är min bror 100 gånger värre! Love you 'til death, bro, men ibland undrar jag hur länge du ska slippa göra saker eftersom du är minstingen. 15 bast och kan inte ens diska... Yeah right! Fast han är ju en bra skådis iaf! Efter en lååååång stund av övertalningsförsök började han faktiskt städa SITT rum, något annat var det inte tal om. Man får vara glad för det man får, jag har den bästa brorsan ever och 95% av tiden älskar vi varandra;) Det är bara de där 5% som suger... :P haha.


Nu ska jag duscha!

peace

Kissan the paper reaper

Tjena!

Jag har inte haft tid att uppdatera på ett tag nu, så jag gör det nu!

Klibbighetsfaktorn har slagit nya rekord, igår på jobbet var det 31 grader inne medans det var 30 grader ute... VART TAR MAN VÄGEN LIKSOM!? Jag gjorde iofs inte många knop på eftermiddagen eftersom jag satt och strimlade papper :) Jag vet att jag är hm... speciell, men jag får typ en tillfredställande känsla (inte sexuellt, måste klargöra det:p) av att strimla papper, ungefär som jag får av att klämma finnar.

Efter jobbet träffade jag Sanne som jag inte träffat på länge. Vi skulle gå ut på piren och äta, men eftersom det var knökat med folk gav vi upp den idéen och satte oss på George's i stället och käkade lite. Vi pratade om massa saker och vi fyllde i varandras hålrum för skvaller! Så jävla underbar tjej är hon alltså, vi har samma humor också så skratt was no stranger;) Efter vi ätit gick vi på bio. Vå såg The Hangover och ja jossan, den var verkligen as rolig! Jag tycker, och jag tror du instämmer Sanne, att det var roligast när den skäggiga lilla snubben snackade om att han var så ledsen när han farfar dog...ca 30-40 år innan han föddes!!! Måste såklart se den, att förklara skämt är ju ganska lamt:p

Efteråt var Sanne så jävla schysst och erbjöd mig skjuts hem till Mullis och jag tackade ja;) Då bröt helvetet lös! Det började åska som fan och det måste varit typ 3 åskväder som möttes där vi var typ... Blixtarna var gula, blå, vita och lila och eftersom det var så mörkt ute lyste de upp hela himlen! Visst är det super häftigt och vackert med blixtar, men på vägen hem höll jag fan att skita på mig av rädsla. Det var länge sedan jag var med om ett sådant oväder... Vi klarade oss iaf och även Hugge som jag var super orolig för.

Idag har jag varit på fälttävlan hela dagen. Har varit hinderkontrollant eller man nu kallar det. Det var en super kul, men lång dag och jag är trött som bara den nu. Vädret var väl lite sådär eftersom det gassade och regnade om vartannat. Fälttävlan är ju alltid fälttävlan och vi var med om en del omkullridningar, varav en blev lite skadad och en annan som kunde gått riktigt illa! Gräset var ju lite blött så alla vurpor skedde i svängar innan hinderna. Under tiden jag inte satt och skrev protokoll flörtade (på VÄLDIGT skojj) jag med crossförarna som kom och samlade in protokollen emellanåt. Snubben var säker bara 18 bast, but HEY jag hade kul och jag antar att han också tyckte det var lite roligt eftersom han stylade som fan för mig och Virre:P

Nu sitter jag här hemma, kollar på Dexter och käkar vattenmelon. Fan vad gött!


dagens outfit, kanske borde varit gårdagens?

Peace!

Plus på Karmakontot!

Igår kväll räddade jag en padda från min källare, han hette Bertil och var jätte snabb! Jag fick springa för att hinna ifatt honom! Efter lite övertalning hoppade Bertil ner i en hink och jag frågade honom varför han sprang? Han sa att han försökte springa från livet., hans fru hade fått massa små-Bertilar, Bertil var dock övertygad att de var små-Yngvisar eftersom hans fru var otrogen. Jag berättade för Beril att "life's a bith", vi tog en kall öl och sen släppte jag ut Bertil. Jag grät, Bertil grät inte, men jag kunde se att han försökte hålla tillbaka tårarna. Han är stak Beril, härdad av livets hårda verklighet, livet är ingen disneyfilm, naturen har sina egna lagar...och snart är det vinter!

Seriöst jag räddade faktiskt en padda.

I blame  insanity!


Peace!


4 insekter senare...

Kom precis hem från stallet och jag är så svettig att jag seriöst börjar fundera på om jag typ är man eller något! Cykelvägen hem gick väl sådär... Svalde 4 INSEKTER!!! Urk säger jag bara. Sommarens baksida börjar visa sig själv mer och mer, den är inte så glamorös som man kan tro. Passa er.

Jobbet gick bra, jag kom hem vid 18- tiden och efter att ha försökt övertala min syrra om skjuts till stallet gick det ju som det gick... Det är fan hennes fel att jag svalde insekterna!;) Hugin var glad, skitig och konstig. Longerade i ridhuset och både han och jag såg ut som om vi hade tagit ett dopp i gravsjö. Hugin kollade lite konstigt på mig efteråt, precis som om han ville säga:" asså matte, ibland kan man ju fundera på hur du är funtad... Kanske borde söka hjälp?" Det är sjukt vad blickar kan berätta mycket:P Efteråt spolade jag av honom och han tyckte det var läskigt, det sket jag i, den lilla lymeln ska allt lära sig.

Nu är jag hemma, sitter i soffan, tittar mot badrummet och försöker få bena att lyda mig så att vi inte bara kollar ditåt, utan också GÅ dit. Lite som Uma i Kill Bill får jag köra.



Ojdå, vad smal jag blev! Måste ha svettats ut sisådär 10 kg...


Peace!

Girlos at work!

tjena alla glada (eller sura för den delen)!

Sitter här på jobbet och har det gött fast dock lite levande-död efter att ha stirrat på vita papper sedan kl halv 8...Hey, white paper is the new heroin;)

Jag har precis haft lunch och jag är så mätt att jag dör och jag känner mig allmänt äcklad över mig själv... Men det går snart över! Tror jag slutar vid ca halv 5 idag sen bär det av till shitlake och Hugge-mugge!

Visste ni förresten att man inte får säga "eskimå" till eskimåerna:P? Det är visst ett skälsord eftersom de egentligen heter inuiter! Tycker det är väldigt konstigt att det verkar vara så tabu... Det är ju inte precis så att man går runt och säger typ: "jävla eskimå" till varandra...


Peace

RSS 2.0