dööööd

jag är döööd! Trött iaf, berättar mer sedan;)

Hugge hov!

Tjena!

Jag bara MÅSTE ta en paus från pluggandet innan jag blir heeeelt galen! Har suttit med statistiken mer eller mindre hela dagen. I've got to find my inner Einstein;)

Har annars varit en UNDERBAR dag idag:D Hovis (Sture) var ute idag för att kolla vad han kunde göra med Hugins hovar. Jag var inställd på att han typ skulle ha: Fång, röta, breddad lamellrand och dubbelsula på en gång! Detta visade sig vara VÄLDIGT fel, det var typ TVÄRTOM?! Under denna massa av overkad SKIT (min ex hovis har INTE gjort ett bra jobb...) fanns hur fina hovar som helst! Jag vet inte hur mycket vi verkade bort, säkert 2-2,5 cm i tårna!!! Men kvar blev superfina hovar med jätte fina vinklar. Man liksom såg hur hela kotan rätade upp sig, ni skulle bara sätt när han hade verkat och skot en hov medans den andra var orörd... Visste liksom inte om man skulle skratta eller gråta. Det var liksom inte ok. Nu får ni inte tro att jag är en sådan som skiter i att sko om/verka sin häst under normala intervall (6-8 veckor), jag har alltid gjort det med 6-7 veckors intervall, men eftersom min ex hovis verkat för lite varje gång har det resulterat i att tån blivit alldeles för lång. Han var såååå fin när vi var klar att man typ ville gråta. Innan visste jag typ inget om hovar (bara det grundläggande) nu vet jag typ ALLT och detta kommer aldrig att hända igen!


Före: dålig bild, men en lååång hov!


Efter: Ännu sämre bild, men en superfin hov<3

Nu ska jag nog börja plugga igen, suck.... But I love it:)


Peace


Brain dead

Tjena!

Jag tror seriöst att jag håller på att bli galen:P Har suttit med statistiken (har tenta på fredag) och jag får fan inget knas på det alltså! Okej, visst har jag lärt mig lite, men en del vill liksom inte fastna. Standardavvikelse my ass! Snart är jag så trött på skiten att jag förklarar WWIII mot formeln! två stora tentor på en vecka borde vara olagligt!

Har alltså inte gjort så mycket mer än att ha pluggat idag....

Imorgon blir det *trumvirrvell* MERA plugg:D:D:D :(. Hovis kommer också och tittar på/fixar Hugges hovar, ska bli intressant vad han har att säga. Kan liksom inte sova pga att min lilla älskling KANSKE lider...

Mamma har nu bokat resan till NYC! ska bli så super kul, men jag har typ dödsångest inför flygresan... Som alltid med andra ord. Vi tar mer detaljer senare;)

Nu ska jag kolla klart på MadTV och sedan gå och lägga mig.


peace

Tenta 2 avklarad

Så, nu har jag gjort tentan i laboratorie metodik och det gick väl bra (vill inte hoppas på för mycket) Kan nog säga att jag fick godkänt iaf... bara för att jag sa det får jag väl F nu.

Nu är det bara ladda om för nästa tenta på FREDAG! Insane... Helt jävla färdig alltså;)


peace!

Plugga, hugga!

Hej!

Sitter nu hemma och tentapluggar inför morgondagens tenta i laboratorie metodik. Tycker att det är intressant att läsa om alla grejer eftersom det är såååå grundläggande och något vi MÅSTE kunna för all framtid, det är liksom inte att det är svårt som gör att det är tufft, utan att det är så MYCKET! Just nu sitter jag och läser om gramfärgning och hematoxylin & eosin färgning. Det är de delarna som innehåller mest detaljer och saker man måste lära sig. Jag hoppas verkligen att det går bra imorgon (fingers crossed).

Idag fyller älskade Diddi (Denise) år! Nu är också du 21 år och tant;) Ska bli kul att träffa dej snart.

Drömde en sådan jäkla mardröm idag, Hugge hade fått akut fång och enligt veterinären hade han haft det sedan februari (!) och lidit hela tiden. Dom började precis diskutera om det gick att rädda honom då jag vaknade... Fan mår fortfarande illa efter den drömmen och har typ ångest.

Saknar också min syster ganska mycket nu, det börjar liksom märkas att hon inte bor här längre, för er som inte vet så är hon au pair i NY. Vi snackar ju via skype och så, men det blir liksom inte riktigt på samma sätt som när man träffas på riktigt... Har ingen att bråka med liksom:P hahah

Nu ska jag fortsätta att plugga så jag kanske hinner göra något annat idag;)


peace!

hej igen

Tittade på Zombieland en gång till nu;) hahah some funny shit.


Love:


Tool

Tjena!

Sitter och har en såndär härlig avsaknad på liv som verkar vara ganska vanligt i mitt liv just nu:P På ren svenska; jag pluggar;). Ja, jag SKA lägga ner.

Har ridit lilla Hugge-mugge idag, det gick faktiskt väldigt bra om man bortser från att stallägaren bestämt sig för att göra en stor ELD typ 10 meter ifrån padocken(!) Hugge tyckte att det var super läskigt i början (väldigt förståeligt), men sedan slappnade han av och brydde sig inte ett skit. Cool min lilla bebis. Vi tränade mycket övergångar, det enda han har lite problem med. Han tolkar liksom allt vädligt extremt; Förhållningar betyder avsaktning/halt och att ens tänka trav betyder full fart i hans ögon;) Hahah inte så lätt för min lilla arbetsmyra. Ska bli kul att se vad man kan göra av all hans power! (mums). Fortfarande super-duper orolig för hugges ben/hovar, jag får för mig värre och värre saker hela tiden! Det senaste är F-Å-N-G, vågar fan inte ens säga det som ord... Om han visar minsta lilla tendens till att det skulle vara det blr det Skara nästa.

Tänkte nog kolla på lite film nu hade jag tänkt, fan vad gött!

Ville bara tipsa om ett band vid namn Tool, väldigt värt att lyssna på! Sjuk speciella är dom och deras sound är typ en blandning av en acid-trip och poesi<3 Alla som följt min blogg under en längre tid vet att deras låt Triad har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.



peace!

Top gear

Där har vi kvalitet och underhållning!


Och jag gillar inte ens bilar!!



peace!

Innebandy och A(H1N1)

Okej, nu överdrev jag, men jag har faktiskt mått ganska dåligt idag faktiskt. Ingen aning om det beror på att jag känner mig lite stressad eller att jag har slarvat med maten...Igen. Mår iaf lite bättre nu än vad jag gjorde under dagen, så det är ju positivt iaf.

Idag har jag varit ledig, eller ja, ledig PÅ PAPRET;) åkte i en sväng till skolan för att plugga Laboratorie metodik med Malin och Linda. Ganska skönt att diskutera saker emallanåt istället för att nöta och åter nöta fakta. Vi fick en hel del gjort och det känns ganska bra nu inför tentan på tisdag faktiskt (får väl F nu då...). Fick även tillbaka min labrapport idag, den som jag skrivit på 2 timmar när alla andra spenderat typ 15:P Jag fick Fx (KONSTIGT;p), det betyder att jag måste kompletera vissa delar (lika bra att skriva om skiten...), läste igenom den nu idag, vilket f ö var första gången jag gjorde det, och det var verkligen katastrof! HAHAHA. Jag kan trösta mig med att det var ganska många i klassen som fick kompletera:P I'm not alone!

Nu på kvällen har jag och Hannis käkat tacos och sedan kollat på innebandy i habo. Hannas sambo, Andreas spelar där. Det var typ en evighet sedan jag kollade på innebandy och det var riktigt kul faktiskt:D Jag blir ju alltid lite galen när jag kollar på sport. Kvällens höjdpunkt (lågpunkt?) var dock när Hann-jävel(haha) kastade kiss-papper på mig på toaletten, NOT OKEY! Ok, hon hävdar att det inte var något kiss-papper, utan bara vanligt papper, men med henne vet man aldrig;) Hon kanske tyckte att miss Kiss borde få lite kiss-papper, det är ju liksom döpt efter mig....typ;)

Har suttit och läst i Practical skills in Biomolecular sciences en liten sväng och parallellt med det kollat på Fight Club (love<3). Nu känner jag mig ganska redo för att gå och lägga mig. Trött som faeeeen!



Tack min älskade syster för dom ehm, väl valda orden:D du är den bästaste syrra man kan ha och innerst inne vet jag att vi är de snyggaste systarna like, EVER! Love you<3

Peace

a black void

borde vara glad, det har varit en bra dag, men det är jag inte.

Känner mig ful och fet och inte värd ett skit.

Vad ska man göra när man inte ens kan älska sig själv?


I'm in some deep shit...

update-schmupdate

Hej hej!

Kom på att jag glömt skriva massor av viktiga pryttlar de senaste dagarna, så vi börjar väl från början typ.

I måndags hade jag min första träning med Hugge (ridandes) på vääääääääldigt länge! Det var så himla kul och min sötnos skötte sig så bra. Eftersom jag fick min sadel i fredagskväll provade jag att rida i den lite i lördags. Dock blev det bara lite skritt och trav (typ 15 min) eftersom jag bara ville prova och sen var Hugge lite svullen i benen (dock ej halt, öm, varm eller hade temp). Lite fundersam var han först och tyckte att det var lite osäkert, men det släppte snart. I måndags på träningen red jag, i mörkret alldeles själv, till träningen och han var super duktig, redan där kändes det super. Att träningen gick bra är bara en bonus;)

Sen som allt annat i mitt liv fungerar just nu så får jag inte vara glad länge. Hugges hovar fortsätter att oroa/förbrylla oss. Martin la om och verkade bakfötterna igår och fick det riktigt bra, men sulan är fortfarande ett mysterium. Den är liksom sviktande och mjölig och jag får fan inget grepp om vad det kan vara. Det man kan fastställa är att denna sulan INTE är hans "riktiga", vi tror att det är en sk dubbelsula. Kvarstår gör ju alla frågetecken om VARFÖR han har fått denna dubbelsula? Han har ju fått lite dålig cirkulation i benen nu på senaste, så om det inte blir bättre efter att hovis varit här så har jag inget annat val än att köra till klinik och låta dem undersöka honom.

LÅT DET FÖRHELVETE INTE VARA FÅNG ELLER NÅGOT ANNAT SKIT!

Idag har jag suttit och pluggat sedan kl halv 12 (då jag vaknade!) läser, läser och läser, men blir inte klokare av det känns det som. Kanske ska lägga ner pluggandet nu och göra ngt annat en stund?



peace!

zombieland

Har precis kollat på filmen Zombieland. Den var faktiskt super kul (dock inte lika kul som Shaun of the dead men men). Så se den om ni har tid eller villja.

Jag bara älskar Jessie Eisenberg han är bara såååå söt att man vill äta upp honom!



peace!

Shaun of the dead...

... That's what I'm talkning about!

Den är miiiiiin<3

Nu är den min, min specialbeställda Passier Corona! Jag är fattig, mycket fattig, hela 23000:- fattigare, men jag är super glad ändå:) ÄNTLIGEN kan jag börja rida på min  älskade Hugge-mugge igen! Kärlek, kärlek, kärlek, lyckan är total!

Ska fixa en bild på den vackra skapelsen:)


Flugor

Sitter och tänker på hur många flugor jag har svalt när jag cyklar i sommar/höst. Känns typ som en per dag... Alltså typ 120 flugor!

Det känns verkligen inte okej. Stäng munnen för fan.


Ingen röta...

... Men däremot dubbelsula pga dålig verkning... Min hovis (från och med nu ex-hovis) har verkat Hugges fötter alldeles för dåligt och detta har resulterat i att han har fått dubbel sula. Svårt att förklara vad det är, men man kan säga att hästen får en "extra" sula som är porös och skör som gör att den riktiga sulan inte kan växa/stimuleras. Detta medför att hornet växer mycket snabbare än sulan och gör att det blir ett mellanrum mellan sula och horn. Krångligt? Ja, det tycker jag med:P jag är bara så glad att det inte är bärrandsröta att jag bara accepterar allt annat. Sture (hovisen som kollade på´t idag) har lovat att hjälpa mig i början och verka och sko. Måste leta ny hovis... Inte många som tar nya nu, men jag kanske kan övertala Martin att bli min hovis, han är super duktig!

Vi fick tillbaka vår första tenta idag och jag var super-duper nervös precis innan. Jag visste verkligen inte alls hur det hade gått, det kändes som det både kunde gått bra och dåligt. Bara att hoppas liksom:P Fick tillbaka den och vad står det på labben? Jo ett "B"! Blev väldigt överraskad och glad eftersom att jag verkligen inte hade förväntat mig att få så högt. Super lättad att jag inte behöver göra om skiten iaf:P Grattis till alla andra som klarade tentan, vi äger!

Sitter här och försöker få ordning på en power point-presentation, det går sådär... Får nog ringa en vän eller något, eller kanske fråga publiken? 50-50 känns inte så aktuellt... Nä, nu ringer jag Malin och snackar lite gramfärgning!

peace

JAG DÖR:D

detta klippet hittade jag på en tjejs blogg och ni bara måste kolla på det, jag trodde att jag skulle dö av skratt!

http://www.youtube.com/watch?v=bqo9IVqAnWk&feature=player_embedded

Rammstein!

Jag tror jag älskar dem alla! Dom kommer ju till Sverige nu men jag har varken biljett ELLER någon att gå med:(

SERIÖST, någon som vill följa med?! Är grymt sugen!




(mina sexiga "pojkar")

Snöar det i helvetet?!

Idag har det snöat. I öxnehaga. Jag blev sur.

Men seriöst;) Det har verkligen snöat idag alltså, inte lite heller! Så jävla trött blir jag... det är inte ens mitten av oktober liksom. Idag har jag varit på VFU i öxnehaga, jag har aldrig varit i öxnehaga, det sög... Men själva VFU:n gick jätte bra och även om jag trodde att det skulle suga på en vårdcentral verkar det faktiskt vara rätt ok:)

Efter det var det dags för den praktiska eximinationen i pipettering, det gick as bra;) Eller bra iaf. I rule.

Väl hemma var det dags att åka ut till min snutte-perka med svullet bakben och bärrandsröta (livet leker...). Pussa bort det onda på honom, sedan gick jag en sväng med Virre och Funny. Min häst är så rolig/konstig; även om han är super svullen är han inte halt, ALLS! Hovslagaren kommer på torsdag och ska kolla på skiten, det ska bli gött.

Imorgon kommer förhoppningsvis min nya sadel:D Kul bara att man har en hel häst;) Kallas även "nya-sadel-förbannelsen", det hände Virre och det händer mig. Ibland vill man bara slå någon. Hårt. Mellan benen.

Nu ska jag plugga, äta och köra lite pilates:)

peace!

Jag blev inte skjuten!

trodde seriöst att jag skulle bli skjuten nu imorse då jag cyklade till stallet:P Älgjakten har ju dragit igång och det finns inget så farligt som ivriga jägare... Terrorister, släng er i väggen, det är älgjägare vi verkligen ska frukta!


Fan vad små saker kan förgylla vardagen!

Hej!

Jag lever! Venprovtagningen gick jätte bra idag:) Anna, som tog på mig var super duktig och det kändes knappt. Jag var super nervös när jag skulle ta, men det gick bra, jag dödade ingen (vilket är ett mirakel...). Jag glömde typ bort allt jag lärt mig inför själva provtagningen, men som tur var det två lärare med som kunde påminna om allt:) En härlig skoldag på 20 min är inte fel;)

På bussen hem idag hände en rolig och oväntad sak, när jag går ut ur bussen går även en annan tjej av bussen, tror hon gick på gymnasiet typ. Jag har mina hörlurar på mig och hör typ ingenting. Plötsligt ger hon mig ett papper, jag kollar förvånat upp och hon ler. Jag säger tack och kollar på bilden, hon har ritat av mig! När jag tittar upp igen har hon redan gått. Det gjorde mig så himla glad. En sådan gest kan verkligen förgylla ens vardag:) Vill bara ge ett stort tack till tjejen för den fina bilden!

Ingdams ringde även idag och sa att min sadel hade kommit, hon skulle skicka den idag och hoppades på att den kommer på onsdag. Fan vad glad jag blev!

Visst är det kul att få vara lite glad ibland och ha lite flyt:)


peace out!


Venprovtagning!

Idag gäller det, kl 13 kommer mitt öde att fastställas; kommer jag överleva dagen eller inte? Jag snackar såklart om den fruktade venprovtagningen:P FAAAAN vad nervös jag är alltså! Mest över att sticka denna gången:P Men man måste tro på sig själv! Jag kommer att klara detta, jag är stark!

Du kan flyga, du kan flyga!



Oh lordy...

Sitter här i skolan och barar väntar och väntar... Pappa och jag ska åka och köpa en dator idag och han är i U-hamn och måste ta sig hit från dit:P Jag började klockan nio imorse och slutade kvart över 10:P Efter det satt jag och Malin och tränade inför den praktiska pipetteringstentan i ca 1,5 h. Efter det gick vi hem till Malin som bor alldeles vid HHJ och hon bjöd på en smarrig lunch:) Tack så mycket! Efter det gick vi till stan där jag köpte en mascara.  Nu sitter jag här i min ensamhet på skolan och väntar på pappa. DEt suger när man inte har något att göra alltså.

Imorse hade vi artikelsemenarium, det var då vi redovisade vår kvantitativa artikel. Det gick faktiskt över förväntan:) Skönt att ha den *censur* över;)

Jag och Malin snackade om något väldigt komiskt/tragiskt idag, det var nämligen högskolelivet. Det var ju en av de grejer man såg fram emot när man började högskolan; kåren, filmklubbar och temakvällar. NÄR I HELVETE SKA MAN HINNA VARA MED PÅ DOM?! Jag ljuger inte när jag säger att jag verkligen inte har tid! Jag kan ha tyckt att jag har haft ont om tid till polare, fester mm innan, men nu är det verkligen otroligt! Visst, insparkningsveckan var aprolig, men det var verkligen en vecka men SCHEMALAGT festande;) Är det det som krävs?! När man kommer hem från både plugg och häst är man så trött att man typ däckar framför tvn som man slog på två minuter tiderna. Helgerna ska vi ju inte ens börja prata om... Många anser ju att helgerna är "tid-till-att-ladda-batterierna-sova-käka-festa-mysa-tid" men i min värld är helgerna till för att plugga på, eller det blir så iaf. Den jävel som kallar mig tråkig ska få så mycket fet-däng alltså!

Tenta på måndag, förbättringskunskapsredovisning, BLV-uppgift, tenta i statistik, tenta i Laboratorie metodik är bara några av sakerna som står på schemat de närmsta veckorna. Be strong, die young.

Såg en über-snygg kille på stan idag, det var kul:D HAHAH verkligen en "appropå".


Peace out!


stick-oskulden borta då;)

då hade man gjort det då:) Stuckit en annan människa med nål alltså. Vi hade kapillärprovtagning idag och jag var seriöst så jävla nervös att jag ville spy. Men heter man Kissan och är livrädd låter det ungefär såhär: " DU sticker MIG först! Jag är livrädd men så måste det vara!", "Ja, jag är beredd! Stick fort som fan, hårt med så att vi slipper ta om det!". Stackars Anna, som tog provet på mig, visste väl varken ut eller in när jag satt där och skakade och skrattade om vartannat:P Men vet ni vad, det gick BRA! Jag blev stucken, inte en utan TVÅ gånger:) Jag stack själv två gånger och som jag visste att jag skulle säga; "det var inte så farligt faktiskt". Sticket gjorde ju verkligen inte ont, det bara sved till lite och eftersom jag har taskiga minnen om kapillärprovtagning från barndomen kan jag lugnt säga att det verkligen var värre DÅ! Nu är nästa venprovtagning, 120-snäpp värre men det ska fan gå det med! Känns ju som det går lite fortare iaf eftersom man samlade upp droppe efter droppe på kapillärprovtagningen= LÅÅÅÅÅNGSAMT!

Fuck, svalde precis en insekt! GROSS!

Hugge, mugge och sugge mådde bra idag;) Han fick lite avmaskningsmedel idag och det tyckte han var lite äckligt (inte så konstigt...). Tog en "skön" promenad i skogen med honom och denna "sköna" promenad slutade med halva beståndet älgloppor i mitt hår... Den andra halvan fanns i Hugges päls... KUL! KUK! Älgloppor is the devil!

Just nu sitter jag och försöker sammanfatta en introduktion på en kvantitativ vetenskaplig artikel, det går sådär... Om jag hör ordet Staphylococcus aureus igen så ska jag ta min armé av älgloppor och förklara krig, ordet TNF-alfa är dock lite bättre, där utdelas bara en gammal hederlig kick in the balls.

Fast trotts all denna missär är jag lite lycklig, min söta bror har installerat mina högtalare till datorn så jag kan ÄNTLIGEN lyssna på min älskade musik igen! Oh, Arch Enemy where have you been? It's good to see you again, KoRn! Don't ever leave me again Lamb of God! I thought I've lost you At the gates! Lite scary, men I don't give two fucks(?)

peace and elkflea to you all!

 


Venprovtagning:S

Snart är det dags.. Det jag fasat över sedan jag började skolan, VENPROVTAGNINGEN! Visserligen sticker vi bara i en plastarm idag, men ändå! Känner på mig att jag antingen kommer att spy eller skita ner mig... Jag hoppas verkligen att jag tycker att det är ok och att jag efter att vi är klara säger: "det där var väl inte så farligt!" Brukar ju faktiskt varar så med det mesta. På måndag i nästa vecka då är det The real thing, då ska jag, Kissan, sticka i en riktig människa! Och framför allt, JAG ska bli stucken av en STUDENT! The horror! Men jag ska fan göra det, det får gå som det går, men jag tänker inte banga!

Ganska lugn vecka denna veckan, lite små saker i skolan (eller små och små, de var det från början...). Hugge mår fint och jag hoppas verkligen att den där förbaskade sadeln kommer denna veckan. ORKAR inte tömköra mer, jag är så trött att springa efter som ett jävla fån och trampa snett hela tiden!

Nu måste jag dra, lektionen börjar snart. Om vi aldrig ses/hörs mer vet ni vad som hände; Kissan dog nåldöden, den mest fasansfulla död över de sju haven.

Peace out/ Needle in

RSS 2.0