sommarlov

ÄNTLIGEN! Gjorde sista tentan för terminen igår (sweeeeet) så nu har jag inte plugg på ett par månader. Även om jag ska jobba i sommar är det skönt att inte ALLTID behöva känna stressen inför varje tenta.

Igår var Virre på besök och vi tittade på film och hade det mysigt:) Var även ute hos huggy och red dressyr på banan. Han gick superbra igår<3 Var super-duper fin! Vi red ganska mycket övergångar och en hel del öppnor för att få honom ordentligt på bakdelen, red även lite förvänd galopp (fast bara lite). Vi bestämde oss för att låta hästarna sova inne i natt eftersom det skulle regna, vilket det gör nu. Så himla skönt att ha ett stall där man har möjlighet att stalla in om man vill och låta de gå på bete om man vill det:)

Min moster, hennes sambo och mina kusiner har kommit ner till Mullsjö så ikväll ska jag upp till mormor och morfar och träffa dem och ha det trevligt

Nu ska jag laga mat, sen bär det av till stallet i regnet!



Peace! 

Lista nummer ?

Vad har du för färg på dina ridbyxor? Alla möjliga.
Har du ridstövlar eller ridskor? Skor endast, när jag har råd (never) ska jag köpa ett par stövlar.
Vad är din favorithäst för ras? SWB
Anväder du chaps? Ja, till ridskorna.
Vad har du för storklek på din hjälmen? 56 eller 57, varierar.
Hur högt har du hoppat? 1,20 m i bana, läääänge sedan:p
Hur bra tycker du ditt stall är från1-10? 8-9: Tycker att det är superbra och har det mesta JAG kräver. Fin natur, stora boxar, ridbana och STORA hagar. En tia hade ju typ varit Tullstorp så det säger ju en hel del;)
Är hästar ditt liv? Japp.
Inne på ditt rum, syns det att du gillar hästar? Nej, man kan inte se min personlighet eller ngt i mitt rum:P Består typ av en säng, garderober och ett skrivbord:P
Har du ridit en häst som är över 160 cm i mankhöjd? såklart.
Har du ridit en hel svart häst/ponny? Japp.
Har du ridit en fjordning? tror inte det.
Har du ridit en shettis? Ja
Har du ridit en travare? Yes.
Du anväder alltid hjälm när du rider?ALLTID!
Du kan stallreglerna? yes
Du är istallet mer än 7 gånger i veckan? Händer.
Du rider mer än 4 gånger i veckan? ja
Du bor nära ett eller flera stall? ja det gör jag
Du går på ridskola? Nej.
Du brukar rida i ridhus eller paddock? ja, varannan dag sådär (mest paddock)
Har du haft sommarhäst? Nej
Har du ridit mer än 1 år på ridskola? red i typ 11-12 år
Tycker du om att hoppa? om det är lägre än 80 cm
Tycker du om att rida dressyr?
Hell yeah!
Har du ridit in en häst/ponny? Ja, min nuvarande
Vad är det högsta du har hoppat med ponny? kanske 90cm?
Vad är det högsta du har hoppat med häst? som sagt, 1,20 m
Vilken färg tycker du mest om på hästar? Svart och"finfux"
Hur många hästar har du haft? 2 st egna
Rider du för någon privattränare? Ja, dressyrtränare
Hur länge har du ridit? hm... kanske 17 år?
Vad fick dig att börja rida? Kommer verkligen inte ihåg!
Har du tävlat? Ja
Isf, hur höga klasser? LA dressyr
Vilken gren gillar du mest? Dressyr
Isf, vad har du för sadlar? Passier Corona
Vad har du för Träns? massor!
Hur många täcken har du? kanske 10?.
Hur många benskydd har du? 2x4 st
Hur många vojlockar/schabrak har du? Alldeles för många!
Hur många grimmor har du? 2 st.
Hur många spön har du? 2 dressyr och ett allround

listan är snodd från http://equilina.blogg.se/!


peace!


vad tog sommaren vägen?

Sitter här framför min dator och lyssnar på min ipod samtidigt:P Känns kanske lite onödigt, men men.

Först och främst vill jag tacka alla underbara människor för alla fina presenter och gratulationer som jagt fick på min födelsedag:D Allt var verkligen underbart den dagen, förutom att jag blev 22 då:P hahah

Annars är livet ganska lugnt faktiskt, jag gjorde kliniska kemi-tentan i torsdags och hoppas på det bästa även om den var lite krånglig. Efteråt samlades typ halva klassen (dvs 7 pers:P) för att käka lite mat. Vi hamnade på twin city och det var verkligen super trevligt!

Vet inte om jag skrivit detta på bloggen, men i måndags kom Karin, min och virres miracle worker, för att kolla igenom och behandla Funny och Hugge. Hugge var lite spänd i nacken/huvudet och lite i bogen. När behandlingen var klar så fick jag lite stretchövningar som jag och Hugge ska ägna oss åt före och efter ridning. jag vet att det inte är alla som tror på det här med att trycka på punkter osv, jag trodde inte heller på det innan jag träffade Karin. Hugge är verkligen hur fin som helst nu! Så mjuk och avslappnad att det är helt otroligt. Jag fattar inte HUR det fungerar men ATT det fungerar. Jag rekommenderar verkligen er som har problem med att era hästar inte känns riktigt ok i kroppen (och även er själva) att prova en likande behandling!

Idag red jag hugge på banan barbacka (har inte kunnat hämta ut sadeln än) och han gick super. Blev ett lagom långt pass och jag slutade när det gick som bäst, som det ska vara dvs!

Idag ska jag, Hanna och Diddi träffas och mysa lite och laga mat, det kommer att bli super najs. På tal om laga mat måste jag nog göra det innan jag dör av HUNGER! (ok, jag vet att man klarar sig typ 2 månader utan mat...)

JAG VILL HA FINT VÄDER!

peace!

22 år

då var man ett år närmare döden;) heheh


Grattis till mig!



peace

Sista föreläsningen termin 2!

Då var sista föreläsningen avklarad:D Nu är det BARA två tentor kvar innan jag kan säga att jag har sommarlov (som jag faktiskt har eftersom jag går i skolan, INTE semester:P) Den sista föreläsningen var ju inte precis lätt... GUDARS! Den var tung med, ungefär lika tung som mitt huvud kändes redan efter en halvtimme:P Tänkte ta halv 4 bussen hem, så jag fördriver tiden lite med att blogga.

Jag och Virre hade tänkt att släppa ut hästarna på betet lite under några dagar som en liten mjukstart, nu är det ju så fint väder så det känns nästan lite taskigt att ha dem inne. Både Hugin och Funny tar det ju lugnt denna veckan.

Red Hugin lite igår och för första gången på typ 3 veckor var hästen sig själv igen! Red bara ett kort pass med mycket övergångar och det var så skönt att det inte slutade med en stor fajt mellan hugge och mig. Båda var nog ganska nöjda efteråt, jag var iaf super glad.

Peace!

RSS 2.0