acid trip!

Sitter och pluggar och lyssnar på System of a down och jag kan intye mer än undra hur drogade de var när de skrev deras låtar?!

Bra som fan är de iaf;)


My pet goat

Tjena!

Vilken väldigt vanlig dag det har varit idag... Mulet (såklart) och regn. Visst är det för jävla skönt?! Eller inte kanske...

Har pluggat en hel del idag, har ju Kemi-tenta om en vecka och jag fattar typ nada! Fast jag kan faktiskt säga att efter dagens pluggande har jag lärt mig LITE mer iaf. Nu kanske jag kan få EN poäng på tentan iaf:)

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag... Så kul har jag det. Jo, jag var ju i stallet! Det ni! Det händer ju inte varje dag?! Jo det gör det ju...

Såg på en Fråga Olle dokumetär igår, den handlade om ungdomar som åker ner till skithålor som sunny beach och super,knullar och festar så det fan inte är klokt! Jag skiter i om jag låter som världens moraltant, men kan någon förklara det roliga med att vara full 24 timmar om dygnet i 2 månader och ha sex med 3 olika personer per kväll är???!! Okej, jag är verkligen inget partydjur (lååååångt ifrån) men seriöst, hur IQ-befriat låter det inte när en tjej skrattar lite och säger:- Klamydia? Det RÄKNAR jag med att få! öhh....okej  (Hoppas du får herpes ungjävel...) Seriöst, visst semester är semester, men man behöver väl inte falla 2 miljoner år bak i evolutionen?

Tänk för fan!

Nu sitter jag och kollar på Storytellers: Foo Fighters MTV fyfan vad jag älskar dem! Dave Grohl är en jävla gud och ett musikaliskt geni som förtjänar all cred i världen. Musik för massan, kan inte tänka mig att det finns någon  som inte tycker om dem?! Isf är dom döva!


Live hos letterman, kass kvalle, men bara så bäst!


Peace!

nöff-nöff sprutan är dum

Fick reaktion på skiten iaf... Hade lite feber och nu har jag ont i armen...


Men hey, jag lever ju?

Äntligen

Hej!

Har haft problem med mitt internet i ca 4 dagar nu... Men nu HOPPAS jag att det ska fungera noggorlunda iaf;)

Tog nöff-nöff sprutan igår och jag fick typ ångest när jag hade tagit den, det är ju så absolut. Men jag sitter faktiskt här idag, LEVANDE (ingen zombie än) och jag mår faktiskt bra. Har inga influensakänningar det enda jag känner av är att det spänner lite i armen. Det känns ungefär som jag har lite träningsvärk. Vet inte om det kan smälla till senare och bli värre, men jag hoppas verkligen inte det, för jag hinner absolut INTE bli sjuk.

Idag har jag spektrofotometrilab som börjar vid 13, så jag tog mig en välbehövd sovmorgon idag;) Det enda som suger lite när man börjar vid 13 är att man slutar vid 17... Så då får man stressa hem till pållen för att hinna göra något innan det är midnatt:P

Nä, nu ska jag käka lite;)

peace

spyr i ditt face!

Lärde mig att sälja,
Lär mig att rata,
Lärde mig att låna,
Lärde mig att ta,
Lärde mig att älska,
Lärde mig att hata,
Lärde mig att gråta
och att ta betalt.

som en dominatrix,

rör jag mig till matrix

Vill du bada badkar?

vill du laga mat?

Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen!


New moon

Hej!

Sitter och kollar på den sista dressyrklassen från Stuttgart med Tinne, synd med misstagen bara:(

Har kollat på  Twilight: New moon idag! Den var ju super spännande! Kanske inte det bästa skådespeleriet, men allt med vampyrer och varulvar är ju skitkul! Ska inte avslöja för mycket eftersom jag vet att många som läser min blogg inte har sett den och vill göra det;) Tycker att den var mycket bättre än ettan. Det var mer intriger och det var liksom spännande, ettan var liksom lite: Oj, min mamma och pappa är i fara, vad ska jag göra...? Lite lam med andra ord.

Det är ju inte fel att filmen är fullproppad med heta killar:) Visst är Robert jävligt snygg, men vafan lilla (biffiga) pojken som spelar Jacob är ju het som fan! Hur gammal är han? 16? 17? Känner mig lite pervers typ:P Eller bara gammal! Fy fan vad gammal jag börjar bli. Ett lyft i new moon är ju iaf alla varulvar, de är mycket coolare än vampisarna som bara springer runt med sina färgade kontaktlinser, BLAH!

Om jag var var med i Twilight skulle jag vara en varulv, LÄTT! Även om vampyrer är sexiga som bara den så slår de aldrig varulvarna! Jag skulle ha svart päls och isblå ögon och heta woolfi.


nu ska jag återgå till mitt otroligt vanligt, dödliga liv och även om jag skulle vara en varulv kommer jag inte ifrån att jag snart har kemitenta...




Seriöst?!


Peace!


Nu fan är det dressyr!

Sitter och kollar på German Masters , Stuttgart och nu är det küren!

GO GO GO Edward Gal och Moorlands Tortilas!


Kolla in musklerna på denna♥

Peace!

snart!

Så kommer Diddi-dutt♥ och Hannuman♥!


Happy times!


JIPPIE!

do what they say!

Walk away when you're angry
Brace yourself, there's nothing to gain
Old enough to know the outcome
More blood, it's always the same

Aren't we cool and aren't we calm
For facing death we run head-on
Aren't we cool and aren't we calm
For god we've suffered for so long

Do what they say
Or they take it away
I'd rather be dead then carry on

(wait) Bite your lip, don't be cursing
(we must) We musn't take God's name in vain
(in vain) Blunt your knife, pull the curtain
(impulse) Impulses you must refrain

Aren't we cool and aren't we calm
For facing death we run head-on
Aren't we cool and aren't we calm
For god we've suffered for so long

Do what they say
Or they take it away
I'd rather be dead then carry on

Somebody carry on with this burden
I can't remember anything
I can't be certain

Aren't we cool and aren't we calm
For facing death we run head-on

Do what they say
Or they take it away
I'd rather be dead then carry on


I'm unstopable!

Hej och hå i det blå!

Hemma igen efter en ridtur ut i regnet/stormen... Fast det gick väldigt bra så jag är glad ändå:) Hugge och jag red ut med Virre och Funny. Vi körde en rätt lång runda med mycket galopp och det tyckte Hugge var super kul, fan vad den hästen kan galoppera stort!!

Hade lab i skolan idag, kommer knappt ihåg vad vi gjorde eftersom jag var så trött, men vi titrerade något skit iaf. Kändes som om varje droppe tog en halv evighet... Skulle egentligen tagit nöff-sprutan idag, men eftersom det blev för stressigt så tar jag den på tisdag istället. Nu har ganska många vänner tagit den och de har fått väldigt olika reaktioner, några känner inget alls, medans vissa får feber och SVINont i armen. Med min vanliga otur kommer jag väl att bli sängliggande i 4 veckor eller något...

Snart kan det hända saker som kan vara mycket spännande, men eftersom inget är säkert kan jag inte ta upp det nu! Återkommer med mer info när jag vet;) Sorry att jag bara säger A, men jag var tvungen att säga något alls.

Ska nog se 2012 nu och för femtielfte gången se hur USA's president räddar världen... Hoppas verkligen att den är lite orginell iaf. Malin, du vet ju hur jag brukar tycka om katastroffilmer;)


Virre och Letzie (Funnys avkomma) foto: miss kiss

Peace!

nu vet jag precis...

... varför jag HATAR vintern/hösten!

Det gar fan inte gjort annat än att vräkt ner idag alltså... så deprimerad blir jag,


Vad är det för skit!?

Fjortis-dunk ska fan dö!

Om det inte inser att det själv suger och tar livet av sig, ska jag faaan head-shota n00ben!


Look what you made me do?! Vara tro-CSare...


Var är världen på väg?


GRATTIS SIS!

Idag fyller min kära syster hela 19 år! Herregud alltså, kommer ihåg när hon var liten och såg ut som en michilin-gubbe♥ (sötaste barnet ever)

Jag hoppas verkligen att hon får en underbar dag och att hon förstår att alla här hemma tänker på henne och längtar efter henne.

Många pussar och kramar på födelsedagen!!!



Peace out!


Hugge love

Tjena!

Sitter här i soffan trött, smutsig och svettig (vid närmare eftertanke bör jag nog inte sitta i soffan...What ever). Tror jag kom hem från stallet vid kvart över 9 eftersom jag har haft Kiddet-träning idag vid halv 8. Hugge var jätte duktig idag:) Han var lite spänd och galen i början, men när han väl lugnat ner sig är han super fin♥! Han är så ambitiös (ibland lite för ambitiös:P) och vill hela tiden göra rätt ifrån sig. Tränade på tempoväclingar idag, speciellt i trav, han var super duktig:) Svettiga som fan var vi båda iaf och imorgon får han (och jag) en väl behövd vilodag! Gött!

Nu ska jag duscha av mig skiten!

peace


I'm just an innocent bystander

Tjena!

Sitter ÄNTLIGEN ner i soffan för första gången på vääääldigt länge (så känns det iaf...). Det har varit en riktig händelserik helg och framför allt JOBBIG helg. jag har varit igång hela tiden och eftersom jag inte känner mig helt frisk så har det varit ännu mer påfrestande. Men jag har iaf tyckt att det har varit roligt, så man får ju trösta sig med det;)

I lördags jobbade jag som sagt hos mormor, det gick bra, men FAN vad mycket mer det finns kvar att göra alltså. Mormors ska flytta sin verksamhet från JKPG till Bankeryd och eftersom hon är redovisningskonsult ska alla papper flytta med... Mamma skulle egentligen följt med ut till Hugge, men hon mådde inte bra (krya på dig♥) så vi får ta det någon annan gång.

Red dressyr i lördags och Hugge gick super bra, mycket nöjd!

Idag har jag varit iväg på hopptävling i skara. Funny och Virre skulle bara skutta runt en 90 cm clear round (vilket de gjorde hur lätt som helst) för att känna på't igen, det var ju faktiskt ett år sedan de har tävlat pga skadan! Det var bara en klass denna gången så vi var klara och hemma till lunch. Kan bara säga det att jag är scared for life pga en incident som jag tvingades bevittna i bilen! En liten spindel kröp på sätet framför mig, den såg ganska oskyldig ut från början, jag tänkte; om jag håller koll på den kan de inte hinna göra något. Vad gör den jäveln då?! Jo den HOPPAR! Är det något som spindlar INTE kan?!! Man kan aldrig vara säker, ingenstans kan man gömma sig.

Det var han eller jag... Jag klev ur bilen... Levande...

resterande dag har gått åt till att skriva (läs kompletera) min labrapport från mikrobiologin. Gick bra tills jag kom till tabellerna... Varför kan saker ALDRIG vara enkla? Speciellt på datorer. Ska inte de vara till för att förenkla saker? Tydligen inte, DE (jag syftar på den hemliga kulten bestående av sjökor som bor i Mexiko och styr över världen) tycker visst att det är rimligt att sitta 40 min och försöka göra en tabell som är mindre "rutig" som min lärare så fint kallade mina tabeller. vem fan bryr sig?!

Känner ni min vrede? den finns där tack vare en mrs Z.

har KoRn mani just nu, så här bjuder jag på en svinbra låt:



Peace ou MFs!

Oh, Ve du kartong!

Oh, du kartong, du ger mig gåshud
Oh, du kartong, du ger mig rysningar
Oh, du kartong, du får mig  att rycka

Oh, Ve du kartong du får mig att vilja spy


boogie nights!

Try JibJab Sendables® eCards today!

tycka-om-dig-själv-fredag

Hej!

Känner mig som en gammal kärring idag, klockan är ca 22 och jag funderar på att gp och lägga mig, en FREDAGS kväll!!! Nej, det är inte LAGLIGT, typ... Jag har tänkt lite idag(!) och eftersom jag börjat läsa Mia Törnbloms böcker om självkänsla tänkte jag ha lite roligt idag, typ känna mig lite fin och så:) Jag bestämde mig för att sminka mig och fixa håret lite ÄVEN om jag inte ska gå en meter utanför dörren. erkänn att "I'm living on the edge"?! Kallas vardagsspänning! hahahah. Jag har också upptäckt att jag kan ta bilder med webcam (!) och jag tog faktiskt några bilder;) Det är min blogg, jag får göra vad fan jag vill, lägga ut hur många ego-pose-bilder jag vill. Jag ÄLSKAR mig själv♥ (kom just på hur man gjorde det lilla hjärtat *stolt*)

Fick förresten tillbaka min tenta i Laboratorie metodik idag, jag fick ett C. Kanske inte jätte nöjd eftersom det kändes bra när jag gjorde det, men Hey, man kan ju inte få allt som man vill:)

(psst, fick ju A på statistiken;P)

Hugge-mugge levde idag. skötte bara om honom idag eftersom det var vila, fy vad gött att komma hem tidigt för en gångs skull:)

Imorgon ska jag jobba lite, sedan ska min kära mor följa med ut till stallet och hälsa på Hugge.




peace out alla ni VACKRA människor!

Hypocrites!

enjoy!



KoRn med låten Hypocrites från albumet See you on the other side.

Hell yeah, IT has arrived!

Tjena!

Sitter här hemma och försöker att vila, det går sådär... Ska till stallet om ca 30 min så man borde ju vila lite iaf. Men icke sa Nicke, min kropp har andra planer...

Idag har jag seriöst haft världen svåraste kemilektion! Vet inte riktigt vad som hände, men någonstans på vägen gick undervisningen från att vara superlätt till dösvår! Shit alltså, I'm lost in translation. Vår lärare började tjata om någon jävla nominal koncentration och effektiv koncentration, det hade liksom med någon jonsyrka att göra, sen var det några logaritmer där, några konstanter där och några 3:e gradsekvationer där... Då la min hjärna av.

Men så plötsligt hände ett mirakel, jag fick min kemibok från BOKUS (never again)! En evig väntan på denna stackars 2,5 kg bok fick äntligen sitt slut. Och jag kanske kan LÄSA lite kemi nu! Förut har jag ju bara suttit på lektionerna och lyssnat, skrivit, skrivit, skrivit, gråtit lite och fått hjärnhaveri. Ska sätta mig ikväll och läsa lite, kanske kan jag räkna igenom en uppgift eller två.

Sitter och lyssnar på At the gates and I like it, såg dem på Sweden rock för några år sedan (2?) och dom var svinbra live!





peace!

Årets kommentar

Pappa till mig:
P: Du luktar konstigt!?
K: Jaha, ja jag har ju varit i stallet så jag luktar väl skit...
P: Nä inte stall, det luktar typ tvål.
K: Kan vara min parfym.
P: Nä, du luktar typ som tvålen på pissoarer! För att det inte ska stinka urin!
K: Tack pappa, det värmde...
P: Men du luktar så!
K: Jag vetifan hur jag ska tolka det...
P: Hehehe

Pappa är fan världens bästaste och roligaste pappa<3


peace

SUUUUCK!

tjena!

Sitter i skolan och bloggar lite. Vi börjar typ om 30 min, så jag har lite dötid... Har inte hänt så mycket idag MEN jag har snackat med musen idag (den i huset...) och jag har döpt honom till Bertil jr. SURPRISE!!! heheh, han är as söt och har 543 barn och 12 fruar. Han är för tillfället arbetslös och tycker att politikerna suger! Han gillar god mat och att träna på gym. Om du har något jobb till honom, maila mig (för jag vill att den jäveln ska ut... snyltare)

Idag tror jag inte att det kommer att hända så mycket, det blir väl same old same old med stallet och lite plugg. Tänkte börja med min labrapport innan vi får en NY:S Hoppas att bokjäveln kommer idag annars vertfan vad jag ska göra.

har jag tur idag så kan jag sätta mig och lyssna på lite go musik och bara koppla av, men med tidigare erfarenheter så känns det som man kan glömma.

Tänkte också tipsa om Blinded Colony, ett, ja vad ska man kalla det, Indie-melodiskt death metal band från karlshamn (tror jag). Många minnen, såg dessa för en massa år sedan, tror att jag gick i ettan på gymnasiet, eller var det tvåan?! Jävligt bra var de iaf och den kvällen är ju en sådan man inte glömmer, både på gott och ont;)

Nä, nu ska jag möta upp med malin och se vad hon har att säga;)

peace!

Ullared

Bästa citatet idag från Morgan på lagret: "Det är typ som en struken skjorta, vi gör det för att det ska se KVALITETAKTIGT ut."


HAHAH jo tack;)


blank

tjenare

Sitter nu här hemma och kollar på MTV, det är han den där snubben som slog Rihanna som sjunger någon lame ass låt... Fan vad jag hatar MTV.

Hade en föreläsning i Kemi idag och den gick faktiskt relativt smärtfritt, fort gick det också! Börjar ju vid halv 9 och slutar vid halv 12;) det är fan soft. Det enda som suger just nu är att jag FORTFARANDE inte har fått min kursbok... Jag har MÅÅÅÅNGA uppgifter jag ligger efter med:P usch som faaaan

HAHAH råkade ut för (eller ja, orsakade) en rolig sak imorse:P Skulle ringa min veterinär och beställa tid för vaccination. Jag ringde ett av de numret jag hade några gånger, men det tutade upptaget. Tillslut svarar någon, jag uppfattar aldrig namnet, men eftersom min veterinär är tysk brukar jag inte höra vad han säger ändå:P Så jag börjar snacka:

- Hej, mitt namn är Emelie och jag undrade om du har tid att vaccinera 3 hästar mot botulism idag?
- Ursäkta?
- Ja, jag undrar om du har tid för det idag?
- Vad var det jag skulle göra sa du?
- Vaccinera?!
- Men men, jag förstår inget? Bottism? Vad är det?
- *jag blir tyst* (säger tillslut) Ojdå, då har jag nog ringt fel! KLICK!

Hahah, stackars snubbe, han trodde väl att jag var helt störd i huvudet eller något. Tänk chocken liksom, någon random tjej ringer kl halv 8 på morgonen och ber dig ge en spruta till några hästar... Jag hade väl trott att jag var med i något radioprogram eller något...


Peace!

Medlemsmöte

hej:)

Nu sitter jag äntligen hemma igen efter en hektisk dag. Gick inte upp sådär skittidigt, men ändå:P Cyklade ut till stallet och grejade med Hugge lite. Han gick faktiskt jätte bra idag och han tar sig verkligen för varje dag. Började lite spänt eftersom han blir lite springig ibland, men när han väl fokuserar sig och lyssnar på mig är han super fin:)

Efter att ha fixat med hästen bar det direkt hem för att duscha (fy fan vad jag stank...). käka lite och sedan iväg på medlemsmöte i Tidaholm typ. Mötet var ehm, intressant:P Vi har fått massor av nya medlemar till vår klubb Skaraborgs fältrittsklubb och det ät så himla roligt, Mötet bestod mest av att planera inför nästa års tävlingar och vi skapade olika sektioner som ska styra upp det hela:) Så nu är jag super taggad inför 2010, så taggad att jag "råkade" intresseanmäla mig till dressyrlaget divison 2!! Det går ju förfan i L:a i finalen. Hur ska Hugge klara det?:S han är liksom riden ordentligt i 3 veckor:P hahah vi får väl se vad som händer och fötter.

Nä, nu ska jag ringa kossan!

peace

roots bloody roots!

Tänkte bara tipsa lite om Sepultura:) Var ett tag sedan jag lyssnade på dem, men nu så var det dags igen. Shit vilka minnen man har liksom:) Jag hade typ Sepultura-feber för 2-3 år sedan:)


Finmiddag för white trash like me

Tjena!

Har precis gjort mig iordning för den stora middagen;) haha nä så allvarligt är det inte. Jag har FAKTISKT gjort mig lite extra fin också (det händer inte varje år), dock har vägen dit varit lite jobbig... Pannan stannade innan så det fanns absolut inget varmvatten (bara det får en ju att vilja stanna hemma...), men jag bet i det jävligt suta äpplet och duschade...skrek....duschade...skakade...grät....skrek...duschade. En annars så vit Kissan var skiftade nu i blå toner (undra vad jag skulle heta som smurf? Kissåbajs-smurfen kanske?). Men hey, jag sitter ju faktiskt här nu och jag har återfått min ack så vackra, vita färg<3 (shut up haters! Alla vet att solbrända människor rullar sig i bajs).

Virre kommer om 15 min, så det är kanske dags att börja fundera på att resa på mig? Eller kanske ta en Ipren? Har haft sådan jäkla huvudvärk idag att jag seriöst trott att någon satt fast någon Saw-liknade manick på mitt huvud? Saw 7 kanske behöver mig? Jag skulle iaf förgylla filmen med min eviga positivism (Ironi så att det skriker om det!).

Min syster är en NY-biatch and I'm damn proud;)

Nä nu orkar jag inte sitta här mer och växa fast, dags att stoppa bh:n med toapapper!



Jag?

Peace out!

MEEEER!


Min NYA idol!

Denna mannen vet var skåpet ska stå!


Möss: 1 Kissan: 0

Hej!

jag tror jag börjar bli senil eller något. Skulle ringa veterinären idag för att boka tid för nya botulismsprutor. Tror ni jag kom ihåg?! Såklart inte. Jag tänkte på det innan jag gick och lade mig, jag STÄLLDE klockan extra tidigt för att hinna (måste varit rejält borta imorse om jag inte ens ifrågasatte varför jag gick upp tidigt?) och jag hade en påminnelse på mobilen... Get a grip miss kiss.

Just nu sitter jag och försöker vara någon slags wonder woman; Pannan har stannat och jag försökte få igång den. Det gick ej... Och jag ska inte pilla på den mer, det blir inte BÄTTRE (pappas råd). Jag har även kunnat fastställa att jag HAR möss i mitt hus! Trodde först att de bodde inne i väggarna eller något, men de har liksom lyckat leta sig in under min diskho där de har typ rave eller något, för ibland prasslar det som fan. Jag har försökt: 1. Ignorera dem (de sket i mig) 2: Skriva lappar (vräkningsorder) till dem (dom sa: fuck you) 3: Prata med dem (de sa inte ett PIP, lite kul eller hur:P? 4: Hota dem med Gibbe (de skrattade) 5: Nu är det fan personligt! FIIIIIIIIIIGHT! som min mentor Thunder hade sagt.

Pappa sa att vi skulle sätta in musfällor, men jag vill inte döda dem (säg inget till dem).

Vänta lite...

JAG SÅG DEN!! Den var jätte liten och jätte söt. Jag ska fånga den och släppa ut den. Undra hur man gör det?

Imorgon ska jag och virre på den efterlängtade middagen:) Det ska bli såååå kul, hoppas det är gott käk och trevligt folk.

men nu ska jag kolla klart på reign of fire

Peace!

lista:)

snor denna från syrran;)

1. Hur gammal är du om fem år? 26(!) år.
2. Vem var den senaste du träffade? Virre
3. Hur lång är du? 167 cm.
4. Vilken var den senaste film du såg? Road Trip: Beer Pong
5. Vem ringde du senast? pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "ok" till virre, roligare en så blir det inte;) hahah
7. Vad är dagens planer? Råttjakt och film
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.
10. När såg du senast din mamma? i lördags:)
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? 06:00...
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat och hittat, har någon kattjävel liggandes berevid mig, ingen aning var han kom ifrån;) hahha
4. Vilken är din favoritplats? STALLET<3
15. Vilken plats föredrar du minst? kyrkan...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? dressyrtävlande forskare;)
17. Vad skrämde dig som barn? clownen DET
18. Vem fick dig att skratta senast? Pappa, han är fan roligast i världen
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej, men jag äger inte några iallafall.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två stycken.
23. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, hatar känslan med mark mot en naken fot,
25. Är du social? Ja, ibland FÖR social
26. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's half baked;)
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa massa hästprylar, sen spara:)
28. Tycker du om kinamat? ja
29. Tycker du om kaffe? Ne
30. Vad dricker du till frukost? Vatten eller juice.
31. Sover du på någon särskild sida? Överallt:P
32. Kan du spela poker? Såklart
33. Tycker du om att mysa? Ja, såklart!
34. Är du en beroendemänniska? Japp. Tyvärr
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Tror inte det...
36. Vill du ha barn? Vet ej
37. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och tyska 
38. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
39. Föredrar du havet eller en pool? pool
40. Vad spenderar du helst pengar på? prylar till Hugge
41. Äger du dyra smycken? Nej.
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Glass...
43. Vem är den roligaste människan du känner? Massor! pappa, jossan och hanna är säkra kort iaf;)
44. Välj ett ärr på din kropp? ETT?! Alla på ryggen... Nä men det på armen jag fick av en kanin som bet tag i mej:P
45. Vad har du för ringsignal? Strapping young lad- Devour
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? tror inte det faktiskt
47. Flirtar du mycket? Nej, världens mest oblyga människa FÖRUTOM när det gäller killar:P
48. Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt badrum, ful som faan, hur ändrar man?
49. Kan du byta olja på bilen? nej
50. Har du fått fortkörningsböter? nej
51. Vilken var den senaste bok du läste? How to make love like a pornstar - Jenna Jameson
52. Läser du dagstidningen? på nätet 
53. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
54. Dansar du i bilen? Hur fan lyckas man dansa i en bil? Gunga kanske...
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3, besta ever! 
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mitt bankkontonummer
57. När var du i kyrkan senast? I Febuari, på Johans begravning.
58. Vad ska du göra nu? sluta skriva

If you're so special, why aren't you dead?

Jag har precis käkat ca 1 liter glass! Seriöst! Jag tror jag ska spricka! Jag är inte klok alltså...

Stallet gick bra, det var fan snö på backen och det gör ju en lite deprimerad, men det är smällar man få ta om man vill leva på jorden I guess. Tränade dressyr i ridhuset och Hugge skötte sig hyfsat, han var lite spänd men vissa saker gjorde han jätte bra.

Snackade lite med syrran innan och vi planerade lite inför New York-resan:) Det ska bli så himla kul att åka dit alltså.

På tal om ingenting, jag måste nog ha världens sämsta katt... Jag tror vi har typ möss eller RÅTTOR i väggarna eller något för det låter som om det springer runt typ:S Hörde detta nu och "de" sprang som faaan, vad gör min katt?! Jo, han ligger och SOVER!? Latare katt får man leta efter alltså.

Om det inte är möss/råttor så är det spöken och isf får jag väl ta hand om dem själv... Skulle iaf uppskatta om de slutade springa runt som galningar och köra lite old school spökerier istället.

Fick även ett presentkort på gratis bindor idag! Det finns hopp för mänskligheten ändå:)


Wanna be my pet?

peace!

Cookie Monster

Är min idol! Vilken kille liksom!


snow....

...FUUUUUUCK YOU!


Har precis haft kemi:) Det var kul, me like. Dock var det liiiite krångligt. Sitter förresten i skolan, så snart bär det hem:)

peace!



Dagens Yummie!

sitter och kollar på Road trip: Beer Pong (patetiskt, I know). Det jag stör mig mest på är att jag tycker att den är rolig:P Sen fanns det ju lite man-candy också! Michael Trotter får bli dagens yummie;)



sweeeet

Peace!

run, fat boy, run!

Hej! Mår mycket bättre idag, så imorgon blir det skolan igen:)

Tränade med Hugge igår, även om jag kanske inte skulle ha gjort det... Men det v ar verkligen värt! Han gick jätte jätte bra och var super duktig:) Tränade på galoppfattningar, rakriktningar och att flytta för skänkeln. Han var verkligen super trött och svettig efteråt så idag ska han vila och bara få lite skötsel:)

Såg Run, fat boy, run innan och den kan jag verkligen rekomendera! Simon Pegg är ju bara så underbar!




peace!

hyper-helg!

hej och hå!

Varit en väldigt VÄLDIGT jobbig helg denna helgen. Lördagen började stabilt med att vi åkte till Varberg mycket tidigt och lämnade Letzie. Vi åkte sedan hem och började flytta från stallet, det kändes som vi ALDRIG slutade flytta. Klockan halv 8 på kvällen var vi "klara" för dag nr 1. Åkte hem, dushade snabbt som fan, sedan bar det hem till mormor och morfar för middag. Lotta (min moster), Peter (hennes sambo) och Vera(min kusin<3) från Sthlm var på besök. Det är alltid så trevligt att träffa dem:) Kl 00.30 kom jag hem...

Jag gick upp kl 8 dagen efter sen var det typ repris på förgående dag vad det gäller stallflytten.... FAN vad vi har kämpat alltså... Hugge verkar ta flytten bra, han och Funny har en egen hage och dom verkar väldigt harmoniska tillsammans och de står tom och äter från samma hög<3 Inget bråk om maten där inte:) Det enda tråkiga är ju att Hugge får ha en lite för liten box nu tills Karin flyttar. Den har inget galler, så han kan stoppa ut halsen överallt, det är ju bra iaf.

Jag tycker att jag har tagit flytten ganska bra, känslorna kommer nog senare, vi har liksom haft så mycket att tänka på. Det enda som egentligen varit jobbigt att jag har blivit sjuk... Har sjukt ont i kroppen, är förkyld och har lite feber. Ser allmänt SVINIG ut. Hoppas hoppas hoppas jag kan gå till skolan imorgon, vi börjar ju en ny kurs: KEMI *love*

Nu ska jag gå och lägga mig typ. Skiter i att klockan är typ 20, jag pallar inte mer.


Peace

RSS 2.0